Relațiile dintre Statele Unite și Marea Britanie s-au tensionat după publicarea unor telegrame diplomatice în care ambasadorul, Kim Darroch, a criticat dur administrația Trump.
Trump, un nou atac la adresa ambasadorului britanic la Washington: Un tip foarte prost
Relațiile dintre Statele Unite și Marea Britanie s-au tensionat după publicarea unor telegrame diplomatice în care ambasadorul, Kim Darroch, a criticat dur administrația Trump.

EXCLUSIV Câți bani pentru investiții au primit în ultimii 10 ani spitalele-vedetă ale pandemiei. Care a fost cel mai "răsfățat" spital din prima linie
Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
Profesorul Radu Gologan, după prima etapă a Olimpiadei de Matematică, organizată online: „Am descoperit uluiți extrem de multe fraude. Părinți care contestă corupția din România își impun copiii prin corupție”
INTERVIU Paun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei: Rusia a pregătit infrastructura militară din Crimeea pentru desfășurarea armelor nucleare / Obiectivul Moscovei - transformarea Crimeii într-un „portavion de nescufundat”
„Recensământul bugetarilor”. Liviu Mălureanu, președinte ANFP: Prin proiectul bugetar vrem să mapăm toți bugetarii, câți sunt, ce salariu au și ce fac / Concursuri naționale pentru posturile din administrație INTERVIU
Snobii se uita la FORMA si nu la esenta si la rezultate.
Nu e chiar snobism din partea ambasadorului, până la urmă Trump era celebru și miliardar și fără să fie președinte. Considerațiile ambasadorului sunt mai degrabă personale, viscerale.
pentru ca exista atat de multa reclama negativa publica impotrivca lui Trump, si ma refer la forma sau formele de prezentare de sine si compartament ale lui Donald Trump. deci nu zic ce este perfect sau ca nu poate gresi),
incat iti poate intra in cap automat, fara sa-ti dai seama, ca Trump este "prost", "clown", etc.
Adica este un fel de moda sa te iei de Trump, si asta da unora impresia ca daca se iau de neajunsurile, "defectele" Trump si ei par mai inteligenti, etc. Multi oameni isi pierd luciditatea, deci isi pierd capacitatea de a aprecia corect situatii (foarte bine ai spus in a nutshell), pentru ca nu opun suficienta rezistenta in propriul cap (rezistenta in sensul de spirit critic personal) acestui val tsunami anti-Trump.
Ca observatie colaterala: fenomenul seamana putin cu moda unor politicieni de a se lua de "Brussels" (adica de institutiile UE si mai ales de Comisia Europeana) si de a da vina pe Brussels pentru tot ce se intampla si tot ce le trece prin minte. Iar cand n-au o explicatie valida pentru o problema de interes public, imediat pun placa "este vina Brussels-ului"... Este evident un alt subiect de discutie, dar fenomenul psihologic care se manifesta acolo este asemanator.
(Se putea altfel?)
"Ambasadorul Kim Darroch a criticat dur administrația Trump in declaratii oficiale"
In text mentionez ca Trump a dat o replica pe masura pe Twitter.