Un mesaj împotriva lui Liviu Dragnea a fost proiectat cu laser, duminică seară, pe clădirea Palatului Parlamentului, de către membrii asociației „Evoluție în instituție”, relatează Mediafax. Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat în contextul apariției unei valize cu documente Tel Drum.

Mesaj pentru Dragnea, proiectat pe ParlamentFoto: Fingerprints.ro / Cristian-Mihai Dide

Membrii Asociației „Evoluție în instituție” au proiectat, duminică seară, pe clădirea Palatului Parlamentului, un mesaj împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea.

Mesajul „Liviule, valiza, Liviule!” a fost proiectat după ce Rise Project a intrat în posesia unor documente importante, pe care DNA nu le-a găsit la percheziţiile de la Tel Drum, dar a dat peste ele un sătean din Teleorman. În hard-ul din valiză se află schiţa casei lui Dragnea şi mailuri trimise de fiul său.

De asemenea, la momentul la care mesajul a fost proiectat, Liviu Dragnea discuta la Parlament, cu o parte din liderii județeni PSD, pe tema ordinii de zi a Comitetului Executiv Național de luni, au declarat pentru Mediafax surse din partid.

Potrivit surselor citate, președintele PSD Liviu Dragnea a solicitat o „ședință pregătitoare” în format restrâns, cu o parte din liderii județeni PSD.