„Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită", i-a strigat Will Smith lui Chris Rock, după ce a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe actorul care prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar".

Will Smith il palmuieste pe Chris RockFoto: Captura video

„Jada Pinkett-Smith, abia aştept să văd G.I. Jane II", a spus Chris Rock, referitor la faptul că soţia lui Will Smith este tunsă la zero, scrie news.ro. Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, apare în public cu capul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că are alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria "Cel mai bun actor" pentru rolul din "King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în "G.I. Jane II", potrivit news.ro.

Reacția organizatorului galei Oscar 2022

Organizatorul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, Academia americană de film, a reacționat pe Twitter, în urma incidentului, spunând că că nu tolerează violenţa:

  • „Academia nu tolerează violenţa sub nicio formă.
  • În seara aceasta suntem încântaţi să îi sărbătorim pe câştigătorii celei de-a 94-a ediţii, care merită acest moment de recunoaştere din partea colegilor şi cinefililor din întreaga lume”.