„Ferma Dacilor, idee românească, produse românești, peisaje unice și oameni minunați”, scria în luna octombrie pe Facebook Horia Constantinescu, președintele Autorității pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). „Pentru idiocrați și hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambiția și rezultatele merită promovate, o voi face, indiferent de discuțiile de doi lei, lansate în spațiul public”, spunea Constantinescu în mesajul său prin care făcea reclamă cabanei.

Ferma Dacilor după incendiuFoto: ISU Prahova via Agerpres

„Ferma Dacilor, idee românească, produse românești, peisaje unice și oameni minunați. Pentru idiocrați și hateri: acolo unde efortul, calitatea, ambiția și rezultatele merită promovate, o voi face, indiferent de discuțiile de doi lei, lansate în spațiul public”, scria președintele ANCP pe Facebook în luna octombrie.

„Sunt prieten cu proprietarul de aproape 31 de ani. Cunosc acest proiect, încă din 2007, de când era o simplă idee. Dacă fiecare dintre noi s-ar gândi la produsele românești, măcar jumătate din cat o fac producătorii, acestea ar avea o șansă mult mai mare, în fața celor străine. Vă pot spune, cu mâna pe inimă, că jumări, ca aici, nu găsiți nicăieri, în lume. Brânzeturile sunt producție proprie, ca de altfel 99 la sută dintre produse”, scria Horia Constantinescu, președintele ANPC.

„Această reclamă este în schimbul prieteniei, recunoașterii meritelor și faptului că prietenul meu pune România în farfurie.”, mai scria Constantinescu.

Mai multe persoane, adulți și un copil, au murit marți dimineață după ce un incendiu violent a izbucnit la Ferma Dacilor.

VEZI ȘI: