Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, a fost adus sâmbătă după-amiaza, înapoi la casa unde erau rămășițele umane, după ce instanța a decis arestarea sa pentru 30 de zile, transmite Mediafax.

Suspectul din CaracalFoto: Captura Digi 24

Gheorghe Dincă a fost adus cu duba Poliției, iar în momentul în care a fost coborât din mașină a fost huiduit de cei strânși la fața locului.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori.

Tribunalul Dolj este instanța care a decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, după ce suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în această dimineață.

Gheorghe Dincă este tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.