Articol actualizat

Alegeri SUA VIDEO Prima dezbatere: Trump: Nu văd nimic inteligent la tine, Joe / Biden: ”Are cineva idee ce face clovnul ăsta?”

de Redactia     HotNews.ro
Marţi, 29 septembrie 2020, 19:33 Actualitate | Internaţional


Trump vs Biden
Foto: dpa picture alliance / Alamy / Alamy / Profimedia
După luni de zile în care și-au aruncat tot felul de acuze și invective, a sosit ora confruntării față în față: Donald Trump și Joe Biden s-au întâlnit marți noapte în prima dezbatere, cu 35 de zile înainte de alegerile prezidențiale americane, într-o tensiune foarte mare, potrivit AFP. Gestionarea pandemiei de coronavirus și tema rasismului au fost printre subiectele de dezbatere. În ce privește rezultatul alegerilor din 3 noiembrie, actualul lider de la Casa Albă a evitat, din nou, să spună tranșant dacă va recunoaște o eventuală înfrângere.

Întâlnirea a durat o oră și jumătate, fiind moderată de jurnalistul de la Fox News Chris Wallace, respectat de ambii candidați.

Prima dezbatere electroală Trump - Biden, urmărită de milioane de oameni

-------------------
„Nu văd nimic inteligent în tine”, l-a batjocorit Donald Trump, care nu a încetat să pună la îndoială sănătatea fizică și mentală a rivalului său, sperând la un pas greșit al rivalului său pentru a recupera distanța din sondaje. Trump a denunțat stânga radicală și a susținut că Biden nu ar fi fost în stare să gestioneze pandemia de coronavirus dacă ar fi fost a Casa Albă.

„Toată lumea știe că (Trump-n.red) este un mincinos”, a fost replica fostul vicepreședinte după mai puțin de cincisprezece minute de duel televizat urmărit de zeci de milioane de americani.

Biden a plusat, spunând: ”Vrei să taci din gură? Are cineva idee ce face clovnul ăsta?”. Candidatul democrat l-a mai acuzat, printre altele, că a divizat societatea americană și a instigat la ură.Biden i-a mai spus că este cel mai prost președinte din istoria Americii, atacându-l și pe tema taxelor pe care nu le-a plătit.


Prima chestiune a dezbaterii prezidenţiale, care a durat 90 de minute şi a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace, a vizat numirea judecătoarei care să o înlocuiască la Curtea Supremă pe recent decedată Ruth Bader Ginsburg, notează Agerpres. "Am câştigat alegerile. Alegerile au consecinţe", a reacţionat preşedintele Trump, adăugând că partidul său republican deţine majoritatea în Senat, camera care confirmă judecătorii. Trump a lăudat calităţile propunerii sale, judecătoarea Amy Coney Barrett: "Va fi la fel de bună ca oricine a servit în acea Curte", a subliniat preşedintele american.

"Suntem în mijlocul alegerilor", a contracarat candidatul democrat Joe Biden. "Ar trebui să aşteptăm să vedem care este rezultatul acestor alegeri". Joe Biden a schimbat rapid subiectul, abordând sistemul de sănătate şi susţinând că Barrett ar putea renunţa la sistemul de protecţie.

Joe Biden l-a acuzat pe preşedintele Trump că nu are "niciun plan" pentru a face faţă coronavirusului şi a afirmat că preşedintele "a intrat în panică" în momentul declanşării epidemiei.
Donald Trump a contraatacat, învinuind China pentru virus şi susţinând că Biden ar fi închis ţara pentru prea mult timp ceea ce ar fi afectat şi mai mult economia.

"Suntem la câteva săptămâni distanţă de un vaccin", a anunţat Trump, asumându-şi meritul pentru programele ştiinţifice. Preşedintele a dat vina pe mass-media care a proiectat o imagine proastă despre el, în timp ce Biden a avut parte de o presă favorabilă."Nu ai fi putut niciodată să faci treaba pe care am făcut-o noi", i-a spus Trump lui Biden."Ştiu cum să-mi fac treaba", a replicat Biden. "Nu am deloc încredere în el" în privinţa vaccinului, a adăugat candidatul democrat."Tot ceea ce a spus până acum este pur şi simplu o minciună", a acuzat Biden."Nu are niciun plan. Acest om nu ştie despre ce vorbeşte".

Preşedintele Donald Trump l-a atacat pe Joe Biden, acuzându-l pe rivalul său democrat că a uitat la ce universitate a studiat şi a lansat atacuri verbale personale după ce Biden a spus că sute de mii de oameni au murit sub administraţia Trump din cauza COVID-19, afirmând că preşedintele trebuie să facă pe deşteptul pentru a rezolva problema. "Nu folosi niciodată cuvântul deştept cu mine ... Nu e nimic deştept la tine, Joe", a atacat Trump.

Trump şi Biden nu au fost de acord cu privire la momentul în care un vaccin va fi gata, Trump afirmând că ar putea fi gata în câteva săptămâni, iar Biden spunând că nu va fi gata
până la mijlocul anului viitor.

Candidatul democrat l-a atacat pe preşedintele Trump în domeniul economiei, acuzând numărul mic de persoane care au joburi în prezent, comparativ cu momentul preluării mandatului."Ar trebui să se implice şi să aibă grijă de nevoile poporului american astfel încât să putem deschide în siguranţă" economia, a susţinut Biden, criticându-i abordarea gestionării pandemiei şi redeschiderii economiei.

Preşedintele Trump l-a atacat pe candidatul democrat pentru intenţia de a închide din nou economia SUA în eventualitatea resurgenţei numărului de contaminări. Trump a susţinut că "mai mulţi oameni vor fi afectaţi de închidere". "O va închide din nou, va distruge această ţară", a subliniat Trump despre abordarea lui Biden. El a acuzat democraţii că au o abordare politicianistă şi încearcă să menţină economia închisă până după alegerile prezidenţiale pentru a-i influenţa şansele sale de realegere.

Preşedintele SUA s-a confruntat cu întrebări repetate din partea moderatorului referitoare la impozitele sale pe venit, după ce recent în presă au apărut informaţii potrivit cărora valoarea taxelor plătite în 2016 şi 2017 a fost de 750 de dolari. "Am plătit milioane de dolari de impozite, milioane de dolari de impozite pe venit", a spus Trump, care a refuzat să dea cifre exacte, în pofida insistenţei moderatorului. Preşedintele Trump nu şi-a făcut niciodată publice declaraţiile fiscale, după tradiţia candidaţilor la Casa Albă din ultimele decenii.

Joe Biden l-a criticat pe Donald Trump, acuzându-l că a "stricat lucrurile" în timpul mandatului său. "Haide, eşti cel mai rău preşedinte pe care l-a avut vreodată America", a acuzat Biden exasperat, pe fondul întreruperilor repetate ale lui Trump. "A făcut foarte puţin", a acuzat Biden.

Preşedintele Trump l-a atacat pe Biden în legătură cu activitatea fiului său pentru compania de gaze ucraineană Burisma, într-o confruntare care s-a terminat prin acuze reciproce la adresa legăturilor membrilor familiilor lor. Biden a negat orice activitate incorectă a fiului său.

Cei doi candidaţi s-au confruntat apoi pe subiectul rasismului şi al discriminării, Biden acuzându-l pe preşedinte că este "rasist" într-o dezbatere care a atins şi problema aplicării legii.

"Acesta este un preşedinte care a folosit totul pentru a încerca să genereze ură rasistă, diviziune rasistă", a acuzat Biden, adăugând că "există nedreptate sistemică în această ţară". Trump a contracarat afirmând că Biden, pe vremea când era senator, în anii 1990, a adoptat un proiect de lege privind infracţionalitatea care i-a afectat negativ pe afro-americani."Noi credem în lege şi ordine, în timp ce tu nu", i-a spus Trump lui Biden, după care dezbaterea a abordat modul în care s-au purtat poliţiştii în timpul protestelor.

Preşedintele Trump a invocat sprijinul de care se bucură în rândul ofiţerilor de poliţie, în timp ce Biden a fost presat de moderator să răspundă cu privire la motivul pentru care nu a cerut represiuni mai dure în timpul protestelor care au degenerat în revolte în timpul verii. Ca răspuns, Biden a ţinut să condamne orice proteste violente.

"Nu face decât să pună paie pe foc", a calificat Biden abordarea dură a lui Trump.

Donald Trump a fost întrebat dacă va condamna supremaţia albă. "Sigur, sunt dispus să fac asta", dar nu am făcut-o în mod specific. El a ţinut să remarce că, în opinia sa, cea mai mare parte a violenţei din ţară provine din partea aripii stângii extreme.

Candidatul democrat l-a acuzat pe Donald Trump că a adus ţara într-o stare mai proastă decât a preluat-o în urmă cu patru ani. "Sub acest preşedinte am devenit mai slabi, mai bolnavi, mai săraci, mai divizaţi şi mai violenţi", a spus Biden. El a adăugat că administraţia Obama i-a lăsat lui Trump o economie "în plină expansiune", care acum se află în recesiune. De asemenea, Biden l-a acuzat pe Trump că este un "căţeluş" al preşedintelui rus Vladimir Putin.

Întrebat de ce ar trebui să fie reales, preşedintele Trump a spus că niciun preşedinte nu a făcut vreodată mai multe pentru SUA. "Nu a existat niciodată o administraţie care să fi făcut ceea ce am făcut eu", a spus Trump, subliniind promovarea economiei americane, a unităţii naţionale, precum şi numirea de judecători conservatori.

Joe Biden a declarat că se va alătura din nou Acordului de la Paris privind schimbările climatice dacă va fi ales preşedinte al SUA în noiembrie, în timp ce preşedintele Trump a evidenţiat faptul că emisiile de carbon joacă un rol parţial în schimbările climatice. Trump a susţinut însă că reglementările privind schimbările climatice au afectat economia americană ducând la creşterea preţurilor în domeniul energiei.

Candidatul democrat la Casa Albă s-a angajat să recunoască rezultatul alegerilor din 3 noiembrie, în timp ce actualul preşedinte a evitat întrebarea de la sfârşitul primei lor dezbateri."Voi accepta" rezultatele, a asigurat fostul vice-preşedinte democrat."Dacă nu voi ieşi eu, voi recunoaşte rezultatul", a adăugat el, promiţând că dacă va fi ales va fi "un preşedinte pentru democraţi şi republicani".

Donald Trump nu a răspuns la întrebare, limitându-se să afirme, fără dovezi, că votul prin corespondenţă ar favoriza fraudele. El a reluat mesajul promovat în campanie, susţinând că rezultatele alegerilor ar putea să nu fie cunoscute timp de "luni de zile" şi şi-a exprimat speranţa într-un un scrutin corect.

Următoarele dezbateri prezidenţiale vor avea loc pe 15 octombrie, în Miami (Florida) şi pe 22 octombrie, în Nashville (Tennessee).

Vicepreşedintele republican Mike Pence se va confrunta cu rivala democrată, senatoarea Kamala Harris, pe 7 octombrie, la Salt Lake City (Utah).

Din cauza restricțiilor sanitare cei doi bărbați nu și-au strâns mâna, ci s-au salutat de departe pe scena din Cleveland, Ohio, unul dintre acele state cheie care ar putea înclina victoria într-o tabără sau cealaltă pe 3 noiembrie.

Cei doi s-au confruntat în fața unui public restrâns, având alături pe soțiile lor, Melania Trump și Jill Biden, ambele purtând măști.

Un nou sondaj publicat marți de Washington Post-ABC News vorbește de o mare înfrângere pentru Trump în statul Pennsylvania, pe care l-a câștigat în 2016.

Odată cu abordarea sondajului din 3 noiembrie, el se teme să devină primul președinte care nu va fi reales după mai mult de un sfert de secol (înfrângerea lui George H. W. Bush împotriva lui Bill Clinton în 1992).


De săptămâni întregi, liderul de la Casa Albă a ironizat capacitățile fizice și psihice ale lui „Sleepy Joe” („Joe adormitul”), prezentându-l ca pe o marionetă manipulată de „stânga radicală”.

Totul îi separă pe cei doi candidați septuagenari. Donald Trump a câștigat în 2016 și a creat cea mai mare surpriză din istoria politică modernă.

Intrat în politică acum o jumătate de secol, Joe Biden, senator pe atunci vicepreședinte, speră că cea de-a treia încercare pentru Casa Albă (el a candidat deja la primarele democratice în 1988 și 2008) va fi cea potrivită.

Puterea fostului om de afaceri republican? Capacitatea sa de a surprinde, de a sparge coduri, de a-și impune propriile reguli, propriul stil.

„El este un polemic, nu există o rețetă reală pentru a-l confrunta”, a declarat pentru AFP Aaron Kall, profesor la Universitatea din Michigan și autor al unei cărți intitulate „Dezbaterea lui Donald”.

În tabăra lui Joe Biden, ne bazăm pe experiența sa, pe simțul său de empatie.

„Americanii vor vedea cum arată un președinte”, a spus soția sa Jill Biden. „Calm, constant, puternic, rezistent”, potrivit analizei AFP.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

18576 vizualizari

 • -14 (90 voturi)    
  :D (Marţi, 29 septembrie 2020, 19:41)

  Nicolae Kidman [utilizator]

  Când o arunca liderul lumii libere două găleți cu ciorbă peste Biden, nu-l mai spală tot Hudson-ul.
  • +11 (87 voturi)    
   ehh (Miercuri, 30 septembrie 2020, 2:50)

   transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

   A nins la voi pe Volga si ti-e foame sau ce e cu poanta asta rece ca un sobolan epilat?
  • -11 (85 voturi)    
   l-a facut muci Trumpy pe mumie (Miercuri, 30 septembrie 2020, 7:58)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

   " I guess I'm debating you not Joe, but I'm not surprised"
   • +10 (80 voturi)    
    cine altul (Miercuri, 30 septembrie 2020, 9:10)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

    decât un pesedac învățat cu poantele de autobază ale lui dragnea, putea să aprecieze elucubrațiile clovnului de trump.
    Partea proastă este că americanii trebuie să aleagă între aproape o fosilă ca biden și un fanfaron ca trump. Leit alegerile din România când noi a trebuit să alegem între fosila de iliescu și nebunul de vadim tudor.
   • +10 (66 voturi)    
    im debating... (Miercuri, 30 septembrie 2020, 9:50)

    morex [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

    el arunca cu laturi nu are treaba cu dezbaterea oranjutanul.
   • +10 (68 voturi)    
    Ce inseamna a face muci ? (Miercuri, 30 septembrie 2020, 9:52)

    galeo [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

    A fi cocalar meltean, arogant, nesimtit inseamna a face muci?
    Asa o fi la Romanica meltenica, dar prin lumea civilizata treaba sta total invers.

    Bunul simt va invinge.
    • +5 (7 voturi)    
     as vrea sa fie asa... (Miercuri, 30 septembrie 2020, 17:53)

     IronRaven [utilizator] i-a raspuns lui galeo

     .... dar nu stiu daca va fi asa...
     Meltenismul si "mondenismul" sunt la fel de valabile si in State... daca nu erau nu aveai canale de TV despre Kardashians...
     SUA nu sunt un model de civilizatie (sunt mai civilizate decat orice tara la est de Tisa si la vest de marea Galbena) dar nu sunt deloc model de civilizatie...

     In asemenea conditii individul al mai nesimtit si mai tupeist se va impune...
     Inca un lucru, democratii au cam gresit-o cu Biden care este prea batran si (aparent) prea moale pt o asemenea lupta cu Trump... AOC ar fi avut mai multe sanse...

     Ramane sa vedem ce se va intampla... sper ca Trump sa piarda, caci devine un pericol pt stabilitatea interna a SUA... dar nici Biden nu va fi mai grozav...
 • -10 (90 voturi)    
  Bidon (Marţi, 29 septembrie 2020, 19:46)

  Observatory [utilizator]

  este pregătit , Preparation H
 • -6 (102 voturi)    
  Ce prevede regulamentul? (Marţi, 29 septembrie 2020, 20:18)

  Sparafucile [utilizator]

  La aceste intilniri Biden trebuie sa fie prezent? Sau macar treaz?
  • -7 (103 voturi)    
   Nu, doar sa clipeasca! (Marţi, 29 septembrie 2020, 21:13)

   Vigilentanonstop [utilizator] i-a raspuns lui Sparafucile

   Sa si dea seama electorii ca e in viata!!
  • -10 (90 voturi)    
   O sa-l aseze pe fundal verde (Marţi, 29 septembrie 2020, 23:02)

   graveyard_shift [utilizator] i-a raspuns lui Sparafucile

   ca sa nu se vada sforile!
   • +11 (67 voturi)    
    trebuia (Miercuri, 30 septembrie 2020, 9:11)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui graveyard_shift

    să folosești pluralul : ”o să-i așeze ... ca să nu li se vadă sforile”.
 • -9 (109 voturi)    
  Biden (Marţi, 29 septembrie 2020, 20:37)

  Irizat [anonim]

  sunt cateva videouri cu Biden pe youtube care te lasa fara cuvinte: e senil.

  cat priveste sondajele...asa era si acum 4 ani, cand o dadeau castigatoare detasata pe ultracorupta Hillary.
  • -9 (83 voturi)    
   Nu este Senil! (Marţi, 29 septembrie 2020, 21:25)

   Joseph18 [utilizator] i-a raspuns lui Irizat

   Este mult mai GRAV!

   Apropo de video, priviti o declaratie a lui Biden care a 'paralizat' pe cei care doreau sa-l voteze:

   "Joe Biden spune că a ajuns la Senat acum 180 de ani" ...!

   Joe Biden Says He Got To The Senate 180 Years Ago…!
   613,047 views
   •Sep 26, 2020

   https://www.youtube.com/watch?v=73KDtznNrC8&feature=youtu.be
   • +12 (76 voturi)    
    si Trump face acelasi gen de gafe (Miercuri, 30 septembrie 2020, 3:42)

    TheBorg [utilizator] i-a raspuns lui Joseph18

    Trump vorbea despre aeroporturi ocupate in timpul razboiului de independenta, in iunie 1775, deci in urma cu 245 de ani. Despre asta ce parere ai?
   • +9 (65 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:04)

    [anonim] i-a raspuns lui Joseph18

    • -2 (18 voturi)    
     Traducere a sensului... (Miercuri, 30 septembrie 2020, 12:55)

     Joseph18 [utilizator] i-a raspuns lui

     Am deschis adresa recomandata de Dv, si am gasit ca articolul a fost scris in 26 Dec 2019, deci la sfarsit de an.[cu glume si Sampanie!]

     TITLUL se vrea o Sinteza pe anul 2019 a unor idei si afirmatii ale Presedintelui de care, asa cum se obisnuieste, se poate face HAZ, si re-interpretate, drept pentru care se si intituleaza
     -"Cele 10 lucruri cele mai AMUZANTE ale lui Trump pe care le-a spus în 2019" [traducere facuta de Google]

     Pe mine m-a AMUZAT cel mai mult punctul 2 [din cele 10] in care Trump isi declara intentia de a negocia cumpararea Groenlandei...!
     Presedintele chiar a explicat ca: "Din punct de vedere strategic, este interesant'!

     Eu intreb: Este asta o prostie?

     Si va spuns sincer: Si eu as cumpara aceasta insula minunata de peste 2.000.000 km2, dar nu prea stiu ce sa fac cu ea dupa aceea...
     Insa Presedintele Trump in mod sigur ar fi stiut!!!

     Si revenind la Biden: Credeti ca intradevar a intrat in Senatul USA in urma cu 180 de ani?
     • -1 (11 voturi)    
      well (Miercuri, 30 septembrie 2020, 15:35)

      Adrian_1234 [utilizator] i-a raspuns lui Joseph18

      Relativ la Groenlanda
      Acolo ca in multe alte cazuri media nu spune adevarul. groenlanda are o pozitie strategica pt ca fix peste gard e rusia si se ajunge repede in orice punct al rusiei de nord. De asta e o baza acolo americana de MUUUULT din anii '60 si e acceptata de catre Danemarka cu care USA au relatie.
      Problema e ca Groenlanda a inceput sa vrea sa fie independenta si cum nu are bani a inceput sa vanda niste pamant la ... CHINA. Cand USA a vaut asta a avut shoc asa ca a zis daca e de cumparat cumparam NOI, nu aia.
      Ceea ce e perfect NORMAL si mai mult de atat ar trebui sa isi si doreasca orice om de pe planeta asta care are o graunta de creier.
      • -1 (3 voturi)    
       Adevarat ati grait! (Miercuri, 30 septembrie 2020, 23:10)

       Joseph18 [utilizator] i-a raspuns lui Adrian_1234

       Si chiar ati fost mai CLAR decat mine care a trebuit sa explic DIFERENTA dintre pragmatismul lui Trump si 'PERLA' lui Biden care a afirmat ca a intrat in politica acum 180 de ani"

       INSA, daca Dv ati facut aceasta afirmatie:
       "Ceea ce e perfect NORMAL si mai mult de atat ar trebui sa isi si doreasca orice om de pe planeta asta care are o GRAUNTA de Creier" - asta a facut sa primiti mai multe minusuri decat mine [la ora 23:04 aveti -4, iar eu numai -3] Sic!!

       Oricum, eu ma bucur ca ati inteles problema si - mai mult decat atat - ati avut curajul sa spuneti Adevarul referitor la valoarea minimala a IQ-ului, masurata cu GRAUNTA...
     • 0 (0 voturi)    
      la cum arata... (Miercuri, 30 septembrie 2020, 17:55)

      IronRaven [utilizator] i-a raspuns lui Joseph18

      da, e posibil :))))
      • -1 (1 vot)    
       Da si Nu (Miercuri, 30 septembrie 2020, 23:17)

       Joseph18 [utilizator] i-a raspuns lui IronRaven

       1 - Aveti dreptate totul "este posibil"...

       2 - Insa, NU imi este clar la cine va referiti cand spunei "la cum arata..."caci, dupa prima intalnire dintre cei doi Candidati viitorul USA nu prea este optimist.
    • -2 (12 voturi)    
     Dilema (Miercuri, 30 septembrie 2020, 13:18)

     Joseph18 [utilizator] i-a raspuns lui

     Deci, americanii vor trebui sa aleaga pe Candidatul care face mai putine greseli....!

     Asa incat, Alegerile din 2020 vor fi foarte asemanatoare cu o Finala la TENIS in care o greseala in Plus - pe care o face unul - ii aduce Cupa adversarului sau.

     Deci, urmeaza TRE SETURI [intalniri TV] in care Publicul [cei care voteaza] vor fi atenti la fiecare greseala a celor doi FINALISTI.!
 • -12 (82 voturi)    
  Dementia Joe (Marţi, 29 septembrie 2020, 21:17)

  xolv [utilizator]

  cred ca si-a semnat sentinta participand la dezbatere.
  • +13 (65 voturi)    
   putin e calare pe tigrul siberian... (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:06)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui xolv

   putin e calare pe tigrul siberian... si mujicii lui posteaza voma peste tot.
 • -7 (81 voturi)    
  D-na Biden are dreptate in cea mai pare parte! (Marţi, 29 septembrie 2020, 23:01)

  graveyard_shift [utilizator]

  Viitorul Presedinte va fi si 'constant' si 'puternic' si 'rezistent', asa cum spune dansa. Desi nu stiu daca Trump poate fi caracterizat ca un tip 'calm'...
 • +13 (99 voturi)    
  doi mosi se bat pentru presedentie (Marţi, 29 septembrie 2020, 23:29)

  ..13 [utilizator]

  Si un mos si o baba se cearta in Congresul american

  Zic ca a imbatranit urat America.
  Si totusi o sa ma uit la confruntarea mosilor.

  la sfarsit o sa numar declaratiile absurde sau mincinoase ale lui Trump - el este marele specialist in chestiile astea, celalalt nu este prea abil...

  PS
  Stalpii lui Trump - Barr si Mnuchin, doi mincinosi, care au rolul lor extrem de important in pastrarea averii si evitarea taxelor si nu numai...
  • -8 (68 voturi)    
   De taceai (Miercuri, 30 septembrie 2020, 2:43)

   Haoleu [utilizator] i-a raspuns lui ..13

   filozof ramaneai.
   • +8 (70 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:05)

    [anonim] i-a raspuns lui Haoleu

    • -3 (9 voturi)    
     Votul popular (Miercuri, 30 septembrie 2020, 14:56)

     Haoleu [utilizator] i-a raspuns lui

     cumparat cu faina si ulei?
 • -7 (83 voturi)    
  Sondaje (Miercuri, 30 septembrie 2020, 0:45)

  Baiazid [utilizator]

  Vad ca hotnews inclina din nefericire balanta inspre a repeta "stirile" si "sondajele" produse de mass media stangista...chiar e o mare dezamagire pentru mine intrucat de ceva ani doar de pe hotnews imi citesc noutatile. Am urmarit cu mare atentie in ultima vreme si cam tot ce au publicat a fost 1. anti trump mai mult sau mai putin evident 2. o simpla repetare a "dovezilor" pe care le produc fituicile stangiste contra lui Trump (si care la o minima investigatie se destrama imediat). Ce este clar si usor de observat de oricine: americanul de rand s-a saturat de "politically correct", de 109836 de genuri, de imigranti si protestanti "pasnici", de asistati social gen PSD care stau pe banii lor si evident ca de asta Hiden nu are nici o sansa, el fiind exponatul (am vrut sa zic exponentul dar nu e corect) a ce e mai rau in America zilelor noastre. Ma uimeste foarte tare ca nu am vazut NICI UN articol pe hotnews despre proprietarii de mici afaceri care au pierdut efectiv totul cand BLM le-a ars micul magazin pe care l-au infiintat cu truda in mod cinstit dupa multi ani de munca. De asemenea dupa toate dovezile filmate clar ca BLM-istii sunt foarte violenti din nou nu am vazut nimic pe hotnews - doar "proteste cu mici violente"... Sunt sanse mici sa imi fie publicat acest comentariu cel mai probabil dar sincer sunt dezamagit si vreau sa imi exprim parerea. Orice om cat de cat normal la cap si care nu e postac platit vede ca directia pe care leftarzii vor sa o impuna e groaznica. O sa ma consolez cand Trump va sterge pe jos cu Hiden in seara asta, si pe 3 noiembrie cand sper ca binele va invinge!
  • -7 (67 voturi)    
   de-acord (Miercuri, 30 septembrie 2020, 8:30)

   ovyd79 [utilizator] i-a raspuns lui Baiazid

   100%
  • -5 (63 voturi)    
   Mass-media nu mai conduce lumea (Miercuri, 30 septembrie 2020, 9:37)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui Baiazid

   Stim asta din 2016. Sa il citez pe unu mai prost decat multi la aflarea ca Trump a castigat si intrebat ce inseamna asta: "Nu mai detinem Adevarul!" :))))
  • +12 (62 voturi)    
   uite un sondaj din presa de dreapta (Miercuri, 30 septembrie 2020, 9:52)

   morex [utilizator] i-a raspuns lui Baiazid

   https://www.foxnews.com/official-polls/fox-news-poll-biden-tops-trump-among-likely-voters-in-key-states
 • -8 (72 voturi)    
  lel (Miercuri, 30 septembrie 2020, 0:57)

  Georgiana1995 [utilizator]

  Biden a cerut doo pauze să facă treaba mică,omul rău şi portocaliu a zis ceva de genu "fă în sticlă" haha
 • +9 (73 voturi)    
  Biden il face praf pe Trump. (Miercuri, 30 septembrie 2020, 1:10)

  Cataleya [utilizator]

  Bineinteles ca Trump va fi agresiv si impertinent, se va baga permanent peste Biden, va face glumitele lui de autobaza, dar va pierde masiv chiar si in fata propriilor sai sustinatori.
  Trumpy e bun doar cand e vb de monolog.
  In dialog e o catastrofa.
  Exact asta se va intampla si in seara asta.
  Trump va pierde pe "gura lui".
  • -7 (67 voturi)    
   daaaa, vise umede. (Miercuri, 30 septembrie 2020, 8:03)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

   d'aia v-a trimis-o pe hillary drept la groapa de gunoi a istoriei, ca e bun doar pe monolog.
  • +10 (64 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:06)

   [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

   • -3 (9 voturi)    
    Dupa 47 (Miercuri, 30 septembrie 2020, 14:57)

    Haoleu [utilizator] i-a raspuns lui

    ani de frecat Mn-u in congres, nici nu stiu ce cauta Joe acolo?
 • -24 (28 voturi)    
  sigur (Miercuri, 30 septembrie 2020, 2:45)

  cucuveauamov [utilizator]

  vor spune ceva si despre cum a fost furata Clotilde cu 0 voturi ... marile teme mondiale nu pot fi ocolite
 • -7 (73 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 septembrie 2020, 5:55)

  [anonim]

 • +12 (70 voturi)    
  Alt candidat ? (Miercuri, 30 septembrie 2020, 6:03)

  Marinake [utilizator]

  După dezbaterea asta si Oana Zăvoranu ar putea fi președintele Americii.
  Are tot atîta prestanta , întrerupe la fel de vehement, ii umbla gura aiurea că Trumpului.
  A fost așa că un spectacol de reality TV.
  Între timp unii își îngroapă morții.
  • -12 (26 voturi)    
   Si pe care il crezi capabil sa conduca (Miercuri, 30 septembrie 2020, 9:27)

   Lok [utilizator] i-a raspuns lui Marinake

   Pe ala care intrerupe nesimtit sau ala care e tot intrerupt?
   • +3 (3 voturi)    
    mai bine (Miercuri, 30 septembrie 2020, 20:51)

    ..13 [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    Un prostovan care intelege sa se bazeze pe vicepresidient sau pe consilierii sai decat un orgolios, infumurat, unul care nu are prea multe tarate in cap dar se crede fantastic...

    este chestie probata de istorie - astia arogantii au sfarsit-o rau sau i-au sfarsit pe altii rau de tot...Exemple: Hiltler, Churchill, Napoleon, Stalin - rau - si cu voia dvs, arogantul de serviciu mr T_china_covid...

    Acu gasiti Dvs. un prost care a facut rau tarii sale sau lumii merci
   • +3 (3 voturi)    
    M-am bagat in troaca - ne tragem de sireturi (Miercuri, 30 septembrie 2020, 23:21)

    Marinake [utilizator] i-a raspuns lui Lok

    Intrebarea e de trei lei si adresarea la per-tu cam mitocaneasca.

    Nu intreruperile conteaza Capabil sa conduca e cel care are respect pentru lege si pentru alegatori.
 • -8 (80 voturi)    
  greu de ales neicusorule (Miercuri, 30 septembrie 2020, 6:39)

  gigilu [utilizator]

  Unul vrea sa mearga economia si oamenii sa se duca la munca iar altul sta ascuns in beci si vrea sa fie totul inchis. Unul este politician de 46 de ani si daca nu era pus vicepresedinte nu stia nimeni de el iar celalalt a venit de la emisiunile de reality tv si i-a pocnit pe toti politicienii devenind presedinte. Unul e sustinut de fortele de ordine, celalalt incurajeaza jafurile si nemunca. Pe unul il ridica media in slavi si-l lauda la orice colt, pe calalalt aceeasi media l-a hulit de dinainte sa fie ales presedinte. Intr-adevar americanii au o alegerea grea de facut.
  • -8 (62 voturi)    
   asa e.. (Miercuri, 30 septembrie 2020, 8:28)

   Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui gigilu

   .. dar parca e mai negru dracu de stanga. sau nu se mai poate spune asta in zilele noastre?
  • +9 (65 voturi)    
   unu vrea sa mearga economia (Miercuri, 30 septembrie 2020, 9:55)

   morex [utilizator] i-a raspuns lui gigilu

   si Stalin dorea asta, cu orice pret. La fel si oranjutanul, nu conteaza ca sacrifica 100 de mii, 200 de mii, ce conteaza e ca Wall Street sa mearga inainte. Unii cu comunismul, altii cu capitalismul, altii cu nazismul. Toti au sacrificat oameni pentru utopiile lor. Arbeit mach frei.
   • -1 (5 voturi)    
    pentru morex (Miercuri, 30 septembrie 2020, 20:21)

    adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui morex

    Nu prea reusesti sa faci deosebirea. Trump vrea " sa mearga economia" pentru a creste bunastarea americanilor. Hitler voia sa mearga economia pentru planurile lui de cucerire prin razboi, Stalin voia sa mearga economia pentru himera numita comunism. Acum intelegi deosebirea ?
 • +2 (54 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 septembrie 2020, 7:25)

  [anonim]

  • +10 (14 voturi)    
   Au invatat (Miercuri, 30 septembrie 2020, 8:04)

   coor [utilizator] i-a raspuns lui

   ceva din dezbaterile dambovitene . Sunt pe drumul cel bun .
  • +8 (64 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:07)

   [anonim] i-a raspuns lui

 • -7 (69 voturi)    
  Joe / Biden (Miercuri, 30 septembrie 2020, 7:58)

  sentenced [utilizator]

  Ati pus slash intre Joe si Biden pentru ca stiti ca e bipolar?
 • -18 (48 voturi)    
  Si SUA a ajuns ca restul lumii (Miercuri, 30 septembrie 2020, 8:31)

  Soro [utilizator]

  Cand ma uit la astia 2 vad un clovn (trump) si o fosila (Biden). Trump nu a fost niciodata potrivit pentru un rol de presedinte iar Biden ar fi fost acum 8 ani.
  Vad ca SUA nu a putut scoate in fata nici un om nou in ultimii ani si s-au prezentat la vot cu doua fosile care nu au nimic in afara de notorietate.
  Trump doar stie sa vorbeasca dar actiunile lui arata ca nu e capabil mental sa duca rolul asta mare nici macar pentru SUA, daramite ca cel mai puternic om de pe planeta.
  Biden era bun (foarte bun) si prin asta zic capabil dar e putin cam tarziu pentru el.
  Imi pare rau pentru poporul SUA si pentru liberatea proverbiala a americanilor care se duce pe rapa in fiecare zi.
  • -22 (26 voturi)    
   nu te ingrijora,astia 2 si poporul USA erau oricum (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:08)

   richter [utilizator] i-a raspuns lui Soro

   doar ca asa cu televiziunea afla si lumea...una peste alta, mai bine circ decat razboi; adica poate fi cu mult, mult mai rau , problema e cum au trecut cei 2 de controlul medical !!!
  • +7 (71 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:08)

   [anonim] i-a raspuns lui Soro

   • +11 (67 voturi)    
    Deja se pregatesc (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:53)

    helvig [utilizator] i-a raspuns lui

    Au propus-o pe ayatolaha aia crestina la Curtea Suprema
    • -7 (15 voturi)    
     Versus ayatolaha iudaica de dinainte? (Miercuri, 30 septembrie 2020, 13:35)

     Lok [utilizator] i-a raspuns lui helvig

     Nu vei gasi vreunu fara religie sa il cocoti acolo. E o non-tema.
  • +27 (39 voturi)    
   mda... (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:09)

   Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Soro

   dar tu tot sobolan cocalar dintr-un sat fara canalizare in roMANIA...
 • +12 (72 voturi)    
  A iesit si sondajul (Miercuri, 30 septembrie 2020, 9:21)

  vertus [utilizator]

  60% dintre cei care au urmarit dezbaterea l-au dat castigator pe Biden. Doar in sondajele facute de gealatii lui Trump si distribuite la televiziunea de propaganda Fox News, bufonul Trump iese castigator. Adevarul ca Biden l-a facut praf pe bufon, i-a spus in fata ca e un saltimbanc si cel mai prost presedinte din istoria SUA.

  Si in curand va fi si primul care va merge la puscarie pentru evaziune fiscala.
  • -10 (62 voturi)    
   Haha... (Miercuri, 30 septembrie 2020, 11:02)

   Atoatestiutorul [utilizator] i-a raspuns lui vertus

   Si clintoneaza era data castigatoare acum 4 ani...cu 80%. Doar ca realitatea bate visele umede ale antifa-istilor.
  • -6 (6 voturi)    
   Gealatul (Miercuri, 30 septembrie 2020, 14:51)

   Haoleu [utilizator] i-a raspuns lui vertus

   e o specie est europeana. Nu se gaseste pe contintneul nord american.
 • -10 (62 voturi)    
  va mai amintiti (Miercuri, 30 septembrie 2020, 10:49)

  Mawrkuss [anonim]

  va mai amintiti ca au fost omuleti care au votat cu Geoana ca sa nu iasa Basescu? (votanti care nu erau PSD).

  ... cam asa e si romanul acuma pro-Biden. Un candidat momaie, preocupat sa fie politically correct, care citeste de pe prompturi, fara idei, si fara solutii in ultima instanta.
 • +10 (34 voturi)    
  Concluzia dezbaterii (Miercuri, 30 septembrie 2020, 12:38)

  marius67 [utilizator]

  https://i.imgur.com/kZFKXCg.jpg
 • -1 (5 voturi)    
  In timp de criza SUA a avut republicani (Joi, 1 octombrie 2020, 1:20)

  Koczka [utilizator]

  Restul e butaforie. In America cel puțin 80% din alegători știu cu ce PARTID din cele două mari vor vota la prezidențiale și parlamentare ( in statele unde expiră mandatul senatorilor în aceeași zi ).
  Americanii sunt oameni practici și se orientează după aspecte de baza ale vieții cotidiene: taxe federale, siguranță personala, securitatea națională , balanta intre amenințări și oportunități ale momentului.
  Președintele ales trebuie sa fie o persoana SANATOASA, un cap Limpede care are o ECHIPĂ de colaboratori capabili și integrii. America funcționează pentru că are INSTITUTII funcționale care își văd fiecare de activitatea specifică. In 99% din timp rolul președintelui e unul protocolar, simbolic. Numai în situatii limita când trebuie luate decizii rapide și tranșante, rolul președintelui e unul tranșant.
  Ce vedem la televiziunile americane înainte de alegeri e un spectacol mediatic, cu audiențe foarte mari care aduc BANI televiziunilor ce organizează aceste 'debates'.
  Sunt spectacole care le cei mai mulți spectatori ii amuza și că distractie. Maximum 5% din votant sunt influențați de aceste confruntări televizate.
  NB Dezbaterea de la Foc Ness de aseara a fost în opinia personala dominată de Trump care a condus practic confruntarea, provocandu_l atunci când Bideu ar fi vrut sa puncteze cu unele din replicile memorate dinainte. Dar părerea mea nu conteaza pentru că nu votez pe 3 noiembrie.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by