Deputatul USR Iulian Bulai afirmă că persoana care a ameninţat-o cu moartea pe actriţa Maia Morgenstern a fost identificată. ”Sper ca persoana respectivă să fie un lup singuratic, fără legături cu un anumit partid extremist din Parlamentul României”, a scris Bulai pe Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Digi 24, un tânăr de 25 de ani este audiat de polițiști.

”Extremismul, rasismul și antisemitismul nu au ce căuta în România. Mă bucur că a fost identificată persoana care a trimis amenințări cu moartea doamnei Maia Morgenstern. Justiția trebuie să rezolve acest caz. Sper ca persoana respectivă să fie un lup singuratic, fără legături cu un anumit partid extremist din Parlamentul României. Discursul radical, fundamentalist și terorist nu trebuie lăsat să se dezvolte în țara noastră”, a scris deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

Poliția și Parchetul au deschis dosar penal în cazul amenințărilor cu moartea primite de actrița Maia Morgenstern printr-un mesaj trimis pe e-mail, după ce aceasta a depus plângere penală la poliție.

Textul scrisorii de amenințare trimise pe adresele de e-mail ale Teatrului Evreiesc de Stat a fost publicat de actriță pe Facebook, iar mesajul este semnat "din partea partidului AUR", formațiune care neagă orice implicare.

Citește și: