Premierul Viorica Dăncilă, aflată în turneu electoral, a fost întâmpinată la Constanța de mai mulţi protestatari care au scandat "Hoții" și "La pușcărie". Protestul a avut loc în fața clădirii în care au loc alegerile pentru șefia filialei județene Constanța a PSD.

DancilaFoto: Captura video

Mai mulți protestatari s-au adunat în faţa Centrului Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanţa, unde au loc alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene a PSD. În momentul apariției premierului, manifestanții au început să strige "Hoţii", "La puşcărie" și "Analfabeta".

Vineri dimineață, Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor au participat la Şcoala de Vară a Femeilor din PSD, în stațiunea Mamaia.

Tot la Mamaia, liderii PSD se vor reuni sâmbătă în Comitetul Executiv, pentru a discuta strategia partidului în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a respins în bloc remanierea Cabinetului Dăncilă, pe care l-a trimis în Parlament pentru a obține votul pentru o nouă formulă după ieșirea ALDE de la guvernare. Calculele privind majoritatea parlamentară nu îi ajută pe social-democrați în acest moment, în timp ce liberalii au anunțat moțiune de cenzură.

CITEȘTE ȘI:VIDEO: Tânăr către Dăncilă, la Brașov: Cum ați venit de la București? / Răspunsul premierului: De ce vă interesează?