​DEZBATERE PUBLICĂ

Primarul Piedone vrea să construiască o clădire cu piscină, club de fitness și restaurant, dar și o parcare subterană în Parcul Sebastian, unul dintre puținele spații verzi din Sectorul 5

de Catiușa Ivanov     HotNews.ro
Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 16:45 Actualitate | Administratie Locala


Propunere amenajare Parc Sebastian 1
Foto: Primaria sector 5
Primarul Cristian Popescu Piedone vrea să construiască o clădire cu subsol, demisol, parter și etaj, care să adăpostească piscină, club de fitness, restaurant și cafenea pe o bucată din Parcul Sebastian, potrivit unui proiect aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Sector 5. Tot în parc, vrea să construiască și o parcare subterană, care va merge pe sub strada Cobadin, iar la suprafață va fi amenajat spațiu verde și terenuri de sport. În plus, parcul va fi reamenajat și se vor face mai multe trasee de mountain-bike, skateboard și terenuri de sport, iar mai mulți copaci vor fi tăiați, după cum se vede în simulări. Parcul Sebastian arată decent, nefiind una dintre urgențele Primăriei. Mai presantă este problema gunoiului care sufocă Sectorul.

 • Ce părere aveți despre proiectul Primăriei Sector 5? Considerați că alte proiecte trebuie să aibă prioritate?
”Primul proiect pe care primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, îl propune, se referă la reamenajarea Parcului Sebastian. Mai exact, proiectul presupune construirea unor parcări subterane și supraterane, a unei clădiri multifuncționale și amenajarea peisagistică a Parcului Sebastian. Pentru că locurile de parcare reprezintă o problemă sesizată de foarte mulți cetățeni din Sectorul 5, realizarea acestui proiect ar însemna peste 1.100 de noi locuri de parcare. Accesul în parcări ar urma să se facă din strada Mihail Sebastian, strada Cobadin, strada Dumbrava Nouă, strada Motoc și strada Făt-Frumos. Clădirea multifuncțională ar urma să aibă bazin de înot acoperit, bistro, cafenea, sală de fitness, spații multifuncționale și spații administrative”, se arată pe site-ul Primăriei Sectorului 5 la pagina dedicată proiectului.

După reamenajare, parcul va arăta diferit, spun reprezentanții Primăriei.

”Modernizarea arhitecturală și peisagistică a Parcului Sebastian ar urma să schimbe semnificativ aspectul zonei. Amenajarea peisagistică va fi realizată cu pământul excavat și se vor crea movile artificiale. De asemenea, proiectul presupune amenajarea unor trasee de mountain-bike, skateboard și a mai multor terenuri de sport. Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, consideră că un astfel de proiect ar rezolva multe dintre problemele sesizate de-a lungul timpului de cetățenii din sector”, se mai arată la descriere.

Ce vrea să facă Primăria Sectorului 5 în Parcul Sebastian
Potrivit inițiatorului proiectului, principalele avantaje sunt:
- crearea de sute de noi locuri de parcare într-una dintre cele mai aglomerate și populate zone din Sectorul 5;
- fluidizarea traficului în zona prin eliberarea carosabilului odată cu crearea locurilor de parcare;
- acces la bazin de înot și sală de fitness pentru locuitorii din Sectorul 5;
- modernizarea parcului înseamnă apariția unei zone de relaxare și agrement;
- acces la trasee pentru biciclete și skateboard-uri, dar și la terenuri de sport.


Cum este afectat spațiul verdeParcul Sebastian are 2,6 hectare, iar din planurile prezentate de Primărie, care nu conțin însă suprafețe, peste 25% din parc ar urma să fie betonat.

Sectorul 5 este unul dintre cele mai sărace în spații verzi, având doar Parcul Izvor, care este administrat de Primăria Capitalei, Parcul Sebastian, Parcul Humulești și Parcul Romniceanu.Cum arată în prezent parcul

Intrarea în parc de lângă spălătorie și biserică

vAcces în parc dinspre Nord-Est
Zona din parc care rămâne verde, dar va fi reamenajată după cum se vede în simulări
Zona din parc sub care se va construi parcarea, iar la sol vor fi amenajate terenuri de sport


Pe această zonă din parc se va construi clădirea cu piscină și restaurant, vedere din parc

Pe această zonă din parc se va construi clădirea cu piscină și restaurant, vedere de la stradă

Pe una dintre străduțele de lângă parc deja s-a luat din trotuare și s-au amenajat parcări


În PUZ-ul Sectorului 5, Parcul Sebastian figurează ca spațiu verde.

În conformitate cu art. 18 din Legea nr. 24/2007 este interzisă schimbarea destinației, reducerea suprafețelor ori strămutarea spațiilor verzi definite de prezenta lege. (…) Prin excepție de la prevederile alin. (5), se pot amplasa pe un spațiu verde: alei pietonale, mobilier urban, amenajări pentru sport, joc și odihnă, construcții pentru expoziții și activități culturale, construcții ușoare cu caracter provizoriu pentru activități de comerț și alimentație publică, grupuri sanitare, spații pentru întreținere, dar numai în baza unei documentații de urbanism pentru întreaga suprafață a spațiului verde și cu obligația că suprafața cumulată a acestor obiective să nu depășească 10% din suprafață totală a spațiului verde.

Despre construcții în parcuri

În București se înregistrează aproape zilnic depășiri pentru poluarea cu praf (PM10 și PM2,5), iar la orele de vârf, pe arterele principale, aerul este aproape imposibil de respirat. Spațiile verzi joacă un rol vital pentru diminuarea prafului și reducerea poluării. Cu toate acestea, în ultimii ani marile parcuri din București și spațiile verzi dintre blocuri au fost distruse sistematic de administrația locală, cea care trebuia să le protejeze. Fie că s-au făcut parcări, parcuri de distracții și agrement sau vegetația a fost defriștă, iar spațiul verde betonat. Sigur, orașul are nevoie și de parcări și de locuri de agrement, însă ele pot fi făcute în alte locuri, nu în parcuri, care au alt scop.

Parcarea din Parcul Tineretului

Primăria Sectorului 4 a finalizat în primăvara lui 2019 lucrările la parcarea de 700 locuri din Parcul Tineretului, lângă Palatul Copiilor. Proiectul a stârnit o mulțime de controverse deoarece a fost făcut practic în interiorul Parcul Tineretului, pe un teren dat de Primăria Capitalei pentru a fi amenajat ca parc. Asociația Ecocivica a încercat să oprească proiectul în instanță, însă fără rezultat. Inițial a cerut anularea hotărârii de Consiliu Local prin care au fost aprobați indicatorii tehnico-economici, dar a pierdut, acum se judecă pentru anularea autorizației de construire și a acordului de mediu. Primarul Daniel Băluță a motivat că în zonă sunt mai multe parcuri, iar locuitorii din zonă doresc parcare. Mai mult, acesta a postat pe Facebook că spațiul verde nu este spațiu verde, ci un "teren plin de gunoaie, un adevărat focar de infecție situat la doi pași de centrul Bucureștiului". Asta în condițiile în care tot instituția îl lăsase așa după ce l-a primit de la Primăria Capitalei ca să-l amenajeze."În zona Tineretului se află un teren ce are destinație de parc. Terenul situat în str. Secerei nr. 53-57, sector 4, subzona parcuri, face parte din Parcul Tineretului, aflat în administrarea Administrației Lacuri, Parcuri, Agrement București. Pentru a-i da o utilitate, în anul 2009 s-a încheiat Contractul de asociere nr. 2248/29.04.2009, între Administrația Lacuri, Parcuri, Agrement București, titularul dreptului de administrare asupra terenului, și SC BLEU CIEL SRL cu scopul modernizării și amenajării parcului, având în vedere că în momentul acela terenul se afla în stare de degradare; durata contractului era de 25 de ani. Pe baza acestui contract, prin HCL sector 4 nr. 78/31.08.2009 a fost aprobat PUD-ul pentru această investiție. Urmare acțiunii Asociației SALVAȚI BUCUREȘTIUL, prin sentința definitivă, a fost anulată HCL sector 4 nr. 78/31.08.2013 și Autorizația de Construire nr. 86/08.03.2011 emisă de Primarul sectorului 4 pentru imobilul din str. Secerei nr. 53-57. În momentul de față, starea terenului este într-o stare accentuată de degradare, urmare începerii excavațiilor și a defrișării arborilor, dar neplantat nimic în compensare. Vecin cu acest teren se află 2 parcuri: Parcul Lumea Copiilor și Parcul Orășelul Copiilor (...). Luând exemplul amenajărilor efectuate de Primăria sectorului 4 în cele 2 parcuri și ținând cont de starea terenului vecin celor 2 parcuri, propunem trecerea în administrare către Primăria sectorului 4 și suntem siguri că va fi amenajat și el în concordanță cu cele două", se arată în expunerea de motive a hotărârii de Consiliu General.

În plus, în hotărâre se arată că schimbarea destinației terenului atrage după sine pierderea dreptului de administrare pe care îl are Primăria sector 4.


Parcul de distracții din Parcul Tei

Primăria Sectorului 2 a inaugurat Parcul de distracții din Parcul Tei în iunie 2016. Acesta se intinde pe o suprafata de 7 hectare si are printre atractii o roata mare de 63 metri inaltime, dotata cu 44 de cabine, un roller coster de 15 metri inaltime, casa groazei, un carusel, masinute electrice, zone cu leagane, tobogane si saltele gonflabile. Pentru amenajarea sa s-au tăiat mai mulți arbori, iar parcul, un loc liniștit înainte, a devenit un bâlci. Mai mult, în weekend, fiindcă instituția nu a amenajat o parcare pentru vizitatori, strada doamna Ghica, bulevardul din fața parcului și Șoseaua Petricani sunt pline de mașini parcate neregulamentar.


Interesant este că proiectul a fost făcut cu fonduri europene. Valoarea investiției este de circa 64,5 milioane lei (14 milioane de euro), din care 18 milioane lei finantare nerambursabila, 1,5 milioane lei de la Guvernul Romaniei, iar restul banilor de la Primaria Sector 2.

De ce Primăria Sectorului 2 nu a făcut acest parc pe un teren liber, într-o zonă unde nu ar fi deranjat pe nimeni, rămâne un mister.


Aqua parcul din Parcul Pantelimon

Primăria Sectorului 3 construiește în Parcul Pantelimon un aqua parc și un parc de distracții, valoarea lucrărilor fiind estimată la circa 130 milioane lei.

”Având în vedere necesitatea creșterii atractivităţii Parcului Pantelimon din Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti prin crearea de facilități pentru recreere, se propune punerea în valoare a aspectului natural şi al reliefului parcului prin crearea de diverse tipuri de divertisment acvatic care vor cuprinde tobogane de mai multe feluri, lazy river, piscine pentru copii pe diverse categorii de vârstă, şezlonguri, pergole, vestiare, grupuri sanitare, dușuri, coşuri/ platforme de gunoi, sistem de ticketing, împrejmuiri și sisteme, împrejmuiri, sistem de supraveghere și zone pentru expunerea la soare. Pe lângă acestea, se va crea şi un parc tematic care cuprinde lucrări de butaforii, instalație de tiroliană, montagne russe sau spații de joacă”, se arată în Hotărârea Consiliului Local Sector 3 nr. 466/27.09.2018 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Modernizare/modificare, amenajare peisagistică și construcții provizorii pentru agrement în Parcul Pantelimon”, motivează primăria.

Aqua Parcul trebuia să fie gata la finalul anului 2019, dar termenul de finalizare a fost amânat cu peste 1 an, până în aprilie 2021. Lucrările sunt executate de compania Primăriei Sector 3 - AS3- Administrare Străzi S3.

Zeci de arbori au fost tăiați pentru amenajarea aqua-parcului.


Despre primarul Piedone

Primarul Piedone are o slăbiciune pentru construcțiile în parcuri. Când a fost primarul Sectorului 4, în 2012, Primăria Sectorului 4 a dat mai multe autorizatii de construire care au transformat chioscurile și terasele din Parcul Orășelul Copiilor în clădiri în toată regula, cu parter și etaj. Înainte de 2009, majoritatea acestor cladiri erau chioscuri sau baraci cu cateva umbrelute in jur. Citește aici mai mult.

Cristian Popescu Piedone a fost primarul Sectorului 4 în perioada iunie 2008 - 4 noiembrie 2015, când a demisionat după tragedia din Clubul Colectiv. Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

Potrivit procurorilor, infracţiunea de abuz în serviciu constă în eliberarea acordurilor şi autorizaţiilor de funcţionare pentru două societăţi comerciale într-o modalitate care a încălcat prevederile legale referitoare la securitatea la incendiu, inclusiv prin aceea că nu au fost respectate dispoziţiile privind controlul după emiterea autorizaţiilor. Dosarul se judecă acum la Curtea de Apel București.

De asemenea, în 2018, Piedone a fost condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce a fost găsit vinovat că și-a folosit funcția de edil pentru a avantaja firmele copiilor săi.

Fostul primar a fost trimis în judecată pentru că a dat personal avizele și autorizațiile firmelor patronate de cei doi fii ai săi.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

15426 vizualizari

 • +24 (32 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 17:16)

  [anonim]

  • +25 (31 voturi)    
   Obiectiv spaga ! (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 17:39)

   Idealistu [utilizator] i-a raspuns lui

   Cat mai mare. Un ticalos ales de niste dobitoci.
   • +15 (17 voturi)    
    BINGO... prostii nu au nevoie de parc. (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 18:56)

    Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui Idealistu

    BINGO... prostii nu au nevoie de parc.
    • +5 (7 voturi)    
     Fara restaurante si terase si piscine (Duminică, 13 decembrie 2020, 9:51)

     persuasiv [utilizator] i-a raspuns lui Dr.Mythnick

     viata e pustiu.
   • +17 (17 voturi)    
    aferim! (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 20:24)

    Fu Thien Zbang [utilizator] i-a raspuns lui Idealistu

    proștii au votat un bandit!
  • +2 (2 voturi)    
   beleaua nu (Duminică, 13 decembrie 2020, 9:38)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui

   se lasă. Deh, foame mare, prostani mulți, avantaj piedone.
 • +32 (38 voturi)    
  repede (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 17:36)

  Cetateanu [utilizator]

  repede repede mai cordim ceva pana nu-l leaga definitiv.
  Jigodia, in loc sa investeasca pentru amaratii care ca idiotii l-au votat, isi bate joc de banul public!
  • +19 (19 voturi)    
   Doamne, scapa-ne de nebun!! (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 18:26)

   bancher [utilizator] i-a raspuns lui Cetateanu

   Zona parcului Sebastian este una din putinele zone cu verdeata din sector. Mai mult, parcul Sebastian este singurul parc din zona Rahova-Ferentari-Calea 13 Septembrie, Acolo era un loc viran, si Vanghelie a fost cel care l-a transformat in parc. Asa hot si incult cum era, Vanghelie a facut si cateva lucruri bune, unul dintre acestea fiind amenajarea parcului Sebastian. A pus copaci, a pus banci, a asfaltat alei si a facut 2 locuri de joaca ptr copii. Apoi a venit Daniel Florea, care nu a schimbat destinatia parcului, dar l-a ,,imbunatatit". A dat jos locurile de joaca facute de Vanghelie si a pus altele mai proaste si mai scumpe, a schimbat bancile cu unele mai neconfortabile, mai putin lacuite dar mai scumpe, insa nici el nu a schimbat destinatia parcului,
   Acum, daca vine Piedone si face locuri de parcare, il nenoroceste, Abia au crescut copacii pusi de Vanghelie acum 15 ani, ca sa faca umbra,, Piedone ii va taia ca sa sape, iar la suprafata pune gazon, Nu ma incanta cu nimic, noua ne trebuie copaci sa ne adpostim de soarele ucigator al verii, nu gazon de golf ca nu joaca nimeni golf acolo.
   In parcul acesta se strang toate etniile: romani, rromi, turci, arabi, copii, adulti, batrani si nu am vazut niciodata vreo cearta ptr ca toti stiu cat de important e parcul ptr zona respectiva. Prin distrugerea lui Piedone isi va castiga ura tuturor, in egala masura.
   Asa va trebuie, cei din zona care l-au votat.
 • +21 (29 voturi)    
  nu ar fi trebuit sa fie in puscarie? (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 18:06)

  NOTORIOUS [utilizator]

  acum sa-si primeasca "rasplata" cei ce l-au votat
 • +13 (13 voturi)    
  Alte priorități (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 19:07)

  spirache [utilizator]

  Mai degrabă ar face străpungerea Ghencea -Alexandriei, mai ales ca lucrarea e făcută pe jumătate de Dedeman.
 • +3 (5 voturi)    
  SUBURRA (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 19:12)

  Casargoz [utilizator]

  După ce am văzut serialul Suburra măcar sunt liniștit ca nu se întâmpla doar la noi.
 • +11 (11 voturi)    
  am mai zis (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 19:44)

  disraeli [utilizator]

  in Bucuresti banii cresc in copaci. de accea se desfiinteaza parcurile si se taie copacii.
 • -9 (13 voturi)    
  Este o diferenta fundamentala (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 19:52)

  Harald2 [utilizator]

  intre a supune un proiect dezbaterii publice si a-l intreprinde fara ca vreun cetatean sa poata sa spuna ceva (cum a fost cazul parcarii din Sectorul 4, al notoriului primar Daniel Baluta).

