Sylvester Stallone va juca în drama Kansas City produsă pentru Paramount Plus în primul rol principal într-un serial de televiziune din cariera actorului, scrie revista Variety, citată de Agerpres.

Sylvester StalloneFoto: BrauerPhotos-S Brauer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Serialul, a cărui acţiune este plasată în prezent, îl urmăreşte pe legendarul mafiot Sal (Stallone), care se confruntă cu sarcina de a-şi restabili familia italiană de mafioţi în oraşul modernizat Kansas City, Missouri. Acolo, Sal întâlneşte personaje surprinzătoare care îl urmează pe drumul neconvenţional către putere.

Pe lângă rolul principal, Stallone va fi producător executiv, alături de David C. Glasser, Ron Burkle şi Bob Yari. MTV Entertainment Studios va fi de asemenea producător.

Proiectul marchează primul serial de televiziune în care Stallone va apărea full-time, el fiind cunoscut pentru rolurile principale din filme ca Rocky, Rambo şi lungmetrajele din franciza Expendables.

Stallone a fost nominalizat la premiile Academiei Americane de Film la categoria „cel mai bun actor” şi „cel mai bun scenariu original” pentru Rocky. El a fost nominalizat pentru „cel mai bun rol secundar” în 2016, pentru jucarea boxerului în filmul Creed.

Alte roluri notabile ale lui Stallone sunt cele din Tango and Cash, Demolition Man şi Cliffhanger.

Pentru mai multe noutăți din lumea cinematografiei poți citi rubrica Nerd Alert de weekendul acesta: