Liderul clanului Duduianu, Ion Duduianu, a murit la Spitalul Orășenesc din Găești unde a fost adus după ce i s-a făcut rău în Penitenciarul din Găești, unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane, transmite corespondentul Mediafax.

AmbulantaFoto: Serviciul de Ambulanta Judetean

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găești, Florin Ispas, a declarat, marți, că bărbatului i s-a făcut rău luni seara, în jurul orei 21.

“Unei persoane private de libertate i s-a făcut rău. A fost dusă cu Ambulanța la Spitalul Orășenesc Găești unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat Ispas.

La rândul său, directorul Spitalului Găești, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.

“El se știa cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.

Surse medicale au declarat că, atunci când a fost dat jos din Ambulanță, Duduianu le-a spus cadrelor medicale “Aveți grijă că eu mor”.

Ion Duduianu era încarcerat în Penitenciarul Găești unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane. Săptămâna viitoare, Ion Duduianu urma să intre în comisia de eliberare condiționată.