Primarul comunei Șpring din județul Alba, Daniel Rusu, a anunțat că va începe lucrările la rețeaua de apă din satul cu cel mai mare procent de prezență la referendumul pentru redefinirea familiei, scrie Mediafax.

Daniel Rusu, primarul comunei SpringFoto: Facebook/ Daniel-Gheorghe Rusu

Primarul ales în comuna Șpring pe listele ALDE la alegerile locale din 2016 a anunțat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că voturile exprimate de localnici la referendum îl onorează.

"Mulțumesc din suflet tuturor celor care ieri și astăzi și-au exprimat dreptul de vot...asta arată respect față de mine și față de această comună! Peste maxim o lună vor începe lucrările de investiție, distribuție apă în comuna Șpring! În semn de respect pentru locuitorii satului cu cel mai mare procent la VOT...voi începe lucrările din acea localitate! Vă mulțumesc încă o dată și vă aștept la vot, în număr cât de mare! Votul Dvs. mă onorează!", a scris Daniel Rusu pe Facebook.

Prezența la urne era duminică, la ora 16.00, în comuna Șpring de 28,15%, în timp ce în întreg județul Alba de 16,34%, conform Biroului Electoral Central.