În plină pandemie de COVID-19, câteva zeci de persoane stau la coadă, miercuri dimineață, la poarta Institutului Cantacuzino, pentru a cumpăra suplimentul alimentar lansat astăzi pe piață. Imunomodulatorul Orostim-HV a fost pus în vânzare la punctul farmaceutic al Institutului Cantacuzino, iar oamenii s-au înghesuit încă de dimineață la coadă.

HotNews.roFoto: Hotnews

Produsul poate fi cumpărat începând de astăzi de la punctul de vânzare al Institutului Cantacuzino.

Potrivit imaginilor difuzate de Digi 24, în fața Institutului Cantacuzino era o coadă de câteva zeci de oameni, care așteptau să le vină rândul să intre în curte, la punctul farmaceutic, ca să cumpere suplimentul alimentar. Unii dintre oamenii de la coadă spun că au venit încă înaintea orei 7.00 și ar fi fost făcute liste de așteptare. În jurul orei 10.00, suplimentul alimentar disponibil la punctul de vânzare al institutului s-ar fi epuizat.

Conducerea Institutului Cantacuzino nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde și are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, a susținut luni, într-o conferință de presă, directorul institutului, colonelul dr. Florin Oancea.

El preciza că Orostim-HV fi comercializat atât pentru copii, cu flacoane de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei, iar tratamentul este de 10 zile, trei luni consecutiv.

CITEȘTE ȘI: