Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit duminică în lacul Colibiţa din județul Bistrița Năsăud. Imagini apărute acum arată exact momentul când avionul se prăbușește în apele lacului montan.

Avion care se prabuseste in lacul ColibitaFoto: Captura video

Salavatorii din Bistriţa Năsăud au intervenit imediat după accident. Primele date aratau că două persoane sunt rănite, una fiind inconştientă.

  • UPDATE 2: Pilotul a murit. „Din păcate, după mai bine de 100 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul bărbatului nu a mai răspuns manevrelor aplicate, echipajele medicale fiind nevoie să îi declare decesul la locul solicitării", a transmis ISU, potrivit Agerpres.
  • UPDATE: Salvatorii ISU încearcă resuscitarea pilotului avionului, aflat în stare gravă. Acesta ar fi răspuns în repetate rânduri la eforturile de resuscitare, dar de fiecare dată a picat înapoi în stop cardio-respirator, potrivit reprezentanților ISU Bistrița la Digi24. Pasagerul, un cetățean german, este conștient, nevătămat și nu a necesitat transportul la spital.

Imaginile cu avionul prăbușindu-se în apele lacului au fost publicate pe Facebook de reporterul ProTV Ovidiu Oanță.

Accidentul din Bistrița Năsădu vine la mai puțin de o zi după un alt eveniment aviatic, un avion de mici dimensiuni care s-a prăbușit în județul Giurgiu.

În urma accidentului aviatic de la Giurgiu și-au pierdut viața două persoane.