Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, lansează noi acuzații la adresa consilierilor locali ai PNL, spunând că, alături de consilierii PSD, apără "grupul infracțional organizat de la Poliția Locală Sector 1". Ea acuză că "sfera politicului din primărie protejează mafia din Poliția Locală Sector 1" și că șantirele ilegale și mafia gunoaielor ar fi protejate de polițiști locali.

Clotilde ArmandFoto: Agerpres

Într-un mesaj postat vineri dimineață pe Facebook, Clotilde Armand spune că a propus cu o zi în urmă, în ședința de Consiliu Local al Sectorului 1, reorganizarea Poliției Locale, pentru "a scăpa de corupția de acolo". Ea a postat și un clip video cu o discuție între polițiști locali.

  • "Iar PSD și PNL au refuzat să voteze acest proiect. Vreți să știți de ce? Pentru că PSD și PNL apără grupul infracțional organizat de la Poliția Locală Sector 1. Și când spun acest lucru știu foarte bine ce fac. Am să vă prezint cum protejează sfera politicului din primărie mafia din Poliția Locală Sector 1.
  • În materialul video veți auzi polițiști locali care certau un coleg pentru că acesta nu lua mită de la proprietarul unor cife și a îndrăznit să-l amendeze. Proprietarul acestor cife este rudă cu un personaj odios din conducerea poliției locale pe care am reușit să-l îndepărtez.
  • Pentru cine nu știe: Tranzitarea sectorului sau a orașului cu aceste cife fară autorizații este interzisă și sancționată de lege. Asta au protejat aseară cei din PNL și PSD, dragi cetățeni ai Sectorului1. Iar asta nu e tot.
  • Acești polițiști au conexiuni și în primărie. Avem mai multe dovezi și probe care susțin toate afirmațile mele. Șantirele ilegale protejate de polițiști locali, mafia gunoaielor protejată tot de anumiți polițiști locali etc. Și aceste dovezi merg acum spre Parchet.
  • Am început să curățăm tot putregaiul din administrație și vă spun că nu mă voi intimida de nici un grup politic care pune presiuni și nu vrea modernizarea acestui sector sau de mafia din administrație. Eu voi lupta cu ei. Până la capăt", a acuzat Clotilde Armand.

Clotilde Armand i-a acuzat pe consilierii locali ai PNL că au rămas cu sindromul "Chiliman" și nu au votat mai multe proiecte pentru că vor Administrația Domeniului Public. Ea a susținut joi că grupul PNL "și-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă”: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea Poliției Locale, reorganizarea Administrației Domeniului Public și proiectul burselor pentru elevi.

"Este o zi destul de tristă pentru comunitatea locală din sectorul 1. Pare că unii consilieri locali au rămas cu sindromul și nu pricep că politica se face în folosul comunității, pentru oameni, nu pentru interese de partid. Primăria nu este un tort din care unii se hrănesc și alții muncesc să-l orneze”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

În replică, PNL spune că proiectele erau incomplete și aveau probleme de transparență.

CITEȘTE ȘI: