Până joi la amiază în România au fost confirmate 277 cazuri de pacienți infectați cu coronavirus (COVID 19), din care 91 cazuri în Capitală, iar restul în țară. Nu mai puțin de 26.700 de persoane sunt monitorizate și în izolare, iar peste 3.800 de persoane sunt în carantină. Un tablou informativ realizat de către Institutul Național de Sănătate Publică arată situația la zi, actualizată.

Coronavirus Romania - Harta - situatia pe judete - Joi, 19 martieFoto: INSP

UPDATE 17:30 INSP a eliminat din Tabloul Interactiv HARTA CAZURILOR CONFIRMATE.Au fost păstrate doar hărțile cu persoanele aflate în carantină și cele izolate.

---

Instrucțiuni de folosire / vizualizare:

>> Click pe bulinele de pe fiecare județ pentru informații suplimentare.

>> Folosește săgețile de pe bara de sub hartă "<" sau ">" pentru a schimba datele: Persoane izolate, persoane în carantină

>> Pentru a mări o fereastră din interiorul tabloului (ex. harta), click pe simbolul din colțul dreapta-sus pentru expansiune.

>> Folosește mouse-ul pentru zoom pe hartă (sau pinch-to-zoom pe mobil)

>> Vrei să vezi tabloul interactiv într-un tab separat, mai mare? Dă click pe tabloul interactiv realizat de către Institutul Național de Sănătate Publică din România.

>> Aici o variantă mai bine optimizată pentru mobil / Sau folosește butonul „SMARTPHONE” din colțul dreapta-jos al tabloului interactiv.

NOTĂ: Din cauza numărului ridicat de accesări, tabloul interactiv poate să nu se încarce sau să dea eroare. Dați un refresh la pagină

---

>