  Spre deosebire de Daniel Baluta, din cate stiu eu, Piedone nu a devastat spatiile verzi pentru a face parcari.

  Baluta a fost reales dupa ce a impanzit sectorul cu afise electorale postate pe toate gheretele / chioscurile, restaurantele obscure ale caror autorizatii au fost obtinuta... de la primaria de sector.
  • +13 (13 voturi)    
   Poti... (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 21:06)

   Laurentiu78 [utilizator] i-a raspuns lui Harald2

   sa dezbati cate proiecte vrei catre public,daca esti condamnat penrtu diverse, fie coruptie, fie pedofilie,nu ai ce cauta acolo! Dar de...ne meritam soarta....noi suntem in stare sa votam morti!!!
 • +18 (18 voturi)    
  Și acum când e nevoie de spatii verzi (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 20:04)

  nick24 [utilizator]

  cum găsesc o bucătică de parc, cum vor să o betoneze și să construiască ceva pe ea.

  La parcarea din parcul Tineretului de ce nu-i obligă să pună câte un copac la fiecare 4 locuri de parcare pe liniile de separație? E o suprafața prea mare de asfalt, care duce la supraincălzirii Bucurestiului, prin schimbarea albedoului.
 • -19 (21 voturi)    
  Ce rau si carcotas e romanul (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 20:30)

  malika ela [utilizator]

  Vad aici multe comentarii negative la adresa primarului, dar niciun comentator nu a specificat daca locuieste in sectorul 5. Eu locuiesc chiar langa acest parc si desi nu l-am votat pe Piedone, sunt multumita de cum s-a implicat pana acum.
  Fata de Florea, are 10 clase peste. Sunt convinsa ca nu va sifona bani ca Florea, mandatul lui Piedone este foarte transparent. Ce sa zici ca acest parc va fi facut cu fonduri europene! Rusine si Hotnews pe aceasta cale ca nu ati preluat toata informatia despre acest proiect de pe pagina primarului / primariei sect. 5.
  Deci nu, acesti bani nu sunt destinati oamenilor amarati precum zicea un personaj mai sus, sunt altfel de bani...din afara tarii. Eu m-as bucura sa se conctetizeze si sa fie aprobat proiectul.
  Inca ceva: cine mai comenteaza pe acest subiect sper sa aiba decenta sa specifice daca face parte din sect. 5 sau nu!
  • +17 (19 voturi)    
   Adică sectorul 5 are prea (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 20:56)

   nick24 [utilizator] i-a raspuns lui malika ela

   mult spatiu verde? Prea multe parcuri? Prea multi copaci?
   • -13 (15 voturi)    
    In primul rand nu ai specificat daca stai in sect (Sâmbătă, 12 decembrie 2020, 21:55)

    malika ela [utilizator] i-a raspuns lui nick24

    Clar sectorul 5 nu are mult spatiu verde, dar acest proiect nu presupune disparitia spatiului verde din parc. Chiar daca intr-un colt al parcului apare o cladire, pe strada cobadin apare spatiu verde desi toata strada aia e un beton. Deci realoca spatiul verde.
    Singura mea grija e sa nu taie copacii, dar nu cred ca va face asta, ci ii va replanta. Orice proiect de dezvoltare in sector e binevenit caci va atrage bani, cu atat mai mult daca se va face prin fonduri europene.
    • +3 (5 voturi)    
     13 m.p. (Duminică, 13 decembrie 2020, 9:44)

     nahir [utilizator] i-a raspuns lui malika ela

     de spațiu verde sunt pentru fiecare bucureștean, față de minimum 26 m.p. cât ar trebui să fie, așa că nu mai fă pe patriotul local din sectorul 5 ”care este” vanghelie (cel cu care a bătut deja palma viitorul pușcăriaș piedone).
    • -1 (3 voturi)    
     ha ha ha (Duminică, 13 decembrie 2020, 9:54)

     persuasiv [utilizator] i-a raspuns lui malika ela

     fonduri europene...ha ha ha
    • +4 (6 voturi)    
     In primul rand, buletinul!.. :) (Duminică, 13 decembrie 2020, 13:45)

     pehash [utilizator] i-a raspuns lui malika ela

     Pot sa-mi dau cu parerea si daca stau pe Marte. Ca se vede de acolo ca jumatate din parcul Sebastian este deja betonat.

