După ce conducerea SNSPA a anunțat că a decis reverificarea legalității procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpănașu într-un proiect al instituției, "unchiul Alexandrei" avertizează Școala Națională de Studii Politice și Administrative "să nu se joace cu imaginea unui candidat la Cotroceni" și îi amenință cu plângeri pe cei care îi afectează imaginea.

Alexandru CumpanasuFoto: Facebook - Alexandru Cumpanasu

Invocând din nou "sistemul infernal" care s-ar fi "activat" din momentul în care și-a depus candidatura, Alexandru Cumpănașu răspunde SNSPA, susținând că a colaborat cu instituția "conform legii, corect și transparent".

"Avertizez SNSPA să nu se joace cu imaginea unui candidat la Președinția României, cu atât mai mult cu cât am avut doar calitatea de angajat, iar în măsura în care continuă să facă jocuri politice voi depune plângere penală pe numele tuturor celor care îmi afectează dreptul la imagine și cariera profesională”, scrie Cumpănașu, pe Facebook.

În ceea ce privește averea sa, "unchiul Alexandrei" susține că muncește de la vârsta de 16 ani, că și-a "sacrificat viața pentru muncă" și că nu va permite nimănui să îl denigreze, amenințând din nou cu instanța.

Conducerea Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat joi seară că a decis reverificarea legalității procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpănașu, în cadrul proiectului "Consolidarea cadrului pentru creșterea calității serviciilor publice și sprijinirea dezvoltării la nivel local” (SIPOCA 9). SNSPA mai spune că "în funcție de rezultatele verificărilor interne, se vor lua măsurile legale care se impun”.

Alexandru Cumpănașu a încasat aproape 67.000 de lei de la SNSPA. Alexandru Cumpănașu are șapte vile și apartamente, trei terenuri intravilane, iar el și soția au încasat, doar anul trecut, cam din aceleași surse (în mare parte bani publici), o sumă totală de peste 1,6 milioane de lei. De la SNSPA, Alexandru Cumpănașu a primit un salariu de aproape 67.000 de lei, de la Romaqua Group aproape 80.000 de lei, de la Asociația de Acreditare din România și de la UEFISCDI București circa 60.000 de lei.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Cumpănașu, masterand la ”Academia Regală din Elveția” fără să fi absolvit o facultate: ”Nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți prostii în România, la toate universitățile de doi lei”