Fostul președinte american Donald Trump a declarat în timpul unui interviu acordat joi televiziunii conservatoare Fox News că fondatorul și CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, „obşinuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund”.

Donald Trump si Mark Zuckerberg la Casa AlbaFoto: Flickr

„El (Mark Zuckerberg) obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund. Iar eu îmi spuneam 'oh, este super. Îl am pe conducătorul Facebook, care vine să ia masa împreună cu încântătoarea sa soţie'. Când te uiţi la ceea ce-mi fac mie şi ce le fac altor republicani, este pur şi simplu o nebunie. Dar aşa e lumea”, a declarat joi seara fostul preşedinte al Statelor Unite în faţa unor jurnalişti care chicoteau.

Donald Trump nu a iertat nici Twitter în contextul în care cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a făcut din această reţea de socializare modul său preferat de comunicare.

El a declarat la Fox News că reţeaua de socializare îi datorează lui succesul de care se bucură.

„Ştiţi, când am început eu pe Twitter, acum 12 ani, era un lucru care nu funcţiona. A devenit un succes, iar multe persoane au spus că eu am contribuit cu mult la asta”, a apreciat el, adăugând că reţeaua de socializare este mult mai ”plictisitoare” fără el.

Contul Twitter al lui Trump a fost suspendat în mod definitiv, iar fostul şef de stat nu va mai fi autorizat să revină pe site - chiar dacă ar fi ales din nou preşedinte în 2024, a anunţat directorul financiar al companiei, Ned Segal.

În iulie, fostul preşedinte american a anunţat că intenţionează să dea în judecată Facebook, Twitter şi YouTube - proprietatea Google.

În acest interviu, Trump i-a îndemnat pe „toţi cei care vor” să i se alăture în acest demers în justiţie.

Citește și: