Echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au găsit trupul celui de-al doilea bărbat declarat dispărut, după ce duminica trecută barca în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, în zona localităţii Periam din judeţul Timiş, informează agenția News.ro. Rămân dispăruţi doi copii, o fată şi un băiat cu vârste de 7 şi 10 ani.

Interventie pe râul MureșFoto: AGERPRES

Trupul bărbatului a fost găsit în zona localităţii Igriş din judeţul Timiş, în apropiere de zona în care vineri a fost găsit cadavrul celuilalt bărbat dispărut.

„Pe râul Mureş, în zona Vadul Vacii, în dreptul localităţii Igriş, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a transmis duminică ISU Timiş.

Bărbatul urmează să fie dus la mal şi, conform procedurilor, identificat.

Rămân dispăruţi doi copii, o fetiţă şi un băiat, cu vârste de 7 şi 10 ani. Căutarea acestora continuă.

Barca în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, duminica trecută, în râul Mureş, în zona localităţii Periam Port din judeţul Timiş. Şapte persoane au reuşit să se salveze, însă un copil de 4 ani a fost declarat decedat. Alte patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au fost căutate de atunci de pompieri şi scafandri.

Conducătorul bărcii a fost reţinut pentru 24 de ore, însă a fost eliberat, el fiind cercetat în libertate pentru ucidere din culpă. Barca lui nu era înmatriculată şi el nu deţinea certificat de conducere a ambarcaţiunii. De asemenea, bărbatul consumase alcool.