Premierul Florin Cîțu consideră că nu este normal ca șeful de la CFR Călători, Ovidiu Vizante, să spună că soluția este în altă parte, nu la el, în cazul trenurilor blocate în câmp timp de nouă ore. "Nu mi se pare normal ca într-o astfel de situație șeful de la CFR Călători să spună că soluția e în altă parte. Soluția e a celor care administrează”, a spus Cîțu. O reacție legată de atitudinea lui Ovidiu Vizante a avut și Cătălin Drulă, ministrul transporturilor, însă a fost una de apărare a șefului CFR Călători.

HotNews.roFoto: Hotnews

"O să am o discuție să văd care sunt concluziile. Nu pot să vă spun de ce nu s-a intervenit. O să cer o situație de ce nu s-a intervenit. O să vedem ce s-a întâmplat", a mai spus Cîțu întrebat dacă va fi demis directorul CFR Călători.

În schimb, ministrul Transporturilor îl apără pe Vizante. Cătălin Drulă a spus la Antena 3 că Ovidiu Vizante nu a dormit toată noaptea și a lucrat pentru a găsi soluții în vederea remedierii situației, potrivit clubferoviar.ro.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a reacționat vizibil iritat, la Antena 3, întrebat de ce nu s-a găsit o soluție pentru acei copii: "De ce mă întrebați pe mine? (...) Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren".

Întrebat dacă oamenii din tren au primit apă, Vizante a răspuns că "vor primi când vor ajunge la București".

Reamintim că Trenul Mangalia - Arad a acumulat peste nouă ore de întârziere după ce a rămas blocat pe câmp în zona Fundulea, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact. Trenul era plin cu copii care se întorceau din tabără.

Vezi și: