ANAF a anuntat vineri seara, dupa ce s-a intalnit cu reprezentantii Antena TV Group SA, ca va incepe procedurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate in urma sentintei pronuntate in cadrul procesului ICA - Dan Voiculescu.

ANAF, la Antena 3Foto: captura Antena 3

"In conformitate cu OG. 14/2007 si in cadrul procedurii de valorificare a imobilelor, ANAF va incepe demersurile pentru scoaterea la licitatie a bunurilor confiscate", se arata intr-un comunicat al Fiscului.

Vineri, incepand cu ora 12.00, a avut loc la o intalnire a sefului ANAF cu reprezentanti ai trustului Intact. Informatia privind discutiile despre situatia Antenelor au fost furnizata dimineata de o sursa HotNews, Fiscul confirmand ulterior intalnirea.

"Conducerea ANAF a raspuns solicitarii facute de reprezentantii Antena TV Group SA si a avut o intalnire la sediul institutiei.

In cadrul discutiei, au fost prezentate stadiul procedurii de valorificare a imobilelor potrivit sentintei definitive nr.888 pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti in data de 08.08.2014 si continuarea procesului de validare a executarii acesteia", a precizat Fiscul, vineri seara.

Luni, ANAF a notificat luni Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.