Adolescenta din Galați, filmată plină de sânge lângă o mașină de poliție, îl cunoscuse pe băiatul de 15 ani căutat acum de polițiști pentru audiere pe o rețea de socializare și se mai întâlnise cu el de trei ori în ultima lună, potrivit unor surse din anchetă.

PolitiaFoto: Facebook - Politia Romana

Ea, alături de o verișoară, plecaseră din centrul în care locuiau, pentru trei ore pentru a se plimba. Ele s-au întâlnit însă cu băiatul și au mers la domiciliul acestuia unde tânăra a intrat cu el într-o cameră, singuri. După ce a plecat cu verișoara ei, adolescenta s-a oprit pe drum, prezentând o hemoragie masivă. A fost văzută de un bărbat care a sunat la 112. Verișoara sa a ajuns la centru unde a povestit ce s-a întâmplat, fiind apelat și de aici sistemul 112, susțin aceleași surse.

Fata de 14 ani găsită sângerând abundent pe un bulevard din orașul Galați le-a spus angajaților de la Servicul de Ambulanță care au transportat-o la spital că a fost violată, varianta fiind confirmată chiar de directorul instituției.

„Pot confirma că victima le-a spus celor de pe salvare că a fost violată. Înțeleg că ulterior fata și-a schimbat depoziția, nu este treaba noastră, ci a Poliției”, a spus directorul Serviciului de Ambulanță Județean Galați, Mihai Polinschi.

„Băiatul a fost identificat, se pare că este vorba despre un minor de 14 ani din Galați. El urmează să fie audiat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.