Will Smith şi Martin Lawrence vor juca împreună în noul film din franciza „Bad Boys”, al patrulea din franciza de lungmetraje poliţiste de comedie lansată în 1995, relatează revista Variety și News.ro.

Will Smith si Martin Lawrence in „Bad Boys for Life”Foto: Columbia Pictures-Moviestore / Shutterstock Editorial / Profimedia Images

Cei doi actori au făcut anunţul marţi printr-un videoclip postat pe Instagram. În videoclip, Will Smith, aflat la volanul maşinii sale în timp ce se filmează se opreşte în faţa unei case şi bate la uşă. Martin Lawrence îi deschide iar cei doi actori anunţă: „E oficial! Bad Boys 4!”.

Regizat de Michael Bay, filmul Bad Boys lansat la jumătatea anilor '90 i-a adus împreună pe ecran pe cei doi actori în rolurile Mike Lowery şi Marcus Burnett, doi poliţişti din Miami cu metode neortodoxe.

Regizorul a semnat o continuare în 2003 înainte de a le preda ştafeta lui Adil El Arbi şi Bilall Fallah 17 ani mai târziu, în 2020, atunci când au relansat franciza, regândind cea de-a treia parte „Bad Boys for Life”.

Filmul „Bad Boys 4” este în așteptare de 3 ani

În toate cele trei cazuri, cei doi poliţişti au fost interpretaţi de acelaşi cuplu de actori.

Adil El Arbi şi Bilall Fallah vor reveni în spatele camerei pentru acest al patrulea film produs de Sony Pictures. Deocamdată nu a fost anunţată nicio dată de lansare.

Filmul Bad Boys 4 a fost anunţat imediat după lansarea celui de-al treilea lungmetraj în 2020, care a fost un mare succes la box office-ul american. Dar proiectul a stagnat de atunci, iar o nouă piedică a venit la începutul lui 2022 din cauza episodului de la ceremonia premiilor Oscar unde Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock.

O sursă a declarat pentru The Hollywood Reporter la acea vreme că proiectul a fost suspendat.

Revenirea lui Smith pentru filmul I Am Legend 2 rămâne incertă, el fiind repudiat de mai multe studiouri americane după incidentul de la gala Premiilor Oscar.

Ca întotdeauna, poți găsi mai multe informații noi din lumea filmelor și a serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta: