Florin Mototolea, zis ”Emi Pian”, liderul clanului Duduianu a murit în dimineața zilei de marți la Spitalul Universitar din București, unde ajunsese cu răni grave după o altercație ce a avut loc în cartierul Giulești Sârbi din Sectorul 6. Incidentul vine la 10 zile după ce ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a creat "un front instituțional împotriva crimei organizate" și că "încep să cadă clanuri de interlopi" și la mai puțin de o săptămână de când ministrul de interne a declarat că are ”toleranță zero” față de rețelele de crimă organizată.

Florin MototoleaFoto: Captura YouTube

UPDATE 12.01 Polițiștii audiază mai multe persoane implicate în incidentul ce a avut loc în cartierul Giulești-Sârbi, dar principalul suspect nu a fost prins și este căutat în București

UPDATE 08.34 Mototolea ar fost executat în stil mafiot, de către membrul unui clan rival, potrivit Știrile ProTV.

UPDATE 08.02 Digi 24: Bărbatul care a murit era Florin Mototolea, zis ”Emi Pian”, lider al clanului interlop Duduianu.

Conflictul a fost sesizat în jurul orei 3.00 și s-a produs între mai multe persoane, în sectorul 6. Conform Poliției Capitalei, la fața locului au mers polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane.

Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni Parchetul Sectorului 1 a anunțat că 13 membri ai clanului Duduianu sunt urmăriți penal pentru că ar fi amenințat cu violențe cântăreți de manele, aceștia fiind extorcați de sume până la 100.000 de euro și forțați să cânte gratuit la mai multe evenimente. Potrivit unor surse Agerpres, printre victimele clanului Duduianu sunt maneliştii Florin Salam şi Nicolae Guţă.

Amintim că, în septembrie anul trecut, zeci de persoane l-au așteptat cu manele, artificii și șampanie pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, la ieșirea din Penitenciarul Rahova. Ieșirea acestuia din închisoare a fost transmisă în direct pe Youtube, din fața penitenciarului.

Fostul lider al clanului de interlopi, Ion Duduianu, a murit în octombrie 2018 după ce a făcut un infarct în Penitenciarul din Găești, unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.