​Legendarul actor american Sylvester Stallone spune că rolul din serialul „Tulsa King” recent lansat ar putea fi „cântecul său de lebădă” în ceea ce privește actoria, relatează Insider.

Sylvester Stallone in „Tulsa King”Foto: Paramount+ / Planet / Profimedia Images

Ajuns la vârsta de 76 de ani, actorul născut în Manhattan a dezvăluit într-un interviu acordat celor de la IndieWire că ar putea fi în sfârșit pregătit să o lase mai moale cu jucatul în filme și că „Tulsa King”, o serie cu mafioți care a avut premiera în luna noiembrie pe Paramount+, ar putea fi ultimul proiect în care este implicat pe partea de producție, jucând totodată un rol în el.

Probabil mai puțin cunoscut de publicul larg, Stallone a fost implicat în scrierea rolurilor sale încă de la primul film Rocky, lansat în 1976 și care l-a propulsat în ipostaza de vedetă internațională.

El a fost creditat cu un un rol în scrierea scenariului pentru fiecare film din franciza Rocky până la Rocky Balboa, lungmetrajul lansat în 2006, la fel ca în lungmetrajele Rambo și The Expendables în care a jucat.

Pentru filmele Creed, seria spin-off bazată pe Rocky, el a fost unul dintre producătorii executivi, la fel ca în cazul Tulsa King, serialul în care joacă rolul principal al unui locotenent mafiot care iese din închisoare și pune bazele unei noi rețele infracționale.

Sylvester Stallone, încântat de rolul din „Tulsa King”

Întrebat de jurnaliștii de la IndieWire dacă lucrează la vreun proiect pe care ar spera să îl regizeze, pe lângă interpretarea unui rol în el, Stallone a răspuns că:

„Aș putea, dar poate nu partea de jucat. Mă îndoiesc de aspectul privind jucatul. Cred că acesta ar putea fi cântecul meu de lebădă”.

Vorbind despre rolul din Tulsa King, el a dezvăluit că a încercat să îl creeze „cât mai aproape posibil de personalitatea” sa.

„Ideea este: Ei (producătorii) vin cu o idee, cu un concept, dar tu, dacă ești un scenarist, știi să croiești lucrurile în funcție de punctele tale forte și să eviți slăbiciunile”, a mai spus actorul cu origini italiene.

Lansat pe 13 noiembrie pe Paramount+, Tulsa King a avut parte în general de recenzii bune din partea criticilor și a fost apreciat de fani, succesul serialului venind într-o perioadă dificilă pe plan personal pentru Balboa, soția acestuia cerând recent divorțul de actor după 25 de ani de căsnicie.

Ca întotdeauna, poți găsi mai multe informații noi din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta: