FOTO VIDEO Mitingul PSD din Galați, un nou eșec: Social-democrații au adunat 10.000 de simpatizanți, deși sperau la 30.000 / Circa 4.000 de oameni au scandat ”PSD, ciuma roșie” și ”Hoții” / Liviu Dragnea: Iohannis și-a chemat ”stăpânii” la Sibiu / Vrea să conducă România cu bâte

de N.O.     HotNews.ro
Sâmbătă, 11 mai 2019, 10:02 Actualitate | Esenţial


contramanifestatie Galati
Foto: Captura video
După ce a fost huiduit la Iași, Liviu Dragnea a participat sâmbătă la un miting electoral organizat la Galați, unde s-a confruntat cu un nou eșec, întrucât, deși social-democrații sperau să adune 30.000 de simpatizanți, nici măcar autocarele venite din Vaslui nu i-au ajutat să strângă atâția oameni. Numărul oamenilor din fața Casei de Cultură nu a fost mai mare de 11.000-12.000, pentru că altfel nici nu ar fi încăput în perimetrul stabilit pentru eveniment. Șeful PSD l-a atacat din nou pe președintele Klaus Iohannis, spunând că șeful statului și-a chemat ”stăpânii” la summitul de la Sibiu, unde ”a mai cerșit” o sancțiune pentru România. Aproximativ 4.000 de persoane l-au huiduit pe Dragnea și au scandat mesaje anti-PSD. Protestul a continuat și după ce Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Dan Nica, Rovana Plumb și Carmen Avram s-au retras.

Pentru că primarii gălățeni nu ar fi reușit să strângă numărul propus de susținători, președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a trimis și el un autocar cu simpatizanți. Chiar și așa, nu a fost atins numărul dorit de participanți. Deși europarlamentarul Dan Nica a spus că la miting au participat 30.000 de persoane, numărul participanților nu a fost mai mare de 12.000.

În discursul său, Liviu Dragnea a spus că Klaus Iohannis este o slugă a liderilor veniți la summitul de la Sibiu. Acesta s-a plâns că ”oriunde mergem în țare este un grup de bătăuși”, iar că aseară, la Galați, au fost găsite bâte și pietre care ar fi urmat să fie folosite în cadrul contramanifestației.

I-a atacat pe președintele Franței, Emmanuel Macron, și pe premierul Olandei, Mark Rutte.

A subliniat că liderii ”ne mint că avem probleme cu statul de drept”.

Protestul față de PSD nu a fost fără incidente. Mai multe persoane ar fi lovit mașina deputatului Nicolae Bacalbașa în momentul în care acesta a vrut să își facă loc prin mulțime.

De asemenea, două autocare cu susținători PSD au fost blocate la un moment dat de protestatari, însă jandarmii au făcut un cordon, iar mașinile au reușit să plece.


----------------

Cum au decurs mitingul și protestul de la Galați, LIVE TEXT:


14.25: Protestatarii s-au retras. În fața PSD și a Primăriei Galați mai sunt aproximativ 200-300 de persoane.14.19: Potrivit paginii Galațiul nostru, în perimetrul asigurat de PSD pentru simpatizanți, în fața Casei de Cultură, nu ar fi încăput mai mult de 11.000 -12.000 de oameni.14.08: Aproximativ 4.000 de oameni protestează pe strada Domnească, în zona Prefecturii, Primăriei și a sediului PSD, dar încă mai vin oameni. Toate cele trei obiective sunt apropiate ca spațiu14.02: Protestatarii au ajuns la Prefectură, dar cum circulația nu a fost oprtiă, aceștia sunt întinși pe strada Domnească de la Instituția Prefectului până la sediul fostei Primării și la Universitate. Protestatarii circulă pe prima bandă, pe lângă mașini, și pe trotuar.
Se scandează ”PSD, ciuma roșie” și ”România, stat european!”
13.39: La finalul mitingului PSD, deputatul social-democrat Nicolae Bacalbaşa ar fi vrut să treacă cu mașina prin mulțimea de protestatari, în fața Tribunalului. Oamenii ar fi dat cu pumnii și picioarele în jeep-ul medicului anestezist.13.35: Vizita lui Dragnea la Galați pare să îi fi trezit pe gălățeni. Mii de persoane merg spre Prefectura Galați scandând ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă”
13.04: Protestatarii se deplasează către Prefectura Galatiului
12.55:
Contramanifestanții au înconjurat două autocare PSD și nu le lasă să plece. Aproximativ 2.000 de oameni protestează față de PSD, strigând ”Hoții”.

Simpatizanții PSD strigă ”Dragnea președinte!”

11.40: Liviu Dragnea
 • Vă salut cu multă căldură. Salut acest județ și istoria acestui oraș. Ținem summitul PSD la Galați. Fiindcă suntem europeni și la Galați, și la Brăila... și în toată țara. Noi suntem români, europeni în toată țara
 • Suntem europeni acasă la noi, nu numai în toate cele șase case furate de Iohannis la Sibiu.
 • Iohannis a folosit acest summit, făcut cu bani mulți, pentru campania lui electorală, pentru interesele lui politice, și-a chemat stăpânii. Se plimba singur și nu îl băga nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor.
 • Sunt sigur că Iohannis a mai cerșit încă o sancțiune pentru România.
 • A profitat de faptul că a fost singur și a lucrat împotriva României, a atacat Guvernul, justiția, tot ce e mai bun în această țară
 • Premierul Olandei ne-a jignit din nou. Ce s-a întâmplat în Olanda, unde sistemul bancar s-au spălat miliarde de euro? Aia nu este corupție? Și ce au făcut băncile? Au negociat cu procurorii.
 • Nu am vrut să le vindem portul Constanța.
 • Președintele Franței spunea că e îngrijorat de ce se întâmplă în România, și noi avem îngrijorările noastre, în fiecare zi mii de francezi sunt bătuți de jandarmi pe străzile din Paris.

 • Ne mint că avem probleme cu statul de drept.

 • Nicio legătură nu are intrarea noastră în Schengen cu statul de drept

 • De ce credeți că sunt supărați? Pentru că în doi ani de zile am avut producții-record și asta înseamnă mai multă marfă în Europa. Am mărit salariile medicilor. Medicii nu mai pleacă și mulți dintre cei plecați se gândesc să vină acasă.

 • Rareș stătea plecat în fața lui Merkel. De la ăla așteptăm noi să se bată la Bruxelles?
 • Investiții în județul Galați: 150 de milioane de euro pentru drumurile județene,
 • 80 de milioane de euro pentru spitalele din Galați
 • 105 milioane de euro pentru managementul deșeurilor
 • Investiții în cultură

 • Ce au făcut ei când au guvernat: venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem în țare este un grup de bătăuși. Aseară aici la Galați au găsit la ei bolovani, pietre și bâte. Iohannis și ai lui vor să conducă România cu bâte. Nu avem noi curajul să păstrăm guvernarea și să câștigăm alegerile care vin

 • Am vorbit cu un om de la Matca, a venit să dea mâna cu mine pentru programu de roșii. Roșiile noastre sunt mai bune decât rumegușurile găsite în magazine. Vreau ca pe masă să fie legume și fruncte gustoase și sănătoase.

 • săptamana viitoare voi depune o lege care să interzică dublul standard. Vreau să fiți alături de noi în această campanie, va dura până în 2020, pentru că ei au înțeles că noi am înțeles că această țară poate fi mult mai puternică. Sunt românii mai leneși decât cei din Vest. E pământul nostru mai puțin roditor față de al lor?
 • Vă chem să votați niște patrioți în Parlamentul European. Trebuie să apărăm tot ce am câștigat până acum, creșterea pensiilor, salariilor, dezvoltarea agriculturii. E nevoie de oameni care își iubesc țara, cărora nu le e frică să se bată pentru România
 • USR, PNL au votat împotriva propriei țări. Fiecare europarlamentar din fiecare țară luptă pentru țara lui. Ăștia sunt oameni fără patrie. Acești nemernici l-au folosit pe Iisus Hristos în toate felurile. Haideți la vot pe 26 mai, să câștige România, PSD.
 • Doamne Ajută!


Carmen Avram:

 • Am ajuns să trăim într-o țară în care lideri cu pretenții încalcă legi.
 • Vor să ne aducă la nivelul lor mic ca să ne poată stăpâni. Am ajuns să trăim într-o țară în care suntem atât de manipulați încât se dezbină familii.
 • Am ajuns să credem că România e mică și nesemnificativă. România este pe locul 7 ca mărime din Uniunea Europeană. Nu suntem mici, nu suntem neimportanți.
 • Doctorii au astăzi salariile pe care le merită, șomajul este la nivel minim. Ogoarele sunt irigate de sisteme care nu au mai funcționat de 20 de ani.
 • Suntem gospodari, frumoși, să nu credeți altceva vreodată despre voi.

11.30: Vorbește Rovana Plumb.

„Asta e forța PSD, voi sunteți forța PSD. Datorită vouă și a milioane de români PSD a avut forța și priceperea de a aduce România în NATO. Datorită vouă PSD a avut forța și inteligența să ducă România în UE. Datorită vouă România a intrat pe un parcurs european ireversibil. PSD. Noi suntem România. PSD reprezintă cel mai bine interesele României, oriunde, în Europa și în lume. PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani și asta datorită unui lider cu viziune, un om care își iubește țara, Liviu Dragnea președintele PSD”, a afirmat Rovana Plumb, la mitingul PSD de la Galați.

11.24: Dăncilă și Dragnea au ajuns pe scena amplasată în Galați.

Dăncilă ține un discurs.

”Am cerut președintelui României ca la summit-ul de la Sibiu să ceară ridicarea MCV, intrarea în Schengen, pentru ca noi românii să stăm la masa deciziilor. Nu am văzut acest lucru. Am văzut doar poze. Cum ne regăsim noi în declarația de la Sibiu, cum sunt reprezentate dorințele și interesele românilor?”, a spus pe scena mitingului de la Galați premierul Viorica Dăncilă.


11.09: Numărul susținătorilor PSD ar fi ajuns la 10.000.

11.02: Câteva sute de gălățeni strigă ”Hoții”10.45: La această oră, s-ar fi strâns aproximativ 7.000 simpatizanți PSD din cei 30.000 promiși.

De asemenea, aproximativ 100 de protestatari s-au adunat, sâmbătă, în fața Palatului de Justiție din Galați, cu câteva zeci de minute înainte de startul mitingului la care este așteptat Liviu Dragnea.

„PSD, ciuma roșie” sau „Hoții, hoții!”, scandează cei strânși în fața Palatului de Justiție din Galați. (Mediafax)

10.29: La Galați a ajuns și un autocar din Vaslui.

FOTO: Galatiul Nostru Facebook


10.24: Circulație este deja întreruptă, până la ora 14.00, pe bulevardul George Coșbuc, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Brăilei și intersecția cu strada M. Kogălniceanu.

10.22: Inspectoratul Jandarmeriei Galați a transmis vineri mai multe recomandări pentru mitingul de astăzi.

”În contextul desfăşurării pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Galaţi, sâmbătă, 11 mai, a.c., în intervalul orar 08:00 – 14:00, a unei adunări publice declarate şi avizate de către Primăria Municipiului Galaţi, Jandarmeria Galaţi recomandă participanților la această manifestație cât şi celorlalti cetăţeni, să adopte o atitudine cooperantă, un comportament civilizat, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să aibă un dialog permanent cu forţele de ordine aflate în dispozitiv”, aratp un comunicat al Jandarmeriei postat vineri pe Facebook.

Jandarmeria a subliniat că ”rolul forţelor de ordine (jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali) este de a asigura protecţia tuturor cetăţenilor şi vor interveni, punctual, atunci când apar comportamente de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică”.

Totodată, a amintit că ”următoarele fapte pot fi sancţionate conform legislaţiei în vigoare: instigarea prin orice mijloace, iniţierea sau recurgerea la acţiuni violente sau alte manifestări, cu intenţia de zădărnicire ori tulburare, în orice mod, a adunărilor publice; organizarea sau participarea la contramanifestaţii desfăşurate în acelaşi timp şi în acelaşi loc cu adunările publice declarate, indiferent de modul lor de exprimare”.

10.07: Oamenii mobilizați de PSD se îndreaptă către Casa de Cultură. Aceștia ar fi conduși de președintele CJ Galați, Costel Fotea.
10.05: Potrivit Paginii Galațiul Nostru, primarii gălățeni nu ar fi reușit să strângă decât câte aproximativ 40 de persoane.

Potrivit sursei citate, la Galați ar fi trimis oameni și președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.Autocarele cu susținătorii PSD încep să ajungă în Galați.Vineri seară se lucra la montarea scenei și au fost aduse mai multe toalete publice.


Foto: Anca Melinte / Viața Liberă


Cum s-a mobilizat PSD Galați pentru mitingul de sâmbătă, potrivit paginii Galațiul Nostru.

”1. În Berești Meria s-a dat ordin, asistații sociali trebuie să vină la Galați să-l aplaude pe președintele cariat al PSD.
2. Toți membrii PSD Galați și simpatizanții lor au fost sunați azi și rugați să fie prezenți sâmbătă la aplaudat.
3. În Tecuci toti directorii de societati ale primariei, scoli, servicii, inclusiv spitalul municipiului Tecuci au fost puși sa trimita salariații vineri la mitingul condamnatului penal. Deși la sfârșitul săptămânii trecute au anunțat că mitingul va avea loc vineri, mobilizarea se face pentru ziua de sâmbătă”, scrie pagina de Facebook Galațiul nostru.

Galațiul nostru este, de altfel, unul dintre organizatorii unei contramanifestații, alături de comunitățile ”Pentru Galați”, ”Galațiul Proeuropean” și ”Curățăm Galațiul”, arată pagina evenimentului protest ”Marș din orașul nostru”.

Protestul este organizat sâmbătă începând de la ora 10.00, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde este așteptat să ajungă Dragnea.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

45792 vizualizari

 • -10 (50 voturi)    
  Un alt oraș se umple de milogi și asistați. (Sâmbătă, 11 mai 2019, 10:15)

  prec [utilizator]

  Iar vor fi „jocurile foamei” în Moldova. E de jale cu șoldovenii ăștia.
  • -11 (33 voturi)    
   din IASI l-am rugat pe tov DRAGNEA ..... (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:58)

   spin [utilizator] i-a raspuns lui prec

   sa numeasca ultiimii 7 PRIM MINISTI DIN MOLDOVA!!!???MOLDOVENI cat o e sa mai fim condusi de indivizi din SUDUL ROMANIEI??? SAU E MAI BINE SA FACEM GRANITA PE MILCOV -SIRET??
   • +16 (20 voturi)    
    ești (Sâmbătă, 11 mai 2019, 13:31)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui spin

    cel puțin la fel de prost ca dragnea.
    • -8 (22 voturi)    
     Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 11 mai 2019, 16:10)

     [anonim] i-a raspuns lui nahir

     • +10 (24 voturi)    
      Inseamna ca In Piata Victoriei (Sâmbătă, 11 mai 2019, 17:08)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui

      De fiecare data au fost CEL PUTZIN DOUA MILIOANE DE ROMANI !
     • +10 (22 voturi)    
      Socant sa vezi cati a tarat psd acolo (Sâmbătă, 11 mai 2019, 17:12)

      Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui

      De curiozitate le-ati dat ceva, o galeata, goala, macar? Sau doar ia-ti dus gratis sa vada si ei Megalopolisul Galatz?
      • +8 (14 voturi)    
       De ce sunt insotiti de jandarmi? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 19:21)

       asavreau [utilizator] i-a raspuns lui Fu Leng

       Sustinatorii PSD vin insotiti de jandarmi,parca ar fi infractori.
       • +8 (12 voturi)    
        Pai sunt Infractori (Sâmbătă, 11 mai 2019, 22:26)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui asavreau

        Traiesc dupa principiul : muietzi is poamagii
        • +2 (4 voturi)    
         Infractori, dar multi si cu drept de vot (Duminică, 12 mai 2019, 4:04)

         FMM Dragnea [utilizator] i-a raspuns lui un domn

         N-ar trebui sa il aiba.
         • +1 (5 voturi)    
          Atunci pe 26 Mai sa ii (Duminică, 12 mai 2019, 12:16)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui FMM Dragnea

          Scoatem din Viata Romaniei !
          Maxim 3 europarlamentari sa aiba P$D iar in anul urmator in Parlamentul Romaniei GIO: P$D+Ald£+iudemere+alte minoritati + pemepe bichinetz sa NU aibe Majoritatea Parlamentara Asa Sa Ne Ajute Dumnezeu!
     • +6 (10 voturi)    
      Eu zicca au fost . (Sâmbătă, 11 mai 2019, 22:09)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui

      ...cel putin 4-500.000, in fiecare localitate pe unde se duce borfasul. La fel si drancila. Pe borfasi o sa-i voteze cam 40 milioane de oameni. Sunteti tari!

      "...social-democrații susțin că au venit 30 000 de persoane...". Spune-le si lor ca au fost dublu de cat au "vazut" ei.
   • +8 (16 voturi)    
    Ce importanta are de unde e premierul? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 14:14)

    bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui spin

    Poate sa fie si din Palestina... Criteriul ar trebui sa fie competenta, nu locul de bastina...
   • +3 (13 voturi)    
    Si zi asa, l-ati rugat (Sâmbătă, 11 mai 2019, 15:26)

    amicugri [utilizator] i-a raspuns lui spin

    Ia faceti altceva, mai bine, incercati sa nu mai votati partidul asta mafiot care se cheama psd. Incercati si experienta asta, sa vedeti ca nu doare!
  • +17 (33 voturi)    
   Matematica (Sâmbătă, 11 mai 2019, 13:06)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui prec

   La fiecare hot psd adus cu forta la „manifestatie” revine un protestatar venit voluntar. Hotii, asistatii sociali, borfasii eliberait din inchisroi, bugetari puturosi, administratii comunale cu salarii nesimtite, cam asta e componenta adunarii de gunoaie umane din Galati
  • +1 (17 voturi)    
   ... (Sâmbătă, 11 mai 2019, 15:03)

   cartograful [utilizator] i-a raspuns lui prec

   @prac...ai o fixatie cu "soldovenii"
   @hotnews...cam ce credeti c-ar pati in US un forum unde se accepta cuvinte gen "ni**er"? Sustineti genul asta de limbaj? Aduce vreo valoare discutiei?
   • -7 (13 voturi)    
    Faraoane, tu ești dintre cei „corecți politic”? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 16:24)

    prec [utilizator] i-a raspuns lui cartograful

    Te-ai bucurat când magraunul tău de Ilici Iiescovici a hotărât ca țiganii să fie numiți „romi”!? Eu nu. „Valorosule”!
  • +3 (13 voturi)    
   "Soldovenii"? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 15:29)

   amicugri [utilizator] i-a raspuns lui prec

   Si la Craiova tot "soldoveni" sint, ca am vazut ca a fost si acolo mare entuziasm psd-ac?
   Nu e vorba de "soldoveni", e vorba de zonele sarace ale Romaniei pe care le mulg astia de la psd maistre. Schimba ochelarii!
 • +37 (51 voturi)    
  Mitingurile PSD sunt bășcălie. (Sâmbătă, 11 mai 2019, 10:41)

  asavreau [utilizator]

  Lume multă,sărăcie,prostie,vorbitorii vorbesc multe vrute și nevrute.Nimeni nu ascultă și nici nu are ce asculta.Totu-i vorbărie goală.Sunt alegeri europarlamentare și în loc să vorbească despre asta,vorbitorii bat câmpii cu alte probleme,fără nici-o legătură cu alegerile europarlamentare.Candidații în loc să dovedească cunoașterea problemelor,fac poză și vorbește Dragnea care nu are nici-un clin cu problemele europene.Dragnea caută mereu un adversar personal și face ca PSD să se învârtă în jurul lui.Discursurile lui sunt invective și insulte adresate potențialilor vrăjmași,adică cei care au inteligența să vadă că Dragnea este un NIMIC.Termen inventat de el și care i se potrivește.
 • +1 (21 voturi)    
  Are cineva un pet de Novichok? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 10:51)

  un domn [utilizator]

  E locul ideal pentru un “drive test”
  • -3 (13 voturi)    
   vrei sa-l bei? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 15:59)

   miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui un domn

   biine! beance ca-i rece!
 • +20 (36 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 11 mai 2019, 11:03)

  [anonim]

  • -27 (47 voturi)    
   aia de la contramanifestatie sunt aceeasi (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:45)

   Tovarasu' Spirala [utilizator] i-a raspuns lui

   restul e cancan
   • +14 (30 voturi)    
    așa e. (Sâmbătă, 11 mai 2019, 13:37)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasu' Spirala

    restul, adică dragnea, e can-can.
   • +9 (23 voturi)    
    da bre postacila, asha e... (Sâmbătă, 11 mai 2019, 14:16)

    bogdan1477 [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasu' Spirala

    Dar cum nu au venit nici cu citeva sute de autocare nici cu citeva mii de masini, probabil dupa parerea ta s-au teleportat... Gandire cu premeditare. Nici macar sa mintiti nu mai stiti...
   • +4 (14 voturi)    
    boul satului (Sâmbătă, 11 mai 2019, 16:14)

    muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasu' Spirala

    Adica merg mii de oameni prin tara, dupa pesedisti. Cu ce? Unde-s autobuzele, unde-s coloanele care sa plimbe mii de oameni de colo-colo. La pesedisti se vad, unde-s celelalte?
 • +24 (42 voturi)    
  Si uite cum (Sâmbătă, 11 mai 2019, 11:35)

  , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

  in Moldova rosie sunt plimbati "sustinatorii".
  Daca pesedeaua a facut asa de mult bine, de ce astia cre sunt adusi, nu vin singuri.
  La cat lapte si miere curge in tara asta, ar trebui ca votantii rosii sa se duca precum galeriile de la fotbal; sa-si urmeze "echipa" oriunde pe banii lor.
  Dar cine gandeste cu tzuica de pilitura, cu 50 de lei dati azi si 1000 luati de maine incolo...
  Vai de mama lor; sunt de ras si cei care ii voteaza si cei votati de rosii.
  Gretos, sa sustii un hamster cariat, un puscarias, un hot dovedit, condamnat....
  • -11 (29 voturi)    
   Moldova rosie? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:47)

   Tovarasu' Spirala [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

   de ce folosesti sintagma "Moldova rosie"?
   pt ca majoritatea voteaza cu PSD?
   daca majoritatea voteaza cu PSD, de ce crezzi ca oamenii sunt obligati sa vina?
 • +9 (27 voturi)    
  10.000 de hoti si complici (Sâmbătă, 11 mai 2019, 11:38)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  CAm multi...
  • -2 (14 voturi)    
   o sa vezi tu daca sunt multi sau putini (Sâmbătă, 11 mai 2019, 16:04)

   miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   cand vor pune mana pe tine moldovenii pe care ii jignesti si insulti pe acest forum!
   dar ii stiu oameni milosi si nu-si pun mintea cu un om bolnav!
 • +18 (38 voturi)    
  Hora minciunii (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:38)

  Dedalus [utilizator]

  Sa strangi cateva mii de puturosi, cersetori si si pomanagii si sa le spui ca romanii sunt harnici este chiar de Stan si Bran.

  Sa le spui celor care au buda in curte ca sunt "gospodari" este de ras.

  Sa le spui ca sunt :frumosi: in conditiile in care mizeria umple tara, orasele sunt de o imputiciune fara margini iar casele si blocurile arata mai rau ca in comunism - asta inseamna fie ca minti, fie ca esti dus cu pluta.

  Sa spui ca votezi o lege impotriva dublului standard cand exista deja de cateva luni bune o asemenea reglementare in UE, este chiar o minciuna cat Belina de de mare.

  MMMM

  Este un discurs de doi bani, cu pretentii de national-socialism (NSDAP = partidul nazist), doar ca nu are in spate niciun fel de gandire, e doar o aberatie in nume personal. Nu este nici macar nazism, este doar o increngatura de minciuni.
 • +13 (23 voturi)    
  updateuri? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:40)

  andimi [utilizator]

  NU stiu ce fel de informatii dati, dar puteti spune si ce se intampla la Galati dupa plecarea lui Dragnea dupa scena. Vedem cu totii live pe FB, voi la HN de ce nu vedeti? Lumea s-a asezat pe strada si nu lasa autocarele sa plece.
  • +8 (24 voturi)    
   Nici televizunile nu dau nimic (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:59)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui andimi

   Nu au dat nici protestele masive (5-6000 de oameni in mars) de la Iasi. Digi24 e deja post unde larta cei de la Latrina 3. Ar fi pacat daca si HN....
 • +8 (24 voturi)    
  ehhh (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:42)

  transpenibilus [utilizator]

  A inebunit de frica flausatul. QED.
 • +4 (22 voturi)    
  au venit toate BOB -urile comuniste (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:44)

  Dedalus [utilizator]

  "Noi suntem România. PSD reprezintă cel mai bine interesele României,"

  Cu fraza asta nu e de gluma. Trebuie luata in serios. Ea anunta de fapt partidul-stat si prefigureaza re-infiintarea comunismului in Romania.

  De fapt acesti oamei asta vor: comunism. In comunism cei din casta privilegiatilor nu au de ce sa se teama. Raman asa pe viata daca pupa constiincios ghiulul (sau altele).

  Cei care voteaza PSD il voteaza de fapt pe Dragnea si intoarcerea comunismului. Asta sper sa inteleaga toata lumea, Nu mai e vorba despre niciun PSD aici. Acel PSD care a condus Romania in NATO nu mai exista. Organizatia PSD a fost preluata de Dragnea si de cativa acoliti, au fost purjate fonduri de pe unde s-a putut, au fost angajati propagandisti de meserie.

  Cei care au trait in comunism si au suferit , au stat la coada, au mancat paine pe cartela si au facut "munca patriotica" trebuie sa stie ca daca voteaza PSD, voteaza PCR si pe Dragnea. Nimic altceva. Nicio treaba cu patriotismul sau alte chestii debitate. Cine voteaza PSD voteaza PCR si reintoarcerea la putere a cadrelor de partid, de data asta sub conducerea tovarasului prim-secretar Dragnea.
 • +10 (26 voturi)    
  in anii 90 (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:49)

  John_english [utilizator]

  am întrebat angajații firmei unde lucram de ce au fost la București la miting cu autocarele.

  răspunsul lor a fost ca doreau sa vadă Bucureștiul măcar o data în viata.

  nu știu de ce dar cred ca situația nu s-a schimbat prea mult.
 • +7 (25 voturi)    
  Demența nu are leac (Sâmbătă, 11 mai 2019, 12:57)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Nici hoția din născare leac n-are. PUSCARIAAAA
 • +13 (33 voturi)    
  Galati + Braila (Sâmbătă, 11 mai 2019, 13:02)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Se arunca cu hârtie igienica, sunt blocate strazile de catre protestatari anti-PSD. Sunt MII, De ce nu scrieti? De ce dezinformati prin omisiune?
  • -2 (18 voturi)    
   tu stii sa numeri? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 16:07)

   miculescu-rucar [utilizator] i-a raspuns lui Ochii_pe_voi

   credeam ca stii doar sa injuri si sa jignesti!
   toate jegurile tale de postari sunt voma si venin aruncate in spatiul public de un dezaxat!
 • -20 (36 voturi)    
  daca nu va fi arestat... (Sâmbătă, 11 mai 2019, 13:27)

  demaGOGU [utilizator]

  ...KWJ va avea viata grea intr-o confruntare publica unu la unu.
  • +3 (15 voturi)    
   Soui tu ca sa iti aperi Hamstaru Penal (Sâmbătă, 11 mai 2019, 16:45)

   Fu Leng [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Care trebuia sa fie la bulau de mult timp. Da un serch video sa vezi de domeniu si ce mansion are necromantul, din salar de bugatar.
  • +4 (10 voturi)    
   ce e aia? confruntare publica cu cine? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 21:16)

   AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Cu un condamnat penal?
   Va dati seama postaceilor ca Dragnea are sanse majore sa isi prinda alegerile prezidentiale din spatele gratiilor?
 • +1 (9 voturi)    
  romania se trezeste dar (Sâmbătă, 11 mai 2019, 15:59)

  Coco Whistle [utilizator]

  nu avem lideri. sobolanii rosii, primul lucru pe care l-au facut au otravit generalii romaniei, au stiut ei ca o tara fara lideri e pasalic. tradatorii, in orice tara din lumea asta sint eliminati. cei care incalca legile, consitutia sint legati, la noi e diferit.
 • +6 (16 voturi)    
  cat de prost poti sa fii... (Sâmbătă, 11 mai 2019, 16:02)

  arthur_l [utilizator]

  cat de prost poti sa fii sa iti angajezi o echipa proasta care sa iti faca strategia de campanie, si aia mai prosti sa te sfatuiasca,ca poti sa sustii prezentari in orice oras si sa iti duci si simpatizantii cu tine...

  si pe urma tot tu ca prostul sa te miri ca de ce populatia locala nu te doreste...

  vai de noi
 • +4 (12 voturi)    
  ..... (Sâmbătă, 11 mai 2019, 17:07)

  tirolez [utilizator]

  Rumegusurile de rosii din magazine sunt turcesti, domnule Dragnea. De la prietenul Erdogan.
 • +4 (16 voturi)    
  Bre postaci si vataci de pesd (Sâmbătă, 11 mai 2019, 17:15)

  Fu Leng [utilizator]

  Va taraste cu arcanul psdeu peste tot, va fura si va tine in calicie, va alunga copiii din tara si voi inca ii mai votati? Uitati-va doar ce specimen sunt prin Parlament, uitati-va ce govern de analfabeti si hoti aveti, pana si descreierati ca Daia is p'acolo sau dementi ca Mitraliera. Asa ca, mai terminate cu propaganda si minciunile, faceti-va mici pana ajungeti la dimensiunea unui Nimic, pt ca asta sunteti!!!
 • +6 (14 voturi)    
  suntem europeni și la Galați, și la Brăila (Sâmbătă, 11 mai 2019, 17:51)

  ipolitic [utilizator]

  si la Aiud,Gherla si Jilava.
  Cei 50.001 de galateni din judetele vecine (zece mii a numarat Nica, zece mii Rovana, zece mii Dancila, pana aici is deja treizeci, inca cate zece mii Carmen Avram si Dragnea...plus un om de la Matca) se vor simti mandri ca au fost summituiti de PSD.
 • +3 (11 voturi)    
  Cand ti-o ceri o iei, e simplu! (Sâmbătă, 11 mai 2019, 18:06)

  Ioko [utilizator]

  Mai Dragnea iti dau un sfat si sa nu mai faci acuzatii nefondate pentru ca daca tot vorbesti de bate si pietre te asigur ca ti le vor da si pe alea pana la urma daca tot ii acuzi de lucruri care nu le fac.
  Ai o problema mai Dragnea si aia se numeste inconstienta iar un papagalist inconstient intotdeauna ajunge cu una direct in nasau.
  Problema la cei care tine Dragnea e ca percepi realitatea doar dupa ce o simti si mi-e teama ca o vei simti pentru ca tu chiar nu intelegi ce se intampla iar daca crezi ca vor renunta mi-e teama ca o vei simti chiar bine.
 • +4 (12 voturi)    
  Tupeu pesedist (Sâmbătă, 11 mai 2019, 18:54)

  n.dumiritu [utilizator]

  Cereti-i lui Dragnea sa va arate un km de autostrada din Moldova. Tupeul pesedist este fara margini; sa te duci in acea zona abandonata (infrastructurile rutiera, cale ferata, electricitate, gaze naturale primesc cele mai mici alocari), una de saracie extrema in statisticile europene, si sa-ti faci campanie, reprezinta o proba a tupeului ticalos a acestei guvernari.
 • -1 (15 voturi)    
  Poftim ? (Sâmbătă, 11 mai 2019, 19:18)

  sigint [utilizator]

  Iohannis nu are oameni la Iasi nici cat "esecul" lui Dragnea la Galati ! Sunteti nimeni pe drum ! :)))
 • +5 (9 voturi)    
  propun (Duminică, 12 mai 2019, 1:03)

  dj [utilizator]

  sa faca meetinguri la dragnea acasa, ca are vila aia suficient de mare. Vad si asistatii social unde sta "boieru".


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by