VIDEO Sedinta Parlamentului s-a incheiat: CCR trebuie sa dea aviz consultativ pentru suspendare pina vineri la ora 12.00 / Traian Basescu a cerut 2 referendumuri simultane - demiterea presedintelui si revizuirea Constitutiei

de Red. Stiri     HotNews.ro
Joi, 5 iulie 2012, 6:14 Actualitate | Esenţial


 documente
Sedinta Parlamentului in care s-a citit cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu s-a incheiat joi, dupa aproximativ o ora si jumatate. Senatorul PSD Toni Grebla a citit cele 16 pagini ale cererii depuse de USL, iar Traian Basescu a cerut respectarea legalitatii in procedura de suspendare. Basescu a anuntat ca va veni in Parlament si in sedinta in ca se va vota cererea de suspendare. Presedintele i-a provocat pe parlamentari sa organizeze simultan 2 referendumuri: cel pentru demiterea sa si altul pentru validarea unei noi Constitutii care sa prevada Parlament unicameral si maxim 300 de parlamentari. Discursul lui Basescu a fost urmat de citeva controverse pe procedura. In final, Parlamentul a votat ca CCR are termen sa-si dea avizul consultativ pina miine, vineri, ora 12.00. De asemenea, Parlamentul a respins prin vot cererea PDL de constituire a unei comisii de anchetare a actiunilor presedintelui. Ca urmare a sedintei de azi, vineri 6 iulie Parlamentul va avea o noua sedinta de plen in care se va vota cererea de suspendare a lui Traian Basescu.Vezi cele mai importante declaratii ale zilei in Parlament

11.48: Sedinta plenului Parlamentului s-a incheiat. Concluziile sedintei:
 • a) cererea de suspendare a lui Traian Basescu a fost citita;
 • b) cererea va fi trimisa Curtii Constitutionale pentru aviz consultativ pina vineri la ora 12.00;
 • c) cererea PDL de constituire a unei comisii de ancheta a actelor de care presedintele este acuzat in cererea de suspendare a fost respinsa
11.43: Parlamentul a votat: Curtea Constitutionala trebuie sa dea avizul consultativ pe cererea de suspendare pina vineri, 6 iulie, la ora 12.00.

11.38: Se supune la vot termenul pana la care Curtea Constitutionala sa dea votul consultativ: 6 iulie ora 12.00 sau doua saptamani (propunerea grupului PDL). UPDATE: 221 voturi pentru 6 iulie, niciun vot impotriva, 8 abtineri - CCR solicitata sa emita votul consultativ pana vineri 6 iulie ora 12.00

11.34: Vasile Blaga anunta ca exista o problema de procedura cu numarul de voturi. A inceput o disputa intre diversi parlamentari pe teme de procedura

11.34: Ioan Oltean: Stimati colegi, va rog sa dati termen doua saptamini Curtii Constitutionale pentru aviz

11.30: Valeriu Zgonea: Cererea de suspendare va fi trimisa catre CCR pentru consultare si pentru a raspunde in termenul convenit de Parlament

11.25: Valeriu Zgonea a trecut rapid la vot propunerea PDL de constituire a unei comisii de ancheta in cazul suspendarii presedintelui Basescu. Acum se numara voturile, exprimate prin ridicarea mainii. Cu 216 impotriva, 19 abtineri, constituirea comisiei de ancheta a fost respinsa.

11.24: Cezar Preda (PDL): Daca pentru un plagiat deja dovedit ati facut deja 4 comisii care vor judeca peste un an, pentru suspendarea preseditnelui Romaniei nu vreti sa faceti o comisie? Nu e corect si nu sinteti oameni seriosi!

11.22:  Eugen Nicolaescu: Grupul parlamentar PNL nu este de acord cu infiintarea unei comisii de ancheta, considerand ca sunt suficiente dovezile asa incat materialul sa fie trimis Curtii Constitutionale, care sa ne raspunda pana maine la 12.00.

11.19: Ioan Oltean (PDL) vorbeste in fata Parlamentului: Acest material (cererea de suspendare a presedintelui, depusa de USL - n.red.) nu poate avea temei juridic petru declansarea masurii de suspendare. Pentru a nu pune intr-o situatie ridicola Parlamentul, in numele grupului PDL propun infiintarea unei comisii de ancheta.

11.16: Presedintele Traian Basescu si-a terminat scurtul discurs in fata Parlamentului, in aplauzele grupului PDL.

11.15:
Acum va respect pentru ca ati declansat o procedura constitutionala. As vrea sa fie si corecta, dar va voi respecta de doua ori daca, odata cu referendumul de invalidare sau validare a Presedintelui Romaniei, veti supune votului poporului si modificarile la Constitutie cu Parlament unicameral si 300 de parlamentari.
Va multumesc mult si va asigur de tot respectul meu. Va multumesc!

11.14: Si inchei spunandu-va inca o data: obiectivul major al acestei suspendari este punerea sub control a justitiei, punerea sub control si la dispozitia partidelor din USL a institutiilor statului si, nu in ultimul rand, nerespectarea referendumului care cerea Parlament unicameral si 300 de parlamentari.
Apropo, n-ati vrea, cu ocazia referendumului de validare sau invalidare a Presedintelui, sa organizati si referendumul pentru Parlament unicameral, pentru validarea noii Constitutii, in care sa introduceti doar atat: Parlament unicameral si 300 de parlamentari?
Puteti face, intr-o sesiune extraordinara, numai aceasta modificare la Constitutie.

11.13:
Sper ca voi avea ocazia sa raspund punct cu punct celor aflate in sesizarea facuta de PSD si PNL. Pana atunci insa, as vrea sa va mai atentionez asupra unui lucru: nimeni nu va veni sa ne faca ordine in Romania: nici Bruxellesul, nici Washingtonul, nici Beijingul si nici Moscova. Avem obligatia sa ne facem noi ordine in functionarea institutiilor statului, iar prin procedurile pe care Guvernul si majoritatea parlamentara le-au aplicat in ultimele 45 de zile arata ca sunt dispusi sa dea lovituri consistente functionarii institutiilor statului roman, fie ca vorbim de desfiintari de comisii, fie ca vorbim de transformarea Monitorului Oficial in gazeta de perete a Guvernului, fie ca vorbim de emitere de ordonante de urgenta care afecteaza atributiunile Curtii Constitutionale, toate acestea sunt lucruri grave si fac un apel la dumneavoastra: continuati si finalizati procedura de suspendare a Presedintelui Romaniei respectand toate institutiile statului, toate procedurile si Constitutia Romaniei, si atunci nu veti avea din partea mea niciun fel de repros, ba, dimpotriva, va voi spune: multumesc, mi-ati creat conditiile legale sa merg in fata poporului.

11.10: Am vazut ca v-ati asumat o imensa provocare. Vreau sa stiti ca mi-o asum alaturi de dumneavoastra. Provocarea pe care v-ati asumat-o este aceea ca un politician, fie el si Presedintele Romaniei, care a refuzat sa-i minta pe romani pe timp de criza este trimis in fata electoratului sa fie validat sau invalidat.
Pentru mine a fost o obligatie ca Presedinte sa le spun romanilor adevarul despre finantele tarii, despre ce poate si ce nu poate Romania in timp de criza.
S-ar putea ca referendumul sa confirme ca am avut dreptate sa fiu cinstit cu romanii.
Nu i-am mintit, nu i-am pacalit, le-am spus exact cum stateam si ce putea sa faca Guvernul pentru ei, dar nu pentru ca asa am gandit eu, ci pentru ca ceea ce spuneam era rezultatul discutiilor si cu Guvernul, si cu Banca Nationala, si cu Fondul Monetar International, si cu Uniunea Europeana, si cu Banca Mondiala.
Era nevoie ca un politician, politicianul cel mai legitim in sistemul nostru politic, sa aiba curaj sa se aseze alaturi de Guvern si sa le spuna romanilor care este realitatea. De altfel, cred ca in sala sunt si destul de multi oameni care participau la acele intalniri ale coalitiei la care nu am fost niciodata.
Nimeni nu poate sa spuna ca vreodata m-am dus sa bat cu pumnul in masa ca cei aflati in coalitia de guvernare sa faca un lucru sau altul. Dar ei toti au stiut ce este in acordurile cu institutiile internationale care au finantat Guvernul atunci cand nu se putea finanta de pe pietele internationale.

11.08: Si tin si acum sa le multumesc romanilor ca si-au salvat de la o puternica criza economica tara prin propriile sacrificii.
Astazi, aud ca am taiat eu pensiile pensionarilor. Stiu ca prin dese declaratii s-a reusit propagarea acestei convingeri si catre pensionari.
La referendumul de suspendare, mi-as dori mult sa fiu votat de pensionarii care nu au pierdut nimic la pensie sau de pensionarii carora le-a crescut pensia in timpul mandatelor mele si, mai ales, de aceia care aveau pensii de 18 lei, de 7 lei si pe urma au dobandit 350 de lei, pensia sociala. Mi-as dori sa fiu votat de aceia carora nu le-au scazut pensiile.

11.07:
Imi reprosati angajarea publica si declaratiile pe care le-am facut. N-am vazut fapte incriminante, am vazut declaratii. Vreau sa stiti ca si eu sunt la fel de liber ca orice parlamentar sa fac declaratii.
Vreau sa stiti ca, de cele mai multe ori, declaratiile mele au fost expresia parteneriatului pe care l-am avut cu coalitia de guvernare, cu Guvernul, cu Banca Nationala, in momente extreme de criza. Am vrut ca si majoritatea parlamentara si institutiile sa inteleaga ca sunt partenerul lor, ca nu ma ascund la Cotroceni sa spun "Ce rau ati facut", cand stiam foarte bine ca nu aveam alte solutii pentru a preveni intrarea tarii intr-o situatie foarte dificila. 

11.05 Mergand mai departe, as vrea sa va spun urmatorul lucru: multi dintre dumneavoastra credeti ca institutiile statului mai sunt ca in anul 2004. Doamnelor si domnilor senatori si deputati, va inselati amarnic. Sunt opt ani de cand, cu migala, cu perseverenta, s-a construit independenta justitiei fata de politic. Stiu ca aveti probleme de neinteles legate de acest lucru.
Am vazut si afirmatiile facute de unul din liderii spirituali ai liderilor USL, domnul Voiculescu: "Trebuie sa controlam justitia". Dragii mei concetateni, aceasta vreme a trecut.
Nu puteti sa intoarceti realitatile institutiilor precum Parchet General, DNA, Inalta Curte de Casatie si Justitie la modul de supunere din anii 2000-2004, iar tentativa dumneavoastra de a acapara toate functiile de decizie in nominalizarea inaltilor demnitari ai sistemului de justitie, va asigur, este una gresita si poate sa esueze la referendum.

11.03: In ceea ce priveste documentul care mi-a fost adus la cunostinta aseara, apreciez ca are patru mari obiective, dintre care trei de fond si unul conjunctural.
- Primul este punerea sub controlul PSD si al PNL a institutiilor statului si in mod deosebit a justitiei.
- Al doilea obiectiv este subordonarea tuturor institutiilor statului catre partid, prin incalcarea grava a Constitutiei si a legilor tarii.
- Cel de-al treilea obiectiv este legat de nepunerea in aplicare a referendumului din noiembrie 2009, prin care poporul, in numele caruia PNL si PSD afirma ca au facut, ca au declansat procesul de suspendare a Presedintelui, a votat cu 85% pentru Parlament unicameral si pentru 300 de parlamentari.
- Acestea sunt motivele de fond pentru care doriti suspendarea Presedintelui Romaniei. Aveti si unul conjunctural - primul-ministru pe care l-ati furnizat este deja recunoscut in toata Europa si si dincolo de ocean ca prim-ministru copy, copy-paste. Copy, copy-paste.
Mai aveti o problema de ultima ora, privind in CV-ul primului-ministru, si ea este legata de faptul ca toti il stiam masterand la Universitatea din Catania, iar ieri in presa a aparut faptul ca n-a urmat niciodata un curs de masterat in Catania. Sigur, este o chestiune conjuncturala, dar este bine sa fie acoperita cu un proces de suspendare a Presedintelui.

11.02: As incepe cu afirmatia ca Nu contest dreptul Parlamentului de a initia si de a finaliza procedura de suspendare a Presedintelui. Este un drept constitutional care il trimite pe Presedinte in fata poporului. Cred in acest mod de a-l valida sau invalida pe Presedintele Romaniei, intr-un moment in care Parlamentul sau majoritatea parlamentara considera ca trebuie sa o faca. Ceea ce nu cred, insa, nu cred ca procedura prin care acest drept constitutional este exercitata de Parlament poate avea fisuri sau abuzuri.

11.01: Basescu: Inteleg ca astazi nu este dezbaterea documentului prezentat si, asa cum am discutat cu conducerea celor doua Camere, eu doresc sa particip la dezbatere. Ca atare, astazi voi face o scurta prezentare, iar cu ocazia dezbaterilor voi reveni in Parlament pentru a raspunde si a prezenta punctul de vedere al Presedintelui Romaniei la fiecare punct. Marturisesc ca sunt si intr-o oarecare dificultate, pentru ca Presedintia a primit documentul aseara, la ora 19:30, si ar fi fost imposibil sa pregatesc o dezbatere si o atacare sau o abordare punct cu punct a celor 20 de pagini din documentul grupului PSD si PNL. Va multumesc, deci, anticipat pentru invitarea mea la dezbaterea in Parlament a documentului politic prezentat anterior.

11.00: Traian Basescu isi incepe discursul

10.56 Toni Grebla a terminat de citit cele 16 pagini ale cererii de suspendare: "Consideram ca un referendum prin care romanii sa aiba posibilitatea de a se pronunta asupra continuarii mandatului dlui Traian Basescu este imperios necesar. Perseverenta dlui Basescu in a incalca Legea fundamentala, prin repetarea unor fapte abuzive si care afecteaza grav functionarea democratica a statului de drept, demonstreaza o atitudine iremediabila a acestuia, ceea ce ne indreptateste sa solicitam suspendarea lui din functie."

10.50:
Traian Basescu citeste citeva foi. Toni Grebla a ajuns la pagina 14 din 16

10.43: Toni Grebla citeste textul cu poticneli si dese intreruperi. Basescu isi plimba privirea peste sala de plen. Cei mai multi parlamentari nu sint atenti, butonind telefoanele mobile

10.38: Toni Grebla continua sa citeasca cererea, care are 16 pagini. Liniste in plen, Traian Basescu sta relaxat, cu mina pe spatarul scaunului de linga el

10.25: Toni Grebla, citind cererea de suspendare: Nu exista o alta cale prin care Presedintele sa raspunda pentru actiunile sale decat referendumul popular convocat de Parlament

10.17:
Toni Grebla (PSD) citeste cererea de suspendare a lui Traian Basescu

10.15: Traian Basescu sta singur in bancile unde de obicei stau membrii Guvernului.

10.00: Presedintele Traian Basescu a ajuns la Parlament. A fost intimpinat la intrarea in cladire de Valeriu Zgonea si Crin Antonescu, presedintii celor doua camere. Basescu le-a strins mina celor doi

09.55 Vasile Blaga, presedintele PDL: "Vom fi neconditionat de partea presedinteului, care nu face altceva decat sa apere Constitutia si statul de drept. Am convocat colegiul director pentru luni. Am decis sa atacam la Curtea de apel Bucuresti Ordonanta de urgenta prin care au fost restranse atrbutiile Curtii Constitutionale." Blaga a anuntat ca a cerut o comisie de ancheta pentru motivele invocate de USL in cererea de suspendare.

09.30 Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a confirmat participarea sefului statului la sedinta extraordinara.

09.20 Traian Basescu va fi prezent la sedinta Parlamentului in care se citeste cererea de suspendare din functie

09:05 PDL a solicitat o comisie de ancheta care a analizeze motivele invocate de USL in cererea de suspendare, potrivit Realitatea TV.

Vineri dupa-amiaza urmeaza dezbaterea si votul asupra cererii de suspendare.

Presedintele are dreptul sa-si prezinte punctul de vedere in fata parlamentarilor. Administratia prezidentiala a anuntat joi ca a primit cererea de suspendare.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a explicat ca in cursul sedintei de joi, dupa citirea documentului, presedintele se poate adresa Parlamentului si poate prezenta un punct de vedere.

In cererea oficiala de suspendare - vezi documentul atasat - USL invoca sapte motive:

I.     Presedintele a uzurpat rolul Prim-ministrului si s-a substituit in atributiile constitutionale ale Guvernului.

II.   Presedintele a incalcat in mod repetat drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor prevazute in Constitutie.

III. Presedintele a  incalcat in mod repetat principiul separatiei puterilor in stat si independenta justitiei


IV.  Presedintele a initiat un proiect neconstitutional de revizuire a Constitutiei si a incalcat procedura de revizuire a Constitutiei prevazuta de legea fundamentala.

V.   Presedintele a instigat la nerespectarea deciziilor Curtii Constitutionale si a facut presiuni directe asupra judecatorilor Curtii, facandu-le "vizite" inaintea unor decizii importante
.

VI.  Presedintele a incalcat sistematic principiul neapartenentei politice a persoanei care ocupa functia prezidentiala si a abandonat rolul constitutional de mediator in stat si in societate
.

VII. Presedintele a incalcat in mod grav prevederile Constitutiei si principiul fundamental al democratiei reprezentative
, atunci cand declara ca nu va numi un Prim-ministru din partea USL, chiar daca aceasta formatiune politica va obtine majoritatea absoluta in Parlament.

Potrivit Constitutiei articolul 95 privind suspendarea din functie prevede:

    (1) In cazul savarsirii unor fapte grave prin care incalca prevederile Constitutiei, Presedintele Romaniei poate fi suspendat din functie de Camera Deputatilor si de Senat, in sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor, dupa consultarea Curtii Constitutionale. Presedintele poate da Parlamentului explicatii cu privire la faptele ce i se imputa
    (2) Propunerea de suspendare din functie poate fi initiata de cel putin o treime din numarul deputatilor si senatorilor si se aduce, neintarziat, la cunostinta Presedintelui.
    (3) Daca propunerea de suspendare din functie este aprobata, in cel mult 30 de zile se organizeaza un referendum pentru demiterea Presedintelui.

Dupa ce Guvernul a dat miercuri o Ordonanta de Urgenta care a modificat Legea de functionare a CCR astfel incit Curtea Constitutionala sa nu mai dea aviz obligatoriu pe hotaririle Parlamentului, procedura de suspendare a presedintelui este simplificata. Avizul pe care Curtea Constitutionala trebuie sa-l dea, prevazut in Constitutie la articolul 95, alin 1 este un aviz consultativ.

Potrivit legii referndumului in vigoare, referndumul este valid si presedintele poate fi demis cu voturile a jumatate plus unu din numarul cetateniilor cu drept de vot. USL vrea sa se foloseasca de o hotarare a Curtii Constitutionale din 2007 care spune ca presedintele Romaniei poate fi demis cu votul a jumatate plus unu din numarul cetatenilor care si-au exprimat votul.

Daca presedintele este suspendat, interimatul functiei este preluat de Crin Antonescu.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

48202 vizualizari

 • +121 (139 voturi)    
  nu are ce cauta (Joi, 5 iulie 2012, 6:50)

  flitmania [utilizator]

  parlamentrul este o adunatura de infractori si tradatori.
  • +74 (86 voturi)    
   Ar trebui sa le dam voie, (Joi, 5 iulie 2012, 9:43)

   FLORIO [utilizator] i-a raspuns lui flitmania

   Sa mearga in parlament in pantaloni scurtzi, cu lanntzul ala gros de aur la gat si cu slapi de aia cu atza intre degete ca sa fie total in mediul lor din gara de nord unde schimbau bani inainte sa intre in politica sau jucau barbut sau alba-neagra.
   • +81 (89 voturi)    
    Eliminarea CCR = Tu acuzi si tot tu dai verdictul (Joi, 5 iulie 2012, 10:25)

    belisarivs [utilizator] i-a raspuns lui FLORIO

    Eliminarea CCR e mesajul PSD catre romani: Justitia SUNT EU
    • -27 (41 voturi)    
     ccr nu e putere judecatoreasca (Joi, 5 iulie 2012, 10:46)

     Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui belisarivs

     si nici nu este eliminata
     • +53 (57 voturi)    
      CCR e arbitru in procesul suspendarii (Joi, 5 iulie 2012, 10:58)

      belisarivs [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      Rolul CCR a fost eliminat complet din mecanismul suspendarii presedintelui, deci PSD a devenit si acuzator si judecator in acest moment

      PSD E JUSTITIA

      iar odata acest lucru savarsit la cel mai inalt nivel in Romania - la adresa Presedintelui - cetatenii de rand se vor afla la discretia Justitiei PSD
      • +50 (54 voturi)    
       Va mai exista odata un al 2-lea Basescu ? (Joi, 5 iulie 2012, 11:23)

       belisarivs [utilizator] i-a raspuns lui belisarivs

       dupa tot ce i-au facut lui Basescu doar pt. ca s-a pus cu mafia, o sa mai indrazneasca cineva vreodata sa faca ca el stiind ce-l asteapta ?

       frica e mai molipsitoare in Romania. probabil pe-asta se bazeaza USL
       • +39 (45 voturi)    
        Basescu a fost din nou magistral!!! (Joi, 5 iulie 2012, 11:42)

        Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui belisarivs

        Iar oferta facuta USL de presedintele Traian Basescu ca odata cu referendumul sa se schimbe in Constitutie si paragraful privind reducerea parlamentarilor la 300 e de-adreptul geniala!
        Iar i-a ciuruit!...:-)
        • +18 (22 voturi)    
         mda..a fost buna (Joi, 5 iulie 2012, 13:11)

         ennola25 [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

         Insa nu i-a ciuruit...doar le-a dat de gandit! Intentia lor este sa mareasca numarul de parlamentari, nu cred ca vor fi de acord cu cel de al 2 - lea referedum, oricum nu le pasa ce crede poporul!
        • +18 (22 voturi)    
         Lasati orice iluzii (Joi, 5 iulie 2012, 13:46)

         lamationairetia [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

         Lasati orice iluzii voi cei ce sunteti acum in RO si aveti o minte limpede , sincera, nepervertita. USL nu ne mai da nicio sansa!
         Basescu este cu adevarat un om politic responsabil. Omeneste are greseli, dar cine n-are? Tot respectul pentru fermitatea lui de a infrunta MAFIA ( a se vedea Constantinescu fugarit si in invins de .....).
         Veti ramane in istorie dle. presedinte pentru acest curaj. Daca astazi PSD este obligat sa dea OUG de modificare a legilor si institutiilor democratice, este tocmai pentru ca acestea functionau bine si in defavoarea infractorilor indiferent de culoare politica.
         Si pigmeii au rolul lor, cred ca acela de a constientiza cetatenii adormiti ca sunt in pericol mare de tot.
         Ca se voia schimbarea lui Basescu, poate sa fie de inteles, dar este total de neinteles ca pentru aceasta sa se faca ilegalitati de catre o insitutie fundamentala a statutului de drept, ( parlamentul) care pune in pericol chiar stabilitatea tarii.
         • +11 (13 voturi)    
          lasati orice iluzii (Joi, 5 iulie 2012, 17:13)

          carmen [anonim] i-a raspuns lui lamationairetia

          nu-am facut niciodata politica si chiar nu ma interesa , acum imi fac MEA CULPA , dar acest OM , (Basescu) a fost singurul in 22 de ani care daca a afirmat un lucru acela a fost adevarat , fara ocolisuri si pe fata , stie multe dar nu spune , va aduceti aminte de confruntarea cu Geoana ? un comandant de nava trebuie sa fie un om aspru altfel nu poate rezista pe mare . TOATA STIMA DOMNULE PRESEDINTE BASESCU !!!
       • -28 (34 voturi)    
        asa am sperat sa nu mai apara un Ceausescu...... (Joi, 5 iulie 2012, 11:48)

        Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui belisarivs

        Si am tot avut parte de copiatori.
        Iliescu a asteptat ani de zile sa-i ia locul lui Ceausescu...cand a reusit, poporul nu a mai vrut comunism....Nasol, dar s-a resemnat si a condus , mai din umbra, viata politica si guvernele.
        Nastase a incercat si el sa instaureze partidul stat, cu el la carma, factotum...
        Pentru asta trebuia judecat nu pentru trofeul lui peste prajit.
        Si a venit Basescu.
        Dupa parerea mea, basescu l-a depasit si pe Ceusescu.
        Ala macar i-a oprit pe activistii lui sa traiasca in opulenta, sa-si ia iahturi, sa-si petreaca vacantele in locuri exotice etc.
        Mimau saracia, mimau cumpatarea etc.
        basescu a dat drumul la sfidare pe fata, la imbogatiri nerusinate din buget, la aducerea tuturor rudelor, amantelor la izvorul bugetar....
        daca-l alungam pe basescu si daca, apoi, il judecam pentru toate magariile lui (pentru fapte, nu declaratii....pentru averea stransa de el si fetele lui, din nimic, pentru flota, da pentru flota....ce daca v-ati saturat de ea, am avut o flota care s-a evaporat, inclusiv vapoarele pe care a fost marinarul mare profesionist mare).
        Politic este deja judecat.
        Se pare ca-l lasa din mana si serviciile, ca prea este catranit, asa ca :
        Hasta la vista, basescu !
        • +27 (31 voturi)    
         Nastase a-ncercat sa instaureze partidul-stat (Joi, 5 iulie 2012, 12:05)

         belisarivs [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

         pe vremea PDL-ului am vazut pentru prima oara in istorie politicieni de la putere bagati la puscarie.

         pentru prima oara imbogatirea nu i-a mai ferit de puscarie

         ori PSD isi incepe guvernarea chiar cu Suspendarea Justitiei

         ceea ce-nseamna ca la PSD PARTIDUL E TOTUL: SI STAT SI JUSTITIE, in acelasi timp

         deci incepe iar imperiul fara frontiere al coruptiei din 2000-2004
         • -11 (15 voturi)    
          hahaha (Joi, 5 iulie 2012, 12:37)

          ioana [anonim] i-a raspuns lui belisarivs

          ...au trecut 8 ani de cand e basescu cu ai lui la putere! ce coincidenta sa intre la puscaria abia acum, inainte de alegeri UNUL dintre marii hotzi? de ce oare a durat asa de mult???? base stie....
          • +15 (19 voturi)    
           Nastase SINGURUL PM condamnat pt hotie IN ISTORIE (Joi, 5 iulie 2012, 13:35)

           belisarivs [utilizator] i-a raspuns lui ioana

           Pentru un asemenea fapt fara precedent a fost nevoie de 200 de ani de istorie nationala - nu doar de 8 ani de basescu


           Ai vazut vreo condamnare c-a a lui Nastase sub Ceausescu, sau Iliescu, sau in monarhie ?


           In istoria Romaniei Nastase e SINGURUL prim ministru condamnat la puscarie, PENTRU HOTIE

           in istoria Romaniei Apostu, Gutau, Badalan si altii ca ei din PDL, sunt SINGURII politicieni condamnati vreodata la puscarie, IN TIMP CE ERAU LA PUTERE
         • -7 (11 voturi)    
          :) (Joi, 5 iulie 2012, 13:21)

          adib [anonim] i-a raspuns lui belisarivs

          Dar de doamna Ritzi ce se mai aude ?
        • +26 (30 voturi)    
         tu meriti sa fii condus de Ponta si Antonescu.... (Joi, 5 iulie 2012, 12:10)

         cris19 [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

         dar parintii mei nu merita asta. parintii celor care au murit la revolutie nu merita asta. si cred ca toti oamenii care vor sa traiasca intr-o tara in care infractorii condamnati chiar fac puscarie, indiferent de ce functie politica au ocupat, nu merita conducatorii astia.

         Pe cei care cred ca nu meritam sa fim condusi de un plagiator si un prost care se viseaza presedinte sper sa ii vad azi la 18 in Piata Universitatii.

         Restul aveti conducatorii pe care ii meritati.
         • -7 (13 voturi)    
          sa va odihniti la 2 metrii dedesubt (Joi, 5 iulie 2012, 13:38)

          RIP [anonim] i-a raspuns lui cris19

          nu fratica ... hai sa fim condusi in continuare de unul care invartea itele comunismului la anvers. de unul care face bani cand e ministru cat nu faci tu in milenii.

          de una care zice ca dunarea face delata in mare ... si de una care face bani din parcarea pe trotuare.

          halal sa va fie.
          • +5 (7 voturi)    
           tu esti (Joi, 5 iulie 2012, 15:55)

           lucyan [utilizator] i-a raspuns lui RIP

           frate cu dracul sau cu usl-ul, altfel nu pot intelege de ce nu ai neuronii in ograda...
           dar sa mai speram sa te gandesti la principii, onoare...
        • +15 (19 voturi)    
         Ai vazut vreo condamnare ca lui Nastase sub Ceau ? (Joi, 5 iulie 2012, 12:20)

         belisarivs [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

         In istoria Romaniei Nastase e SINGURUL prim ministru condamnat pentru hotie la nivel inalt

         iar Apostu Gutau, Badalan si altii ca ei din PDL sunt SINGURII politicieni condamnati vreodata la puscarie in istoria Romaniei, in timp ce erau la putere
         • 0 (4 voturi)    
          nu chiar toti cei din PDL (Joi, 5 iulie 2012, 17:56)

          anig [anonim] i-a raspuns lui belisarivs

          ce parere aveti de; Falca,Ritz,Udrea Anastasie care nu stie sa numere atunci .....putem comenta
          pana atunci praf in ochi
          • +4 (6 voturi)    
           daca PSD facea LA FEL - era o discutie de numere (Joi, 5 iulie 2012, 18:57)

           PSD NU [anonim] i-a raspuns lui anig

           PSD n-a acceptat niciodata ca membri PSD sa fie trimisi in puscarie
           CAT TIMP PSD ERA LA PUTERE

           restul ai PDL sunt anchetati sau - daca nu sunt - tu si PSD ai toata libertatea sa faceti sesizari la DNA :

           - daca n-o faci inseamna ca stii ca-s nevinovati
        • +6 (10 voturi)    
         vaaai (Joi, 5 iulie 2012, 13:16)

         renegatul [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

         de tine, sarmane Wizard!
         Cum adica "ceausescu i-a oprit pe activisti sa traiasca in opulenta" :))) (ma tavalesc pe jos de ras!!!) .... poate ca nu stiai tu in ce opulenta traiau activistii (vezi dn. Felix, care traieste bine merci si acum, ba chiar a preluat fraiele), pentru ca nu aveai acces la informatii si nu puteai sa deschizi gura !! (desi oamenii destepti stiau si atunci)...
         Deschideti ochii, nu mai inghititi nemestecat ce va furnizeaza Antenele & co!
        • +6 (8 voturi)    
         TU NICI NU MERITI (Joi, 5 iulie 2012, 15:52)

         lucyan [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

         sa fii citit, atat esti de inapoiat mintal...
         • 0 (0 voturi)    
          frumoasa argumentatie, multumesc basistule (Vineri, 6 iulie 2012, 10:53)

          Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui lucyan

          lucyan, nu lucian.....cu y este mai cool, nu-i asa?
          Ce imi plac jignirile voastre....arata ca nu aveti argumente...deci....
          In fine, ma bucur sa stiu ca muriti de ciuda.
          Ne-ati umilit cat ati putut, cu un tupeu si o aroganta incredibile.
          Acum meritati un sut undeva si, ce sa vezi, tocmai il capatati.
          LucYan, pustiule (ca un om matur nu poate sa se adreseze asa public),
          invata o meserie, din postat nu vei mai castiga multa vreme....
       • +19 (23 voturi)    
        Va mai exista..... (Joi, 5 iulie 2012, 12:13)

        vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui belisarivs

        .....in urmatorii 20 de ani vreun partid care sa aiba curaj sa incerce reforma in zona institutiilor statului? Va mai exista cineva cu functia de presedinte care sa vina sa le zica romanilor "Haideti sa muncim! Sa intindem mana la pomana mai putin si sa muncim mai mult!". Nu cred ca va mai avea curaj nimeni.
        De altfel, s-a demonstrat un lucru important. PDL ar fi avut o sustinere mai buna, daca nu taia salariile si nu majora TVA, dar se ajungea la incapacitate de plata. De asta cred ca pe viitor nimeni nu mai face din astea.
      • -10 (14 voturi)    
       usurel (Joi, 5 iulie 2012, 12:11)

       Murphy [anonim] i-a raspuns lui belisarivs

       adica tu vrei ca 9 indivizi numiti politic sa aiba un cuvant mai greu decat 400 si ceva de indivizi alesi? ciudata idee despre democratie, amigo :)))
       • +10 (14 voturi)    
        CCR sa aiba drept EGAL cu acuzatorii (Joi, 5 iulie 2012, 12:37)

        belisarivs [utilizator] i-a raspuns lui Murphy

        nu sa fie eliminata din proces,


        cu atat mai mult cu cat PSD+PNL+UDMR au majoritate in CCR
        nu poti sa-l acuzi ca Basescu ca incalca constitutia in timp ce tu-i elimini chiar pe cei care judeca incalcarea Constitutiei, ca sa fii tu singur cu acuzator si judecator in acelasi timp
       • +9 (13 voturi)    
        daca nu-ti place actuala Constitutie (Joi, 5 iulie 2012, 13:03)

        postacu [utilizator] i-a raspuns lui Murphy

        mosita practic de PSD, atunci cere celor 400 si ceva care te reprezinta sa initieze modificarea ei astfel incat sa fie mai buna! Ar fi un proces democratic, pe care nimeni nu ar avea de ce sa il conteste. Insa, cata vreme actuala constitutie e in vigoare, trebuie respectata, si cand ne place (cand ai nostri sunt in opozitie) si cand nu ne place (cand ai nosti sunt la putere), altfel orice infractor va pute invoca precedentul ca respectarea legii e facultativa (adica o respecti numai daca iti convine). Deocamdata CCR e prevazuta in constitutie si trebuie sa vegheze la repectarea constitutiei. Cu majoritatea covarsitoare pe care a dovedit ca o are in prezent in parlament USL ar fi putut sa treaca urgent cea mai democratica constitutie din istoria universala, sa elimine CCR daca nu-i buna, presedinte (ca sa nu mai putem avea dictator), justitie (ca sa nu mai avem condamnati politici), sa declare ca parlamentul este cel care poate decide orice etc. si sa o inainteze rapid pentru aprobarea prin referendum de catre popor. De ce nu a facut-o si a preferat in schimb un scandal de rasunet international? Gandeste-te: ar fi posibil ca interesele celor 400 si ceva sa nu fie aceleasi cu ale celor pe care pretind ca ii reprezinta si ca acesta ar putea fi motivul pentru care nu isi doresc o constitutie mai buna, mai clara, mai eficienta?
       • +4 (6 voturi)    
        " 400 de indivizi alesi"!? (Joi, 5 iulie 2012, 18:05)

        nera [utilizator] i-a raspuns lui Murphy

        Din astia 400 - jumatate sunt traseisit, adica au fost votati la alt partid => nu mai reprezinta electoratul initial; ceilalti 200 sunt plagiatori, hoti de diplome si titluri universitare, mafioti ( desi cred ca 90% din cei 400, sunt mafioti ! ), afaceristi de "pamplezir" ( adica tot hoti! ), etc. Vezi tu oameni seriosi acolo? Poate cateva exceptii, ca sa intareasca regula. Parlamentul Romaniei, pute rea LEGISLATIV A tarii, a dat o lovitura DE STAT la limita LEGII ! Asta numai in Romania se putea intampla! Iar tu NU STII ce este aia democratie, deduc din modul tau de exprimare.
     • +36 (44 voturi)    
      Comment sters de user (Joi, 5 iulie 2012, 11:00)

      GigiBanosu [anonim] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      • +26 (30 voturi)    
       cum? (Joi, 5 iulie 2012, 11:30)

       aschie [utilizator] i-a raspuns lui GigiBanosu

       pai cand intelectualii au stat la tv cu mana in pantaloni ca Bundy, verii lui Fanel, Trita, Gigi, se duceau la vot. Erau primii, inca de la deschiderea sediilor de votare....
       • +5 (9 voturi)    
        Comment sters de user (Joi, 5 iulie 2012, 12:59)

        GigiBanosu [anonim] i-a raspuns lui aschie

     • +19 (23 voturi)    
      nu zau.... (Joi, 5 iulie 2012, 11:14)

      DavidM [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      Cand o sa ramana baronii USL fara bani sa vezi ce de drepturi o sa primeasca CCR, dar o sa fie prea tarziu.... Romania a ajuns o tara din lumea a III-a. Parlamentul nu mai respecta constituita si legile tarii.
     • +4 (6 voturi)    
      Oare asa sa fie? (Joi, 5 iulie 2012, 11:56)

      chess [anonim] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      Este controlata... si deci inexistenta ... eliminata
     • +8 (10 voturi)    
      O sa ajungem ca in Siria? (Joi, 5 iulie 2012, 11:56)

      FLORIO [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      Sa traga in noi pe motiva ca suntem terioristi? Sunt curios cum ne vor numi de data asta!!!!Data trecuta am fost huligani,fortze destabilizatoare,etc. Ponta tr sa-si indeplineasca misiunea data de rusi de rupere a Romaniei. O sa ajungem precum gainile alea in custi mici care isi rup penele ca sa nu mai traiasca? Acum ii dau dreptate lui Ceausescu ca o sa plangem dupa el!!!!A stiut el ce a stiut.
     • +14 (16 voturi)    
      Esti total pe langa! (Joi, 5 iulie 2012, 12:10)

      vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      CCR este putere judecatoreasca de cel mai inalt nivel. De ce oare cei care sustin USL au atat de multe lacune si nu inteleg cum functioneaza democratia? Oare sunt ei in principal nostalgici ai PCR si ai lui Ceausescu? Pare-se ca votantii USL ar putea sustine destul de lejer instituirea unui dictaturi. Nu par sa aiba constiinta, nu par sa tina la democratie, nu par sa isi doreasca sa traiasca intr-o tara civilizata. Cred ca in general, votantii USL nici nu prea au parasit granitele Romaniei vreodata, nu pot face comparatii cu ceea ce este in tarile vestice, sunt pur si simplu inapoiati si traditionalisti.
     • +6 (6 voturi)    
      CCR este puterea judecatoreasca suprema (Joi, 5 iulie 2012, 15:16)

      ty [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      in cea ce priveste respectarea Constitutiei.
      O gramada de oficialitati ai statului Roman, incalaindu-se legi si regulamente, au fost schimbati pentru a se ajunge la suspendarea presedintelui. Tinind cont de incalcarile flagrante facute de USL pentru a putea ajunge la suspendarea presedintelui cred ca masura inteleapta pentru USL ar fi sa renunte la suspendare.
    • +32 (38 voturi)    
     In Comunism Procuroru era si acuzator si judecator (Joi, 5 iulie 2012, 10:47)

     belisarivs [utilizator] i-a raspuns lui belisarivs

     Acuzatul n-avea decat singur drept: sa fie "de vina"

     Asta e efectul suspendarii CCR
     • -18 (26 voturi)    
      nu rosia montana (Joi, 5 iulie 2012, 10:55)

      Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui belisarivs

      eu voi vota demiterea lui basescu pentru ca sustine rosia montana
     • -11 (19 voturi)    
      cine ? macovei ? (Joi, 5 iulie 2012, 11:05)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui belisarivs

      de ea vorbesti ... nu ?
    • +7 (9 voturi)    
     IMPORTANT! (Joi, 5 iulie 2012, 13:07)

     GAVRILACHE [utilizator] i-a raspuns lui belisarivs

     Conform Constitutiei Romaniei, avizul CCR este obligatoriu!!! Chiar daca are un efect limitat (e consultativ) el este obligatoriu : NU SE POATE INCEPE PROCEDURA DE SUSPENDARE FARA AVIZUL CURTII!!!
     In al doilea rand, Parlamentul nu are dreptul (cum au cerul atat coalitia lupilor cat si fraierii de la PDL) sa impuna un termen de raspuns pentru CCR!!!
     Daca se voteaza suspendarea presedintelui fara ca avizul CCR sa fie dat, procedura este neconstitutionala!!!
     • +2 (4 voturi)    
      si ce daca!! (Joi, 5 iulie 2012, 13:49)

      lamationairetia [utilizator] i-a raspuns lui GAVRILACHE

      asa este, dar nu le pasa!!!!!!! practic suntem intr-o dictaura cu regim parlamentar ilegitim.
   • +20 (26 voturi)    
    stau si ma intreb (Joi, 5 iulie 2012, 10:57)

    flitmania [utilizator] i-a raspuns lui FLORIO

    in ce colegiu a candidat Tony Coasa.Gajait si ragusit de la tutun,cu frana la vorba,proaspat alfabetizat,fata de lautar nu poate fi decat candidat de Ferentari.Asta este emblema USL.Ponta,las ca de obicei, a fugit la Camera de Comert ,lasandadu-l pe celalalt maimutoi sa doarma in scaunul de sef al senatului.Rusine parlamentului!Rusine hotilor!Rusine oameni de doi bani!
  • -41 (61 voturi)    
   hehe (Joi, 5 iulie 2012, 9:46)

   Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui flitmania

   Băsescu a pierdut Guvernul, ICR, Parlamentul, PDL, UNPR, UDMR, Avocatul Poporului. A rămas, deocamdată, cu ANI, DNA, STS, SRI, SIE. Asediul continuă. Nu pentru mult timp.
   • +72 (86 voturi)    
    hehe (Joi, 5 iulie 2012, 9:55)

    Nicolae Kidman [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    Basescu a ramas in primul rand cu noi, cei care l-am votat.
    • -37 (49 voturi)    
     de curiozitate (Joi, 5 iulie 2012, 10:06)

     Xu [anonim] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

     Cam cati mai sunteti? Ca de erati multi, nu va era frica de "intoarcerea la popor" si nu numeati aceasta suspendare "lovitura de stat".
     • +31 (35 voturi)    
      @Xu (Joi, 5 iulie 2012, 10:31)

      nede [anonim] i-a raspuns lui Xu

      daca stii sa citesti, si daca ai citit 10 pagini macar de istorie, o sa vezi exact ce insemna lovitura de stat...da tre sa te duci sa citesti..si asta e nasol...
     • +16 (22 voturi)    
      intoarcerea la interesu(national) (Joi, 5 iulie 2012, 10:35)

      marioara1 [anonim] i-a raspuns lui Xu

      Doar doi, tu si eu! Sau tu!?? Ai inceput sa-ti cauti job, Ce nevoie ar mai avea de tine un partid unic!?
     • +26 (32 voturi)    
      frica? (Joi, 5 iulie 2012, 10:36)

      Nicolae Kidman [utilizator] i-a raspuns lui Xu

      Daca te referi strict la mine - abia astept referendumul! Veti pierde din nou! Eu l-am votat pe base de trei ori, de trei ori a castigat - am mana buna!
      • +9 (19 voturi)    
       Avea Stalin o vorba (Joi, 5 iulie 2012, 10:58)

       Berzelius [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

       "Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile"
       • -6 (12 voturi)    
        Deci Anastase a invatat de la Stalin (Joi, 5 iulie 2012, 11:26)

        asus [utilizator] i-a raspuns lui Berzelius

        Deci Anastase a invatat de la Stalin
        • 0 (8 voturi)    
         De fapt (Joi, 5 iulie 2012, 11:57)

         Berzelius [utilizator] i-a raspuns lui asus

         Anastase a invatat de la Iliescu, care invatase de la Stalin.
       • +2 (2 voturi)    
        din pacate (Joi, 5 iulie 2012, 15:32)

        Mica [anonim] i-a raspuns lui Berzelius

        Ai dreptate. Pana acum aveam o speranta ca usl-ului i se va mai taia din rat la alegeri . Dar cine este in stare sa faca atatea hotii pe fata si tot ei sa strige HOTUL, va fura cu nonsalanta si la voturi si vom ramane pe veci condusi de un putoi si un repetent !
     • +20 (26 voturi)    
      PSD-ul o da cotita cu reducerea nr de parlamentari (Joi, 5 iulie 2012, 11:01)

      MG [utilizator] i-a raspuns lui Xu

      PSD-ul o da cotita cu reducerea nr de parlamentari. A fost referendum votat cu reducerea nr de parlamentari? A fost. Are vre-o apasare psd-ul cu vointa poporului?
      NU. ei vor doar sa-l scape pe Nastase, Voicu si Varanul
      • 0 (0 voturi)    
       Sunt alesi intotdeauna, vorbaretii si coruptii , (Vineri, 6 iulie 2012, 22:01)

       ior [anonim] i-a raspuns lui MG

       romanii au avut parte numai de conducatori hoti...iiiii.Este o vorba ,, sunt doua moduri de a-ti trai viata: 1. de a crede ca nimic nu este un miracol si, 2. ca si cand totul este un miracol. in ce parte se inclina balanta actiuniilor politice si cum vede votantul adevarata fata a celor doua puteri actuale. Opozitia mica,mincinoasa si cu gura mare, strigand cu gura pana la urechi ,uite hotul ,si majoritatea sprijinita de toti coruptii si traseisti .Oare poporul , subjugat de propri-i lor alesi de dreapta si de stanga,cum vor vota a -II-a cadere a navigantului tarii ? Sa mergem cu totii la vot.
     • +5 (11 voturi)    
      @ Xu (Joi, 5 iulie 2012, 11:02)

      alpha_india [utilizator] i-a raspuns lui Xu

      "eream" si mai suntem multi tocmai ca sa nu ajungem iar sa ne conduca alde "numeati" si almanahe
     • +15 (17 voturi)    
      Suntem foarte multi... (Joi, 5 iulie 2012, 11:22)

      Mai, Ioane! [utilizator] i-a raspuns lui Xu

      ...nu de alta, dar un vot dat inteligent e un vot valoros! Alternativa e cea USL, care se bazeaza pe votul dat de turma, dupa ce turma a fost pompata cu faina, ulei, zahar, bani sau/ si mesaje populiste. Bravo lui Base ca si-a pastrat oamenii inteligenti de partea lui! Si nu are nevoie de doctorat (sic!!!) pentru asta. Pur si simplu il duce capul.....
     • +19 (21 voturi)    
      suntem cateva milioane o sa vezi la vot (Joi, 5 iulie 2012, 11:36)

      DavidM [utilizator] i-a raspuns lui Xu

      NU va faceti iluzii, plecarea lui Basescu nu va sterge datoriile Romaniei, dar va discredita Romania pe termen indelungat. In loc sa plateasca cei care au furat, datoriile le veti plati voi. Cum o sa arate pensiile voastre raportate la o devalorizare galopanta a monedei nationale? Suntem singura tara in Europa care ne mazilim conducatorii ca apoi sa-i regretam amarnic!
     • +5 (7 voturi)    
      aloooo (Joi, 5 iulie 2012, 13:22)

      renegatul [utilizator] i-a raspuns lui Xu

      Stimabile, nu ii e frica nimanui de "intoarcerea la popor", daca aceasta intoarcere s-ar fi facut legal, asa cum s-a procedat in 2007 !!
      Atunci macar s-au respectat pasii care ar fi trebuit sa fie respectati si acum!!
      De ce a trebuit sa calce constitutia in picioare???

      Ma mir ca nu au pus referendumul duminica, pe 8!!!! Macar sa stie o treaba ...
    • -15 (29 voturi)    
     ... (Joi, 5 iulie 2012, 10:12)

     Geo6101 [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

     ...La dumneata nu a crescut TVA-ul la 24%, nu s-a redus salariul cu 25%, nu s-au impozitat pensiile?...
     ...A ramas e adevarat, dar numai cu o mica parte din cei care l-au votat! Si aceia il aplauda pentru ca "traiesc bine"!
     • +25 (33 voturi)    
      ?!? (Joi, 5 iulie 2012, 10:31)

      Nicolae Kidman [utilizator] i-a raspuns lui Geo6101

      Scuza-ma, ce-ai enumerat tu e din ciclul "presedintele ne da butelii" sau, cum imi reprosau in primavara lui 90 niste buzoieni, dimineata in restaurantul garii, "ce-aveti voi, aia din Timisoara, cu saracu' domnu' Iliescu, c-atatea ne-a dat!"...
      • -11 (21 voturi)    
       exact de asta e acuzat (Joi, 5 iulie 2012, 10:44)

       Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

       el a luat toate masurile, cand de fapt trebuia sa le ia boc
       • +15 (17 voturi)    
        aiurea (Joi, 5 iulie 2012, 11:33)

        hiittmmann [anonim] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

        Basescu a ANUNTAT masurile,nu le-a luat.
        Presedintia nu poate lua masuri economice,n-are cum.
        Toate documentele sunt semnate de Guvern.
        deci,care e problema; scrie in Constitutie ca Presedintele nu poate ANUNTA masuri?!

        e grea logica,nu?
        • -3 (5 voturi)    
         tu crezi ce spui? (Joi, 5 iulie 2012, 13:09)

         Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui hiittmmann

         tu chiar crezi ca masurile le-a gandit boc si basescu doar le-a anuntat? eu cred ca baescu i-a trasat sarcina lui boc, fapt pt care sunt de acord cu suspendarea
         • +5 (7 voturi)    
          dovezi? (Joi, 5 iulie 2012, 13:43)

          hiittmmann [anonim] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

          aha,deci tu crezi.
          pe impresii si senzatii nu poti demite pe cineva.
          ce sustii tu sunt doar pareri ( ai dovezi?)

          cand se ajunge sa demitem oameni nu pentru ce au facut ci pentru ce credem c-au facut ,fara sa prezentam si dovezile, e jale.

          daca eu te cred violator,ar trebui sa te bage la inchiosare 29 de zile pana se pronunta justitia?
      • -6 (16 voturi)    
       Nu vad legatura! (Joi, 5 iulie 2012, 10:48)

       Geo6101 [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

       Insa probabil ca ti-a convenit faptul ca cele trei masuri enumerate au fost luate ca masuri anticriza! Intre timp ne-am umplut de borduri noi, de sali de sport si alte investitii fara rost in astfel de vremuri... ca de autostrazi nu poate fi vorba!... Si sa nu uitam si partea buna: s-au facut multe angajari... in administratiile centrale si locale!
       • +6 (14 voturi)    
        repet intrebarea (Joi, 5 iulie 2012, 10:51)

        Nicolae Kidman [utilizator] i-a raspuns lui Geo6101

        Ce-are asta de-a face cu Presedintele, in cazul de fata Basescu?
        • -7 (11 voturi)    
         Sa va aduc aminte ca... (Joi, 5 iulie 2012, 11:36)

         Geo6101 [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

         ...masurile anticriza la noi au fost impuse de Presedinte, nu de FMI, nu de Guvern, nu de Parlament?
         • +3 (7 voturi)    
          . (Joi, 5 iulie 2012, 13:27)

          renegatul [utilizator] i-a raspuns lui Geo6101

          Nu zau????
          Pe cu lume ai trait pana acum , dn. Geo??? \
          Cred ca n-ai scos capul "dintre Antene!"
         • -1 (1 vot)    
          vorbesti prostii (Joi, 5 iulie 2012, 15:45)

          Uzu_buzu [utilizator] i-a raspuns lui Geo6101

          ... dar daca este asa atunci are un mare merit si ar trebui sa ii multumesti ca nu esti acuma la o coada in fatza primariei cu sufertasu in mana pentru doua linguri de supa de pomana ...
     • +26 (32 voturi)    
      ei, fiti linistit! (Joi, 5 iulie 2012, 10:34)

      Jane Doe [utilizator] i-a raspuns lui Geo6101

      cu siguranta, prima grija a USL e sa scada TVA-ul, pentru dvs! :) sa mareasca salariile si pensiile, sa faca orice, ca sa va mearga bine... :)) cu atat mai mult cu cat, sanctionatii fiind - cat de curand - de UE, banii vor fi si mai putini. dar, repet, nu va faceti griji: ei lupta pt bunul trai al romanului de rand! :))))

      ps: inasprirea nivelului de trai afecteaza intreg mapamondul. sigur, si asta i se datoreaza lui Base, dar nu mai merita mentionat - pt asta ii aveti pe Ponta&Co :D
      • -11 (19 voturi)    
       zau? (Joi, 5 iulie 2012, 10:45)

       Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui Jane Doe

       cum de nu a scazut nivelul de trai si prin polonia de exemplu?
       • +11 (15 voturi)    
        pai e simplu (Joi, 5 iulie 2012, 11:00)

        bolovanul [anonim] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

        E simpu amice! Polonezii nu au avut o gasca de genul PSD sau un Tariceanu care facea toate fanteziile lui Geoana numai sa nu fie debarcat de unde se cocotase ajutat de Basescu ...

        Polonezi erau si sunt pregatiti bine. Ei l-au avut pe Lech Walesa, noi pe Iliescu.. ei l-au dat pe papa Ioan Paul al II-lea noi pe Adrian Nastase pe Copy Paste ...
        • -3 (5 voturi)    
         de boc nimic? (Joi, 5 iulie 2012, 13:10)

         Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui bolovanul

         in timpul crizei ei au avut prim-ministru noi am avut o papusa manipulata de la cotroceni
       • +10 (14 voturi)    
        Sa fie oare... (Joi, 5 iulie 2012, 11:02)

        Berzelius [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

        ... pentru ca politicienii lor lucreaza PENTRU populatie si nu pentru averi proprii?
        ... pentru ca la ei se lucreaza mai cu sarg decat la noi?
        ... pentru ca ei muncesc si nu asteapta pomeni de la politicieni ("sa ne dea", "sa ne faca" etc.)?

        Nu stiu, zic si io asa...
       • +9 (11 voturi)    
        pentru ca sunt o natie onesta (Joi, 5 iulie 2012, 11:47)

        DavidM [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

        - pentru ca la ei Justitia a functionat de la inceput.
        - pentru ca ei nu-si protejeaza politicienii daca sunt prinsi de DNA
        - pentru ca la ei exista ANI, care iti poate confisca averea obtinuta ilegal
        - pentru ca la ei nu exista cozi de topor, ca tine, care sa tina partea infractorilor fie ei si politicieni
        • -1 (3 voturi)    
         Ok, sunt in regula aceste mijloace! (Joi, 5 iulie 2012, 13:05)

         Constantin [anonim] i-a raspuns lui DavidM

         Dar cum se face ca la polonezi le-a crescut nivelul de trai folosindu-le, iar noua ne-a scazut incercand sa folosim aceleasi mijloace?
         • +1 (3 voturi)    
          pentru ca ... (Joi, 5 iulie 2012, 13:23)

          Dani76 [utilizator] i-a raspuns lui Constantin

          Pentru ca la noi sunteti prea multi astia care stati cu mana intinsa asteptand ajutoare de la stat fara sa faceti nimic in schimb.
          • 0 (2 voturi)    
           Deci masurile cu justitita (Joi, 5 iulie 2012, 13:31)

           Constantin [anonim] i-a raspuns lui Dani76

           n-au efect in cresterea nivelului de trai pana nu ne pui pe noi, cei ce stam cu mana intansa, la munca.
        • +1 (3 voturi)    
         poate (Joi, 5 iulie 2012, 13:31)

         renegatul [utilizator] i-a raspuns lui DavidM

         si pentru ca nu primesc inapoi in parlament fosti puscariasi, ca dn. Catalin Voicu! (care s-a facut "cat casa" si ocupa doua scaune, ca sa poata vota de 2 ori!)
      • -7 (11 voturi)    
       Nu sunt deloc linistit! (Joi, 5 iulie 2012, 11:02)

       Geo6101 [utilizator] i-a raspuns lui Jane Doe

       Stiu ca nu vor da nici astia sau daca vor da o vor face cu picatura!
       Stiti insa cum judecati? Nu e vina hotului ca mi-a furat banii munciti, ci a judecatorului care-l judeca pentru ca nu-mi da banii inapoi!
       In rest.:
       1. stiti cred foarte bine ca au fost si alte masuri anticriza ce se puteau lua in 2010.
       2. USL este o alianta de tipul struto-camila (PSD - PNL - PC) creata cu scopul de a prelua puterea inainte de alegeri si care nu va mai exista dupa alegeri. Dupa principiul dupa fapta si rasplata, in viitor si-o vor lua si ei... cu varf si indesat! Acum insa, e randul celorlalti...
      • 0 (2 voturi)    
       aaaa (Joi, 5 iulie 2012, 13:28)

       renegatul [utilizator] i-a raspuns lui Jane Doe

       Daaaaa, asta e prima grija a USL-lui!
       Se vede!!!!

       "Dormiti linistiti! USL VEGHEAZA!"
     • +17 (21 voturi)    
      impozite si salarii si pensii (Joi, 5 iulie 2012, 10:44)

      bolovanul [anonim] i-a raspuns lui Geo6101

      tu crezi ca s-au redus salariile la stat si s-au impozitat pensiile pentru ca asa a vrut un om sau pentru ca era necesar sa evitam un mare colaps cam ca Grecia?

      ..sa-ti mai spun un secret... in firmele private cei cu adevarat buni nu au avut salariul redus cu 25% ..... si cei cu adevar tbuni isi gasesc totdeauna de lucru SINGURI, fara sa dea vina pe nevasta, soacra sau partid.
      • -8 (10 voturi)    
       Tu chiar crezi ce spui? (Joi, 5 iulie 2012, 11:24)

       miguelito [utilizator] i-a raspuns lui bolovanul

       In firmele private daca nu lingi, pleci. Eu asa am patit. Urmarea? Dupa ce au plecat toti cei buni si care nu lingeau, firma a dat faliment
       • +2 (4 voturi)    
        imi pare rau pentru tine, (Joi, 5 iulie 2012, 12:48)

        RomaniaMea [utilizator] i-a raspuns lui miguelito

        dar cu siguranta ca daca erai bun nu mai era nevoie sa lingi.

        Presupunand ca ai avut un patron incompetent - iata, a dat firma faliment - lasa-l in problema lui. Tu, fiind bun, iti vei gasi foarte repede de lucru.
       • +2 (4 voturi)    
        da. asta e lumea in care traiesc (Joi, 5 iulie 2012, 13:03)

        bolovanul [anonim] i-a raspuns lui miguelito

        da amice. asta e lumea in care am ales sa traiesc. am lucrat la stat si dupa ce am inceput sa lucrez in mediul privat , acolo unde concurenta este pe bune in ruptul capului nu ma mai intorc la stat. lucrez adesea si simbata si duminca, cateodata raman si peste noapte, insa nu m-as intoarce in ruptul capului al stat.

        suntem o multime in tara asta care ne stim valoarea si nu asteptam sa vina careva sa ne puna painea in farfurie. pur si simplu ne facem singuri painea.

        .....si stii ceva, cand esti bun profesionist vin sefii si patronii sa te linga prin unele locuri ( in caz ca tie iti face placere )

        ps: mai stii poza aia de la niste inundatii in care armata lucra la descarcat saci iar satenii erau la crasma cu noroiul pana la genunchi?
     • +7 (11 voturi)    
      apropo de trai (Joi, 5 iulie 2012, 10:56)

      nahir [utilizator] i-a raspuns lui Geo6101

      daca e asa de rau, explica-mi te rog, cum de sunt pline carciumile si terasele, seara de seara?
     • -4 (8 voturi)    
      teoretic nu ... (Joi, 5 iulie 2012, 11:07)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui Geo6101

      ca el sustine ca nu e din romania ...

      atunci noi stam aici si suportam masurile luate de pirat , si el si alti cativa de pe afara , vin sa ne invete ce inseamna sacrificii ....
      • +6 (8 voturi)    
       de platit tot vom platii (Joi, 5 iulie 2012, 11:55)

       DavidM [utilizator] i-a raspuns lui adrian

       Toti banii pe care i-au furat Patriciu, Voiculescu si alti baieti destepti! Pana la ultimul leu. O sa va iasa pe nas mita electorala voua si copiilor vostri. Noi vom cere azil politic.
      • +4 (8 voturi)    
       Cred ca nu intelegi! (Joi, 5 iulie 2012, 12:30)

       vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui adrian

       Aici nu vorbim de masurile economice luate de guvern. Aici vorbim de abuzurile facute in 2 zile prin care s-au calcat in picioare institutii fundamentale pentru noi ca tara. Basescu oricum pleca fie in 2014, fie acum. Dar cu aceste abuzuri si cu altele care vor urma, nici tu, nici eu, nu vom mai avea curaj sa vorbim. Chiar nu inteleg cum poti fi atat de ignorant si manipulat cat sa intelegi despre ceea ce se discuta. Astea nu sunt alegeri, asta e un referendum in care tu te duci si zici daca presedintele e vinovat de incalcarea grava a Constitutiei - asta daca intelegi cum sta treaba cu legea asta - si nu sa-ti spui parerea daca Basescu a fost sau nu un Presedinte bun. Dar presupun ca nu intelegi asta.
     • +6 (8 voturi)    
      Asa este (Joi, 5 iulie 2012, 11:21)

      spysoby [anonim] i-a raspuns lui Geo6101

      A crescut t.v.a nu s-a redus salariu cu 25 % ca nu lucrez la stat.Sa redus cu 60 % ca lucrez la privat .Dar alernativa care era "Grecia"? In stilul asta ajunge ca grecii si nu uita ei sunt ajutati pentru ca sunt din zona euro.Dar noi suntem singuri in fata crizei.Si va veni si iarna......
     • +3 (7 voturi)    
      Dumneata citesti ce se intampla in Europa (Joi, 5 iulie 2012, 12:19)

      vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui Geo6101

      Stii dumneata ce se intampla in alte tari, ce reduceri bugetare fara precedent se fac? Stii cumva cu cat au scazut salariile in Grecia si in Portugalia recent? Probabil ca nu. Daca astepti sa iti spuna Antena3 ceea ce trebuie sa gandesti esti pierdut pentru umanitate.
      • 0 (2 voturi)    
       Nu stiu! (Joi, 5 iulie 2012, 13:57)

       Geo6101 [utilizator] i-a raspuns lui vasile78

       Cu cat au scazut salariile acolo? Spune-mi dumneata! Eu stiu ca au salariu minim de 5 ori mai mare ca al nostru, ca li s-au retras al 13-lea si al 14-lea salariu (bonusuri), ca ajutorul de somaj a ramas la fel (in Grecia 75% din salariu iar in Portugalia 550 euro).
       E viata asa de grea la ei ca vor sa emigreze masiv la noi, unde e bine dom'le!...
       ...Ar fi o greseala gratierea lui Nastase! A gresit si trebuie sa plateasca , si asa scapa usor cu condamnarea primita!
       USL va dispare in curand ca alianta, vor reveni la PSD, PNL, PC... asa cum e firesc.
       Comentarii de genul "voi care nu prea pretuiti democratia" sunt de o absurditate crunta! In fiecare regim se vorbeste de democratie (si Ceausescu vorbea de democratie)! Oricine ajunge la putere incearca sa impuna un fel de dictatura, acaparand implicit si institutiile statului. Asa a fost si sub PDL, asta ne asteapta si sub USL! Uitati-va doar la valul de schimbari ce se petrece o data cu trecerea opozitiei la putere si invers.
       Pretuiesc democratia, domnule! Sunt insa realist...
     • +4 (8 voturi)    
      M-as bucura mult..... (Joi, 5 iulie 2012, 12:23)

      vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui Geo6101

      .....sincer, ca maine noul presedinte interimar al Romaniei, Crin Antonescu, sa il gratieze pe Adrian Nastase. Ar fi o lovitura chiar si pentru voi care nu prea pretuiti democratia. Pana la urma, scopul nu scuza mijloacele. Daca erau bine intentionati, puteau astepta pana in toamna cu suspendarea. Dar USL e pe o panta descendenta in preferintele electoratului mai ales de cand Ponta are aceste probleme cu doctoratul si toata presa ca si Occidentul ii cer demisia.
    • +32 (42 voturi)    
     Ori Europa, ori Belarus! (Joi, 5 iulie 2012, 10:15)

     Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

     Europa deja ne suspenda din Consilul European, USA e pe fata impotriva USL, bani numai sunt, cursul e in aer, tara devine o dictatura!!!
     Iesiti in strada, va asteptam astazi la orele 18 in Piata Revolutiei si apoi mergem in mars civilizat in Piata Victoriei, la Guvern, unde de Luni pana Vineri, la orele 19, demonstram impotriva USL, in apararea democratiei si a statului de drept!
     • -10 (18 voturi)    
      parlamentul exprima vointa poporului (Joi, 5 iulie 2012, 10:49)

      Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

      parlamentul exprima vointa poporului, de unde dictatura?
      • +13 (17 voturi)    
       exprima vointa lor (Joi, 5 iulie 2012, 10:55)

       cetatean.ro [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

       Parlamentul isi exprima vointa lor, nicidecum a poporului. Poporul l-a ales pe Basescu pe 5 ani prin vot public.
      • +7 (13 voturi)    
       da' Presedintele? (Joi, 5 iulie 2012, 11:03)

       Berzelius [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

       El nu reprezinta tot vointa poporului? Sau el e parte neglijabila...
      • +8 (12 voturi)    
       poate dupa alegerile parlamentare. (Joi, 5 iulie 2012, 11:06)

       MG [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

       poate dupa alegerile parlamentare. Deocamdata au fost doar alegeri locale.
       Vointa poporului a mai spus si sa reduceti escrocii din parlament la 300 maximum.
       Sau se pune doar ce ne convine?
     • -3 (5 voturi)    
      Vin si eu (Joi, 5 iulie 2012, 10:59)

      Alin [anonim] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

      ... insa dupa referendum.
      Cu Basescu rezolvat, cred ca va fi mai usor sa rezolvam cu guvernul prin proteste de strada >> dupa hotie a doua calitate a politicianului roman e lasitatea.
      Problema e cum ne organizam noi cetatenii din strada pentru parlamentare?
     • -2 (4 voturi)    
      tu ... civilizat ??? (Joi, 5 iulie 2012, 11:10)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

      greu de crezut .... dar o sa vedem ....

      si stai linistit ca nu te suspenda nimeni de nicaieri pe baza unor scrisori trimise de procuroare comunista si baiatul destept in energie ....
     • -1 (1 vot)    
      Bucurestiul nu este suficient (Joi, 5 iulie 2012, 13:40)

      crispolux [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

      Daca si in celelalte localitati nu se iese in strada e de rau, nu trebuie asteptat numai de la bucuresteni, toti vrem libertate, toti trebuie sa iesim in strada.
    • +4 (12 voturi)    
     !!! (Joi, 5 iulie 2012, 10:19)

     CMD [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

     De noi, au uitat de mult!!!
    • -4 (12 voturi)    
     deci nu e nici o problema (Joi, 5 iulie 2012, 10:48)

     Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

     daca base a ramas cu cei care l-au votat inseamna ca nu va fi demis la referendum, deci ar trebui sa va bucurati deoarece va fi reconfirmat si veti putea da peste nas "uslasilor" "uslinosilor" si ce alte invective folositi pt sustinatorii USL
     • +4 (10 voturi)    
      prefer alt termen (Joi, 5 iulie 2012, 11:04)

      Nicolae Kidman [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      "uslamul" - mult mai conform cu realitatea.
     • 0 (2 voturi)    
      corect ar fi (Joi, 5 iulie 2012, 13:25)

      lucyan [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

      ca penalii din parlament sa-si dea demisia, poporul daca il sustine pa basescu automat nu poate sustine si penalii din parlament, care sunt total impotriva lui basescu, ca nu sunt copii poporului, sa-i impace pe toti...
      astai sunt niste oameni adevarati, plini de onoare si barbatie pusi sa ne conduca, deci alegem,. ori basescu ori penalii...
      guvernul poate cade, presedintele sta la mila parlamentului (cu toate ca are voturi mult mai multe decat toti parlamentarii la un loc si este cel mai legitim reprezentant al poporului). parlamentul cand poate cadea?daca nici acum cand jumatate din el este plin de penali cu dosare pe rol, atunci cand ?
    • -2 (4 voturi)    
     nu (Joi, 5 iulie 2012, 12:39)

     sa [anonim] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

     Nu, eu l-am votat in 2004 insa cu parere de rau nu-l mai vreau nici o secunda in viata politica.
   • +7 (15 voturi)    
    un minus si de la mine :D (Joi, 5 iulie 2012, 10:04)

    Archaeon [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    nu el a pierdut, ci noi cei care l-am votat!

    intr-o democratie minoritatea se supune majoritatii!!!
    • +5 (9 voturi)    
     intr-o democratie (Joi, 5 iulie 2012, 10:38)

     minoritar [anonim] i-a raspuns lui Archaeon

     toti sunt egali in fata legii. Majoritatea decide pentru toti in mod egal. Nu este adevarat ca minoritatea se supune majoritatii. Acest mod de a vedea democratia este de fapt feudalism sau sclavagism. Intr-o democratie majoritatea poarta responsabilitatea deciziilor pentru toti cetatenii, indiferent de optiuni.
    • -5 (13 voturi)    
     Si daca ati pierdut, voi care l-ati votat, (Joi, 5 iulie 2012, 10:57)

     Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Archaeon

     cum se face ca inca il mai sustineti pe Basescu, care-i logica aici? Nu sunt atatea exemple in istorie in care oamenii care urmeaza orbeste un lider au numai de pierdut?
     • +1 (3 voturi)    
      am obosit! (Joi, 5 iulie 2012, 11:53)

      Archaeon [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      Am obosit sa mai explic ce a facut acest lider... Si acesti "basisti imputiti" au macar un lider. De partea ailalta, as dori si eu un nume de lider, in adevaratul sens al cuvantului.

      Nu neg si nu minimalizez greselile acesti lider. Insa pot vedea, si fara subiectivitate, si rezultatele. Foarte simplu, rezultate castigate cu greu in ultimii ani, pe care le pierdem asa de usor in cateva saptamani.

      La fel e foarte simplu si treaba cu minoritatea si majoritatea, intradevar majoritatea isi asuma responsabilitatea deciziilor. Insa ce este acum asa zisa majoritate din parlament este o "ceva" facuta doar pe trocuri, care nu va fi capabila in veci sa isi asume responsabilitati. E cineva care mai spune in zilele noastre ca cele mai multe mandate de parlamentari le au tot PDL-ul?!?!?!?! Nu... si atunci ce mai vorbim aici?!

      Avem nevoie de schimbare, intradevar! Insa nu cu ce e acum in parlament. Aia trebuie rasi de acolo!

      Revenind la majoritate, minoritate, astept cu mare nerabdare decizia poporului, ca sa stiu daca plec sau nu in Congo. De data asta pentru totdeauna!

      Succes!
      • -1 (3 voturi)    
       Rezultatele liderului se duc pe apa sambetei, (Joi, 5 iulie 2012, 12:07)

       Constantin [anonim] i-a raspuns lui Archaeon

       chiar daca sunt excelente, echipa isi pastreaza numai rezultatele ei, chiar daca sunt mediocre, la schimbare liderului. Iliescu si-a dat seama de asta, Basescu nu.
     • 0 (2 voturi)    
      Nu e vorba de Basescu (Joi, 5 iulie 2012, 12:34)

      vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui Con_stan_tin

      E vorba de incalcarea legilor si a Constitutiei fara mila pentru a-l putea da jos. Scopul nu scuza mijloacele. Basescu oricum pleca in 2014, oricum nu mai avea majoritate, despre care pericol mai vorbim aici.
      Ceea ce nu cred ca intelegi, ca prin atitudinea ta, gireji un comportament al USL care este impotriva democratiei. Gireji instaurarea unei dictaturi. Daca intr-o tara Constitutia nu mai este respectata, sa nu te miri daca tu maine - poimaine vei fi tinta unui abuz si nimeni nu te va putea apara. De asta s-a iesit la Revolutie in 89, pentru ca nimeni sa nu isi mai bata joc de lege.
      • 0 (2 voturi)    
       USL a simtit pericolul si a actionat! (Joi, 5 iulie 2012, 13:39)

       Constantin [anonim] i-a raspuns lui vasile78

       USL pierdea sigur guvernarea pana-n iarna, sub tirul lui Basescu se alegea praful de procentele USL.
   • +2 (4 voturi)    
    Cu abuzuri.... (Joi, 5 iulie 2012, 12:16)

    vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

    .....vom avea pana la urma toti de suferit. Basescu este doar primul pe lista.Urmeaza politicieni, oameni de afaceri, oameni din justitie! Crezi ca se termina dupa asta? Odata ce abuzul a fost testat si oameni ca voi nu au reactie, ba se si bucura, calea e deschisa catre abuzuri de tot felul. O tara in care parlamentul si guvernul nu respecta constitutia si legile, dar mai ales spiritul acestora, nu mai este democratica.
  • +20 (32 voturi)    
   ROMANIA NU E O CAUZA PIERDUTA!!! (Joi, 5 iulie 2012, 10:19)

   Daniel G [utilizator] i-a raspuns lui flitmania

   ROMANIA NU E O CAUZA PIERDUTA!!!

   Avem datoria morala de a lupta pentu libertate, adevar si o Romanie curata pentru copii nostri. Sa nu ne lasam intimidati si demoralizati de evenimentele "celui mai cinstit guvern al Romaniei dupa '89". ROMANIA NU ESTE O CAUZA PIERDUTA !!! Sa iesim in strada civic, respectuos, si sa ne manifestam dezacordul fata de ce se intampla in zilele asta in Romania.

   Scriu din SUA si impresia pe care o am de aici despre ce se intampla in Romania este de un drum direct si repede spre anarhie, ilegitimitate, impostura si nerespectare a legii. Toate atacurile din ultima perioada de intimidare si manipulare sau de-a dreptul desfiintare a institutiilor statului incalca principiile unui stat de drept si nu vor duce decat la degradarea societatii romanesti si a climatului de stabilitate din Romania.

   Nu uitati "Fenomenul Piata Universitatii 1990-2012

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eagH7OvSQEc#!

   http://www.youtube.com/watch?v=iB7DnJtrncg
   • +4 (6 voturi)    
    Asta e Vax!!! (Joi, 5 iulie 2012, 11:48)

    eTester [anonim] i-a raspuns lui Daniel G

    Ce-a facut Base' in Parlament si ce-a facut PDL-ul e vax. In fata unor incalcari grosolane ale constitutiei, legilor si regulamentelor camerelor raspunsul lor e sa tipe ca se fac abuzuri. Actiuni concrete... nimic. Cred ca in situatia data Basescu si opozitia PDL ar fi trebuit sa apara cu ceva actiuni concrete... In fata unor asemenea atrocitati, unei lovituri de stat Parlamentare, ar fi trebuit sa se raspunda cu ceva la fel de puternic... nu stiu, poate declararea starii de necesitate de catre Presedinte si suspendarea Parlamentului pana la deciziile de constitutionalitate ale CCR pe ce au facut aia saptamana asta... sau ceva asemanator.
    S-au rezumat la: "aoleu, astia incalca principiile statului de drept"... e adevarat dar trebuie si actiune concreta. Cei mai multi romani nu inteleg ce inseamna arestarea statului practic desfiintarea regulilor democratice din Parlament si Guvern... deci declatiile sunt vax... e nevoie de mult mai mult.
  • +31 (37 voturi)    
   Traian Băsescu singur în fața Parlamentului (Joi, 5 iulie 2012, 10:30)

   domu [utilizator] i-a raspuns lui flitmania

   Poza asta e memorabilă. Cel puțin e primul șef de stat postdecembrist care dă dovadă de demnitate și își înfruntă soarta.
   Iliescu sau Constantinescu nu s-ar fi prezentat; am fi auzit, probabil, celebra ”M-a învins sistemul”
   • +8 (14 voturi)    
    Mult curaj, dle presedinte (Joi, 5 iulie 2012, 10:58)

    Andrei [anonim] i-a raspuns lui domu

    Nu-s postac, nu ma plateste PDL-ul, dar ii doresc curaj lui Basescu, macar sa iasa demn din jocul asta umilitor al USL-ului. Ce-o fi, o fi... Ce va decide poporul, poporul sa suporte. Eu am plecat din tara, insa vad ca tot ma doare sufletul. De ce oare noi, astia d-afara, vedem asa un mare pericol in USl iar cei din tara cred ca USL e salvarea? Om fi noi orbi? Sau cei ramasi? Poate nu am dreptul moral sa mai votez ceva legat de politica interna a Romaniei, dar pentru ca inca mai am prieteni si rude, la referendum voi cauta o sectie de vot la care sa-i dau o sansa lui Basescu de a impiedica preluarea totala a puterii si ignorarea celor care se conduc dupa crezul 'cine nu-i cu noi, e impotriva noatra'. PDL-ul e vinovat de ura asta generalizata, asa cum foarte vinovati sunt si PSD-ii, baronii locali, imbogatitii peste noapte, coruptii si corupatorii... Nu stiu cum va iesi Romania din povestea asta, dar am un mare gol in tomac si parca o vad pe marginea prapastiei. Ii lipseste ultima imbranceala...
  • +17 (23 voturi)    
   Are probleme cu cititul (Joi, 5 iulie 2012, 10:47)

   Toni Furca [anonim] i-a raspuns lui flitmania

   NU tin cu Basescu dar uitati-va la parlamentarul asta ... nu stie sa citeasca, se incurca si face pauze .. citeste pe litere.
   • +4 (10 voturi)    
    este proaspat alfabetizat (Joi, 5 iulie 2012, 10:58)

    flitmania [utilizator] i-a raspuns lui Toni Furca

    de catre Vanghelie.
   • +1 (5 voturi)    
    Daca ar fi stiut.. (Joi, 5 iulie 2012, 11:13)

    Cheie primara [utilizator] i-a raspuns lui Toni Furca

    s-ar fi facut inginer nu politician!
  • +2 (4 voturi)    
   IOAN OLTENANU??? (Joi, 5 iulie 2012, 11:39)

   Daniel G [utilizator] i-a raspuns lui flitmania

   NU SUNT PD-LIST, dar oare PDL nu a gasit un alt purtator de cuvant decat expiratul asta de Ioan Olteanu? Nu are o figura deloc convingatorare ba din contra foarte indoielnica. Sugerez PDL sa se delimiteze de astfel de figuri putin convingatorare, indoielnice, sau de-a dreptul ilegale, daca vor sa aibe votul meu si al romanilor onesti din diaspora.

   Avem datoria morala de a lupta pentu libertate, adevar si o Romanie curata pentru copii nostri. Sa nu ne lasam intimidati si demoralizati de evenimentele "celui mai cinstit guvern al Romaniei dupa '89". ROMANIA NU ESTE O CAUZA PIERDUTA !!! Sa iesim in strada civic, respectuos, si sa ne manifestam dezacordul fata de ce se intampla in zilele asta in Romania.

   Scriu din SUA si impresia pe care o am de aici despre ce se intampla in Romania este de un drum direct si repede spre anarhie, ilegitimitate, impostura si nerespectare a legii. Toate atacurile din ultima perioada de intimidare si manipulare sau de-a dreptul desfiintare a institutiilor statului incalca principiile unui stat de drept si nu vor duce decat la degradarea societatii romanesti si a climatului de stabilitate din Romania.

   Nu uitati "Fenomenul Piata Universitatii 1990-2012

   http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eagH7OvSQEc#!

   http://www.youtube.com/watch?v=iB7DnJtrncg
  • +1 (3 voturi)    
   Breaking News!!! (Joi, 5 iulie 2012, 11:45)

   sd [anonim] i-a raspuns lui flitmania

   http://www.adevarul.ro/a/adevarul_europa/Romania-amenintata_cu_suspendarea_din_UE_0_730727332.html#
  • +3 (5 voturi)    
   Esti cam blind, urmeaza "Greu de " ucis II ". (Joi, 5 iulie 2012, 11:49)

   mnicku [anonim] i-a raspuns lui flitmania

   Smecherii din parlament pot cere demitera Presedintelui stiind ca nu pot fi demisi sau parlamentul sa fie dizolvat .
   In Constitutie are trebui mentionat si urmatorul aspect .
   " Daca in urma referendumului Presedintele este reconfirmat in functie parlamentul este dizolvat " .
   • 0 (2 voturi)    
    dizolvarea parlamentului e prea putin (Joi, 5 iulie 2012, 12:38)

    MBalaceanu [utilizator] i-a raspuns lui mnicku

    daca nu ii putem trage in teapa, ca nu-i democratic, ar trebui ca in cazul reconfirmarii presedintelui, cei ce au propus si votat suspendarea sa fie si urmariti penal pentru subminarea statului si sa plateasca pesonal cheltuielile referendumului + 100 EURO/persoana care a votat (indiferent de optiunea exprimata)... asta asa pentru deranjul de a-ti strica o duminica.
  • +1 (3 voturi)    
   Viitorul Parlament (Joi, 5 iulie 2012, 12:29)

   gorjenii [utilizator] i-a raspuns lui flitmania

   nu trebuie sa mai aiba nici unul din actualii parlamentari care au probleme de integritate, indiferent si mai ales daca se afla in instanta. Nu platim parlamnetarii ca sa faca legi care sa ii apere de faptele de care sunt acuzati.
  • 0 (2 voturi)    
   daca va uitati (Joi, 5 iulie 2012, 13:24)

   flitmania [utilizator] i-a raspuns lui flitmania

   pe cv -ul lui Zgonea,veti fi uimiti ca a fost ocupat 8 ani cu absolvirea unei facultati,dupa care,cu o frecventa de metronom ,a absolvit trei ani la rand cate un masterat.In fruntea parlamentului sunt doi repetenti.
 • +55 (63 voturi)    
  capete "luminate"ne conduc (Joi, 5 iulie 2012, 7:31)

  mircea [anonim]

  Sa bagi o tara la cheltuiala ca sa rezolvi niste rafuieli personale, mi se pare o prostie imensa, joaca de copii.
  Mai mult sau mai putin, acesti bravi Ponta si Antonescu fac jocul lui Basescu, se baga singuri in c...t. prin tot ce au facut in aceste 2 luni...
  Nu sunt fan Basescu si PDL si ma apuca groaza cand vad ce opozitie avem. Si fac pariu, aici, ca dupa ce-l vor "rezolva" pe Basescu si vor rezolva si "problema"PDL, or sa se incaiere intre ei pe ciolan in public, caragialesc, cu spirit de mahala si mai ales intr-un mod jalnic care ne va afecta pe toti.
  Mergem din lac in put!
  • +5 (11 voturi)    
   Pai ce altceva aveau de facut? (Joi, 5 iulie 2012, 10:48)

   roadrunner2n [utilizator] i-a raspuns lui mircea

   Deja ne anuntasera din primele zile ca toate promisiunile facute in opozitie se vor realiza cat ai zice peste, da nu chiar acu, din 2013. Rezolvand aceste probleme din vorbe nu le mai ramasese decat sa scape de Basescu :D
 • +13 (21 voturi)    
  capete "luminate"ne conduc (Joi, 5 iulie 2012, 7:31)

  mircea [anonim]

  Sa bagi o tara la cheltuiala ca sa rezolvi niste rafuieli personale, mi se pare o prostie imensa, joaca de copii.
  Mai mult sau mai putin, acesti bravi Ponta si Antonescu fac jocul lui Basescu, se baga singuri in c...t. prin tot ce au facut in aceste 2 luni...
  Nu sunt fan Basescu si PDL si ma apuca groaza cand vad ce opozitie avem. Si fac pariu, aici, ca dupa ce-l vor "rezolva" pe Basescu si vor rezolva si "problema"PDL, or sa se incaiere intre ei pe ciolan in public, caragialesc, cu spirit de mahala si mai ales intr-un mod jalnic care ne va afecta pe toti.
  Mergem din lac in put!
 • +42 (50 voturi)    
  Parlament? (Joi, 5 iulie 2012, 7:38)

  dan3 [utilizator]

  Care parlament? Cel unicameral cu 300 de parlamentari? Parca asa suna "vointa poporului"!
  • +14 (20 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Joi, 5 iulie 2012, 9:48)

   [anonim] i-a raspuns lui dan3

 • +39 (45 voturi)    
  asa de dimineata ? (Joi, 5 iulie 2012, 8:32)

  Evanzo [utilizator]

  Bine ca atunci cand isi fac de cap si lucreaza in interesul lor se aduna de dimineata in plina vara si voteaza. Si cand e vorba de tara numai nu da Dumnezeu sa iasa vreo lege esentiala ca nu se strange numarul necesar de voturi. Deja ati facut un rau imens tarei acesteia !
 • +52 (62 voturi)    
  no asta e... (Joi, 5 iulie 2012, 8:42)

  Herod [anonim]

  Imi pare rau ca pleaca basescu, oricum erau ultimii lui 2 ani. Dar sunt sigur ca Pogonici nu va fi presedinte mai mult de 1 luna. NIMENI nu il place pe cretin, PSD nu are un alt om pregatit pentru presedinte...
  Pana la urma tot raul spre bine, parerea mea.... MRU va fi presedintele Romaniei dupa tot circu asta... Ponta va intra in groapa de gunoi a istoriei, PSD va primi un nou pumn in bot, PNL se va desfiinta si toti lachiosii care au fugit de la PDL la alte partide isi vor plange de mila ca s-au autocastrat...
  Hai odata cu suspendarea si cu eliberarea lu Nastase ca sa putem sa va dam peste bot, bestii nenorocite!
  • +1 (7 voturi)    
   raspuns la "no asta e..." (Joi, 5 iulie 2012, 11:04)

   grivei [utilizator] i-a raspuns lui Herod

   Excelenta analiza. Perfect de acord. Cum acest Antonescu isi doreste sa fie presedinte de tara, cand el n-a facut nimic in cei 20 de ani de cand este la Parlament ? Cand a fost ministru , s-a plimbat pe la manifestatii culturale si atat., in rest n-a facut nimic pt. sport si tineret. Este cel mai mare chiulangiu al parlamentarilor. Cat despre Ponta, se vede clar ca este mincinos prin CV -ul propriu , in care declara ca a facut masterat , dar este o minciuna, precum si furtul intelectual prin plagiatul tezei de doctorat.
 • +55 (65 voturi)    
  RE-CAPITULARE (Joi, 5 iulie 2012, 9:02)

  un roman [anonim]

  1. Ponta a mintit ca a absolvit un master la Univ din Catania. Si-a modificat CVul.
  2. Ponta a furat 2-5ani din viata fiecarui absolvent de doctorat din Romania deoarece prin plagiatul sau a redus la zero valoarea titlului de doctor obtinut pe drept si prin munca cinstita.
  3. Ponta a declarat in fata mass mediei europene ca isi da demisia daca se dovedeste plagiatul dar lasitatea este trasatura de caracter predominanta.
  4. Ponta a incercat cu grosolanie sa impiedice justitia in cazul Nastase.
  5. Ponta recurge in mod sustinut la tehnici de manipulare care trezesc amintiri celor care au trait perioada bolsevica.
  6. Ponta este un produs nereusit al miscarii de restauratie. Nu a fost in stare sa isi faca studiile "pe bune", este dominat de instincte si uri in loc de ratiune si inteligenta politica, face gafe monumentale. Va mai aduceti aminte de "au furat mai mult ca noi" - declaratia sa din 2009? http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=8hEfzktmiSs
  7. De 2 luni Romania nu este guvernata si se urmareste doar restaurarea unui sistem comunist totalitar care sa puna la adapost afacerile Familiei si sa intoarca Romania catre est.

  Cat despre Crin si PNL.... Care Crin? Care PNL? ?... caricatura PNLului istoric. Nu merita de adresat subiectul. Omul e plecat departe daca inca se mai inchipuie presedinte...

  E nevoie de o alternativa. De nou. Rapid. Cineva care sa ne reprezinte pe cei care nu am furat, nu am mintit, nu am fost cumparati, care pana acum nu am iesit in fata din modestie si bun simt. E momentul sa nu ne mai lasam reprezentati de exponentii incompetentei, coruptiei si ipocriziei. Nu vrem o solutie "mai putin proasta" ci u

  Pe scurt: ne
  • -6 (14 voturi)    
   era Ponta e de vina :) (Joi, 5 iulie 2012, 10:09)

   Xu [anonim] i-a raspuns lui un roman

   Dupa era Basescu e de vina se pare ca urmeaza era Ponta e de vina.

   Parca suntem un pic cam previzibili noi, romanii astia, nu crezi?

   Iar la final binentelesul "ghici ciuperca ce-i"? Mergi de voteaza SRI ca el va reprezinta
   • +1 (5 voturi)    
    Cum ar putea fi acelasi lucru??? (Joi, 5 iulie 2012, 11:05)

    Mai, Ioane! [utilizator] i-a raspuns lui Xu

    E o confuzie voit indusa de usl-ashi: ca era Base ar fi acelasi lucru cu era Ponta, era USL... Cum ar putea fi acelasi lucru, Doamne iarta-ma?????!!!!
    Aratati-mi un (1) lucru bun facut de USL de cand a obtinut guvernarea, majoritatea in Parlament, ICR, mutarea Monitorului Oficial la guvern, presedintia celor doua Camere ale Parlamentului, taiera puterilor CCR si, in general,atacul asupra justitiei romane! Un singur lucru!! A inaugurat vreun km de autostrada? A facut vreo investitie semnificativa? A gasit noi surse de a economisi ca sa creasca putin bugetul? Din contra: au aruncat cu banii, au facut schimbari politice, noi angajari, au sistat din programele de investitii anterioare etc. As putea continua lista cu ce au facut sa ne traga inapoi pana prin 2004 cel putin pana maine, dar sincer, mi-e lehamite de cat de fara scrupule si predictibili sunt.
  • +16 (22 voturi)    
   Completare (Joi, 5 iulie 2012, 10:21)

   Virgil [anonim] i-a raspuns lui un roman

   Cum care Crin? Eminentul intelectual care a ramas REPETENT de 2 ori in facultate si odata in scoala! O minte stralucita, nu? Merita sa fie primul om in stat? Cat tupeu !
   • 0 (8 voturi)    
    l-ati avut ministru pe igas (Joi, 5 iulie 2012, 10:52)

    Bocu' lu'Ioha [utilizator] i-a raspuns lui Virgil

    l-ati avut ministru de interne pe igas, mai aveti tupeu sa vorbiti de plagiate, repetenti? Ala a luat bac-ul la 24 de ani si pe urma a facut 3 facultati simultan
    vedeti barna din ochiul vostru si lasati paiul din ochiul altuia
    • +1 (3 voturi)    
     vars bine (Joi, 5 iulie 2012, 12:24)

     Beowolf [anonim] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

     Las' ca negoita l-a luat la 32 de ani. Dupa care a bagat rapid vro' doua licente, basca un doctorat la academia de politie, de curand.
    • +3 (5 voturi)    
     Atentie, vorbim despre democratie :) (Joi, 5 iulie 2012, 12:40)

     vasile78 [utilizator] i-a raspuns lui Bocu' lu'Ioha

     Am observat ca voi cei cu USL_ul nu prea va prindeti ca aici nu se vorbeste despre despre ce face fiecare partid, ci de democratie, de respectarea Constitutiei, probabil lucruri destul de straine de voi, pare-se nostalgigi ai "Epocii de Aur"
  • -1 (3 voturi)    
   Eu zic sa vina Elena (Joi, 5 iulie 2012, 11:22)

   Cheie primara [utilizator] i-a raspuns lui un roman

   Sigur, la Elena Udrea ma refer. Ea a reusit sa isi faca studiile "pe bune". Minte nas va ajunge judecator in state su Germania. Ne mai plangem ca ne pleaca valorile.
   Sau tu vrei sa vina Ritzi. N-am mai auzit de ea in ultima vreme.
 • -32 (46 voturi)    
  Basescu stop ! Pana aici ! (Joi, 5 iulie 2012, 9:08)

  hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih [anonim]

  Eu cred ca Basescu a concentrat prea multa putere in mana lui si nu este drept . El nu a fost votat pentru asta. Timp de 3 ani a numit oamenii lui si ai pedeleului aproape in toate institutiile statului si acum , cand acestia incep sa fie indepartati , tipa ca sunt atacate aceste institutii.
  A internationalizat problema lui si cred ca presa si politicienii straini care sar in apararea lui sunt interesati sau cointeresati intr-o forma sau alta.
  Vad ca USL incearca sa readuca institutiile la starea initiala, prevazuta la constituirea lor si derturnata de portocalii.
  E normal sa fii votata cu 50%+1 din participantii la vot si demis cu 50% dintr-un numar total si ipotetic de alegatori ? Nu, eu cred ca tot atatia cati te voteaza pot sa te si demita.
  Demersurile de blindare a presedintelui din ultimii ani nu au fost corecte si au anulat multe din posibilitatile de tragere la raspundere.
  Se bate moneda pe ambasadorul SUA si unii crestin democrati europeni sau reviste din sferele lor dar sa nu uitam cine sunt declansatorii si amplificatorii crizei , adica SUA si guvernele date de partidele populare . Sa nu uitam in ce stare a fost adusa Romania de cerintele SUA si ale tarilor dezvoltate pe imperativele exprimate voalat sau deschis de ei sau institutiile lor, care pot fi treduse prin comenzile :"Inchideti !", "Restructurati !", "Dati afara !" , " Dati-ne resursele !", " Cumparati scump si vechi de la noi !" . daca aceste sfere nu sprijina guvernul USL acest lucru este ca o recomandare pentru mine pentru ca insemna ca nu au cazut la pace cu ei.
  De ce sunt asa inversunat ?
  Pentru ca sunt un profesor care -si face cu brio treaba dar basescu a hotarat sa-mi mareasca norma si sa taie veniturile nu cu 25% ci cu mult mai mult (intre 45-50%), in conditiile in care muncesc mai mult decat inainte (chiar in detrimentul calitatii iar basescu a vrut sa-mi ia si ultimul avantaj pe care-l mai aveam adica titulariza
  • +23 (33 voturi)    
   Comment sters de user (Joi, 5 iulie 2012, 9:40)

   NL [anonim] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   • +1 (3 voturi)    
    ??? (Joi, 5 iulie 2012, 13:36)

    Dani76 [utilizator] i-a raspuns lui NL

    O fi fostul ministru Pop :)
  • +17 (23 voturi)    
   ! (Joi, 5 iulie 2012, 9:47)

   melcul_naravas [utilizator] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   Ai uitat sa amintesti cel mai important motiv pentru care trebuie demis: NU ARE BASCA!
  • +13 (19 voturi)    
   Daca esti angajat la stat (Joi, 5 iulie 2012, 9:55)

   spysoby [anonim] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   Daca esti asa bun de ce te duci la privat.Avem un numar mare de profesori ;si o scoala din ce in ce mai slaba.Eu lucrez la privat ee vreu sosele nu protectie sociala.
  • +10 (14 voturi)    
   Pe cine o sa mai dati vina de maine...? (Joi, 5 iulie 2012, 10:01)

   Iulian72 [utilizator] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   Noroc ca a venit Ponta la putere si a remediat eroarea taierii celor 25%... :-P
  • +11 (17 voturi)    
   S-a vazut (Joi, 5 iulie 2012, 10:08)

   catri81 [utilizator] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   anul trecut la bacalaureat cat de bine va faceti treaba voi profesorii (unii dintre voi).Un profesionist se lauda cu produsul final al muncii lui. Voi cu ce va laudati? Cu mii de elevi care n-au reusit sa obtina nota de trecere la examenul de bacalaureat?Am avut copii in scoala si crede -ma ca stiu ce vorbesc.Va temeti de munca....si-l scoateti vinovat pe Basascu, Funeriu.Rusine
  • +3 (7 voturi)    
   sigur nu toti (Joi, 5 iulie 2012, 10:38)

   anton [anonim] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   dar majoritatea sunteti varza. Rezultatul muncii profesorilor este calitatea elevilor care termina scolilor. Va las sa-i caracterizati singur. In plus, nu v-ati clarificat inca problema meditatiilor la negru, medicatii care se fac pe muuulti, pe foarte multi bani. Eu platesc impozit si pe ultimul leu pe care-l castig. Dar profesorii? Platesc impozit pe meditaiile pe care le fac?
  • +6 (10 voturi)    
   Dom' profesor (Joi, 5 iulie 2012, 10:48)

   aiului [anonim] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   toti muncim mai mult de cativa ani, si nu mai dam vina pe Basescu. Cat despre astia doi, Mikey Mouse si cu bufonul de Antonescu, eu nu le-as da pe mana nici macar aparatmanetul in care stau ca sa aiba grija de el. Cum sa le dau astora tara mea? Ce-i recomanda pe papitoii astia doi, profesional sau politic, ca pe niste buni conducatori ai unei tari? Ce-au facut astia doi notabil in viata lor? Eu cred ca Antonescu si Ponta sunt exact exponentii tinerilor care si-au umplut CV-urile de licente la Spiru Haret si care vin c-o falca-n cer si cu una in pamant sa ceara bani si functii. Cand ii intrebi ce stiu sa faca, spun ca mai nimic, dar bat cu pumnul in masa ca ei merita.
  • +2 (6 voturi)    
   Auzi profesore (Joi, 5 iulie 2012, 11:05)

   roadrunner2n [utilizator] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   eu lucrez intr-o firma mica unde fiecare leu castigat conteaza. Tu te plangi ca ti-au taiat veniturile cu 25%? Hai la noi in sistem privat sa vezi cum pentru fiecare leu net salariu statul imi ia din firma 80 de bani.
   PS: reusisem sa punem si noi niste bani deoparte pentru zile negre. Unde s-au dus? La un prost de bugetar care si-a facut credite peste credite si acu (cu ocazia taierii de venituri) daca nu interveneam il executau silit si ramanea fara casa.
  • +2 (4 voturi)    
   Profesor? (Joi, 5 iulie 2012, 11:18)

   Andreea [anonim] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   Ce fel de profesor scrie in halul asta? Ce predati, stimate domn, de curiozitate, nu altfel...?
  • +1 (1 vot)    
   Stimate domn profesor, (Joi, 5 iulie 2012, 15:23)

   cboengiu1284466354445 [utilizator] i-a raspuns lui hddikdyhihiydyihiyhydhiyihiyih

   ca muncesti mai mult nu este clar, dar ca este in detrimentul calitatii, indiferent ce faci, asta este clar. Cum sa avem elevi bine pregatiti, cu asemenea profesori...??
 • +14 (20 voturi)    
  Presedintele in parlament (Joi, 5 iulie 2012, 9:11)

  bianca [anonim]

  Intre timp, s-a anuntat ca Presedintele va veni in parlament astazi si va vorbi.
 • +6 (16 voturi)    
  de ce ? (Joi, 5 iulie 2012, 9:11)

  Lucian M. [utilizator]

  De ce oare evenimentele sau intamplat pe 4 iulie, ziua Americii? Nu cumva fosta mare putere rosie a vrut sa demonstreze ceva?
  • +15 (21 voturi)    
   Exact: toata treaba e pornita din Rusia (Joi, 5 iulie 2012, 9:55)

   exact [anonim] i-a raspuns lui Lucian M.

   Poate asa ne vom uni cu Moldova, in cadrul Uniunii Rasaritene Asiatice.

   Bun venit in Asia, ca in Europa nu ne place!

   Stai sa vezi...
 • 0 (20 voturi)    
  Strategie gresita... (Joi, 5 iulie 2012, 9:11)

  dinu [anonim]

  Daca presedintele demisiona, atunci Blaga era presedinte, Roberta presedinta camerei, PDL punea presedinte la Senat.
  Probabil ca ar fi castigat si mai mult din negocieri.
  Nu am nimic cu Basescu, dar beizadelele aduse de la Cluj, si cele trimise la Bruxelles ma aduc la disperare. Noi(cei din generatia mea) nu am uitat ce se-ntampla pe vremea PCR si de aceea mi se pare inadmisibil cum neica nimeni sau fost pusi in functii(de la directori de scoli la ONG(asa zise neguvernamentale), la servicii(care au devenit cluburi de familie(sa se duca unul sa strige TATA! pe holurile SRI sa vada cate usi se deschid...) sa se faca arborele genealogic al functionarilor din ministere, casta notarilor....samd.... Asta nu inseamna ca USL nu vor face la fel.... Vor urma si ei.
  • +1 (11 voturi)    
   excelent comentariul (Joi, 5 iulie 2012, 9:49)

   jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui dinu

   sunt uslasii niste lepre, dar nici pedelistii nu-s departe
   • 0 (2 voturi)    
    valoarea majoritatii parlamentarilor (Joi, 5 iulie 2012, 11:25)

    grivei [utilizator] i-a raspuns lui jackalphonse

    Unii politicieni au venit in Parlament, sa faca politica, pe banii nostri , si nu putini, sa-si rezolve probleme personale, sa-si rotunjeasca averile (prin pozitia de a fi parlamentari) , nu sa aiba grija de romani , sa aiba romanii o viata mai buna , ei sa devina bogatii Romaniei, dar oare cum ? Poate ne explica ei cum au reusit .
 • +34 (44 voturi)    
  Haita penala (Joi, 5 iulie 2012, 9:23)

  edif [anonim]

  Romani, daca vreti sa fiti condusi in continuare de haita de penali din parlament (Voicu, Voiculescu, Iliescu, Hrebenciuc...) atunci stati in casa si urmariti telenovele pe Antena 3.
 • +19 (25 voturi)    
  Terorism (Joi, 5 iulie 2012, 9:54)

  Apolitik [anonim]

  Acesti teroristi din parlamentul nostru au mai demarat odata procedura de suspendare a presedintelui dar lumea l-a reales in functie. Costurile organizarii unui alt referendum le suportam noi, amaratii platitori de taxe, dar pe domnii parlamentari nu-i intereseaza, desigur.
 • +22 (28 voturi)    
  :) (Joi, 5 iulie 2012, 9:56)

  naoky [utilizator]

  Dezastru economic made by USL ( aici or sa semneze toti nepotii de la usl pt economia distrusa in 2 luni. )
 • +8 (14 voturi)    
  uslamistilor le mai ramane (Joi, 5 iulie 2012, 10:02)

  dami365 [utilizator]

  sa dea ordonanta de urgenta pentru a impusca pe opozanti pe stadioane dupa o judecata sumara(vezi procesul ceausescu) si sa cheme tancurile rusesti pentru a-i ajuta sa mentina "puterea democratica"! daca vrem sa nu se ajunga pana aici si sa tragem 23 de ani ca sa ajungem in 2012,trebuie iesit in strada si dat peste bot ciumei rosii!!!trebuie sa ne aparam viitorul!!!
 • +15 (21 voturi)    
  Alea jacta est (Joi, 5 iulie 2012, 10:09)

  benicio [utilizator]

  Nu, ca iese urat, asta e clar. PDL-ul nu se lasa, oamenii o sa iasa in strada, Uniunea Europeana ne cafteste de nu ne vedem, mai vine si delegatia FMI care ne taie macaroana. E imposibil asa ceva, eu refuz sa cred ca Romania va deveni ca Ucraina sau Belarus. Ies in strada zi de zi si nu ma las...
 • +11 (17 voturi)    
  sa ramana (Joi, 5 iulie 2012, 10:10)

  cetateanul [anonim]

  Ponta si Antonescu au bagat tara in "rau".
  Il regretam pe Basescu, daca cumva pica.
  La referendum vom vota pentru mentinerea lui.
  • 0 (2 voturi)    
   participare la referendum (Joi, 5 iulie 2012, 11:29)

   grivei [utilizator] i-a raspuns lui cetateanul

   Si noi, eu si prietenii si rudele vor vota impotriva suspendarii .
 • +2 (10 voturi)    
  Pe surse (Joi, 5 iulie 2012, 10:13)

  miguelito [utilizator]

  am aflat ce spune: va arestez pe toti!!! :)))))
  • +3 (7 voturi)    
   Sa speram! (Joi, 5 iulie 2012, 10:40)

   Jane Doe [utilizator] i-a raspuns lui miguelito

   N-ar fi departe de ceea ce merita nenorocitii astia, comunisti!
 • +15 (21 voturi)    
  Stop ABUZURILOR (Joi, 5 iulie 2012, 10:17)

  MirceaIo [utilizator]

  Atentie revin in forta: Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc, Florin Georgescu, Dan Voiculescu, Adrian Nastase, Sorin Rosca Stanescu, Ilie Sarbu, Titus Corlateanu. Aceiasi nomenclaturisti care au condus Romania dupa 89. Basescu sunt adunati toti acum in parlament, trimite-i in cosmos. Astia nu se reprezinta decat pe ei si familiile lor.
 • +17 (23 voturi)    
  Dictatura (Joi, 5 iulie 2012, 10:25)

  Clara [anonim]

  Oameni buni,nu realizati nici acum ce ati votat la locale? Chiar va doriti sa ne intoarcem la dictatura unor hoti si a unor somnambuli??!!! Aveti dreptate ca pdl a facut o gramada de marsavii dar trebuie sa judecam si sa alegem raul cel mai mic.Asa este in viata -nu exista nimic ideal;
  • -1 (3 voturi)    
   si continua sa faca (Joi, 5 iulie 2012, 11:43)

   Cheie primara [utilizator] i-a raspuns lui Clara

   Basescu asta e sfidator. Sa-l dea afara pe Arafat, sa-si puna metresele ministrese (Udrea si Boagiu), s-o puna pe guvernanta deasemenea ministreasa (Ritzi- ce comportament de despot a avut), sa-l bage pe Borbely la puscarie pentru ca nu semneaza acordul de mediu pt proiectul Rosia Montana, etc...

   Sunt de acord cu tine ca toti sunt pungasi. Dar in dezacord cu privire la raul mai mic.
  • +2 (4 voturi)    
   votul la Parlamentare (Joi, 5 iulie 2012, 11:51)

   grivei [utilizator] i-a raspuns lui Clara

   Ati votat GRESIT la locale, si li s-a urcat la cap victoria la locale , considerand ca USL au fost votati pt. Parlament, ceeace este inexact, majoritatea s-a facut prin FURT de parlamentari "slabi de inger" de la PDL , oameni care au pus mai presus interesele lor fata de interesele poporului pt. care au venit in Parlament.
   In guvernarea Boc , politicienii indiferent daca au facut parte din partidele de la guvernare sau nu au fost judecati daca au fost gasiti cu belele.
 • +27 (33 voturi)    
  ma scoateti din minti,hotilor! (Joi, 5 iulie 2012, 10:26)

  m_alina [utilizator]

  nu sunt pdl-ista, dar o sa il sustin si o sa merg cu basescu pana la capat !! Comunisti mizerabili, nu stiu cum de stati in picioare, fara coloana! AFARA cu voi, Romania nu-i vasul vostru de toaleta!
 • +13 (19 voturi)    
  parlamentul penalilor (Joi, 5 iulie 2012, 10:29)

  nede [anonim]

  figura de tractorist comunist a lui Grebla spune tot...
  • +4 (6 voturi)    
   tractoristii sunt oameni muncitori (Joi, 5 iulie 2012, 11:14)

   MG [utilizator] i-a raspuns lui nede

   tractoristii sunt oameni muncitori. Asta daca sta doua ore in soare, moare epuizat
 • +22 (28 voturi)    
  Imi vine sa sparg ecranul! (Joi, 5 iulie 2012, 10:30)

  Iulian [anonim]

  Nu pot sa cred ce aud! Basescu a incalcat Constitutia??? Ei ce fac? Basescu si-a sujbugat justitia?! A creat haos?! Cata manipulare! Jos cu USL-amistii! Minciuni!
  • -4 (10 voturi)    
   Da-i cu capu`! (Joi, 5 iulie 2012, 10:45)

   JustinCase [utilizator] i-a raspuns lui Iulian

   Mhm.
  • +4 (10 voturi)    
   si inca cine vorbeste (Joi, 5 iulie 2012, 10:52)

   Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui Iulian

   "Toni Grebla (PSD) : Traian Basescu a incercat sa domine executivul si puterea judecatoareasca."

   i-auziti la asta ce spune.
   acelasi Grebla care, membru fiind in Comisia Juridica a votat pentru nerespectarea deciziei ICCJ privind incompatibilitatea celor doi parlamentari USL.
   • 0 (0 voturi)    
    Toţi o apă şi-un pământ... (Joi, 5 iulie 2012, 15:52)

    Mara [anonim] i-a raspuns lui Gobelin

    Acelaşi GREBLĂ (ce nume predestinat!), care a iniţiat "celebrul" de-acum "Proiect de modificare a legii minelor", prin care RMGC (şi altele, care vor fi...) obţine drept de concesionare asupra aurului de la Roşia Montană! Un proiect sinucigaş, care înalcă flagrant dreptul la proprietate, înscris în Constituţia României!
    Dar... ce să vezi? (Şi ce să mai crezi...?). Aici, interesele lui Greblă&compania se intersectează ale naibii de bine cu cele ale preşedintelui...
    Ca să nu mai vorbim de lobby-ista nr.1 a proiectului, "neobosita" Adina Vălean, care (alături de eba, bineînţeles...) a refuzat să semneze scrisoarea către PE, privind interzicerea mineritului cu cianuri...
    Mai înţelegeţi ceva, dacă puteţi. Pe mine mă apucă o tristeţe iremediabilă...
 • +21 (27 voturi)    
  Comment sters de user (Joi, 5 iulie 2012, 10:35)

  Erasm [anonim]

  • -3 (5 voturi)    
   Are multe (Joi, 5 iulie 2012, 11:30)

   miguelito [utilizator] i-a raspuns lui Erasm

   de pierdut. Printre ele si libertatea.
 • +17 (23 voturi)    
  Justitia: (Joi, 5 iulie 2012, 10:36)

  Mao2 [utilizator]

  daca in Romania justitia devenea independenta (ceea ce incepuse sa se intample) atunci intr-un viitor mai mult sau putin indepartat, am fi putut vedea un stat de drept..dar intre mesaje gen PDL "ridicam imunitatea si daca este vinovat sa raspunda - vezi primarii PDL condamnati in timp ce PDL-ul era la putere" si mesajul PSD "votam contra ridicarii imunitatii deoarece este un atac politic, este condamnat politic etc." eu aleg mesajul PDL...Justitia este cea care ar trebui sa lupte cu coruptia si incepuse sa-si faca treaba ceea ce nu convine...Iar cei hraniti de la buget sunt captivi USL-ului care poate promite orice, sustinuti si de un suport media intens finantat de moguli cu dosare penale.
 • +11 (13 voturi)    
  Valeriu Ştefan ZGONEA are 3 trei masterate ?! (Joi, 5 iulie 2012, 10:37)

  PSD-erbedeul [utilizator]

  Valeriu Ştefan ZGONEA are 3 trei masterate ?! , presedintele Camerei Deputaţilor
  Curriculum Vitae
  http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=332&cam=2&leg=2008&pag=0&idl=1
  2003 - masterat: Politici Publice Europene - Institutul Naţional de Administraţie
  2006 - masterat: Colegiul Naţional de Apărare
  2007 - masterat: Colegiul Superior de Securitate Naţională
  FFF INTERESANT !?
  • +8 (10 voturi)    
   Unde esti tu, Tespes, Doamne? (Joi, 5 iulie 2012, 11:11)

   Beowolf [anonim] i-a raspuns lui PSD-erbedeul

   Pai e interesant. Mai ales pentru un terchea-berchea care a facut facultatea la ff si la constructii pe vremea lui ceasca, unde toti ratatii mergeau, doar ca sa se numeasca si ei "studenti". Era o vorba: ori esti student, ori esti la hidro (constructii hidrotehnice). Nu sticu cum se face ca in parlament sint o gramada de lepre din astea, in frunte cu Tariceanu. Unde s-a ajuns acum? Un putzoi de profesoras la un liceu obscur, ajuns temporar ministru al educatiei, il demite pe presedintele academiei din comisia de atestare a diplomelor pentru incompetentza, un hotz da legi si ordonante de urgente si un repetent si chiulangiu se pregateste sa devina seful statului. Sa dormiti bine!
  • +7 (9 voturi)    
   facultate (Joi, 5 iulie 2012, 11:14)

   brahmaputra [utilizator] i-a raspuns lui PSD-erbedeul

   A absolvit facultatea in 8 ani!!!
   " Studii aprofundate", nu oricum.
 • +12 (18 voturi)    
  Un scurt scenariu ... (Joi, 5 iulie 2012, 10:37)

  Dragos Moinescu [anonim]

  1. Maine este suspendat Basescu
  2. Dupa suspendare, avocatii lui Adrian NASTASE trimit o cerere de gratiere cu cel mai rapid curier (care oricum va avea prioritate inaintea tuturor de a inmana cererea respectiva lui Antonescu)
  3. Antonescu semneaza imediat cererea si se publica in 5 minute in Monitorul Oficial.
  4. Adrian NASTASE, care oricum avea bagajele facute deja, asteapta masina de la SPP sa vina sa il ia (Antonescu s-a gandit deja ca unii oameni ar putea fi pozitionati in fata inchisorii RAHOVA pentru a protesta impotriva gratierii si considera ca liderul iubit trebuie protejat cu orice mijloace)
  5. Andrei NASTASE il imbratiseaza pe tatal sau in fata casei din Zambaccian (varsand cateva lacrimi trimise in direct de Latrinele 1, 2, 3)
  6. Adrian NASTASE intra in apartament si isi da jos esarfa Burberry si isi toarna un pahar de whiskey (d'ala bun nu ca in spitalul din inchisoare)
  7. Adrian NASTASE da drumul la televizor si, stand in fotoliu, se uita la "pulimea" care se agita in Piata Constitutiei si isi zice cu un ranjet pe fata: "ba, dar cam putini oameni cu capul pe umar in tara asta" HA HA HA HA HAH AH HA HA HAH HAHA HAH HA HA H HAH
 • +9 (15 voturi)    
  cine este Greblă ăsta? (Joi, 5 iulie 2012, 10:39)

  patrocle [utilizator]

  nici nu stie sa citeasca. Astia sunt reprezentantii nostrii, platiti cu bani grei sa doarma prin parlament?. Ne meritam soarta, nu va suparati!
  • +3 (5 voturi)    
   T. Grebla, invitat de seama la nunta unui interlop (Joi, 5 iulie 2012, 11:14)

   Beowolf [anonim] i-a raspuns lui patrocle

   Citrste aici:
   http://www.ziare.com/articole/toni+grebla+nunta+tigani
 • +7 (13 voturi)    
  Ligheanul cu beton (Joi, 5 iulie 2012, 10:40)

  MenInBlack [utilizator]

  Tony numit si Grebla, faza cu picioarele-n lighean, turnat beton si aruncat in Dambovitza e mai pe seara nu? Doar la antene si cu acordul parintilor, asa cum shade bine unor mafioti cu gulere de matase, ca voi !

  Cam ce crezi ca va asteapta in vitorul apropiat, ai idee?

  Oricat am fi de prosti, tara asta nu poate fi condusa de MAFIE !!!
 • +3 (9 voturi)    
  Doamne ce șaradă (Joi, 5 iulie 2012, 10:42)

  Straistaru Eugen [utilizator]

  Embargou scrie pe noi
 • -5 (15 voturi)    
  Our Independence Day (Joi, 5 iulie 2012, 10:42)

  Woodrea [anonim]

  Hai cu suspendarea!
 • +11 (19 voturi)    
  Sus Basescu jos abuzurile (Joi, 5 iulie 2012, 10:43)

  MirceaIo [utilizator]

  GRABA STRICA TREABA, MASOARA DE 10 ORI SI TAIE O DATA. De fapt exista interese strict personale ale unor "baieti destepti", manipulatori de profesie. Dan Voiculescu a justificat demisia din perlament printr-o minciuna. de fapt el fugea de justitie Auzi motiv pentru suspendarea presedinrelui: "a discriminat populatia de etnie rroma" . Bai nene astia sunt de-a dreptul penali. Au interes de frauda puternica de se grabesc atat de tare. Cred ca vor sa puna mana pe hidroelectrica.
  Dan Voiculescu minte: a demisionat din parlament pentru a fi judecat de alta instanta
  Victor Ponta minte: a plagiat etc
  Crin Antonescu minte el doreste are rolul in calitate de presedinte sa il gratieze pe Nastase
  Adrian Nastase minte: Nu a intentionat sa se sinucida!
  Judecatoarea beata minte: de fapt era "crita"
  Ludovic Orban minte: era la volanul masinii care a lovit o fetita pe trecerea de pietoni
  Miron Cosma minte: era prieten cu Neculaiciuc si a devalizat SNCFR;
 • -2 (12 voturi)    
  ..... (Joi, 5 iulie 2012, 10:44)

  stuparul [utilizator]

  calm.. si eu sunt debusolat de ce se intampla dar nu pot sa ma infierbant in atata incat sa nu pot gandi limpede

  ce se intampla acum este ceva aproape normal intr-o democratie tanara.
  nu suntem singuri de capul nostru. facem parte din UE iar astia nu or sa ne lase de capul nostru.

  intradevar, Basescu o sa pice, dar prea multi dintre voi va uitati la el ca la un Mesia. tara asta nu sta doar in Ponta, Crin sau Basescu. Or sa mai apara oameni pe care o sa ii putem vota.

  din toate miscarile facute de USL, ce ma ingrijoreaza cel mai tare este atacarea CC, in rest, demiterea lui Blaga si Anastase, mi se par normale.

  politicienii de azi sunt doar reflexia mentalitatii poporului roman. sa nu credeti ca noi suntem ingeri si aia sunt draci. sau invers

  lucrurile vor reveni la normal, nu este nevoie sa cadem dintr-o extrema in alta. in toamana sunt alegeri, daca poporul voteaza USL asta este, ne convine nu ne convine, poporul voteaza
  • 0 (2 voturi)    
   geoana vs. crin (Joi, 5 iulie 2012, 12:20)

   livius [anonim] i-a raspuns lui stuparul

   De acord cu tine, DAR:
   - de ce trebuie sa platim pt alt referendum cand a fost deja unul si nebunul de base spune ca daca se valideaza acela, demisioneaza. Aia cu - poate se razgandeste - nu tine...il puteau pune sa dea o declaratie scrisa in fata parlamentului, CCR si a tarii.
   - de ce in an electoral, compromis oricum dpdv al masurilor constructive, ne mai asumam inca o complicatie ?
   - de ce s-a sinucis gresit Nastase si nu avem o ancheta deschisa ?
   - de ce copilariile lui Ponta, par fapte marete ale unui om politic de anvergura ?
   - de ce Voiculescu cu 1% la locale, dicteaza politica in Romania ?
   - de ce liberalii nu sunt liberali prin fapte si nu prin vorbe ?
   - de ce creste cursul si aruncam banii din rezerva bnr pt a-l sustine ?
   - de ce sa scada ratingul si sa creasca dobanzile la imprumuturile pe care ROMANIA le va lua oricum ?
   - de ce singura activitate a acestui guvern este schimbarea celor vechi cu ai lor ?
   - de ce cresterea de 8% a salariilor va fi anulata de cresterea cursului valutar cu 10% ?
   - de ce orice diploma din Romania este privita cu dispret ?
   - de ce e tot mai greu sa ne invatam copiii ca a fi cinstit, chiar conteaza ?
   - de ce sa nu fie Geoana presedinte al Senatului si viitor Presedinte interimar ?; Are macar legitimitatea unui numar consistent de voturi directe !

   In conditiile actuale, ar fi mai bine sa ni se taie banii de la UE. Oricum sunt furati in proportie de 80% de catre partide.
   Ok, pleaca basescu cu bune si rele; am rezolvat-o si speram ca si luni constitutia va fi aceeasi si referendumurile raman singura optiune pt invalidarea sau confirmarea conducatorilor. Desi, nu-i o garantie ca se va intampla...
   Nu ar fi un moment bun pentru Monarhie ? Sau, ne vom intreba acest lucru peste inca 1-2 ani, cu alte costuri, la un alt referendum ?
   • 0 (0 voturi)    
    ............. (Joi, 5 iulie 2012, 14:03)

    stuparul [utilizator] i-a raspuns lui livius

    iti raspund direct:

    fiindca asta-i politica. si la altii a fost asa. este un pas de emancipare sau regres. am zis si anterior, politicienii sunt oglinda societatii. daca poporul voteaza USL, asta este, oricat ne-ar conveni sau nu.

    oricum toate punctele mentionate de tine sunt doar morale, nu au de a face cu ilegaliti. ori morala e o un fenomen al carei scala se schimba de la generatie la generatie.
    • 0 (0 voturi)    
     referendum cu 3 participanti (Vineri, 6 iulie 2012, 11:46)

     livius [anonim] i-a raspuns lui stuparul

     De acord si eu ca parlamentul este oglinda poporului !
     Un vot uninominal pur, ar curati in cateva generatii clasa politica actuala si ar crea premise bune pt viitor. Dar, nici acea lege nu a ramas in forma initial propusa, iar cea de acum nu corecteaza nimik. Dimpotriva !
     Apoi, un referendum cu 3 participanti, din care 2 voteaza pro mentinerea lui Base, ar fi relevant ? Conform noii legi, asta se POATE INTAMPLA ! Astea sunt miscarile grave, restul e can-can politic.
     Parerea mea sincera referitoare la acest scandal - TOATA CLASA POLITICA DIN ROMANIA ESTE INTERESATA SA NU INTRAM IN ACEL GRUP 1 AL UE. Asta ar presupune "cedare de suveranitate" adica CONTROL STRICT AL BUGETELOR.
     Deci, posibilitati mai mici de sifonare a banilor. Asa ca, daca ei ne vor, noi le fortam mana si vor fi nevoiti sa ne refuze. Asta este esenta circului din ultimele luni. Si nu-i plan Grivco, e planul clasei politice in ansamblul ei.
 • +6 (14 voturi)    
  ADRIAN NASTASE GRATIAT (Joi, 5 iulie 2012, 10:46)

  Eva Brunu [anonim]

  Astia vor sa il gratieze pe Adrian Nastase. Asta este motivul pentru tot circul la care asistam saptamana asta.
  Crin Antonescu v-a fi numit presedinte interimar si va decide gratierea lui Nastase care este o atributie a presedintelui interimar.
  Probabil o va face in vinerea dinaintea votului suspendarii si va aparea in Monitorul Oficial din ziua de luni a saptamanii urmatoare.
  Niste banditi USL-istii astia !! Ne intoarcem la coruptia generalizata si piramidala in care peschesul si ploconul va fi datorat in orice se intreprinde in Romania si impartit de gastile de prada care conduc autoritatile si institutiile publice.
  Veniti in Piata Universitatii in seara asta !! si sa ne amintim de sloganurile din 1989 de la revolutie:
  Noi de aicea nu plecam, nu plecam acasa, pana nu vom castiga Libertatea Noastra !!
 • +2 (10 voturi)    
  George Crin Laurenţiu ANTONESCU Bunicul Scolii ! (Joi, 5 iulie 2012, 10:46)

  PSD-erbedeul [utilizator]

  George Crin Laurenţiu ANTONESCU
  http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=63448cc8-50e8-4c3a-9f9b-eb3c65ddfdbc
  Biografie de repetent ?! Bunicul Scolii !
 • +8 (16 voturi)    
  sint penibili (Joi, 5 iulie 2012, 10:48)

  iza_m [utilizator]

  motivele suspendarii presedintelui - care intre noi fie vorba este ales de popor - (asta ca sa nu uite usl-asii) mi se par de un penibil nemaiintilnit. nu stiu de unde au atit tupeu insa asta au facut toata viata lor. rusine usl-asilor. dar nu trebuie sa uitati ca poporul este un intreg. si din acel intreg facem parte toti. inclusiv eu...cu voia dumneavoastra. EU NU MA SIMT REPREZENTATA DE VOI. si probabil ca mine sint multi. macar aveti bunul simt si nu mai vorbiti in numele poporului. vorbiti in numele vostru. si atit. sper sa ajungeti pe cotorul cartilor de istorie. nu meritati nimic. si cind te gindesti ca va mai si platim pentru ceea ce faceti!!!!!!!!!!
 • +7 (15 voturi)    
  NU! (Joi, 5 iulie 2012, 10:48)

  Iulian [anonim]

  Tot nu pot sa cred. Nu cred ca a fost un guvern care sa dea mai multe ordonante si sa doreasca mai mult sa-si subordoneze justitia. Basescu nu avea cum fi dictator: cu Antenele care latrau mereu si-l denigrau si cu o majoritate fragia... Nu s-au schimbat atatea institutii si atat de repede. Care regim personal? Cine a respectat CCR? Oare Copy-lotul??? Iar masurile economice, sa ne ierte Dumnezeu, dar toata Europa e in haos... Nu era Basescu, eram mai rau ca Grecia...
 • +7 (15 voturi)    
  COMUNISTII (Joi, 5 iulie 2012, 10:48)

  Lucian [anonim]

  Sper ca acum va bucurati. euro o sa sara de 5 RON si toate javrele de pensionari si bugetari o a se bucure ca le-a crescut pensia respectiv salariu. Ca vor lua doar ubn pachet de guma cu aceasta marire asta e alta poveste. Despre repetentul adormit Crinut aveam o alta parere acum 12 ani. Cat despre copy-paste ...... ce sa mai zic ...... vorba unui titlu din Buissines Week: "My name is paste, copy paste
 • +9 (17 voturi)    
  Vă rog din suflet (Joi, 5 iulie 2012, 10:49)

  Straistaru Eugen [utilizator]

  Dizolvați gloata aia de corupti, că altfel, embargou scrie pe noi
 • -7 (13 voturi)    
  Ce ati patit manelarilor ?? (Joi, 5 iulie 2012, 10:55)

  Spurcatul [anonim]

  Ce ati patit manelarilor. Vi se iau jucariile una cate una si acuma plangeti ?? Nu va mai suna maneaua ca alta data, nu-i asa pdl-istilor ?? Acum afla si pdl-istii astia prosti si sustinatorii lor, dronele lor mai bine zis, ca nu exista doar 0,1% oameni in tara asta care sa nu fie manelisti, sunt mult mai multi, mult mult mult mai multi. Abia astept referendum-ul sa-i arat lui basexu si voua manelarilor pdl-isti ca fac cu mandrie parte din aia 0,1% non-manelisti, care v-au ciuruit :)) Vai ce ma mai rad :))) !! Suferiti bah ! Bagati-va o manea de jale si suferiti !!
 • +12 (18 voturi)    
  Veniti la miting azi ora 18 din Piata Revolutiei (Joi, 5 iulie 2012, 10:55)

  Cosimo [utilizator]

  Cei din Bucuresti veniti azi la mitingul de la ora 18 din Piata Revolutiei. E important sa fim cat mai multi si daca ar fi bine sa va mobilizati o data in viata si sa va rupeti din timpul vostru pentru a incerca sa salvati tara asta de inca o epoca neagra, care se prefigureaza, atunci acum este momentul - si, evident, sa va mobilizati si la referendum, pentru ca daca aceasta lovitura marsava impotriva democratiei reuseste, e vai de noi.
  Asa ca faceti abstractie de caldura, de antipatia fata de Videanu sau mai stiu eu ce politician de doi bani, si ganditi-va ca nu veniti pentru ei, ci pentru voi si pentru viitorul copiilor vostri.
  Daca nu pricepeti acest lucru inseamna ca nu meritati altceva decat ce vi se pregateste: un viitor negru pentru aceasta tara, care incape pe zi ce trece pe mana unei clici interesate doar de binele membrilor ei. Lor nu le pasa daca leul se prabuseste, pentru ca au banii pusi bine in valuta, nu le pasa daca se alege praful de economie, daca suntem exclusi din UE, pentru ca astfel vor putea sa imparta nestingheriti intre ei ce a mai ramas din tara asta.
  Mobilizati-va! Veniti azi la mitingul de la 18!
 • +4 (10 voturi)    
  Grebla asta s-a vopsit (Joi, 5 iulie 2012, 10:56)

  Gabi M [utilizator]

  proaspat ca sa "dea bine" pe "sticla"!Iar ce insira acolo sunt numai povesti de adormit prostii!Nu sunt PDL-ista dar voi vota pentru el la Referendum pentruca nu vreau sa particip la o mineriada a anului 2012.Mineriada gulerelor albe ale tradatorilor din Parlament!
 • +4 (10 voturi)    
  Abia astept referendumul !! (Joi, 5 iulie 2012, 10:58)

  Spurcatul [anonim]

  Abia astept referendumul, abia astept !!! Doamne, nu mai vine odata !!
 • +5 (11 voturi)    
  Penibil (Joi, 5 iulie 2012, 10:59)

  Alexandru [anonim]

  Cit de penibil esti Antonescule ! Vasazica Baselu a dus tara de ripa in legislatura in care liberalii (cei adevarati, nu comunistii ca tine) erau la guvernare ? Hai ca esti nostim, nu numai un chiulangiu demagog si politruc.
 • +8 (14 voturi)    
  PRESEDINTELE CEL MAI BUN (Joi, 5 iulie 2012, 10:59)

  gogu [anonim]

  cel care nu se va amesteca in nimic: Crin -va dormi tot timpul
 • +19 (25 voturi)    
  Presedintele sta singur (Joi, 5 iulie 2012, 11:00)

  Angela [anonim]

  "Traian Basescu sta singur in bancile unde de obicei stau membrii Guvernului."

  Tot timpul a stat singur in mizeria asta politica.

  Acum Presedintele sta singur in mijlocul unei haite de lupi infometati. Vom vedea daca romanii vor lasa acesti lupi vicleni sa treaca peste cadavrul lui.

  Parerea mea este ca putini dintre noi inteleg ce se intampla azi in Romania. Putini dintre noi au intelepciunea de a vedea in Presedinte ultima reduta. Cei mai multi au creierul spalat si vor crede ca smecheria este o virtute, ca nerespectarea legilor este un act de curaj. Pentru ca cei mai multi dintre romani nu isi dau seama ca ceea ce se intampla azi cu CCR si cu Presedintele se poate intampla maine cu fiecare dintre noi intr-un fel sau altul.

  Ii doresc Presedintelui sa aiba puterea de a sta pana la capat in mijlocul haitei de lupi, iar romanilor le doresc sa nu se lase orbiti de o ura indusa artificial si sa aiba puterea de a gandi cu mintea lor.
 • +2 (10 voturi)    
  ce se intampla? (Joi, 5 iulie 2012, 11:00)

  Andreea [anonim]

  Hotnews, ce se intampla cu transmisia, de ce nu o putem urmari din strainatate? Se afiseaza o eroare, puteti sa o remediati, please? Multumesc! Nu de alta, dar nu vreau sa ratez discursul presedintelui, stiu ca o sa-i desfiinteze pe analfabeti :-)
 • +4 (12 voturi)    
  Happy Day! (Joi, 5 iulie 2012, 11:01)

  _andrei_ [utilizator]

  Ce frumos trebuie sa fie sa creezi un document cu pareri personale, dar fara fundamentare juridica si sa sustii ca este motivatie pentru suspendarea presedintelui, si sa nu mai fie nimeni care sa te opreasca, pentru ca ai avut tu grija. Happy Day, USL!
 • +2 (10 voturi)    
  Toni GREBLĂ Biografie ciudată (Joi, 5 iulie 2012, 11:01)

  PSD-erbedeul [utilizator]

  Toni GREBLĂ Biografie ciudată
  http://www.senat.ro/FisaSenator.aspx?ParlamentarID=ed76058c-825e-4e89-a434-19b708fe537f
 • +4 (10 voturi)    
  Valoarea numarului (Joi, 5 iulie 2012, 11:02)

  Teris [utilizator]

  Politica romaneasca imi aminteste de un joc din copilarie in timpul caruia se canta : "la noi mai putine si la voi mai multe"...nu conteaza ideile, valoarea lor, valoarea omului..nimic!
  Ce conteaza este doar numarul!..El legitimeaza tot.
  Oricum nimeni nu asculta pe nimeni in parlament...vezi ce se intampla in timp ce MRU se apara in timpul motiunii de cenzura! Ponta & comp parca erau raii scolii!
 • +7 (15 voturi)    
  sedinta comuna "extraordinara" (Joi, 5 iulie 2012, 11:03)

  kokitza [utilizator]

  Bla bla bla . Un discurs plictisitor. Cuvinde multe si proaste . Si voi faceti la fel , ipocritilor . Ar trebui sa plati, pt aceleasi motive. Dar nu , ca voi va credeti mai presus de lege .
  In cea cel priveste pe Grebla , nici nu stie sa citeasca cererea ,facuta probabil de altul , gen Tonta sau Crinel . Cine vrea sa ne conduca , vai ce capul vostru . De ficare data cand aveti chef , ne chemati la referendum , pt ca nu puteti acepta infrangerea .
  • -4 (6 voturi)    
   si totusi (Joi, 5 iulie 2012, 11:19)

   eleonor [utilizator] i-a raspuns lui kokitza

   el nu stie sa citeasca iar tu nu stii sa scrii
 • +5 (9 voturi)    
  deci! (Joi, 5 iulie 2012, 11:10)

  kiron [anonim]

  nu prea vad a cum mai putem salva tara din mainile:

  1.taranilor semianalfabeti si tampiti de bautura
  2. mahalagiilor din cartierele marilor orase care se uita numai la antene si otv, fotbal, etc papa seminte la greu si sunt la limita saraciei
  3. intelectualilor lobotomizati, multi dintre ei deveniti intelectuali prin achizitia unei diplome
  4. politicienilor infractori de drept comun

  asta nu inseamna ca nu voi veni la ora 6pm! ma tem ca este putin prea tarziu...vom vedea! poate ca poporul se trezeste din bere si ura fata de base si actioneaza!

  nu inteleg unde sunt sindicatele? se odihnesc la umbra? unde sunt acei "oameni de bine" care vroiau sa traiasca intr-o tara libera si cu salarii 100% cu toate ca au productiviatea penultima din UE?

  pe de alta parte trebuie sa recunosc ca si base are partea lui de vina:

  1. trebuia sa nu-l accepte pe jigodia aia de tariceanu care era vandut psd-ului via patriciu si mafiei de partid; conform protocolului se alegea alt prim-min din pnl il refuza si pe ala si mergeam in anticipate cu sansa ca pd sa fie majoritar!
  2.nu trebuia pus boc si prim-min si sef de partid cand el nu poate conduce nicio scara de bloc;parte a haosului in care ne gasim e datorita lui; in plus pd-ul pe timpul domniei lui s-a umplut de banditi,( la propriu)
  3. venirea lui ungureanu care a fost perceputa de mafia transpartinica ca un gest de tradare si chiar o amenintare

  in concluzie base este dart jos de propria lipsa de inspiratie! pacat! iar noi am mai ratat o sansa sa devenim o tara europeana!
 • +7 (11 voturi)    
  AMF (Joi, 5 iulie 2012, 11:10)

  thjokki [utilizator]

  Lupta pt. noi Traiane si noi vom lupta pt. tine cu un vot si daca se continua abuzurile in strada.
 • +8 (12 voturi)    
  Hai, Base! (Joi, 5 iulie 2012, 11:13)

  Mai, Ioane! [utilizator]

  Arata-le ce inseamna inteligenta, onestitatea si curajul! Sa vedem cine - hmmm, sa fie Mr. Prime-Minister Copy Paste sau Crinutz-cel-din padurea-adormita ???- poate sa demonstreze ca are toate aceste calitati in acelasi timp in felul in care face politica PENTRU poporul roman?
  Nu ma astept sa existe vreun voluntar.......................
 • +15 (19 voturi)    
  Imi pare rau sa o spun dar... (Joi, 5 iulie 2012, 11:15)

  obikeno [utilizator]

  Romania nu va mai avea un politician de calibrul lui Basescu.
  Este incredibil ce se intampla. Este atat de evident incat si un copil ar intelege gravitatea situatiei. Pur si simplu institutiile statului sunt calcate in picioare.
  Eu voi vota impotriva suspendarii presedintelui. Oricate bube ar avea Basescu, nu este corect cum s-au desfasurat lucrurile. Sunt indignat profund sa asist neputincios la aceasta mascarada ordinara.
  • -1 (1 vot)    
   Basescu, cel mai mare patriot al ultimilor 50 de (Joi, 5 iulie 2012, 12:55)

   Grammaticus [anonim] i-a raspuns lui obikeno

   ani!
 • -7 (11 voturi)    
  cata temere (Joi, 5 iulie 2012, 11:17)

  catalin_mattei [utilizator]

  cata temere pe unii pt un vot pe care alegatorii il vor da.. indiferent de cat de nesimtiti, corupti, antidemocrati ar fi parlamentarii romani , Basescu sa va mentine sau nu la Cotroceni in urma unui vot popular... exista o mare deosebire fata de 2007: atunci presedintele radea si astepta cu multa seninatate momentul votului.. acum se opune prin orice mijloc.. de ce oare?.. nu de suspendare ii este teama presedintelui ci de faptul ca in urma ei va pierde imunitatea deplina ca sef al statului... sa nu se planga de Felix caci fac parte din familia ipocriziei , minciunii si crimei numita Securitate..
 • +6 (10 voturi)    
  in sfarsit (Joi, 5 iulie 2012, 11:18)

  cristinastoian [anonim]

  BRAVO BASE!!!!

  sper sa nu iti inchida microfonul dintr-o defectiune "tehnica"
 • -9 (13 voturi)    
  mincinosule (Joi, 5 iulie 2012, 11:21)

  geo12 [utilizator]

  "presedinte, care a refuzat sa ii minta pe oameni pe timp de criza"

  De la Traian citire:

  *16 ianuarie 2009: "Cu toata criza aparenta, Romania are resurse de finantare pentru diminuarea efectelor crizei. Ii asigur pe profesori ca legea majorarii salariilor cu 50% va fi respectata indata ce se va instala noul Guvern".

  * 15 iulie 2009: "Nu avem in momentul de fata niciun semn ca ar putea exista un derapaj, toate semnele sunt ca am reusit sa stopam declinul economic in trimestrul al treilea, urmand ca in trimestrul al patrulea si in primul trimestru din 2010 sa ne apropiem de nivelul de crestere economica din 2008".

  *4 decembrie 2009:"Priviti la modul cum Romania trece prin criza economica. Daca aceasta criza ar fi fost in anii '90, socul asupra populatiei ar fi fost mult mai mare. Incepem sa iesim din criza si trebuie sa recunoastem ca Romania a trecut cu bine peste cea mai dificila perioada a crizei".

  *4 decembrie 2009 :"Cifrele ne arata ca in trimestrul II din 2010 vom trece pe crestere economica. Romania are nevoie de un comandant care scoata nava din furtuna. Va asigur ca vom ajunge toti, nava si echipaj, in portul linistit, in trimestrul II al anului 2010."
 • -3 (5 voturi)    
  Ortografie (Joi, 5 iulie 2012, 11:21)

  eu [anonim]

  Au ajuns sa comenteze despre presedinte pana si cei care nu au cunostinte de baza ale ortografiei. Cei care fac erori de scriere, de genul "jusutitia" si "confjunctural" (vezi articolul de mai sus) ar fi bine sa mearga la scoala si pe urma sa mai comenteze.
  • +1 (3 voturi)    
   scrie tu 100 cuvinte/minut corect gramatical (Joi, 5 iulie 2012, 11:28)

   alex [anonim] i-a raspuns lui eu

   Si sa-mi spui daca-ti iese; //te-ai gasit sa nu taci, legandu-te de 2 erori de scriere in graba; Aici este live text //, live text insemnand scriere in timp real, urmarind vorbitorul; Acum intelegi? //(editat de HotNews.ro)
 • +16 (20 voturi)    
  Un presedinte DEMN (Joi, 5 iulie 2012, 11:23)

  Tom_Macaragiu [utilizator]

  Azi, prezenta Presedintelui in Parlament a fost un exercitiu de demnitate. Presedintele a avut o atitudine demna, rationala, echilibrata si argumentata.
  Presedintele a dominat adunatura usl si chiar am vazut unii parlamentari usl sorbind cu admiratie cuvintele lui Basescu.
  As vrea ca si parlamentarii sa incerce macar sa se ridice la inaltimea morala a Presedintelui
 • +15 (21 voturi)    
  Mafia in stare de SOC. Soc si Groaza (Joi, 5 iulie 2012, 11:25)

  Trojan.H [utilizator]

  Se uitau la Basescu cum le vorbeste de la tribuna parlamentuluil si NU LE VENEA SA CREADA. Au crezut ca Basescu se va ascunde de frica ca sobolanul. S-a vazut pe fetele lor socate ca incepe sa le fie frica. Frica ca e foarte posibil ca toata lovitura de stat planuita de atita amar de vreme sa esueze lamentatbil.
  Basescu i-a SPULBERAT!
 • +9 (13 voturi)    
  Parlamentari penali - Guvern copy -paste (Joi, 5 iulie 2012, 11:26)

  MirceaIo [utilizator]

  Astia sunt in stare sa scrie direct procesul verbal de la referndum si imediat sa il puna presedinte pe Crin Antonescu. CUM POT FI INLATURATI ACESTI INDIVIZI respectand legea pe care ei nu o recunosc???
  Dan Voiculescu, Victor Ponta,Ilie Sarbu (socru),Florin Georgescu,Ioan Rus,Titus Cirlateanu, Miron Mitrea, Adrian Nastase, Crin Antonescu, Sorin Rosca Stanescu, Ion Iliescu, Rodica Stanoiu etc, etc, etc. Am vazut cat le-a pasat de noi.
  • +13 (17 voturi)    
   Basescu Presedinte ! Jos Guvernul !! Demisia Ponta (Joi, 5 iulie 2012, 11:40)

   Daniel [anonim] i-a raspuns lui MirceaIo

   Cine a vandut tara ? Unde sunt cele peste 1500 de fabrici din Romania privatizate si ulterior inchise ? Acolo sa va cautati salariile si pensiile . Basescu a procedat corect . Toata lumea ne lauda pentru felul in care am gestionat criza , citi si voi presa straina !

   Alte crime facute de presedintele basescu: genocid, infometarea populatiei, vinderea tarii la turci, unguri, rusi, colaborare cu KGB, CIA, MOSAD, MI5, Alqaeda, cu George Bush, cu Nelson Mandela, cu Putin , cu Boris Eltin. A vandut muntii Carpati, Muresul oltul , de fapt toate raurile si lacurile din Romania …
   :)))) Fiti ma seriosi si ganditi limpede ! Trebuie sa ducem Romania spre normalitate . Nu putem sa reusim cu USL-ul , nu stiu daca PDL este solutia dar Romania trebuie sa continuie reforma ! Clar !
  • +2 (4 voturi)    
   Toti cei vinovati... (Joi, 5 iulie 2012, 11:49)

   prompt [utilizator] i-a raspuns lui MirceaIo

   ...de aceste grave incalcari ale celui mai elementar bun simt, MAFIA imbogatitilor prin functiile publice detinute si cu sistemul de PCR(pile-cunosrinte-relatii) pe spatele majoritatii saracite a romanilor in cei 22 ani, sper sa ajunga sa plateasca cu varf si indesat conform legilor in vigoare in conditiile unei justitii independente. Este incredibil cum capul mafiei (Voiculescu) a putut sa-si foloseasca ,,familia" pentru a scapa de justitie. Oameni buni, un Basescu merita aparat de suspendare chiar si numai pentru a-i vedea pedepsiti pe acesti mafioti care ne-au distrus cei mai frumosi ani. Deci, un NU hotarat la referendum, cel putin din partea mea.
 • -3 (5 voturi)    
  ... (Joi, 5 iulie 2012, 11:26)

  noji [utilizator]

  7 acuzatii, 10 balarii! :))
 • +10 (14 voturi)    
  il vrem pe Basescu,mai departe (Joi, 5 iulie 2012, 11:33)

  emi [anonim]

  Basescu a fost ales si reales ,prin vot de catre popor.Parlamentul, se substituie poporului.
 • 0 (4 voturi)    
  grupul parlamentar pedele (Joi, 5 iulie 2012, 11:39)

  Nicolae Kidman [utilizator]

  Un membru al grupului face o propunere; propunerea e supusa la vot: x1 impotriva, y1 abtineri.
  Un alt membru al grupului face o alta propunere; propunerea e supusa la vot: x2 impotriva, y2 abtineri.

  Am impresia ca in parlamentul Romaniei functioneaza legea conservarii maselor.
  • +1 (1 vot)    
   E principiul inertiei... politice (Joi, 5 iulie 2012, 11:53)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

   Un politician isi mentine orientarea politica atata timp cat asupra lui nu se manifesta actiuni din exterior.
   • -1 (1 vot)    
    mai degraba cred ca (Joi, 5 iulie 2012, 11:59)

    Nicolae Kidman [utilizator] i-a raspuns lui Constantin

    un politician roman e tôt timpul intr-un echilibru politic indiferent.
 • +16 (20 voturi)    
  Mesajul principal al presedintelui (Joi, 5 iulie 2012, 11:41)

  Ce am inteles eu [anonim]

  Ca un bun psiholog ce este, Presedintele Romaniei le-a dat diagnosticul pucistilor din Parlament: baieti, sunteti rupti de realitate! Si aceasta este si explicatia. Acolo, intre marmurile puse de sotii Ceausescu, calcand pe covoarele grele de brocart si luand masa cu 5 lei, parlamentarii romani sunt izolati de popor si de lume. Ei se cred dumnezei, fac tot felul de combinatii si de intrigi, dar nu au inteles ca Romania s-a schimbat, de cand sunt ei acolo. A evoluat in fiecare secunda, si nu pot sa schimbe acest lucru, decat daca ar avea puteri supranaturale sau o armata de ocupatie, la dispozitie. Deja, SUA si UE incrunta spranceana, FMI da bete la fund guvernului, Germania sare de-un cot in sus, iar cetatenii incep sa se enerveze. Am fost aseara in Piata Victoriei si am simtit furia in crestere a oamenilor, in strigatele si in claxoanele aprobatoare ale masinilor. Nu mai merge, tovarasi, veniti-va in fire! Tranzitia s-a incheiat, incepe o noua etapa. Incercati sa prindeti ritmul, nu sa trageti caruta inapoi, pentru niste interese inguste.
 • +2 (6 voturi)    
  Doua lucruri ma distreaza (Joi, 5 iulie 2012, 11:46)

  Gigi Kent [utilizator]

  1. Postacii care verifica "dosarul" parlamentarilor USL (vezi posturi mai sus)
  2. Politicienii PDL / dl Basescu care pusi fata in fata cu suspendarea au in continuare o problema cu plagiatul lui Ponta

  :)
  • -2 (2 voturi)    
   Hey (Joi, 5 iulie 2012, 13:23)

   Paul_Atreides [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

   Nu sunt PDL-ist,ca multi altii de aici, si nici o pe Basescu nu l-am prea agreat, dar cand ma uit la gunoaiele umane care distrug tot ce e legal in tara asta si isi baga picioarele in noi toti, evident ma refer la USL, ma apuca o dragoste brusca de Basescu. Nu vad nici un alt varf de referinta la aceasta ora de care sa-mi agat sperantele.
   MRU e inca in "faza incipienta", asa ca ce-mi ramane? Oricum solutia e in strada!
 • -1 (3 voturi)    
  frica (Joi, 5 iulie 2012, 11:47)

  VALI [anonim]

  Oare acesti politrugi de azi se cred nemuritori?Crede Antonescu sau Ponta ca ei vor fi vejnici si vor putea face ce vor dori din Romania.Sunt un simplu cetatean care sunt gata sa lupt pt ceea ce am castigat si nu am de gand sa tac chiar daca le va trece pin gand sa ne reduca la tacere.Cei doi care au sprijinul lui Voiculescu vor regreta amarnic ceea ce fac ei acum cu institutiile statului.Nu exista la ora actuala in Romania un politician mai patriot si mi bun decat Basescu.
 • +8 (14 voturi)    
  E timpul sa iesim in strada (Joi, 5 iulie 2012, 11:48)

  un doctor in stiinte cu doctorat luat pe bune [anonim]

  Asta iarna, pe ger de crapau pietrele au iesit in strada multe mii de manifestanti in toata tara(multi dintre ei manipulati, fosti apv-isti care isi vedeau amenintate pensiile nesimtite, fosti secretari de partid, fosti militieni, dar si oameni simpli afectati de criza) si au strigat "Jos Basescu".
  Acum, pe o vreme excelenta, cand vedem ca cizma comunista (PSD) data cu crema galbena(PNL) de lustragiul securist Felix distruge tot ce s-a construit in Romania democratica a ultimilor 8 ani, NU IASA NIMENI IN STRADA!!!!
  Oameni buni! Tineri cercetatori care va faceti doctorate PE BUNE!! Doctori care v-ati tocit coatele sa obtineti rezultate, sa va impliniti profesional, stiintific si nu v-ati coborat la impostura si plagiat! Ingineri, medici, profesori, (ce vreti voi) care ati invatat la scoala si nu ati ramas repetenti!!!
  Cum vreti voi sa mergeti in fata copiilor vostri si sa le spuneti "invata dragul tatei, caci cine are carte, are parte" si copilul o sa va raspunda "nu invat ca daca ma lasa si pe mine repetent o data, poate ajung si eu presedinte!".
  Nu v-a ajuns cu un cizmar si o analfabeta care ne-au confiscat 25 de ani din viata?
  Mai vreti iun repetent si un hot dovedit sa ne fure alti 10 ani? Pana cand? Imbatranim naibii si ne ducem, ca batranii nostri care au asteptat 40 de ani sa vina americanii.
  De ce sa tacem pecetluind soarta copiilor nostri?
  Cum poti sa ceri elevilor care dau bac-ul sa nu copieze la examen, cand tu, ca prim-ministru ESTI UN ORDINAR PLAGIATOR dovedit incontestabil???
  In plus, tupeistul si nesimtitul PONTA (care si-a lasat nevasta si copilul de catva luni pentru a se casatori cu fiica de ministru, asemeni parintelui sau spiritual care a fost casatorit cu doua fiice de ministri), a confiscat toata puterea din tara asta tranformandu-se din executiv in legislativ si judecatoresc.
  IESITI IN STRAQDA!!!! MOBILIZARE!!! APARATI DEMOCRATIA!!
  Nu mai stati la televizor, spectatori de la distanta la ce se intampla!!!
 • +9 (17 voturi)    
  Timisoareni in strada! (Joi, 5 iulie 2012, 11:52)

  Sani [utilizator]

  Protestul, deghizat într-o „promenadă civică”, va începe la ora 18 şi se va desfăşura pe traseul Corso-Alba Iulia. Manifestanţii vor purta eşarfe albe la gât.
  • -1 (5 voturi)    
   timisoara, trezeste-te! (Joi, 5 iulie 2012, 12:17)

   m_alina [utilizator] i-a raspuns lui Sani

   bravo, Sani! mobilizeaza-i! aseara, in Piata Victoriei, se scanda'' Timisoara, trezeste-te!'' ''Timisoara, unde esti?'' .. . sa isi spele timisoara , rusinea alegerilor din 10 iunie
  • +2 (2 voturi)    
   Auzi brâul.. (Joi, 5 iulie 2012, 12:48)

   The Knight [utilizator] i-a raspuns lui Sani

   Când zici timișoreni, te referi la cei de peste granița de vest a țării, vorbitori de lb maghiară? Am înțeles, au mai iesit ei tot așa si in '91, in Tg Mures. Totuși, mi-s timisorean original din nascare, deși cred ca nu ma potrivesc cu aceia. Multumesc.
  • -2 (2 voturi)    
   n-am esarfa alba!!! (Joi, 5 iulie 2012, 13:28)

   marmota carcotel [anonim] i-a raspuns lui Sani

   dar vin!!!!.. un tricou alb tot gasesc
 • +8 (12 voturi)    
  Nu va faceti griji ca... (Joi, 5 iulie 2012, 11:54)

  adryan10 [anonim]

  ne intoarcem la popor si-l intrebam. Daca poporul il iubeste foarte mult pe Base, va vota contra suspendarii. Deci nu va faceti griji.Eu, de exemplu voi fi primul care ma voi prezenta la vot.
  • -1 (1 vot)    
   La vot (Joi, 5 iulie 2012, 13:40)

   Leon_Magnificul [utilizator] i-a raspuns lui adryan10

   Nu-i dati plusuri, ca e sopirla.

   Noi vecinii lui Adryan10 o sa supunem la vot in Adunariea generala a vecinilor sa-l dam afara, Daca vecinii il iubesc, n-are de ce sa-si faca griji, nu-si pierde casa. Oricum, eu o sa votez primul.
 • +3 (9 voturi)    
  Urmeaza ofenisva impotriva economiei (private) (Joi, 5 iulie 2012, 11:54)

  Adrian Felix [anonim]

  Dupa ofenisva impotriva institutiilor democratiei, va urma ofensiva impotriva economiei (private).Cererea de suspendare este graitoare in acest sens.
  Puterea politica nu este un scop in sine, ci un instrument pentru imbogatire si pastrarea bogatiei, feriti de raspundere. Intr-o prima faza, USL va da cadouri la popor, ca sa ii ierte lovitura de stat si sa voteze demiterea Presedintelui (au anuntat deja o crestere a salariului la bugetari cu 8% din august). Dar asta va cauza o gaura imensa la buget care va trebui acoperita, fapt ce se va realiza prin cresterea cotelor de impozitate (adio, cota unica !) din 2013 - eu estimez ca va ajunge la cel putin 40%, ca inainte de 2005. Se vor inmulti contractele pe bani publici ale celor cu relatii (acestia finanteaza in prezent miscarea USL si isi vor dori banii inapoi), firmele mici vor fi cocosate si mai mult cu controale si impozite, se vor inmulti colosii de stat care vor fi ulterior privatizati cui trebuie (vezi, in curand, Hidroelectrica).
  Rezultatul: economia Romaniei se va baza pe capitalismul ”de cumetrie”, cu prapastia sa uriasa intre bogati si saraci (carora li se vor oferi, din cand in cand, ceva pomeni).
 • +1 (5 voturi)    
  cine voteaza? (Joi, 5 iulie 2012, 11:56)

  Agent Smith [anonim]

  Se supune la vot termenul pana la care Curtea Constitutionala sa dea votul consultativ: 6 iulie ora 12.00 sau doua saptamani (propunerea grupului PDL). UPDATE 221 voturi pentru 6 iulie, niciun vot impotriva, 8 abtineri.

  Ce nu inteleg eu, unde sunt voturile PDL-ului, ca doar ei au propus 2 saptamani, din moment ce zice nici un vot impotriva? Au propus si au fugit?
 • +1 (7 voturi)    
  Noua democratie? (Joi, 5 iulie 2012, 11:56)

  ...doar o intrebare [anonim]

  Daca CCR nu da aviz pana maine la ora 12:00, evtl. chiar un aviz negativ, neavand timp suficient pentru a analiza in mod serios cererea depusa, parlamentul va cere desfiintarea imediata a curtii constitutionale?
 • -1 (5 voturi)    
  Graba! (Joi, 5 iulie 2012, 12:07)

  Vasilik [anonim]

  Si cand te gandesti ca toata aceasta graba pt schimbarea lui Base e pentru al gratia pe Bombo...
  • 0 (2 voturi)    
   iti dai seama (Joi, 5 iulie 2012, 12:33)

   Nicolae Kidman [utilizator] i-a raspuns lui Vasilik

   Nu poate sta bombo pe ciorba de burta prea mult, mai ales cu rana aia groaznica din gat.
  • +2 (4 voturi)    
   cum le stii tu pe toate... (Joi, 5 iulie 2012, 12:39)

   geo12 [utilizator] i-a raspuns lui Vasilik

   bravo... poate imi poti spune si ce numere vor iesi la loto duminica...
   PS: "a-l gratia" ... nu "al gratia"
 • +2 (6 voturi)    
  // (Joi, 5 iulie 2012, 12:09)

  Ion Ion [anonim]

  In primul rand vreau sa spun ca astfel de manifestari anti-USL vor fi cenzurate in luni ce urmeaza.
  PDL-ul a furat si bineinteles au politizat si ei in mare masura institutiile publice. USL in schimb vine ataca atat de fatis institutiile si le "reformeaza" cum le place incat nu te poti gandi decat la ce e mai rau. Cand ai in frunte un prost si un hot cu titlul de doctor la ce te poti astepta?
  Imi pare sincer rau ca incaodata Traian Basescu e "raul" cel mai mic din toata afacerea asta!
  Tot ii aud ca se plang ca le-au fost taiate salariile bugetarilor... Ce dracu mah?!!
  La munca bugetarilor, mergeti in sectorul privat si sa vad cat de competenti sunteti!
  Sa va vad muncind, platind taxele etc..
  Te duci la un ghiseu, ca avem destule, si vrei sa platesti sau sa soliciti ceva si vezi cucoanele ce sictir au ca indraznesti sa le deranjezi.... Cine dracu iti plateste salariu?!!
  Vezi pe unu de a fost de 3 ori in mandat la Parlament ca ajunge presedinte, cum dracu'??
  Unu fura ca prostu' cuvant cu cuvant si nu e domnule plagiat?
  Chiar ne iau de fraieri si las ca mugulanu' roman ii voteaza!
  Firar al dracului de tara si de romani prosti!!
  Sa-i ia dracu si pe astia de ne fura de zeci de ani, indiferent de asa zisa culoare politica!//
  (editat de HotNews.ro)
 • +2 (6 voturi)    
  CCR (Joi, 5 iulie 2012, 12:12)

  Cristina [anonim]

  Sper ca CCR nu asculta de mafiotii din parlament. CCR este o institutie separata care nu raspunde in fata parlamentului.
  Judecatorii de la CC trebuie sa dezbata serios punctele din documentul de suspendare (bine, e o ciorna de 2 lei acel 'document'), cred ca sunt necesare mai multe zile.
 • +4 (10 voturi)    
  alta e stirea (Joi, 5 iulie 2012, 12:15)

  I [utilizator]

  Crin a fost la lucru astazi!
 • +10 (14 voturi)    
  Mi-a placut (Joi, 5 iulie 2012, 12:17)

  omezu [utilizator]

  Mi-a placut discursul lui Base de azi. Simplu, scurt, la obiect si cu bun simt. Nu pot sa inteleg de ce jeg...pardon domnul Antonescu era atat de crispat, doar planul merge uns...simte ceva in dos?
  Ne vedem in piata si la referendum.
 • -6 (10 voturi)    
  si Basescu asta e de fapt un fassss (Joi, 5 iulie 2012, 12:22)

  marius [anonim]

  mare figura si Basescu... A avut timp 3 ani de zile sa puna in aplicare rezultatul de la referendum. De ce nu a facut-o?
  • +5 (7 voturi)    
   ?!? (Joi, 5 iulie 2012, 12:31)

   Nicolae Kidman [utilizator] i-a raspuns lui marius

   Ia enumera-ne atributiile presedintelui, sa vedem cum ar fi putut-o face.
 • +5 (7 voturi)    
  ccr (Joi, 5 iulie 2012, 12:26)

  marianstar [utilizator]

  A luat doua saptamani in 2007: http://www.ccr.ro/deciziitotal/pdf/2007/ro/avizconsultativ.pdf

  E imposibil de redactat asa ceva intr-o zi. Aproape sigur CCR va refuza sa se pronunte pana maine la 12.00 si daca astia continua ignorand Constitutia, atunci vom avea o criza de toata frumusetea, doar ca nu mai pot sa atace CCR (au declarat ca respecta deciziie).

  Si tineti cont ca constatarea starii de interimat si validarea referendumului le face prin Constitutie CCR, deci e imposibil de evitat cu Monitorul Oficial si alte chestii .Daca decide ca trebuie sa se astepte avizul ei, nu o sa constate starea de interimat si Antonescu nu poate intra in Cotroceni.
  • +3 (5 voturi)    
   hm (Joi, 5 iulie 2012, 12:50)

   cristinastoian [anonim] i-a raspuns lui marianstar

   nimic nu e imposibil pentru USL si plagiatorul Ponta
 • +7 (13 voturi)    
  Basescu (Joi, 5 iulie 2012, 12:30)

  vasile-roaita [utilizator]

  Basescule, chiar daca ai sa cazi la referendum sa nu te lasi invins, sa preiei conducerea PDL si sa candidezi la alegeri, nu ca presedinte ci ca prim-ministru cu MRU presedinte. Pina la urma trebuie sa le-o dam la uslinosi in bot, sa nu mai pupe ei guvernul in veacu vecilor.
  • +6 (8 voturi)    
   in piata (Joi, 5 iulie 2012, 12:41)

   Radu [anonim] i-a raspuns lui vasile-roaita

   Trebuie sa ne spunem punctul de vedere in strada astazi dupa ora 18, pe forumuri si bloguri nu schimbam nimic..este suficient ca ce care gandesc si inteleg amenintarea ce ne paste sa nu faca nimic ca acest rau intrupat de USL sa puna stapanire pe vietile noastre. In strada oameni..nu pentru partide sau oameni politici ci pentru noi
  • -1 (1 vot)    
   Noi Poporul (Joi, 5 iulie 2012, 13:11)

   Buz [utilizator] i-a raspuns lui vasile-roaita

   Cand PPDD, decurand va ajunge la putere, noi Poporul Muncitor va vom da cu bita in cap si la pedelisti si la uselisti, ca ne-ati intrat in casa si ne-ati pradat. Nu va ajuns asta, ca ati taiat si gradele la handicapati ca sa moara de foame. Ati facut ca Hitler. Exterminativa unii pe altii ca la urma va exterminam noi pe cei care ati mai ramas, SOBOLANILOR!
  • 0 (0 voturi)    
   Basescu (Joi, 5 iulie 2012, 14:03)

   lamationairetia [utilizator] i-a raspuns lui vasile-roaita

   Este cea mai buna idee! MRU presedinte si Basescu PM.
   Nu te lasa, poporul care gandeste e cu tine si asta-i important. Nu ai incalcat Constitutia!
  • 0 (0 voturi)    
   USL este un dezastru... (Joi, 5 iulie 2012, 17:08)

   costica [anonim] i-a raspuns lui vasile-roaita

   Numai ca romanii NU mai vor Traian Basescu si PDL.
   Asta au aratat clar rezultatele alegerilor locale, a PIERDUT PDL, NU a castigat USL, ca USL NU a facut nimic, ce merite ar fi avut sa castige ?!
   PDL si Traian Basescu au pierdut.
   USL este un dezastru pentru Romania, numai ca Traian Basescu a ratat sansa de a schimba Romania, a pierdut INCREDEREA pe care romanii i-au dat-o in 2004, la Referendum suspensarea este de asteptat...
   Romanii nu-l mai vor dupa ce a jignit toate categoriile sociale si profesionale, pe medici, pe pensionari, pe functionarii publici, pe politisti, pe mamicile cu bebelusi....a jignit Parlamentul Romaniei nu o data, a acuzat CC a Romaniei de cate ori Hotararile acesteia nu erau pe placul lui...
   Au trecut romanii peste scaderile de salarii dar NU pot trece peste jignirile si acuzatiile nefondate ale celui care a fost ALES sa-i conduca...
   Si apoi, in locul meritocratiei care sperau sa o instaleze Traian Basescu, romanii au vazut continuarea clientelismului PSDist, altfel ce justifica numirea Robertei Anastase in fruntea Camerei Deputatilor decat sustinerea nejustificatea a lui Basescu ?! La fel cu Boc, cu Udrea, cu Boagiu, cu EBA la Brusselles, o rusine efectiv....
   Asa ceva NU se iarta, asa NU se guverneaza....
   Pentru asta a pierdut Traian Basescu.
 • -1 (1 vot)    
  Rusine, parlamentari! (Joi, 5 iulie 2012, 12:33)

  oana [anonim]

  Ar trebui ca in fiecare judet parlamentarii sa fie pusi pe o LISTA A RUSINII si afisati in locuri publice in colegiile unde au fost votati. Sa scrie numarul de absente din parlament, numarul de initiative legislative si care sunt acestea. SI SA NU-I MAI VOTAM!!!! Nu sunt decat o clica de oportunisti pusi pe capatuiala! Au uitat ca nu ei sunt stapanii nostri, ca nu pot dispune de viata noastra dupa bunul plac si interes, CI NOI SUNTEM ANGAJATORII LOR! Noua daca avem o absenta nemotivata ni se desface contractul de munca. SA LE DESFACEM CONTRACTELE PE TERMEN NELIMITAT! Cum ne pot reprezenta hotii si mincinosii, cum poate fi presedintele nostru un om care in calitate de parlamentar a declarat ca merge in parlament doar cand are el chef?
  In tara aceasta au fost martiri care au murit pentru o idee, care s-au jertfit pentru LIBERTATE, sa nu ne vindem sufletul pentru un blid de mancare!
  Sa deschidem bine ochii pe viitor, sa ne informam bine cine sunt cei care ne solicita votul si ne promit marea cu sarea, iar pe cei de azi SA NU-I MAI VOTAM!!!!

  Nu pentru-o lopată de rumenă pâine,
  nu pentru patule, nu pentru pogoane,
  ci pentru văzduhul tău liber de mâine,
  ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
  (Radu Gyr)
 • 0 (2 voturi)    
  Aici vorbiti degeaba ! (Joi, 5 iulie 2012, 12:38)

  Adrian Buduroi [anonim]

  Iesiti in strada pentru a va face auziti.
  Daca nu o mai faceti pentru voi pentru ca v-ati saturat de tot ceea ce ati avut de tras si indurat toti acesti ani, (indiferent cine ar fi fost la conducere), ganditi-va macar la copiii si/sau nepotii vostri si cei ce vor veni dupa ei. Macar ei merita "o tara ca afara" (titlul piesei compuse de Vunk - citez sursa ca nu sunt copy paste).
  O tara unde legea nu se schimba peste noapte dupa bunul plac al celor ce preiau puterea si unde institutile independente ale statului, isi pastreaza independenta si nu sunt transformate in gazete de perete (ex: monitorul oficial) si nici in institutii aservite TRADATORILOR DE TARA.

  Ne vedem in strada !
 • +1 (5 voturi)    
  sheandonovan@yahoo.com (Joi, 5 iulie 2012, 12:42)

  sheandonovan [anonim]

  ce trista reprezentatie ... ce mascarici ... dar ma voi intoarce in tara.
 • -2 (4 voturi)    
  suspendarea lui Basescu (Joi, 5 iulie 2012, 12:54)

  alabala [anonim]

  Ajunge cu minciunile si cu afronturile lui Basescu fata de toate categoriile sociale, poporul , ca asa e Constitutia inca , trebuie sa hotarasca odata si odata, eu pledez pentru Republica Parlamentara, sa--si scaota ei ochii in Parlamment si apoi sa faca ce trebuie pentru cresterea PIB si a venitului minim pe economie la cca. 1500$, ca sa scapam de saracie, sa traiasca frumos si sanatos si poporul roman, pentru ca destul i-am slugarit si servit pe altii.
 • +1 (3 voturi)    
  Constrangerea termenului de pronuntare a CC (Joi, 5 iulie 2012, 12:55)

  Stefan [anonim]

  Este legal, a impune un termen limita pentrupronuntarea unei devizii a CC? Sau nu este explicit mentionat acest lucru.
 • +4 (6 voturi)    
  Cine reprezinta pe cine ? (Joi, 5 iulie 2012, 12:56)

  DORIN BRETAN [anonim]

  Antonescu ajuns senator de pe locul 3 pe liste vrea sa ia locul singurului om , bun sau rau votat de majoritatea din intrega tara? Ma intreb eu ca om simplu , daca unui presedinte i se poate intampla asta, mie om de rand ce mi se poate intampla daca supar pe cineva din GASCA?
 • +3 (5 voturi)    
  Proiect de lege prin initiativa cetateneasca: (Joi, 5 iulie 2012, 12:59)

  Grammaticus [anonim]

  orice abuz in suspendarea presedintelui, orice referendum lansat de interlopii din parlament sa fie platiti de ei din propriile buzunare de acum incolo! cine vrea sa suspende un presedinte votat de ori sa plateasca! nu tot noi din banii de sanatate si mincare!
  sint suficiente 100.000 de semnaturi!
 • +2 (4 voturi)    
  CTP (Joi, 5 iulie 2012, 13:01)

  ikaros [utilizator]

  CTP i Adevarul " cand USL a castigat puterea in modul acesta ganditi-va cum v-a proceda cand v-a trebui s-o cedeze". Acum ori niciodata! IESITI IN STRADA!
 • +2 (4 voturi)    
  Haideti in strada! (Joi, 5 iulie 2012, 13:10)

  ioana [anonim]

  Foarte bun discursul lui Basescu. Este plin de curaj, a dat dovada ca de fiecare data de onestitate si a avut si respect.
  Sa iesim in strada! Sa ne aparam institutiile, iar Basescu merita sa ramana presedinte, macar sa-si termine mandatul.
 • +1 (3 voturi)    
  Vai de Antonescu.. (Joi, 5 iulie 2012, 13:19)

  Liviu [anonim]

  A fost prea mare "jucator" Basescu... lasa ca vine Antonescu si o sa fim linistiti, atat de linistiti ca in afara de a aplauda prima masura luata, aceea de a-l gratia pe Nastase, n-o sa mai vedem nimic. Offf, Romanie draga... tara lui Papura Voda.
 • 0 (2 voturi)    
  Basescu (Joi, 5 iulie 2012, 13:29)

  Paul_Atreides [utilizator]

  Basescu si-a castigat respectul meu astazi doar pentru faptul ca a avut curajul si taria de a sta in fata gloatei USL-iste din parlament!
 • -2 (2 voturi)    
  Opinie (Joi, 5 iulie 2012, 13:29)

  oby [anonim]

  sper ca romanii sa voteze pentru pastrarea in functie a presendintelui, astfel viitorul tarii este incert, si asa avem o imagine groaznica in Europa. Si asa suntem in criza economica, numai una politica ne lipsea. Bravo usl, nu aveti interes pentru nimic decat scopurile proprii inguste.
 • -1 (1 vot)    
  24 de ore (Joi, 5 iulie 2012, 13:30)

  Leon_Magnificul [utilizator]

  Parlamentul ii cere CCR sa se pronunte pina vineri la ora 14.00. De unde si pina unde? Cum poate o institutie a statului sa dea termen altei institutii a statului independente?
 • +1 (1 vot)    
  Basescu este cu adevarat un om politic responsabil (Joi, 5 iulie 2012, 13:53)

  lamationairetia [utilizator]

  Lasati orice iluzii voi cei ce sunteti acum in RO si aveti o minte limpede , sincera, nepervertita. USL nu ne mai da nicio sansa!
  Basescu este cu adevarat un om politic responsabil. Omeneste are greseli, dar cine n-are? Tot respectul pentru fermitatea lui de a infrunta MAFIA ( a se vedea Constantinescu fugarit si in invins de .....).
  Veti ramane in istorie dle. presedinte pentru acest curaj. Daca astazi PSD este obligat sa dea OUG de modificare a legilor si institutiilor democratice, este tocmai pentru ca acestea functionau bine si in defavoarea infractorilor indiferent de culoare politica.
  Si pigmeii au rolul lor, cred ca acela de a constientiza cetatenii adormiti ca sunt in pericol mare de tot.
  Ca se voia schimbarea lui Basescu, poate sa fie de inteles, dar este total de neinteles ca pentru aceasta sa se faca ilegalitati de catre o insitutie fundamentala a statutului de drept, ( parlamentul) care pune in pericol chiar stabilitatea tarii.
 • 0 (0 voturi)    
  Veti ramane in istorie dle. presedinte (Joi, 5 iulie 2012, 14:04)

  lamationairetia [utilizator]

  Lasati orice iluzii voi cei ce sunteti acum in RO si aveti o minte limpede , sincera, nepervertita. USL nu ne mai da nicio sansa!
  Basescu este cu adevarat un om politic responsabil. Omeneste are greseli, dar cine n-are? Tot respectul pentru fermitatea lui de a infrunta MAFIA ( a se vedea Constantinescu fugarit si in invins de .....).
  Veti ramane in istorie dle. presedinte pentru acest curaj. Daca astazi PSD este obligat sa dea OUG de modificare a legilor si institutiilor democratice, este tocmai pentru ca acestea functionau bine si in defavoarea infractorilor indiferent de culoare politica.
  Si pigmeii au rolul lor, cred ca acela de a constientiza cetatenii adormiti ca sunt in pericol mare de tot.
  Ca se voia schimbarea lui Basescu, poate sa fie de inteles, dar este total de neinteles ca pentru aceasta sa se faca ilegalitati de catre o insitutie fundamentala a statutului de drept, ( parlamentul) care pune in pericol chiar stabilitatea tarii.
 • +1 (1 vot)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 5 iulie 2012, 14:07)

  [anonim]

 • 0 (0 voturi)    
  CCR sa judece intai cererile PDL depuse mai demult (Joi, 5 iulie 2012, 14:10)

  Karla [anonim]

  In sedinta de maine CORECT ar fi ca CCR sa judece intai cererile PDL depuse mai demult si apoi suspendarea. Si sa fie corecti. CCR are puterea sa puna lucrurile pe drumul normal si sa nu permita aceste derapaje inimaginabile din partea USL. Sa-i vedem maine ce vor face.
 • +6 (6 voturi)    
  TOT RESPECTUL PTR. PRESEDINTELE BASESCU (Joi, 5 iulie 2012, 14:21)

  mihai [anonim]

  Felicitari D-le Presedinte!
  Ati dat dovada de onoare, fermitate, curaj. Sunteti un om politic extraordinar.Este de necontestat caracterul dvs. Ati dovedit f. multe si aveti respectul meu si astazi ati mai castigat respectul si din partea celor care poate nu va aveau la inima.
  Sa nu lasam oameni buni ca ceea ce am castigat pana acum sa se spulbere,. sa ne facem auziti si sa iesim in strada. Oare nu este evident ca omul asta nu doreste decat binele acestei tari, un stat in care autoritatile sa functioneze, un stat liber si democrat ?
  Sunt un tanar ca mii de alti tineri din aceasta tara si vreau sa traiesc intr-o tara libera si democrata, unde drepturile iti sunt respectate, legile sunt respectate.
  Treziti-va !
 • +2 (2 voturi)    
  Fericiti cei saraci cu duhul ! (Joi, 5 iulie 2012, 14:29)

  just.me [utilizator]

  Nu-si dau seama ca sunt folositi de mafia USL pe post de maciuca, n-au habar ca in capul lor se vor sparge toate oalele, economice, politice... Ne prabusim si ei tipa de incantare cu cat li se pare circul mai distractiv. Or sa voteze fara creier, happy ca dau intr-unul cu piciorul, cantand fericiti in drum spre iad ....
 • +1 (1 vot)    
  Parlamentul peste 50% sunt penali (Joi, 5 iulie 2012, 15:10)

  Lucianmotzul [anonim]

  le este frica de Justitie si ca trebuie sa justifice averile facute prin hotie timp de 22 de ani ,Voiculescu sacrifica bani sa acape de puscarie ,iar ei aplica lozinca ,, hoti unitiva ,,, ca sa scapam de puscarie ,nu vrem legi nu vrem constitutie ,nu vrem justitie NOI SUNTEM TOT> Asa ca frati romsni votati ca veti vedea o saracie lucie si inca citeva milioane de romani vor parasi tara ,vor ramine pensionari si asistati sociali ,
 • -2 (2 voturi)    
  Precizare! (Joi, 5 iulie 2012, 15:10)

  TomaN [anonim]

  Cei care sunt asa de patimasi fie in sustinerea fie in combaterea suspendarii sau a metodei folosite ar fi bine sa nu uite ca este ACELASI parlament pe care il avem de 3 ani si jumatate: acelasi palament care aclama asumarile de raspundere "fara numar" ale guvernelor Boc_n.

  Pana la urma un nou vot, bun sau rau (depinde din ce parte privesti) va trebui sa lamureasca lucrurile.
  Tot respectul pentru cetateanul votant, indiferent care este rezultatul scrutinului pentru ca aceasta este esenta democratiei.
 • +2 (2 voturi)    
  un nou guvern (Joi, 5 iulie 2012, 15:26)

  rem7x [anonim]

  Eu il vreau pe Soviani prim-ministru, sau ministru de finante, ca prea le stie pe toate. Acum ca au vazut ce poate Ponta, Antonescu &co as vrea un guvern cu Soviani, Ciutacu, Gadea , Ciuvica, Ursu si altii din echipa lor , ca sa-i vada si pe astia tara ce pot. Haideti, ca se poate pana la alegeri !
 • -2 (2 voturi)    
  Traian Basescu - imaginea unui om infrant.... (Joi, 5 iulie 2012, 15:27)

  costica [anonim]

  Imaginea lui Traian Basescu la sedinta de azi este imaginea unui om haituit, infrant, departe de imaginea aia triumfatoare si castigatoare cu care aparea Traian Basescu in 2004 in Piata Universitatii dupa ce-a castigat Prezidentialele sau dupa ce-a castigat Referendumul din 2009.
  Traian Basescu a pierdut pe propria greseala, o greseala greu de inteles la valoarea lui de mare om politic.
  Sa nu fi stiut el ca masele azi te iubesc dar maine te pot arunca la groapa istoriei cand nu le acorzi respectul si grija pe care le-o datorezi ca sef ales al lor?!
  Basescu a gresit crezand ca romanii vor suporta la nesfarsit minciunile, aroganta si sfidarea pe care el le-a aratat tuturor categoriilor sociale si profesionale, fara sa rateze vreuna!!!
  Periodic, Traian Basescu aparea la TV si cu coasa prezidentiala ataca tot ce misca in societatea romaneasca, jignind si trecand prin foc si para tot ceea ce nu ridica in slavi mareata lui guvernare.
  Adaugand clientelizarea politica inadmisbila, dupa ce Traian Basescu promisese romanilor in 2004 ca PDL va fi "altceva" decat PSDul corupt(ce-o recomanda pe Roberta Anastase ca Presedinta la camera Deputatilor decat sustinerea fara temei a lui TB, la fel cazul lui Emil Boc(o catastrofa de Prim Ministru), la fel cazul Dnei Udrea si al celorlalti inalti demnitari PDListi care au ocupat functii inalte in PDL si in statul roman exclusiv datorita sustinerii lui Traian Basescu, fara nici un alt merit.
  Iar minciunile pe care le-a repetat intr-una Traian Basescu(amintiti-va ca in iarna oamenii si la Bucuresti si la Cluj si la Resita si la Brasov si la Galati... strigau: "Mincinosii"!
  Asa va ramane in memoria romanilor Traian Basescu si guvernarea PDL: o guvernare plina de minciuni, de incompetenta si de clientelism politic.
  Iar Traian Basescu a ratat sansa pe care romanii i-au dat-o in 2004, cand au avut increderea ca el va fi cel care va scapa Romania de "democratia originala" a lui Ion Iliescu si va aduce in Romania competenta si meritocratia.
  • 0 (0 voturi)    
   probabil (Vineri, 6 iulie 2012, 1:24)

   Tom_Macaragiu [utilizator] i-a raspuns lui costica

   asa se vedea de la antene?!

   de aici de unde ma uitam eu la tv se vedea ca iar le-a tras-o comunistilor.
 • +1 (1 vot)    
  Romania (Joi, 5 iulie 2012, 15:41)

  cbarladeanu [anonim]

  Ceea ce s-a intamplat dovedeste cat de proaste si necorelate sunt legile acest lucru oferind unele brese USL. Solutia pentru a nu fi calcati in picioare sunt protestele ferme.
 • -3 (5 voturi)    
  HAI CU SUSPENDAREA (Joi, 5 iulie 2012, 15:42)

  Mihaela [anonim]

  Presedintele plangacios: SUSPENDAT
  Presedintele jucator ( alba - neagra): SUSPENDAT
  Presedintele " tiganca-imputita" : SUSPENDAT

  Extraordinar. Cat ati stat la guvernare nu va interesat respectarea referendumului care cerea Parlament Unicameral si 300 de parlamentari. Te-ai trezit acum Base cand e vorba de suspendarea ta. Pleaca si lasa-ne. Nu o sa mai ai sustinerea populatiei ca la referendumul din 2007.

  Base, iubire, meriti sa fi suspendat, ca de cand ai devenit presedinte ai generat numai instabilitate politica. In loc sa-ti vezi de atributiile tale de presedinte, sa linistesti clasa politica cand erau momentele cele mai grele ale crizei, te-a interesat numai sa pui paie pe foc si sa te certi cu toata lumea.
  Extraordinar. A PLAGIAT PONTA . Tot cacatul cu plagiatul tot de la tine e fabricat. In loc sa-si faca treaba, Ponta sta sa explice DACA si cu PARCA a plagiat.
  In loc sa reprezinti tara in modul cel mai respectabil posibil, te plimbai cu mainile in buzunar si fluierand ca pe stadion. Felicitari !!!! Mai demn ne-a reprezentat PONTA.

  VAI !!! CURSUL VALUTAR. Ce atata vai a crescut euro. Ce pana acum a scazut? Pe timpul PDL a scazut euro la 2 lei?

  PDL mergeti la miting ca vor veni cei 3 pensionari care se lauda BASESCU ca nu au pierdut la pensie , ba chiar au castigat. Ceilalti care au pierdut la salarii si pensii au facut frigul zi de zi, seara de seara, cand au cerut demisia presedintelui la - 10 grade. I-au mai ciomagit si polititstii trimisi de Basescu. HAI BASE O MINERIADA. NU VREI????? ADU MINERII CA TE SUSPENDA.

  Stii vorba: Sa traiti bine. Eu iti spun:

  SA PLECI BINE
  CU SUSPENDAREA CARE VINE.

  Pentru ca nu am voie sa-l critic pe iubitul presedinte Basescu, astept injuraturile si comentariile rautacioase la cele scrise. Eventual cu portavocea cu fac cei de langa blocul meu. Daca unii asculta telefoanele, altii urmaresc oamenii ca sa urle prin cartier cine cu cine a facut sex, cine mananca, cine isi bate copilul in casa, etc.
  • +1 (3 voturi)    
   raspuns (Joi, 5 iulie 2012, 15:56)

   cbarladeanu [anonim] i-a raspuns lui Mihaela

   Ai multe de invatat. Citeste si nu mai pierde vremea cu emisiunile lui Mircea Badea. Romanii daca nu ai inteles se revolta nu de ce se intampla acum CI CUM SE INTAMPLA.
   De ce vorbesti de plagiat daca nu stii ce inseamna acest lucru. Ca tine sunt cei care astazi conduc tara: vorbesc, isi dau cu parerea in toate. Ca la fotbal.
  • +1 (1 vot)    
   Hai cu suspendarea (Joi, 5 iulie 2012, 18:09)

   antisecta uslasa [anonim] i-a raspuns lui Mihaela

   Fara sa ma califici ca fiind"rautacios", eu vreau sa te intreb cu toata seriozitatea: Mihaela, tu esti..."dragostea mea"? Atunci, nu-mi ramane decat sa sar de cateva ori in sus, ca de strans in brate nu pot sa te strang, din mai multe motive... Primul ar fi acela ca nu vreau sa ma molipsesti (prin atingere), cu microbul comunismului, pe care vad clar ca incerci sa-l maschezi, fara a fi un pic diplomata(macar ca mai toti comunistii au studii la gheorghiu, unde se invata chestia asta, dar , probabil, tu in timpul ala erai ocupata cu totul altceva, probabil, cu scobitul in...nas).Si inca multe motive mai sant, dar , crede-ma, nu ma pot cobori la nivelul tau! Constiinta mea de roman, nu altceva, nu-mi permite lucrul asta!Daca nu as fi trait perioadele astea de timp(la revolutie, aveam 36 de ani), as mai zice, dar asa, cand marea majoritate a oamenilor cu mintea limpede zic ca e alba, tu zici ca nu, de fapt e neagra!Esti de-a dreptul ridicola, nici nu aveai ce cauta sa postezi pe site-ul asta!Locul tau de postare e pe "Mediafax", unde comenteaza orbii si asistatii sociali!De altfel nici nu trebuie sa mai spui ca sursa ta de informare e a3 , ca se vede de la o posta!Daca ai avea puterea sa vezi un pic mai incolo de lungul nasului, ai putea sa vezi si faptul ca Base nu e chiar asa cum il descriu ponta, gladiol, felix et comp.Spune tu, cand s-a mai pomenit ca politicieni de varf, corupti, sa fie deferiti justitiei?Asa-i ca la intrebarea asta te cam ...ineci?Multe, foarte multe ar fi de spus,dar stiu ca nu se merita, asa ca...te las sa faci ce sti mai bine, sa te uiti cu binoclul la vecini, si, eventual, sa faci sex cu cine vrei!
 • +1 (1 vot)    
  aviz consultativ (Joi, 5 iulie 2012, 15:50)

  Marian [anonim]

  Nu ma pricep prea mult,
  dar daca avizul consultativ va fi negativ,
  ce se poate intampla ?
  mai mergem la referendum ?
 • +2 (2 voturi)    
  intrebare (Joi, 5 iulie 2012, 16:06)

  intrebare [anonim]

  S-a uitat ori nu se stie că d-l CRIN ANTONESCU este finul lui DINU PATRICIU ?

  DINU PATRICIU este nasul de cununie al familiei CRIN ANTONESCU și ALINA VALEAN
 • -1 (1 vot)    
  Un " mare" democrat spunea o ghicitoare ... (Joi, 5 iulie 2012, 16:26)

  vfgghhfffhfhwfh [anonim]

  Acum circa jumatate de an cineva (un " mare" democrat ) spunea in direct cam asa :
  Si acum ghici ghicitoarea mea ...... Ia ghiceste cine pleaca ?
  Nu au fost termene sau tate de reper, asa ca e valabil pentru oricine si oricand.
 • -3 (3 voturi)    
  raspuns (Joi, 5 iulie 2012, 17:26)

  democrat [anonim]

  Postacii basisti lucreaza zilele acestea cum nu s-a mai vazut!
  Eu sunt un adevarat democrat! Si vreau sa plece acest tovaras conflictogen care in ultimii ani a adus atatea deservicii societatii romanesti. A invrajbit diferite clase sociale, a aruncat, cand a vrut, pe piata tinte false. Si-a batut joc de noi cum a vrut, a mintit cu nerusinare cand i-a placut, si o face fara nici o mustrare de cuget! Un asemenea individ trebuie sa plece cat mai repede pentru ca societatea romaneasca sa renasca si sa ne indreptam spre civilitate!
  • +2 (2 voturi)    
   RHT (Joi, 5 iulie 2012, 18:21)

   Jimmy Hoffa [utilizator] i-a raspuns lui democrat

   USL-ul isi subordoneaza institutiile. Lucrul asta nu are nicio legatura cu interesele poporului, ci cu interesele USL-istilor. Este un fapt pe care niciun om intreg la cap nu il poate nega. Lasa-ne cu textele "Din cauza lui Basescu ne merge prost", "Basistii lucreaza" etc. Sa vedem ce veti mai spune cand Nastase "sinucigasul" va fi gratiat de Crinut, jegurilor rosii!
 • +4 (4 voturi)    
  Multumesc Presedintelui Romaniei (Joi, 5 iulie 2012, 18:02)

  Marigold [utilizator]

  ...pentru discursul impecabil si tinuta ireprosabila in aceste momente prin care se pare ca trebuie sa treaca democratia romaneasca. Sper ca totul va fi spre mai binele tarii si ca ura, batjocura si ipocrizia comunistoida nu vor avea sorti de izbanda nici acum. Urmarind ce s-a petrecut in Parlament azi, mi s-a parut ca revad sedinta in care Presedintele Basescu a condamnat definitiv fostul regim comunist ca unul criminal si imoral. Doar atunci am mai vazut atata ura dezlantuita, batjocura vulgara si atatea fetze schimonosite si abrutizate ...sa speram ca asta a fost ultima zvacnire a regimului criminal si imoral, a ce a mai ramas din el...si ca restul Romaniei civilizate va alege democratia, libertatea si respectul fata de Constitutia Romaniei si legile tarii.
 • +2 (2 voturi)    
  Domnule Presedinte, (Joi, 5 iulie 2012, 19:56)

  silaghi [utilizator]

  Suntem alaturi de dumneavoastra! Multi nu iesim in strada, ca asa e lenea intelectualului sau a generatiei "calculator", dar noi suntem aici. Si asta se va vedea la vot, asa cum s-a vazut si in 2009. Hai cu referendumul! Si vreau si un referendum pentru modificarea Constitutiei!
 • +1 (1 vot)    
  De ce asa graba! (Joi, 5 iulie 2012, 22:34)

  Vasile [anonim]

  De cand parlamentul da termene de excutare curtii!

  E nesimtire curata si nepasar ata de Constitutie.

  Modificarea Constitutiei nu este importanta pentru cei ce spun ca vorbesc in numele nostru?

  Chiar unii nu mai au rusine si bun simt?

  De la inceputul anului nu au dat dovada de chef de munca si acum i-a apucat dragul de munca!!

  E caldura vinovata!
 • 0 (0 voturi)    
  Exista o urare... (Vineri, 6 iulie 2012, 0:57)

  dafao [utilizator]

  Exista o urare antica, chiar foarte antica, atat de antica incat nimeni nu-si mai aduce aminte cum a aparut:

  "Va doresc sa vedeti radacinile cepelor anapoda.."
 • 0 (0 voturi)    
  !!!!!!!!!!!! (Vineri, 6 iulie 2012, 7:21)

  silviu [anonim]

  Aduceti-va aminte cum l-au exclus pe Geoana din partid. Uitati-va cu vor sa-l demita pe presedinte zilele astea si atunci va veti face o imagine despre cum va fi dupa ce USL pune mana pe putere in toamna sau mai curand. Cei care nu au memoria scurta si isi aduc aminte de cum era pe timpul comuistilor incercati sa va imaginati cam ce va fi. Priviti si pozitia tarilor occidentale care nu au cum sa fie controlate de Basescu ca doar nu a ajuns intre timp si dictatorul Europei.
 • 0 (0 voturi)    
  suspendare (Vineri, 6 iulie 2012, 8:18)

  michel [anonim]

  Nu poti trimite un proiect de modificare a Constitutiei spre dezbatere declarat neconstitutional de CCR. Proiectul de revizuire s-a facut s-a propunerea Guvernului asa cum spune Constitutia? Punctul IV din cerere ar putea fi considerat o incalcare grava a Constitutiei.
 • 0 (0 voturi)    
  IMI VINE (Vineri, 6 iulie 2012, 9:13)

  zmeurat [utilizator]

  sa-mi dau palme ca am iesit in strada in 16 SI 17 decembrie 1989!!!!!!!!!!!!!!!!!Mai bine ramineam cu Ceasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De 22 de ani ne jucam de-a democratia !Suntem un popor de tigani - fiecare isi urmareste propriul bine, nu se gindeste la cel de linga el.Acum traim dupa principiul sa moara capra vecinului dar odata cu capra sa crape tot neamul vecinului pina la ultimul mostenitor.TRAIASCA IPOCRIZIA PARLAMENTULUI, TRAIASCA HOTII DIN GUVERN si tu biet popor roman aprindeti singur luminarea la cap!
 • 0 (0 voturi)    
  Circ (Vineri, 6 iulie 2012, 14:16)

  cetatean [anonim]

  Asta nu e parlament asta e circ ieftin si adunatura de oportunisti penibili.


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by