Casa din județul Giurgiu a lui Andrei Bădălău, fiul senatorului Niculae Bădălău, a fost spartă de hoți. Fiul parlamentarului PSD a reclamat că hoții i-au furat suma de 30.000 de euro și mai multe bunuri, între care două ceasuri din aur, prejudiciul estimat fiind de 80.000 de euro, au declarat surse judiciare pentru HotNews.ro.

Niculae BadalauFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

"În seara zilei de 18 iunie a.c., Politia orașului Bolintin Vale a fost sesizată prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul ca persoane necunoscute au pătruns in locuința sa, de unde au sustras mai multe bunuri", a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, Poliția Județeană Giurgiu.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și există un cerc de suspecți, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că păgubitul este Andrei Bădălău, fiul senatorului PSD Niculae Bădălău. Acesta a reclamat în plângerea depusă la poliție că hoții i-au furat suma de 30.000 de euro și mai multe bunuri, între care două ceasuri din aur, prejudiciul estimat fiind de 80.000 de euro, au precizat sursele citate.

Și senatorului PSD i-a fost spartă locuința din Giurgiu, în noiembrie 2018. "Eram toți acasă, dormeam. Nu i-am prins”, spunea atunci Bădălău.

În ianuarie 2019, Niculae Bădălău spunea că au trecut mai mult de două luni de când i-a fost spartă casa de hoţi și că încearcă să aibă încredere în continuare în Poliție, dar i se pare că lucrurile trenează, iar familia sa este traumatizată. Senatorul PSD afirma că polițiștii trebuie să își facă treaba pentru ceea ce sunt plătiţi, pentru siguranţa cetăţeanului, pentru că au impresia că "sunt undeva nişte paznici şi că ne păzesc pe noi să nu încălcăm legea şi fac venituri din radare ascunse".

El susținea că, din discuţiile pe care le are cu primarii din judeţ, a reieşit că şi aceştia sunt nemulţumiţi cu privire la modul în care Poliția acționează pentru siguranţa cetăţeanului și i-a acuzat pe polițiști că au ajuns să creadă că treaba lor este să stea la pândă și să câștige din radare ascunse.