Scandal în justiție. CSM a cerut revocarea procurorului DNA care s-a opus împărțirii dosarului Colectiv și reducerii pedepsei pentru Piedone / DNA: CSM creează un precedent periculos

de C.D.     HotNews.ro
Miercuri, 30 iunie 2021, 16:08 Actualitate | Esenţial


Sediul DNA
Foto: Hotnews
​​CSM a cerut DNA revocarea procurorului care s-a opus deciziei Curții de Apel de disjungere a Dosarului Colectiv și schimbării încadrării juridice în cazul unor inculpați, cum ar fi și Cristian Popescu Piedone, ceea ce le-ar fi redus pedepsele. Procurorul DNA a cerut recuzarea judecătorilor în acest caz. Cererea CSM a primit un răspuns dur de la DNA care susține că o astfel de solicitare creează „un precedent periculos”.

Ce a comunicat CSM după ședința de marți:

 • Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a constatat că a fost afectată independenţa şi imparţialitatea judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti învestiţi cu soluţionarea dosarului “Colectiv” şi a judecătorilor învestiţi cu soluţionarea cererii de recuzare formulate de DNA în cauză. (unanimitatea voturilor valabil exprimate -5 Da, 4 Nule)
 • Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât sesizarea procurorului șef DNA pentru a evalua posibilitatea revocării domnului procuror, titular al cererii de recuzare, în temeiul art. 87 alin. (8) din Legea nr. 304/2004, republicată, cu modificările si completările ulterioare
Replica DNA

DNA susține, într-un comunicat de presă că „a luat cunoștință cu vădită îngrijorare” de hotărârea CSM „prin care s-a apreciat că procurorul care își exercită în instanță drepturile și obligațiile prevăzute de lege ar trebui înlăturat”.

Mai jos comunicatul DNA:
 • Potrivit Ordinii de zi soluționate la data de 29 iunie 2021, Secția pentru judecători a constatat că, urmare a unei cereri argumentate de recuzare formulate de procuror la unul din termenele de judecată în dosarul “Colectiv”, judecătorilor din complet, dar și celor învestiți cu soluționarea cererii respective, le-a fost afectată independența și imparțialitatea.
 • DNA precizează că Inspecția judiciară nu a solicitat opinia instituției la întocmirea raportului care a stat la baza hotărârii Secției pentru judecători, cum ar fi fost legal și firesc.
 • După comunicarea Hotărârii Secției pentru judecători anterior menționate, precum și a Solicitării de revocare a procurorului, vom decide asupra demersurilor legale pe care le vom întreprinde.
 • DNA apreciază că hotărârea Secției pentru judecători a CSM este de natură să creeze un precedent periculos, întrucât formularea unei cereri de recuzare de către procuror este un demers legal prevăzut de Codul de procedură penală. Mai mult decât atât, potrivit Legii de organizare judiciară, procurorul este liber să prezinte în instanță concluziile pe care le consideră întemeiate, potrivit legii, ținând seamă de probele administrate în cauză (art. 67 din Legea 304/2004).
Filmul evenimentelor

Pe 14 iunie, instanţa ar fi trebuit să înceapă dezbaterile finale în dosarul Colectiv şi să se pronunţe pe o cerere ridicată din oficiu de către cei doi judecători ai completului, Adina Pretoria Dumitrache şi Andrei Viorel Iugan, privind schimbarea încadrării juridice a faptelor pentru o parte din inculpaţi, printre care şi Piedone.

Cei doi magistraţi au avut însă opinii diferite pe schimbarea încadrării, iar Adina Pretoria Dumitrache a propus ca dosarul să fie împărţit în două. Propunerea a dus la dezbateri aprinse între judecătoarea Adina Pretoria Dumitrache, pe de o parte, şi procurorul DNA şi avocaţii victimelor, pe de altă parte, trecându-se chiar la ameninţări cu amenzi din partea magistratului, conform Agerpres.
 • "Vreţi să fiţi amendaţi? Respectaţi-mi şedinţa de judecată. Ştiu că sunt multe emoţii. Haideţi să nu intrăm în panică. (...) Îmi trebuie un ciocan, ceva, vă rog să vă liniştiţi", a încercat judecătoarea să calmeze atunci spiritele.
 • în primul dosar ar fi urmat să fie judecaţi, doar pe latură penală, cei trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, pirotehniştii Viorel Zaharia şi Marian Moise, Daniela Niţă - patroana firmei de artificii, Cristian Niţă, directorul firmei de artificii, SC Colectiv SRL şi SC Golden Ideas Fireworks Artists. În acest caz, dezbaterile pe fond ar fi trebuit să înceapă imediat.
 • în al doilea dosar ar fi urmat să fie dezbateri, într-un complet de divergenţă, prin includerea unui al treilea judecător, atât pe fond, cât şi pe cererea de schimbare a încadrării juridice, cu inculpaţii Cristian Popescu-Piedone, pompierii George Matei şi Antonina Radu şi cele trei funcţionare din Primărie - Aurelia Iofciu, Larisa Luminiţa Ganea şi Ramona Sandra Moţoc. În acest al doilea dosar, a fost dat un termen pentru 22 septembrie.
Pe 15 iunie, situaţia s-a schimbat. S-a format un complet de divergenţă, prin includerea unui al treilea magistrat, care a decis ca cele două dosare să fie reunite într-unul singur. Dosarul a primit termen data de 22 septembrie.

Consecinţa este că, în loc ca dezbaterile finale să se încheie a doua zi, aşa cum se stabilise iniţial, procesul a fost amânat pentru la toamnă.

Supravieţuitori ai incendiului din Colectiv şi rude ale victimelor au reclamat, într-o scrisoare deschisă, decizia instanţei de a discuta schimbarea încadrării juridice a faptelor inculpaţilor, susţinând că aceasta ar duce la pedepse "mici şi nesemnificative, disproporţionate faţă de gravitatea faptelor comise şi a consecinţelor lor, lucru care ar arunca o umbră adâncă asupra întregului proces de justiţie din România".

Potrivit documentelor instanţei, au fost puse în discuţie, din oficiu, următoarele schimbări ale încadrărilor juridice:
 • pentru inculpaţii Cristian Popescu-Piedone, Aurelia Iofciu, Luminiţa Larisa Ganea, Antonina Radu şi George Petrică Matei - înlăturarea articolului 309 Cod penal, respectiv consecinţele deosebit de grave;
 • * pentru inculpaţii Cristian Popescu-Piedone, Aurelia Iofciu, Luminiţa Larisa Ganea şi Sandra Ramona Moţoc va fi pusă în discuţie forma de vinovăţie, intenţia sau culpa, mai exact dacă este vorba de abuz în serviciu sau neglijenţă în serviciu. În situaţia în care se va aprecia că este abuz în serviciu, se va pune în discuţie ca pentru infracţiunea reţinută în sarcina inculpaţilor Cristian Popescu-Piedone şi Aurelia Iofciu să se aibă în vedere forma continuată, iar nu concursul de infracţiuni;
 • în ceea ce priveşte înlăturarea articolului 309 Cod penal, Curtea pune în vedere ca dezbaterile să vizeze şi împrejurarea dacă infracţiunile de abuz în serviciu sau neglijenţă în serviciu pot produce, ca şi consecinţe, vătămarea corporală sau moartea unor persoane sau care sunt consecinţele pe care le pot produce acest tip de infracţiuni, ca urmare imediată.
Pe 16 iunie, la două zile după ce au hotărât ca dosarul Colectiv să fie împărţit în două, iar fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, funcţionarii din primărie şi cei doi pompieri să fie judecaţi separat de patronii clubului, judecătorii Curții de Apel București s-au răzgândit.

Ei au decis ca dosarele să fie reunite într-o singură cauză. Consecinţa: în loc ca dezbaterile finale să se încheie miercuri, aşa cum se stabilise iniţial, procesul a fost amânat pentru la toamnă.

Procesul se află în faza de apel, după ce, pe 16 decembrie 2019, Tribunalul Bucureşti i-a condamnat pe fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, funcţionari din primărie, patronii clubului, doi pompieri, pirotehnişti şi reprezentaţii unei firme de artificii.
 • Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.
 • Cei trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu - au primit câte 11 ani şi 8 luni închisoare pentru ucidere din culpă în formă agravantă, vătămare corporală din culpă în formă agravantă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.
 • Daniela Niţă - patroana firmei de artificii Golden Ideas Fireworks Artists - a fost condamnată la 12 ani şi 8 luni de închisoare cu executare. În acelaşi dosar, pirotehniştii Viorel Zaharia şi Marian Moise au primit 9 ani şi 8 luni de închisoare şi, respectiv, 10 ani. De asemenea, Cristian Niţă, director al firmei de artificii, a primit 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.
 • George Matei şi Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti care au verificat clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor PSI, au fost condamnaţi la câte 9 ani şi 2 luni de închisoare.
 • Aurelia Iofciu, şefa Serviciului autorizări comerciale din Primărie, a primit 8 ani de închisoare, Larisa Luminiţa Ganea, consilier superior - 7 ani, Ramona Sandra Moţoc, referent superior - 3 ani de închisoare cu suspendare. În cazul Ramonei Moţoc, instanţa a dispus prestarea a 90 de zile de muncă în folosul comunităţii.
Persoanele condamnate au fost obligate să plătească, în solidar cu Primăria Sector 4 şi ISU Bucureşti-Ilfov, daune morale şi materiale de peste 50 de milioane de euro către victimele incendiului din octombrie 2015. De asemenea, inculpaţii, ISU şi Primăria Sectorului 4 trebuie să plătească mai multor spitale din Bucureşti şi din ţară peste 8 milioane lei, reprezentând cheltuieli de spitalizare cu persoanele decedate şi rănite.

Decizia Tribunalului Bucureşti a fost atacată cu apel de persoanele condamnate, dar şi de către procurori.

CITEȘTE ȘI:


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

8254 vizualizari

 • +44 (52 voturi)    
  cine sponsorizeaza (Miercuri, 30 iunie 2021, 16:20)

  TrickyWicky [utilizator]

  Pe acest Piedone? Pe net apare ca si cum e salvatorul oamenilor cand de fapt doar imparte apa la cativa oameni si cumpara zarvaturile la batranele
  • +35 (37 voturi)    
   teatru ieftin (Miercuri, 30 iunie 2021, 16:44)

   Mistrelutz [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   daca e sa fiu sincer..pentru fraieri. tot se face el ca se cearta cu muncitorii ca nu fac treaba,ca protejeaza batranele si e protectorul oamenilor. Multi pun botul. de asta suntem unde suntem azi. 'lasa ba ce daca fura?tu nu vezi ca si face?'
   • +14 (16 voturi)    
    Piedone un escroc cu protecție. (Miercuri, 30 iunie 2021, 19:22)

    asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Mistrelutz

    De la permisul auto toate gradele obținut de la Pitești fără să dea examen, la vătaful piețelor din București când Piedone făcea //ordine// creând o mafie a piețelor care și azi dictează în piețe, la crimele de la Colectiv, Piedone a ieșit din scenă ca să intre pe o funcție mai mare. Cine îl susține(juridic) presupun că vrea să-i mărească palmaresul infracțional încât pedepsele să nu poată fi aplicate fiind prea mari pentru o viață de om. Om zic și eu că acest Piedone nu poți spune că este om. Neom este mai real.
    • -1 (1 vot)    
     Savonea (Joi, 1 iulie 2021, 11:57)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

     ar putea să răspundă la întrebarea pusă în privința susținerii lui piedone.
     S-ar putea însă să fie și alți beneficiari ai mătrășirii procesului Colectiv, proces prin care s-a ajuns la bătăie de joc față de victime.
   • +10 (18 voturi)    
    CSM, CCR, CNA (Miercuri, 30 iunie 2021, 19:25)

    SkyS [utilizator] i-a raspuns lui Mistrelutz

    cei trei care au speriat Vestul.
  • +30 (32 voturi)    
   E primar, nu are nevoie de "sponsorizare" (Miercuri, 30 iunie 2021, 16:46)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   intrucat are bugetul primariei la indemana ! Problema e alta ! Cine pune umarul la salvarea lui de puscarie ?
   In rest, aceiasi bataie de joc : CSM ramane un organ represiv !
  • +27 (31 voturi)    
   CSM doreste sa-l scape pe Cristian Popescu Piedone (Miercuri, 30 iunie 2021, 17:14)

   SkyS [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   Si sa-l pedepseasca pe procuror ca nu-i de acord?

   CCR, CNA, Avocatul Poporului, Consiliului Superior al Magistraturii, toate institutii care sunt platite din taxele romanilor, au o gramada de privilegii si totusi devine din ce in ce mai greu sa intelegi pe cine reprezinta si de ce au interese atat de neinteles.
   • -1 (7 voturi)    
    Conspiratie mondiala impotriva #rezist sorosica (Joi, 1 iulie 2021, 7:15)

    newlook [utilizator] i-a raspuns lui SkyS

    Conspiratie mondiala impotriva #rezist sorosica...vai, de ce primarul nu e uSRI-ist?

    Iaca d'aia, ca-i doar SRI-ist d'ala mai vechi, nu d'asta nou, total tampit, n-a baut toata cerneala si are doi neuroni, nu numai unul, precum carciumareasa de la sectorul 1. D-aia n-a ajuns la uSRI+2,15.

    Si, sac, va avea si pensie speciala...sac, sac, sac!
    • -1 (1 vot)    
     e clar (Joi, 1 iulie 2021, 11:59)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui newlook

     că ești incurabil.
     N-ai nicio șansă să treci de nivelul labelor batraciene.
  • +15 (23 voturi)    
   CUM! (Miercuri, 30 iunie 2021, 17:27)

   Cetateanu [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   Problema nu este numai cine este in spatele lui Piedone, unul din numerosii ticalosi transformati de o aripa "secreta" in "demn' reprezentat, ci CUM o institutie tot atat de"curata" ca si CCR Avocatul/.. se implica ILEGAL. Deci un reprezentant al sistemului juridic se "opune" LEGAL si ticalosii CSM slugi a unor interese oculte, vor sa-i ia gatul, si nu lasa judecatorii instantei sa raspunda conform legii!!!
  • +19 (23 voturi)    
   Felix, (Miercuri, 30 iunie 2021, 17:41)

   yol [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   motanul incaltat si Voicu cu sofer cu tot.
   Astia sunt in spatele lui Piedone!
   CSM nu e o institutie a statului, e pur si simplu o cartita lasata de dragnea.
  • +10 (18 voturi)    
   Arestarea judecatorilor corupti de la CCR si CSM (Miercuri, 30 iunie 2021, 18:55)

   Cozmin II [utilizator] i-a raspuns lui TrickyWicky

   DNA este ingrijorata.
   Presedintele urmareste cu atentie si ingrijorare.
   Toata lumea este ingrijorata, dar nimeni nu face nimic.
   Daca nimeni nu face nimic, evident ca mafia psd isi face de cap.
   Presedintele, ministrul justitiei, parlamentul, seful DNA, procurorul general, magistratii cinstiti si competenti nu au remarcat ca tara a ajuns sa fie captiva mafiei psd ?
   Nu au vazut ca mafia psd si-a infiltrat oameni la CCR, la Avocatul Poporului, la Sectia pentru Judecatori din CSM, la Inspectia Judiciara, la Sectia Speciala, la ICCJ, la Curtile de Apel, la Judecatorii ?
   Aceste likele, aflate in slujba mafie psd, se ajuta intre ele, pentru a-si mentine controlul asupra statului.
   Procurorii trebuie sa aiba curajul sa-i trimita in judecata pe judecatorii corupti sau santajabili de la CCR, de la Sectia pentru Judecatori din CSM, de Curtile de Apel, pentru aderare la un grup infractional organizat, pentru abuz in serviciu, pentru depasirea atributiunilor si pentru favorizarea infractorilor, in forma continuata, punand in pericol siguranta nationala, prin deciziile si sentintele lor aberante si criminale.
   In baza trimiterii in judecata, presedintele trebuie sa-i revoce sau sa-i suspende pe judecatorii corupti, aflati in slujba mafiei psd.
   • +1 (5 voturi)    
    PSD-ul e numai una din cauzele toxicitatii CSM (Joi, 1 iulie 2021, 0:25)

    Leon_Magnificul [utilizator] i-a raspuns lui Cozmin II

    PSD a numit numai doi membri CSM, culmea, reprezentanti ai "societatii civile", restul membrilor toxici ai CSM sint chiar reprezentanti ai Justitiei din Romania (daca nu ma insel, mai mult din partea judecatorilor decit a procurorilor)
 • +20 (26 voturi)    
  Romanica (Miercuri, 30 iunie 2021, 16:35)

  methalman [utilizator]

  Tanti judecator s-a gandit ea ca daca imparte dosaul in 2 ii scapa "pe cine trebuie" cu niste condamnari cu suspendare., Procurorul a spus ca nu e ok, toata lumea a spus ca nu e ok si acum vine CSM si ne atrage atentia ca „s-a apreciat că procurorul care își exercită în instanță drepturile și obligațiile prevăzute de lege ar trebui înlăturat”.

  Decat sa cheltuim atatia bani cu procesul asta eu zic sa stabileasca CSM pedepse maxime pentru patronii clubului si firmei de artificii si medalii de onoare pentru stresul suferit lui don Piedone and co.

  Si cand te gandesti ca mi-am luat gaze in strada pentru independenta justitiei...
 • -22 (32 voturi)    
  pai (Miercuri, 30 iunie 2021, 16:43)

  cucuveauamov [utilizator]

  DNA sa-i bage la puscarie pe judecatorii care-si permit sa iasa din cuvantul DNA ... ca pe vremuri ... si ca in viitor dupa desfiinta SIIJ
 • +13 (21 voturi)    
  e dezastru (Miercuri, 30 iunie 2021, 16:46)

  unacare [utilizator]

  Voi vedeti ce se intampla? CSM ul e de porc, face numai nenorociri. Cine ne salveaza de CSM, CCR, Inspectia Judiciara? Astia iau porcoi de bani sa ne faca harakiri.
  Daca nu iesim in strada sa il sustinem pe papagalul asta de Stelian Ion (care e bine intentionat, dar sar pe el toti gusatii astia) e dezastru.
 • -20 (26 voturi)    
  pot spune (Miercuri, 30 iunie 2021, 17:02)

  adrhc [utilizator]

  ca din păcate abia de când a venit Piedone văd schimbări clare in sectorul 5 (din 2007). Nu l-am votat chiar daca știam ca PNL nu va face nimic de-ar fi câștigat. Nu știu daca e capabil sa o țină așa pana la final de mandat si nu știu ce sa cred despre verdictul “justiției” Romane in care am aproape zero încredere (oricare ar fi verdictul); sunt sigur ca a avut si Piedone partea lui groasa de șpăgi dar înclin sa cred totodata ca știe sa facă si treaba.
  • +5 (11 voturi)    
   Da-ne si cateva exemple de schimbari clare (Miercuri, 30 iunie 2021, 20:19)

   OCL [utilizator] i-a raspuns lui adrhc

   Si eu stau in Sectorul 5, si am ajuns sa-l regret pe anteriorul...
   Vezi de exemplu aici. Asta nu e facere, ci desfacere...

   https://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-24479761-dezbatere-publica-primarul-piedone-vrea-construiasca-cladire-piscina-club-fitness-restaurant-dar-parcare-subterana-parcul-sebastian-unul-dintre-putinele-spatii-verzi-din-sector.htm
  • +12 (12 voturi)    
   vorba oricarui prostalau: (Miercuri, 30 iunie 2021, 20:57)

   ember [utilizator] i-a raspuns lui adrhc

   a furat da' si face!

   Ce face?! nimeni nu stie, dar de furat stim ca fura si il votam in continuare.
 • +10 (18 voturi)    
  ///// (Miercuri, 30 iunie 2021, 17:11)

  GemstonesPig [utilizator]

  Cine sa le faca ce?! CSM CCR Avocatul poporului Inspectia judiciara, sectia speciala SS sunt deasupra legii obisnuite, ei functioneaza altfel. Iohanis nici macar nu mai urmareste cu atentie si ingrijorare, mnistrul justitiei este total total depasit, Câțu e in meciuri cu Orban, PSD conduce jUSTITIA prin interpusi.
 • +16 (20 voturi)    
  Interesant (Miercuri, 30 iunie 2021, 17:23)

  Cataleya [utilizator]

  Totul pleaca de la o simpla intrebare.
  Are CSM dreptul de a cere recuzarea unui procuror intr-un dosar aflat pe rol?

  Sigur, in urma unor acuzatii si a unui proces in care acuzatul are drept la aparare,, CSM poate decide chiar excluderea din magistratura a unui judecator sau procuror.

  Dar interventia CSM in desfasurarea unui proces mi se pare absolut in afara legii.
  Adica Savonea &Co au urmarit procesul si au hotarat ca procurorul trebuie dat afara din DNA pt ca si-a expus un punct de vedere contrar judecatorului de caz?
  Pacat ca sectia de procurori din CSM tace ca ...in iarba.
 • +12 (20 voturi)    
  avem nevoie de Drula si Armand la Justitie (Miercuri, 30 iunie 2021, 17:34)

  Withdrawal [utilizator]

  Stelian Ion , ( da, de la USR ) pe unde se mai ascunde zilele astea ? Ii este frica de scandal ?
 • +21 (23 voturi)    
  incredibil (Miercuri, 30 iunie 2021, 17:47)

  tartoru [utilizator]

  Stam toti si ne uitam ca niste idioti incapabili cu pentru un singur om, se rastalmaceste intreg sistemul jurdiciar.

  Voi va dati seama cat de acoperit e acest piedone?
  In special cate stie... despre cine stie...
 • +12 (16 voturi)    
  Sinistra Savonea & Co - aparatorii infractorilor (Miercuri, 30 iunie 2021, 18:05)

  Ahha [utilizator]

  impreuna cu Victoras MegaStar-ul penalilor de la Haznaua 3. Astia sunt capul rautatilor
 • +9 (11 voturi)    
  Bine, dar... (Miercuri, 30 iunie 2021, 18:42)

  Milka Man [utilizator]

  Degeaba se fac publice astfel de manevre, ca talharii astia tot isi vad de treaba. Nu ii afecteaza nici reactiile din media, nici ce spun politicienii, nici comentariile de pe hotnews...
  • +1 (5 voturi)    
   talharii astia sunt peste tot locul (Miercuri, 30 iunie 2021, 23:33)

   Wheelwright [utilizator] i-a raspuns lui Milka Man

   In CSM, in Curtea Constitutionala, in rolul Avocatului Poporului. Cu totii nu au alt scop decat sa se apere pe ei insasi si sa omoare orice justitie curecta.
 • +8 (12 voturi)    
  Jocuri murdare (Miercuri, 30 iunie 2021, 18:47)

  ipolitic [utilizator]

  Atac al CSM la independenta Justitiei.
 • +7 (9 voturi)    
  Onoratei, (Miercuri, 30 iunie 2021, 20:59)

  Nonidem [utilizator]

  Onoratei,independentei noastre Justitii i-au trebuit 6 ani sa vada necesitatea "disjunctiei " dosarului Colectiv.Pentru onorata noastra Justitie nu a contat 64 de tineri morti din indolenta, eroarea etc a unor iresponsabili.Nu ma mira!N-a contat ea o mie de morti la asa numita revolutie,zecile de morti la mineriade,represiunea barbara de la 10 August dar mi-te un grup de tineri arsi de vii!Le-am dat de toate, la superlativ:salarii super,pensionari nemaiauzite si pensii halucinante,am inghetat de frig luni de zile pentru independenta ei-rezultatul?Conditii de nivel occidental,comportament de nivel EST!Ne bat cu propriile arme ale democratiei!
 • +8 (10 voturi)    
  Piedone, (Miercuri, 30 iunie 2021, 21:49)

  yol [utilizator]

  in declaratia de avere are un imprumut de returnat varanului. Erau in jur de 1 mil euro inainte de colectiv…. Primaria sect 4, unde a operat acest libidinos inainte, e primaria care a platit si plateste publicitate la antena 3, bine inteles din banii cetatenilor. Pe Baluta isi punea domn profesor picioarele cand se scobea in f nd.
  Savaonea, garbovan si judecatoarea cap de porc sunt toate pe statul de plata al varanului.
  CSM nu reprezinta min justitiei, ci antena 3, Luju, voicu cu sofer, vanghelie.
  MAFIE TOTALA LA CSM!!

  Sotul lu Savonea il ajuta pe vanghelie prin 2010 sa care banii cash de la romexpo in partbagajul unul ML. Va jur ca astia sunt mai rau decat fratii camataru!!! Savonea e o interloapa adevarata!

  Steliane!!!!
 • +2 (4 voturi)    
  Dammi un martello (Joi, 1 iulie 2021, 5:23)

  Barbaneagra [utilizator]

  Mai tineti minte cantecul Ritei Pavone? Cred ca la asta s-a gandit si Judecatoarea "Colectivului".
  Acum ca CSM a despartit apele, Sectia Speciala poate sa paseasca cu incredere si sa dea de pamant cu procurorul, pardon sa il ia la intrebari, terminand si dosarul "Colectiv" definitiv. Corect?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by