Meterorologii au emis, luni dimineata, avertizari cod galben de polei pentru Bucuresti si sapte judete din sudul tarii. Avertizarile sunt in vigoare pana la ora 13.00 in judetele Ialomita, Giurgiu, Teleorman si Calarasi.

PoleiFoto: USER UPLOADED

Pana la ora 11.00, sunt sub avertizare cod galben de polei Capitala si judetele Ilfov si Dambovita.

Meteorologii au emis o informare de lapovita si ninsoare, cu depunere de poleiin special in sudul tarii, valabila incepand de luni dimineata pana marti seara.

Vremea va fi deosebit de rece in Capitala de luni dimineata pana miercuri dimineata, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va cobora chiar si pana la -4 grade.

Mai multe trenuri de la Bucuresti Nord catre Constanta, Craiova, Galati, Ploiesti si retur au acumulat intarzieride pana la 145 de minute, iar CFR anunta ca, in conditiile in care intre Ciulnita si Constanta nu poate fi utilizata tractiunea cu locomotive electrice, au fost anulate mai multe trenuri.

Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coandadin cauza conditiilor meteo, insa in cursul diminetii s-au inregistrat intarzieri si de aproape doua ore, generate de necesitatea degivrarii aeronavelor inainte de decolare