     Sunt curios cat de "transparent" poate explica primarul responsabil pentru tragedia din Colectiv de ce este o prioritate sa faca piscina si restaurant in parc. Daca este nevoie de asa ceva, de ce nu fac privatii?.. ca e ditamai centrul comercial, de vreo 10 ori cat suprafata parcului, fix vis-a-vis, pe terenul fostei uzine Vulcan, furat de alti primari la fel de "transparenti".

     Unii, mai fraieri, s-ar gandi ca prioritatile in sectorul 5 ar fi mai curand educatia si sanatatea locuitorilor.
     • 0 (4 voturi)    
      tocmai ca nu... (Duminică, 13 decembrie 2020, 20:02)

      malika ela [utilizator] i-a raspuns lui pehash

      ...daca nu stai in sectorul 5 nu este cazul sa-ti dai cu parerea. E ca si cum m-as permite sa imi dau cu parerea despre cum merg lucrurile in casa ta / casnicia ta. Nevoile casei tale ti le cunosti doar tu. Nevoile sectorului 5 le cunosc doar locuitorii din sectorul 5. Si sectorul 5 are multe nevoi fata de alte sectoare din Bucuresti, nevoi care sunt defalcate in functie de zona.
      La mine in zona, fix la parcul sebastian...ar fi nevoie de acea parcare si de un spatiu suplimentar de agrement. Fiecare sector din Bucuresti (cred...nu stiu de ex 2 sau 3 exact) are cate o piscina, noi in 5 nu avem.
 • +3 (3 voturi)    
  Acu,sa vina (Duminică, 13 decembrie 2020, 9:55)

  persuasiv [utilizator]

  ofertili.
 • +4 (4 voturi)    
  Sigur (Duminică, 13 decembrie 2020, 10:18)

  Ana Armanca [utilizator]

  În loc să se ocupe de sistemul de încălzire al sectorului, parcări, face el ce vrea cu banii...
 • +7 (9 voturi)    
  noaptea mintii (Duminică, 13 decembrie 2020, 11:33)

  kln2000 [utilizator]

  Noaptea mintii. De restaurante si sali de sport in parc avem noi nevoie? Nu e treaba primariei sa deschida restaurante si sali de sport pe palma aia de parc! E treaba mediului privat sa le deschida unde vrea. In Liberty Mall de exemplu bate vantul. Sa le deschida acolo! Sub strada Cobadin se poate amenaja o parcare pe model bld Decebal, dar sa nu va atingeti de parc! Jos betoanele din parcul ala, jos uratenia aia de scena pusa de Florea ca sa-si urce moaca la alegeri. Faceti locuri de joaca pentru copii bai neghiiobilor!!! Eliberati trotuarele ca sa putem merge cu copiii pe ele. Puyteti sa va faceti parcari sub parcarea de la Kaufland de vizavi, sau la Carrefour. Vi s-a casunat pe parcul asta??? Daca aveti bani si nu stiti ce sa faceti cu ei, ati putea de exemplu sa-l mariti, sa oferiti un alt spatiu bisericii penticostale de langa, si service-ul auto iar spatiul ala sa devina parc!!!
 • +6 (6 voturi)    
  Multe felicitari! (Duminică, 13 decembrie 2020, 15:52)

  Votant Ilici [utilizator]

  Felicitari locuitorilor sectorului, pentru excelenta alagere facuta!

  Cine l-a votat pe Piedone, nu astepta parcuri si trotuare, ci cladiri cu piscina si parcari!

  Cine l-a votat pe Piedone, apreciaza performanta exceptionala: nu oricine este in stare sa ia intr-o singura zi carnetul de conducere la TOATE cele cinci categorii!
  Jos palaria!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by