Tudorel Toader, fost ministru al justiției, acum rector și profesor la Universitatea din Iași, a fost ironizat de doi foști studenți, acum avocati, poreclindu-l ”prințul infractorilor”.

HotNews.roFoto: Hotnews

După ce o fostă studentă a postat pe Facebook o imagine în care apare alături de Toader, un coleg avocat comentează: ”Frumoasa și bestia fără suflet și fără conștiință, prințul infractorilor”.

Avocata îi mulțumește frumos pentru compliment și continuă și ea seria ironiilor: ”Haide să le spunem clienților noștri să stea liniștiți, o să îi apărăm ca la carte, pentru că noi am învățat penal cu prințul infractorilor. Prin urmare, nimic rău nu li se poate întâmpla :)”

Un nou protest contra fostului ministru al justiției a avut loc, aseară, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Mesajul „Tudorel demisia” a fost proiectat pe clădirea instituției, după ce vineri dimineața scările au fost acoperite cu vopsea roșie.

Proteste ale studenților și a unor profesori au avut loc și la începutul acestei luni, fiind demarată și o petiție pentru demiterea lui Toader din funcția de rector, petiție ce a strâns zeci de mii de semnături. Alte proteste au avut loc și luna trecută, unele chiar în timpul vizitei la Iași a președintelui Curții de Justiție a UE.