Suspectul principal din cazul Caracal nu recunoaște faptele de care este acuzat și neagă că le-ar fi văzut sau transportat vreodată pe cele două fete dispărute, a spus sâmbătă, avocatul care îl apără pe Gheorghe Dincă. ”Spune că nu știe despre ce este vorba”, a precizat avocatul.

HotNews.roFoto: Hotnews

Judecătorii Tribunalului Dolj au decis sâmbătă arestarea preventivă pentru 30 de zile a suspectului Gheorghe Dincă.

Întrebat despre osemnitele umane, acesta a explicat că, din punctul de vedere al lui Dincă nu sunt de natură umană, fiind explicabile prin faptul că deține câini, cărora le-a dat oase de altă natură.

Potrivit apărătorului, când a fost chestionat despre perioada în care a dispărut Alexandra, el a răspuns că dimineața a fost la piață, apoi a revenit la domiciliu unde a desfășurat o activitate de tinichigerie.

De asemenea, el a negat că bijuteriile găsite ar fi al fetelor, insistând că sunt fake-uri, pe care el le colecționează.

”Din perspectiva inculpatului, cum a descris această perioadă, nu există vreo activitate infracțională”, a spus avocatul din oficiu desemnat de Baroul Dolj să-l apere pe Dincă.

”Sunt niște indicii care s-ar putea ridica la nivel de probe. (…) Eu, ca avocat, sunt obligat să-i acord apărarea pe care dânsul înțelege să o formuleze. Înțeleg că mai sunt niște proceduri în cursul zilei de astăzi”, a mai spus apărătorul.