Valeriu Nicolae, fost consilier al premierului Ciolos si secretar de stat la Ministerul Muncii, relateaza marti, intr-o postare pe Facebook, cum Giovani Becali, recent eliberat conditionat din inchisoare, a trecut peste o coada la care asteptau circa 20 de persoane pe aeroport, mergand "direct la protocol diplomatic". "Ofiterii de serviciu il saluta ca si cum ar fi vreun demnitar care merita salutat si nu un mafiot abia iesit din puscarie... Becali trece linistit controlul pe la punctul rezervat diplomatilor", a scris Nicolae.

Ioan Becali (imagine arhiva)Foto: AGERPRES

"Giovani Becali - cel care ne explica tuturor ce inseamna sa fii mafiot de mafiot este in fata mea in aeroport. Nu se opreste la coada la care sunt vreo 20 de oameni ( 4-5 minute de asteptare) ci se duce direct la protocol diplomatic. Ofiterii de serviciu il saluta ca si cum ar fi vreun demnitar care merita salutat si nu un mafiot abia iesit din puscarie care a tras tepe de milioane, daca nu de zeci de milioane de EUR statului roman. Becali trece linistit controlul pe la punctul rezervat diplomatilor", a povestit Valeriu Nicolae pe contul sau de Facebook.

Amintim ca omul de afaceri Ioan (Giovani) Becali, condamnat in martie 2014 la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, a fost pus in libertate in luna septembrie, dupa ce Tribunalul Ilfov i-a admis contestatia la decizia initiala, prin care i se respinsese cererea de eliberare conditionata.

In aceeasi postare, Nicolae face referire si la o declaratie facuta marti de Calin Popescu Tariceanu, fara a-i preciza numele, in care presedintele Senatului ii "cere socoteala" premierului Dacian Ciolos.

"Intre timp un alt smecher care crede ca este special si nu sta la coada este pe toate posturile de televiziune cerand socoteala primului-ministru pentru ca acesta si ministrii din jurul lui critica niste masuri nesimtite menite sa aduca voturi penalilor de pe listele partidului pe care il conduce aruncand in acelasi timp bugetul in aer. Ufff.", a mai notat Valeriu Nicolae.