Bărbatul de 68 de ani care a ucis doi muncitori din Onești în apartamentul pe care el îl pierduse în instanță are nouă plăgi, după ce a fost împușcat de polițiști, dar starea sa este bună și ar putea fi audiat într-o zi, două, afirmă managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea.

Gh MorosanFoto: Captura

După tragedia de luni seară, bărbatul a fost dus la spitalul din Onești, unde a fost operat și este internat la terapie intensivă.

Managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea, a declarat miercuri dimineață, la Digi 24, că el era cooperant și conștient încă de la momentul la care a fost adus la unitatea medicală.

  • "Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat.
  • În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat", a afirmat managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea.

Reamintim că bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a ucis doi muncitori pe care i-a sechestrat într-un apartament din Onești.

CITEȘTE ȘI: