Guvernul Emil Boc e complet: Vasile Blaga, Elena Udrea, Theodor Paleologu, Adriean Videanu (PDL); Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu si Ionut Bazac (PSD) fac parte din Executiv

de Departamentul Politic     HotNews.ro
Joi, 18 decembrie 2008, 11:26 Actualitate | Politic


Nominalizatii pentru posturile ministeriale in guvernul condus de Emil Boc
Foto: Agerpres
Conducerile PDL si PSD au desemnat joi nominalizatii pentru posturile ministeriale in guvernul condus de Emil Boc.

Printre numele propuse de cele doua partide se numara fosti ministri:
 • Dan Nica
 • Ilie Sarbu
 • Marian Sarbu
 • Vasile Blaga
 • Radu Berceanu,

dar si
new-entries precum
 • Elena Udrea (la Turism)
 • Monica Iacob Ridzi
 • Theodor Paleologu (Cultura)
 • Mihai Stanisoara (MApN).

La ministerul Justitiei ar putea fi propus
Mihai Selegean, fostul director al Institutului National al Magistraturii.

Propunerile PD-L:

    * Ministerul Finantelor Publice - Gheorghe Pogea
Gheorghe Pogea
Foto: AGERPRES


Gheorghe Pogea a fost acuzat in 2006 ca ar fi dat ordin unui angajat de la Directia de Drumuri sa i se asfalteze drumul ce duce la casa sa de vacanta de pe lacul Cincis. In 2001 a ajuns la firma lui Adriean Videanu, la "Marmosim" Simeria, unde devine manager, functie pe care si-o pastreaza pana in vara lui 2005, cand este numit vicepremier.


 

Radu Berceanu
Foto: AGERPRES
   * Ministerul Transporturilor si Infrastructurii - Radu Berceanu

Vicepresedinte PDL. A fost Presedinte C.F.S.N si C.P.U.N. Dolj (1990), membru F.S.N., apoi membru PD de la infiintare, a carui filiala judeteana Dolj o conduce neintrerupt tot de la infiintarea PD. Este deputat inca din 1990. Ministru al Industriei si Comertului 1998-1999 (Guvernul Ciorbea), 1999-2000, Guvernul Radu Vasile. Ministru al Transportului si Constructiilor, 2006-2007. Presa centrala si locala l-a acuzat de implicarea in mai multe afaceri ilegale, de la rambursari de TVA, datorii catre stat si pana la trafic de masini.


Adriean Videanu
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Economiei - Adriean Videanu


El a fost acuzat de mai multe ori in presa ca si-ar fi crescut afacerea firmei sale, Titan Mar, prin achizitii facute din bugetul Primariei. Totusi, Videanu a prezentat un document al Curtii de Conturi care arata ca doar 1,62% din bordurile din capitala provin de la firma primarului. Fostul primar general al Capitalei Adriean Videanu a declarat resemnat, citat de Gandul, ca va ramane in memoria bucurestenilor drept "primarul-bordura".  Numele sau a fost vehiculat intens in scandalul legat de Parcul Bordei.Mihai Stanisoara
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Apararii Nationale - Mihai Stanisoara

Consilier prezidential. Intre 2004-2007 a fost deputat, Presedinte al Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta National. In perioada 2000-2004 a fost deputat, membru al Comisiei de Politica Extena. Pe vremea cand era deputat, Mihai Stanisoara a fost acuzat de abuz in serviciu si trafic de influenta. Concret, el era acuzat ca ar fi intervenit in stoparea unei anchete a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor care avea drept scop elucidarea conditiilor in care a fost demisa din functie directoarea Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti.

Vasile Blaga
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei - Vasile Blaga

Absolvent al Institutului Politehnic "Traian Vuia" Timisoara, Facultatea de Mecanica si al Colegiului National de Aparare. Este senator de Bucuresti. A fost ministru al Administratiei si Internelor in perioada 24 decembrie 2004-1 aprilie 2007. Si numele lui a fost implicat in cateva scandaluri. O parte a presei centrale a acuzat faptul ca senatorul UDMR Verestoy Attila, i-a vandut lui Blaga un apartament in valoare de 215.000 euro. Fostul sef al DGA, procurorul Marian Sintion, l-a acuzat pe Vasile Blaga, pe vremea cand acesta era ministru, ca a facut presuni asupra sa pentru oprirea unor anchete referitoare la dezvoltarea institutiei.

Gabriel Sandu
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Gabriel Sandu

Vicepresedinte PDL. A fost Sef birou import-export Relaxa Mizil, apoi vicepresedinte Elvila International, iar din 2004, deputat. A absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Comert. Face parte din grupul disidentilor liberali care au parasit PNL si s-au inscris in PDL. Gabriel Sandu a fost acuzat recent de inselaciune, de catre doi proiectanti in constructii. Cei doi sustin ca, dupa ce au realizat proiectul si au obtinut toate autorizatiile necesare, deputatul a refuzat sa plateasca ultima factura, in valoare de 87.724 lei. Numele sau apare si intr-o sesizare a Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor
Toader Paleologu
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Culturii si Cultelor - Theodor Paleologu

Deputat in Parlamentul Romaniei. A fost ambasador al Romaniei in Regatul Danemarcei si Islanda. Cariera universitara: Profesor asistent si director de program la Colegiul European de Arte Liberale de la Berlin, Visiting professor la Deep Springs College SUA, in mai-iunie 2003, Post-doctoral fellow la Harvard University (Cambridge, CA) (2002-2003) si la University Notre-Dame, Institutul Erasmus (2001-2002). Lector la Boston College (1999-2000).Monica Iacob Ridzi
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Tineretului si Sportului - Monica Iacob Ridzi

Europarlamentar, presedinte al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat-Liberal (din feb. 2008). A fost deputat in Parlamentul Romaniei (dec 2004 - nov 2007) si vicepresedinte al Comisiei pentru Afaceri Europene a Parlamentului Romaniei (ian.-iun.2007). Este considerata ca fiind cea care a promovat-o pe fiica presedintelui, Elena Basescu, in functia de secretar executiv al organizatiei de tineret. Ridzi este sotia primarului din Targu Jiu, un personaj controversat, implicat in multe afaceri cu statul in zona miniera, scrie Romania Libera.
Elena Udrea
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Turismului - Elena Udrea

Numele Elenei Udrea si al sotului sau, Dorin Cocos, au fost legate in special de mai multe afaceri controversate despre care presa a relatat in ultimii ani. El este acuzat ca are relatii stranse cu apropiati ai PSD-ului. Dorin Cocos este asociat in afaceri cu Alexandru Bittner, prietenul din anii liceului al fostului premier PSD Adrian Nastase.


Propunerile PSD:


Dan Nica
Foto: AGERPRES
    * Dan Nica este vicepremier

Vicepresedinte PSD. A fost ministru al comunicatiilor si tehnologiei informatiei in perioada 28 decembrie 2000-14 iulie 2004. A fost deputat PDSR de Galati si membru al Comisiei parlamentare pentru industrii si servicii (1996-2000). Dan Nica a pierdut un proces de calomnie intentat Coalitiei pentru un Parlament Curat, care afirmase, la algerile din 2004, ca fostul ministru, alaturi de alte nume grele ale PSD, nu indeplineste criteriile de integritate morala. El a mai fost acuzat ca, in 2003, a renuntat la o clauza din contractul de privatizare al Romtelecom.
Marian Sarbu
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale - Marian Sarbu


Marian Sarbu s-a nascut in 12 ianuarie 1958, in localitatea Budesti, jud. Calarasi. Este casatorit si are un copil. A terminat Facultatea de Drept in 1990. A fost ministru al muncii si solidaritatii sociale si ministru delegat pentru relatia cu partenerii sociali in Cabinetul Nastase.E. Andronescu
AGERPRES
    * Ministerul Educatiei si Cercetarii - Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a fost poreclita "Abramburica" de studenti pe vremea cand se afla in fruntea Educatiei. Pe timpul primului mandat de ministru, Andronescu a luat mai multe masuri controvresate, care au dus la o stare de confuzie in invatamantul romanesc. Printre acestea: reintroducerea obligativitatii examenului de admitere in facultati, revenirea la examenul de admitere in licee, dar si schimbarea metodolgiei de corectare la bacalaureat.


Ionut Bazac
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Sanatatii - Ionut Bazac

Ionut Bazac s-a nascut in anul 1968 si este absolvent al Facultatii de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie 'Carol Davila' din Bucuresti. Ionut Bazac a fost audiat de Parchetul National Anticoruptie, in ianuarie 2005, in dosarul "Sanatatea", in legatura cu transferul ilegal a cinci miliarde lei catre mai multe societati comerciale intermediare, in cadrul operatiunii de procurare a aparatelor de purificare a aerului necesare unitatilor spitalicesti din tara, potrivit Mediafax.
Ilie Sarbu
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Ilie Sarbu

Ilie Sarbu s-a nascut la 26 mai 1950, in satul Ciuta, judetul Caras-Severin. A absolvit Institutul Teologic din Sibiu, in 1975, si Facultatea de Stiinte Economice, sectia Management a Universitatii din Craiova, in 1998. A fost ministru al Agriculturii in Cabinetul Nastase. Ilie Sarbu a fost acuzat de un fost ofiter al Securitatii Timis ca ar fi fost racolat de Directia de Informatii Externe, care l-ar fi folosit intr-o misiune la Vatican. CNSAS a decis ca Ilie Sarbu nu a colaborat cu serviciile secrete ale statului comunist, dar ulterior au aparut informatii ca Sarbu ar avea un dosar la UM 0610 - Directia I a Securitatii. Sarbu a dezmintit si aceste informatii.


Gabriel Oprea
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Administratiei si Internelor - Gabriel Oprea

Gabriel Oprea s-a aflat de mai multe ori pe listele Coalitiei pentru un Pralament Curat. Oprea ar fi primit in concesionare o suprafata de teren situata pe Calea 13 Septembrie, care in cele din urma a ajuns la omul de afaceri Gigi Netoiu.
Cristian Diaconescu
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Afacerilor Externe - Cristian Diaconescu


Evenimentul zilei dezvaluia in februarie 2008 trecutul profesional al lui Cristian Diaconescu. Potrivit documentelor, Diaconescu a intrat in randurile PCR in aprilie 1982. Inainte de Revolutie, traseul social-democratului a bifat insa si legaturi cu Securitatea si functii UTC.

Nicolae Nemirschi
Foto: AGERPRES
    * Ministerul Mediului - Nicolae Nemirschi

Portofoliul Mediului care va primi foarte multi bani de la Uniunea Europeana va fi administrati de catre Nicolae Nemirschi, omul lui Radu Mazare si viceprimarul Constantei. In 1984 a absolvit Facultatea de Instalatii pentru Constructii din cadrul Institutului de Constructii Bucuresti. Din octombrie 2008 este doctorand al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.

Constantin Nita
Foto: AGERPRES
    * Ministerul pentru IMM-uri, Comert si Afaceri - Constantin Nita

Constantin Nita s-a nascut in 27 noiembrie 1955, in comuna Miroslovesti, judetul Iasi. Este casatorit si are un copil. A terminat in 1978 Facultatea de Studii Economice Iasi, iar in 1983 Facultatea de Drept din acelasi oras. Potrivit cotidianului Romania Libera, numele lui Nita este legat de interceptarile telefonice facute de Squadra Mobile din Sicilia, avand drept subiect discutii purtate de capi ai mafiei italiene. In acele convorbiri, mafiotii s-ar fi referit la Nita ca la un om de legatura cu reprezentantul lor in Romania, Paul Brener.


Victor Ponta
Foto: AGERPRES
    * Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul - Victor Ponta
Victor Ponta s-a nascut pe 20 septembrie 1972, in Bucuresti. In 1995 a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti. In 2003 obtine doctoratul in Drept penal international. A fost seful Corpului de Control al Guvernului Nastase. Ponta a fost acuzat, in 2006, de catre un functionar din Ministerul Educatiei si Cercetarii, ca a musamalizat cazul Puwak in perioada in care conducea Corpul de Control al Guvernului.
(
Surse pentru biografiile viitorilor ministri: site-urile personale, Wikipedia, site-urile institutiilor publice)
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

37971 vizualizari

 • +10 (16 voturi)    
  impartirea+propuneri (Joi, 18 decembrie 2008, 11:43)

  lulu [anonim]

  ca s-au impartit asa , ma rog sunt tot ciolane, dar ca propuneri la PD-L ca Pogea si Udrea, desi sunt simpatizant al acestui partid , jur ca-mi vine greata, oameni mai insipizi ca astia doi nu am vazut! Ea o fi avind craci+tite misto , dar cind deschide gura are o grimasa ca si Pogea de-ti vine sa o iei pe aratura!Pe scurt sunt doi fonfaiti!
  • 0 (6 voturi)    
   GREATA (Joi, 18 decembrie 2008, 12:06)

   oBLIO [anonim] i-a raspuns lui lulu

   Eu nu sunt simpatizant al PD-L; nu vad ce as avea de simpatizat pe feuda lui Basescu; dar sa-l compari pe Pogea, autorul programului de guvernare al PD-L cu Elene Udrea...E prea mult!
   Una peste alta, un guvern in care "baronii" din PD conduc ministere iar puternicii din PSD se uita de la distanta...
   Mai lipseste din guvern Condescu-acest Miron Mitrea al secolului XXI...
   • +13 (19 voturi)    
    diferenta intre PD-L si PSD (Joi, 18 decembrie 2008, 13:13)

    sempere [anonim] i-a raspuns lui oBLIO

    De data asta se vede ca PSD-ul si-a pastrat decenta. Nu si PD-L.
    "Dinozaurii" din PSD au ramas totusi in umbra . Artileria grea s-a retras in favoarea celor mai "spalati". Mitrea, Oprisan, Mazare, Vanghelie, Nastase, etc. au preferat sa se retina de la functiile ministeriale.
    La PD-L insa nu s-au dat inapoi. Nici vorba de asa ceva. Greii s-au bagat in fata cu nerusinare. Videanu, Elena Udrea, Berceanu si alti dubiosi si dubioase...

    O mare bila neagra pentru PD-L.
    • +4 (10 voturi)    
     PDL nu are oameni (Joi, 18 decembrie 2008, 13:56)

     Dan [anonim] i-a raspuns lui sempere

     Se vede clar. Oaste de stransura. Poate sa mai adune ceva "specialisti" cand vor avea niscai ciolanel de impartit.
    • +3 (7 voturi)    
     Ne-am ales cu un guvern Pro-criza (Joi, 18 decembrie 2008, 18:08)

     .Marius. [utilizator] i-a raspuns lui sempere

     Din fericire nu va dura prea mult. Cateva luni. Si o sa ii multumim la urma tot lui Basescu. Se vede clar ca nu este guvernul ce l-am asteptat noi, dar nici presedintele. De aceea nici nu a intervenit in negocieri. Numindu-l pe Boc in functia de Prim Ministru, Basescu isi intoarce practic serviciile si favorurile facute de PDL pentru el in 2004. Daca privim mai atent, din partea PDL sunt desemnate nume ce au reprezentat candva ceva pentru Basescu (Udrea, Berceanu, Videanu, Blaga etc) dar care acum i-au cazut in dizgratie. Nu vi se pare putin neverosimila aceasta discrepanta intre ceea ce a dorit Basescu si ceea ce a iesit? Credeti ca o sa lase lucrurile asa? Ma gandesc ca el insusi a urmarit sa ajunga aceste nume acolo, pentru a-si plati datoriile fata de ei. Vor avea posibilitatea sa confirme ca sunt buni de ceva, dar nu o vor face fiindca...nu sunt buni. PSD prin ministrii desemnati de ei vor face la fel: vor gafa rand pe rand. Odata aceste datorii platite, guvernul va fi remaniat. Basescu o sa numeasca apoi un prim ministru independent si competent (poate chiar Isarescu) care va veni impreuna cu o echipa de specialisti. In acest moment toate partidele vor trece in opozitie (inclusiv PDL). O sa vedeti apoi ca presedintele isi va respecta cuvantul dat romanilor inainte de alegeri (acela de a desemna un prim ministru competent). Nu o sa aiba resentimente fata de PDL la fel cum nici Stolojan nu a avut pentru el cand si-a prezentat demisia. Sa fiti siguri ca Base a invatat ceva din asta. Acum abia am inteles de ce a plecat Stolojan, si nu mai am pretentia sa dezvaluie el motivul; lista cu ministrii din partea pdl si psd i-a fost prezentata in scurtul moment cat a fost desemnat PM. E normal sa refuze si a facut bine. II dau dreptate. Imi exprim convingerea ca aceasta este strategia lui Basescu pentru a "corecta" rezultatele de la alegeri ce au adus la putere PSD. Eu daca as fi in locul lui asa as face pentru a-mi asigura un nou mandat. Am incredere in el!
  • +2 (4 voturi)    
   pogea (Joi, 18 decembrie 2008, 13:59)

   mimozel [anonim] i-a raspuns lui lulu

   Dl inginer Pogea va gestiona finantele unei tari. Doamne fereste chiar si cel mai bine intentionat inginer ar cam trebui sa depuna armele.. lasati meseriasii sa isi faca treaba, daca nu ati gasit in romanica, aduceti unul de afara. rau am ajuns, cu parere de rau. nici un scrupul, vulturii s-au repezit la hoit fara macar sa clipeasca.
   • 0 (0 voturi)    
    depinde de inginer (Joi, 18 decembrie 2008, 16:32)

    Lucian* [utilizator] i-a raspuns lui mimozel

    Inginerii din ziua de azi fac si munca de finante :).
    Inginerii lideri de proiecte mai ales.
    Ramane de vazut daca domnu' fost director stie sa faca activitatea asta.
  • +1 (5 voturi)    
   propuneri (Joi, 18 decembrie 2008, 15:03)

   DRG [utilizator] i-a raspuns lui lulu

   Pogea, Videanu si Udrea nu au ce cauta in Guvern!
   Se vede de la o posta ca se potrivesc ca nuca-n perete.
   Pt PSD astept intai update-ul.
   • +1 (1 vot)    
    Stolojan nu mai trebuie sa dea nicio explicatie! (Vineri, 19 decembrie 2008, 10:01)

    sg [anonim] i-a raspuns lui DRG

    La citirea guvernului, am trecut de la lehamite la greata si la disperare.
    Imi dau seama ca Stolojan nu mai trebuie sa-si justifice gestul: a citit si el propunerile si i a disperat.
  • +1 (1 vot)    
   Pogea e inginer, nu economist (Joi, 18 decembrie 2008, 15:21)

   max [anonim] i-a raspuns lui lulu

   Pogea e inginer metalurgist, nu prea inteleg cum de a ajuns la finante. In fine, sa speram ca va intelege cum e cu deficitele si bondurile.
   • 0 (0 voturi)    
    a (Joi, 18 decembrie 2008, 16:15)

    s [anonim] i-a raspuns lui max

    baaaaaaaa, e inginer baaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu are ce cauta la finante
    • 0 (0 voturi)    
     sa fiu rau (Joi, 18 decembrie 2008, 16:33)

     Lucian* [utilizator] i-a raspuns lui s

     nici tu nu esti doctor in planificarea familiei dar te ....
  • +3 (3 voturi)    
   sa ma impuste cineva! (Joi, 18 decembrie 2008, 16:33)

   nevermind [anonim] i-a raspuns lui lulu

   La propunerile astea, cred ca oricare roman mai destupat un pic ar face fata cu brio ca sef in oricare minister...
   ...Sa ma impuscatzi in cap ca sa nu ma chinui mult!!!
   • 0 (0 voturi)    
    nah (Vineri, 19 decembrie 2008, 8:52)

    Lucian* [utilizator] i-a raspuns lui nevermind

    este scump glontu'
  • 0 (0 voturi)    
   Este o idioata care a scris despre (Vineri, 19 decembrie 2008, 0:36)

   dedeiu [anonim] i-a raspuns lui lulu

   Berceanu ca nu intra in gurverm, cum o cheama?
  • 0 (0 voturi)    
   B.O.C.= Băsescieni, Oligarhi şi Corupţi (Vineri, 19 decembrie 2008, 8:24)

   Îngreţoşatul [anonim] i-a raspuns lui lulu

   Guvernul B.O.C.= Băsescieni, Oligarhi şi Corupţi ! Deşi am votat PDL, nu asta mi-am dorit.
   Sunt dezgustat! Nu mai merg în veci la vot!
 • +14 (16 voturi)    
  Constantin Nita aduce "Cosa Nostra" in guvern (Joi, 18 decembrie 2008, 11:52)

  www.brasovnews.blogspot.com [anonim]

  Constantin Nita, seful PSD Brasov, propus Ministru pentru IMM-uri, Comert si Afaceri. A incercat sa-i bage mafioti italieni pe gat lui Emil Constantinescu: ""Procurorul Gheorghe Mocuta din Parchetul General si capitanul Adrian Baciu din MI, m-au informat la Cotroceni despre convorbirile telefonice inregistrate de anchetatorii italieni. Mafiotii italieni erau disperati ca legaturile lor cu administratia prezidentiala s-au intrerupt dupa 1996 si ii cereau lui Constantin Nita, prin Paul Brener, sa organizeze primirea unei delegatii de rectori ai unei universitati italiene la Cotroceni si in felul acesta, mafiotii italieni sa aiba acces la Presedintia Romaniei. Am informat-o pe Zoe Petre despre interdictia ca pe timpul mandatului meu sa fie primita o astfel de delegatie" declara Constantinescu pentru Jurnalul National. (http://www.jurnalul.ro/index.php?section=rubrici&article_id=50741)

  Alte detalii despre relatiile lui Nita cu mafia italiana se pot afla dintr-o ancheta a Centrului Roman pentru Jurnalism Independent: http://www.crji.org/news.php?id=68&l=1
  • +8 (8 voturi)    
   "Celebritati brasovene" (Joi, 18 decembrie 2008, 12:53)

   Brasoveanca [anonim] i-a raspuns lui www.brasovnews.blogspot.com

   Constantin Nita, Dumitru Puchianu, Ioan Ghise... (si multi altii) buruieni comuniste care se zic brasoveni doar pentru ca au avut norocul sa-i duca soarta pe acolo...
   Le urez sa urce cat mai sus ca sa aiba de unde cadea !
  • +5 (5 voturi)    
   PSD=Coruptie (Joi, 18 decembrie 2008, 13:26)

   Kramer [anonim] i-a raspuns lui www.brasovnews.blogspot.com

   Prietene, in ce-l priveste pe acest personaj odios e de ajuns sa-i vezi fata. Ar trebui ca in DEX, la politician corupt, sa se ataseze poza astuia!
  • 0 (0 voturi)    
   mafiot (Vineri, 19 decembrie 2008, 2:14)

   dami365 [utilizator] i-a raspuns lui www.brasovnews.blogspot.com

   Daca tot se stiu atatea ce se asteapta?Sa-l gaseasca cu o mitraliera in buzunar?Sau sa extinda o organizatie tip Cosa Nostra? Parerea mea:traim in tara lui nimeni ! Zicea unul:"...frumoasa tara,pacat ca-i locuita!"
 • +5 (11 voturi)    
  alianta smecherilor (Joi, 18 decembrie 2008, 12:05)

  Radu [anonim]

  Uite cine decide in tara asta: doua grupuri de smecheri pe care nu-i intereseaza absolut deloc daca un ministru va fi competent sau nu ci doara daca acel ministru le va satsiface poftele... uite asa spre ex ajunge berceanu la transporturi ca sa asfalteze prietenii de la golden blitz, viceprimaru din constanta la mediu ca sa-si faca mazare soseaua de coasta pe bani multi si tot asa... nu conteaza deloc daca omu e priceput in domeniul respectiv pentru ca, daca ar conta, ce treaba ar avea udrea la tursim si monica ritzi la sport? plus ca zeus s-a pus cu bata pe pdl si vrea sa tina totul sub controlul lui de jucator... cum comenteaza unul (vezi blaga) cum zboara din schema initiala...

  sunteti oare fericiti ca i-ati votat?
 • +7 (13 voturi)    
  Doamne Ajuta (Joi, 18 decembrie 2008, 12:09)

  mog [anonim]

  Tare imi e teama ca o sa fie jale mare in urmatorii 4 ani...o sa ne ducem jos de tot, in toate privintele.Cu oameni de genu asta in guvern, viitorul suna apocaliptic.
  Cum frate sa pui pe udrea, adronescu... ministri..cat de penibil...cat de trist....cat de "ciolan"
  Eu ma gandesc serios sa plec din tara asta...cu toata criza economica...tot imi e mai bine prin alte parti.
  • +1 (1 vot)    
   corect! (Vineri, 19 decembrie 2008, 2:18)

   dami365 [utilizator] i-a raspuns lui mog

   In curand se vor construi spre vest autostrazi cu 4 benzi: 3 de dus si a 4a pentru depasiri !!!
 • +8 (14 voturi)    
  ... (Joi, 18 decembrie 2008, 12:21)

  byebye [anonim]

  Mi-am facut bagajul. V-am pupat. Decat sa stau sa vad javrele astea ca mai exista pe aceasta planeta mai bine departe de casa.
  • 0 (4 voturi)    
   ... (Joi, 18 decembrie 2008, 13:37)

   starchaser [utilizator] i-a raspuns lui byebye

   eu am plecat deja :P
   • 0 (0 voturi)    
    ie (Vineri, 19 decembrie 2008, 2:19)

    dami365 [utilizator] i-a raspuns lui starchaser

    Si eu !
    • 0 (0 voturi)    
     SI eu am plecat deja (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:10)

     Mihai [anonim] i-a raspuns lui dami365

     Si eu am plecat deja si nu imi pare rau deloc, insa imi este mila de cei de acasa, nu vor cunoaste niciodata fericirea
 • +2 (8 voturi)    
  Videanu? (Joi, 18 decembrie 2008, 12:24)

  ana [anonim]

  Mi s-a facut rau cand am citit.Insa, desi nu ar trebui sa mai mire nimic la Romanica, totusi continua sa o faca.Cum nenica Videanu la ECONOMIE? Are cineva acte doveditoare cum ca dansul in cauza ar stii ceva economie? Acte ca sau fapte concrete bune facute in timpul mandatului de la primarie?Cum e domne posibil asa ceva? Noi ne vom rascula la un momendat asa cum am facut-o si in '89 insa va fi, ca si atunci, prea tarziu.
  Astia nu se invata minte decat dc ii ciomagim putin pe cativa dintre ei.
  Udrea la turism? Ce legatura are? Ce stie aceasta fufa de turism? Si pe deasupra a revenit si Androneasca, care a mai fost la educatie si a fost praf. De ce nu lasa si tinerii sa intre in guvern? De ce trebuie sa fie ei mereu la ciolan? Sau ma rog sa fie dar FACETI SI CEVA BUN PENTRU TARA ASTA. Sunt niste nenorociti. Peste cateva luni or sa spuna ,,noi neretragem ca nu facem fata crizei economice.Descurcati-va" Si sa vedem atunci ce-o sa face,.DOAMNE AJUTA!
  • +1 (9 voturi)    
   niste hoti si niste parasute (Joi, 18 decembrie 2008, 13:46)

   sg [anonim] i-a raspuns lui ana

   Videanu ar fi meritat un glont , fara sa mai fie judecat, ca ce-a facut se vede in toate gropile si bordurile din Bucuresti, acum are toata tara!
   Udrea va deveni savant de renume mondial, ca e si lector universitar (am vazut ca nu a absolvit Dreptul la stat, probabil ca o incurca cate state sunt in spatiul Schengen, cate regat, e mai bine cu marea Neagra, a copiat de la sefu')
   Roberta Anastase seful Camerei deputatilor?
   mai bine ramanea Miss Romania si eradica foametea printre cei defavorizati geografic!!!!!!
  • +1 (1 vot)    
   Si totusi MACOVEI va fi in Guvern (Joi, 18 decembrie 2008, 15:24)

   MIHAI 2 [anonim] i-a raspuns lui ana

   Subsecretar de stat la turism.
   • +1 (1 vot)    
    :):):):) (Joi, 18 decembrie 2008, 15:33)

    clujean [anonim] i-a raspuns lui MIHAI 2

    hai ca asta e tare, ca si aia cu guvernul Nutzi-Ridzi
  • 0 (0 voturi)    
   Fiindca este doar un guvern de conjunctura (Joi, 18 decembrie 2008, 15:51)

   .Marius. [utilizator] i-a raspuns lui ana

   Va cadea acest guvern in cateva luni. Pe urma o sa se faca altul in componenta caruia vor fi doar specialisti.
 • +4 (6 voturi)    
  oamenii lu' Stolo? (Joi, 18 decembrie 2008, 12:28)

  Bogdan [anonim]

  Dar ce se intampla cu oamenii lui Stolo? Au fost pedepsiti cu totii oare?
  Cat despre Udrea nu inteleg de ce va mirati. Pai au luat ministere unii cu pile mai mici decat ea si cu competente cel putin la fel de indoielnice ...Stiu sigur insa ca daca va cere bani pentru ministerul ei "baieti" se vor executa imediat sa nu-l supere pe Sefu'. La fel va fi si cu Ridzi prietena lu' aia mica, Elena (care inca "editeaza" cuvinte greu :D)
  • +1 (5 voturi)    
   Coctail cu mafioti (Joi, 18 decembrie 2008, 13:23)

   Cristina C [anonim] i-a raspuns lui Bogdan

   Pai oamenii lui Stolo, daca erau liberali ,sa fie stat la PNL, si sa-si spele rufele pe acolo. De atatea grupuri si aripi, ramuri, tendinte, nu se mai intelege nimic in asa zisa politca. In schimb mafiotii isi croiesc drum sigur spre putere prin toate partidele.
   "Pleaca ai nostri - vin ai nostri: noi ramanem tot ca prostii"
 • +7 (11 voturi)    
  Go udrea go! (Joi, 18 decembrie 2008, 12:54)

  JOHN [anonim]

  Elena Udrea sper sa-l coste pe desteptul ala de marinar procente serioase. Eu sper sa fie cat mai vocala si sa ne zgaraie urechile cat mai des. Sa-si aduca romanii aminte in fiecare zi ce au votat.
 • 0 (4 voturi)    
  Te astept (Joi, 18 decembrie 2008, 12:54)

  Morar [anonim]

  Pogea este bun ca poate fi remaniat usor cu ajutorul DNA.
  • +1 (1 vot)    
   Toma? (Joi, 18 decembrie 2008, 13:10)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui Morar

   Lui Toma ii facuse PD(L?) plangere penala, nu-i nici o luna de atunci.
   Sunt curioasa: colegu' de la Interne cum va proceda cu plangerea aia penala?

   Ma amuz gandindu-ma la sedintele de guvern - in care PD-istii (cei cu plangerea) il vor saluta politicos si ii vor intinde mana paratului - stit voi, politeturi, fineturi... ca intre colegi... >:)
 • +6 (8 voturi)    
  Borduri: atractie turistica (Joi, 18 decembrie 2008, 13:13)

  IceCub [anonim]

  Cu Udrea la turism si Videanu la economie o sa facem piramide din borduri ca atractie turistica :))
  • +1 (1 vot)    
   pai cine a avut ultimul cuvant? ;) (Joi, 18 decembrie 2008, 16:06)

   anonim [anonim] i-a raspuns lui IceCub

   si-l convingi tu pe Basescu sa renunte la Elena? Nici o sansa.....
 • +5 (7 voturi)    
  guvern de ... (Joi, 18 decembrie 2008, 13:13)

  dopuletz [anonim]

  stimati parlamentari

  aveti aceasta calitate, de parlamentar, prin votul acordat de noi, cei multi.

  iar noi va somam sa nu validati prin vot acest guvern intocmit pe principii de cumetrie si pe interese de grup.

  domnule presedinte. dumneavoastra ati facut apologia grupurilor de interese si acum le promovati prin structura noului guvern.

  ne-ati mintit domnule presedinte! sper insa ca v-a ramas o doza de bun simt si ca nu veti mai candida!
 • +3 (5 voturi)    
  pogea - groparul pdl-ului (Joi, 18 decembrie 2008, 13:14)

  gurka [anonim]

  acest individ va fi responsabil cu noile biruri, cu vopsitul ciorii si cu minciuna sfruntata. daca pdl-ul va ajunge la 20%, mai mult de jumate se va datora acestui individ.
  • +2 (4 voturi)    
   n-ai cu cine , niste ... (Joi, 18 decembrie 2008, 13:37)

   make21 [anonim] i-a raspuns lui gurka

   PDL 20% nu o sa prinda nici in visele lor cele mai frumoase.Ardealul si banatul cei care au sprijinit in mare parte PDL-ul nu suporta sa fie mintiti si asta o sa se vada incepand cu anul viitor la europarlamentare.Astept ruperea aripi stolojan din PDL care nu au suportat acest concubinaj strotu camila PDL+PSD suma PC
 • -5 (11 voturi)    
  Un guvern. In niciun caz mai rau decat.... (Joi, 18 decembrie 2008, 13:18)

  judex1 [anonim]

  ultimele guverne ale lui Tariceanu. Succes!
  • +4 (6 voturi)    
   eroare (Joi, 18 decembrie 2008, 13:46)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui judex1

   acest guvern, plus criza economica, ne vor face zob! sa te vad apoi cum mai dai vina pe Tariceanu, ca vad ca aste e misiunea ta
   • -2 (8 voturi)    
    Inainte de a vorbi prostii... (Joi, 18 decembrie 2008, 14:08)

    judex1 [anonim] i-a raspuns lui clujean

    cireste interviul lui Hrebenciuc din Revista 22 ca sa vezi si tu cine sunt in realitate PNL si ce pregateau ei romanilor. Rusine, niste nemernici! Ne-au mancat 4 ani din viata degeaba. Sper sa fie luati la intrebari, sa vedem cum vor justifica banii cheltuiti, pe ce?
    • +1 (3 voturi)    
     am citit (Joi, 18 decembrie 2008, 15:08)

     clujean [anonim] i-a raspuns lui judex1

     de acolo reiese ca PNL le-a dat tzeapa pesedistilor, care imediat s-au reorientat catre PD-L care, atentie, le era doar adversar, nu dusman! altceva?
    • +1 (1 vot)    
     daca-l iei pe Hrebe (Joi, 18 decembrie 2008, 15:49)

     Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui judex1

     ca sursa "credibila"... (dezinformatorul-sef de acum vreo 10 ani al PSD) - ce sa mai zic...

     M-am lamurit si pe cine sustineai tu in realitate!
  • +1 (3 voturi)    
   Chiar ma intrebam... (Joi, 18 decembrie 2008, 15:30)

   Rali [utilizator] i-a raspuns lui judex1

   ce mai ai de comentat acum cand astia au scos acesti indivizi pe post de ministii?
   PDL se face de ras in fiecare zi si tu tot in PNL dai????
   LOL :P
   • -2 (2 voturi)    
    Este un guvern cu viata scurta (Joi, 18 decembrie 2008, 15:58)

    .Marius. [utilizator] i-a raspuns lui Rali

    Va cadea in cateva luni, si de aceea au ajuns toti "imaculatii". Basescu si-a dat seama dupa alegeri ce oameni vor merge din PDL in guvern, si de aceea a inceput sa ii mustre rand pe rand. Oricum sunt sigur ca deja planuieste schimbarea acestuia is atunci vor veni adevaratii specialisti.
    • 0 (0 voturi)    
     Cre' ca se face o greseala (Vineri, 19 decembrie 2008, 8:37)

     Eu [anonim] i-a raspuns lui .Marius.

     Nimeni nu pare sa tina cont de faptul ca buna parte din media e controlata de PSD sau apropiati ai PSD (PC). Ma refer in primul rand la televiziuni, acestea avand un impact mai mare, dar si la o gramada de ziare.

     Ce-ar fi daca imaginea proasta a multora dintre membrii guvernului e fabricata?

     Parerea mea e ca trebuie sa asteptam cateva luni, sa le vedem performanta. Daca-si dau cu stangul in dreptul, e clar. Da' nu se alege graul de neghina asa de repede cat sa putem acume spune cu siguranta ca guvernul e slab.

     Singura care mie imi cam pute e Udrea. Da' si la ea s-ar putea sa fie doar imagine, n-o cunosc personal. Da' stiu gramada de oameni care daca tre' sa zica ceva in public o dau in bara, si nu-i duce mintea de doua parale daca nu au hartiutze, computer si internet la indemana, desi in conditiile care le convin lor fac treaba buna. Poate e si Udrea de soiul asta. Tre' sa asteptam sa vedem.

     Base n-are cum sa mai influenteze schimbarea guvernului, daca parlamentul nu voteaza o motiune de cenzura. Daca parlamentarii si guvernul se inteleg la modul in care s-au inteles in ultimii patru ani, nu cred ca guvernul are sanse sa pice. Plus ca orice motiune de cenzura e un pas spre alegeri anticipate, chestie care il cam sperie la buzunar pe orice parlamentar.
  • +1 (1 vot)    
   gramatica!!! (Joi, 18 decembrie 2008, 18:23)

   kolo [anonim] i-a raspuns lui judex1

   Poate ai vrut sa le urezi succesuri! Mai pune si tu mana pe carte, nu mai sta doar prin ban bu
 • +3 (3 voturi)    
  congo (Joi, 18 decembrie 2008, 13:19)

  Chulalongkorn [anonim]

  n-am votat ca n-am putut sa ma duc la adresa din buletin .
  Oricum traim niste momente triste si probabil emigrarea e o chestie la care merita sa ma gandesc .. pacat.
 • +1 (5 voturi)    
  Ministri meseriasi (Joi, 18 decembrie 2008, 13:20)

  Udrea & Company [anonim]

  Ce bine ca nu am mers la vot ! As fi votat cu PDL si implicit pentru un ministru precum Udrea sau Radu Berceanu ! Da, cu adevarat numai ministri meseriasi -vorba lui Oprisan ! Halal natiune !
  • +2 (2 voturi)    
   S-a finalizat guvernul de meseriasi (Joi, 18 decembrie 2008, 15:14)

   IDEM [anonim] i-a raspuns lui Udrea & Company

   URA ! Gata, s-a stabilit intreg guvernul de meseriasi ! Ce spunea Boc ? Vom avea cel mai bun guvern ? Bine ca am ramas la munte in ziua alegerilor...mi-am incarcat bateriile pentru nebunia care va urma !!
 • +3 (5 voturi)    
  mare mizerie am mai ajuns sa vedem (Joi, 18 decembrie 2008, 13:20)

  gelu [anonim]

  cu udrea si videanu ne-au tras capacul!
 • +6 (8 voturi)    
  Oripilant (Joi, 18 decembrie 2008, 13:24)

  adirean [anonim]

  Nu credeam ca o sa vad asa ceva in Romania! Videanu la economie? Subalternul lui de la marmosin-pogea la finante? Iar Elena Udrea e cireasa pe tort!? Nuti spaima .... a ajuns ministru! Iar peste toti, presul lui Basescu, Emil POC! Oribil si gretos! Base si-a pus punct carierei politice!
 • +7 (9 voturi)    
  ce greseala! (Joi, 18 decembrie 2008, 13:24)

  scam [anonim]

  Pogea la Finante?! Ce dezamagire? Cand ai oameni ca Ionut Popescu in partid si tu il pui pe Pogea?
  Probabil e marioneta cuiva.
 • +8 (10 voturi)    
  RUSINE !!!! (Joi, 18 decembrie 2008, 13:27)

  aaris2008 [utilizator]

  Udrea, Berceanu, pogea ??????? RUSINE !
 • +9 (11 voturi)    
  Udrea (Joi, 18 decembrie 2008, 13:28)

  georgi [anonim]

  Aha, deci domnisoara "doctoranda" lector universitar si presedinta a Norvegiei Udrea va fi ministreasa turismului? Daca mai aveam nevoie de vreun motiv sa ma car din tara asta....acesta e.
 • +3 (5 voturi)    
  Metrou in Drumul Taberei (Joi, 18 decembrie 2008, 13:28)

  Gila [anonim]

  Cand o sa mai aibe timp Elena Udrea sa faca metrou in Drumul Taberei, asa cum ne-a promis in campania electorala?
  • +2 (2 voturi)    
   hahaha (Joi, 18 decembrie 2008, 14:19)

   mimozel [anonim] i-a raspuns lui Gila

   lol ai dreptate, totusi nu ti-a aratat decat palmele si caratele, chestia cu metroul erau niste caractere aleatorii care apareau in asociatie cu personajul mai mult intamplator. Stai sa vezi dl Feldman cum ne impartea portocale de plastic, am vazut un batran cum se pregatea sa muste din ea... e jale frate. Promisiunile au fost deja uitate, nici o luna n-a trecut din campania electorala si apetitul lor imens nepotolit de 4 ani i-a impins in ispita.
  • +2 (2 voturi)    
   Rabdare (Joi, 18 decembrie 2008, 14:30)

   soferul [utilizator] i-a raspuns lui Gila

   Intai Videanu va construi un mausoleu din borduri acolo. Apoi Udrea va face metroul pt a aduce turisti.
   • +2 (2 voturi)    
    Vor veni in special turisti din REPUBLICA NORVEGIA (Joi, 18 decembrie 2008, 15:21)

    MIHAI 2 [anonim] i-a raspuns lui soferul

    ...UE are in plan o linie de Metrou
    intre capiltalele a doua state membre :
    Oslo - Kisinau.
    Spre norocul nostru doua dintre statii
    sunt pe teritoriul Bucurestiului:
    MOGHIOROS (reolutionar pasoptist )
    si UNIVERSITATE
    ...asa ca totul vine de se leaga perfect.
 • +6 (6 voturi)    
  Ce va spuneam ? (Joi, 18 decembrie 2008, 13:29)

  sILVIU BRUCAN [anonim]

  Nu trebuie partid unic, FSN-ul tine loc de partide. I n rest, dragi tovarasi, idealurile staliniste pentru care m-am batut in tinerete, au invins acum si in Romania. Traiasca Tovarasul Comandatnt General Basescu ! Traiasaca Prima Toavarase a Tarii, Elena Udrea. Traiasca Intelectualitatea Patriei, aliatul nostru de nadejde in lupta impotriva capitalismului.
 • +4 (4 voturi)    
  vai de noi ! (Joi, 18 decembrie 2008, 13:29)

  briana [anonim]

  ce va sa fie la anul o sa vedem, insa intrebarea se pune in felul urmator: Adriean o sa continue comertul cu borduri? Sa inteleg ca nu am scapat ?!
  Ne sfideaza pur si simplu cu aceasta coalitie de incopetenti. Sunt sigura ca esxista oameni mult mai corecti si mai pregatiri decat Videanu, Udrea, Berceanu. Nu am nimic cu PD-L in mod special insa ma apuca o scarba crunta cand vad cum se bat in pile (a se citi o palarie de bani) pentru un minister. Sa va fie rusine!!!
 • +3 (3 voturi)    
  Videanu la economie?! (Joi, 18 decembrie 2008, 13:29)

  Oarecare [anonim]

  Ce a facut domle asta in bucuresti de l-au pus la economie?! hai sa zicem ca poate udrea s-ar pricepe la turism :D, dar asta ... ?! sincer am dubii ... si ... unde e l-ul din pd-l?!
  • -1 (1 vot)    
   a elaborat (Joi, 18 decembrie 2008, 15:22)

   Je [anonim] i-a raspuns lui Oarecare

   tot programul din spatele cotei unice.

   Credeai ca a fost facuta de liberali? Uite ca nu....
  • +2 (2 voturi)    
   A facut .. (Joi, 18 decembrie 2008, 15:32)

   Rali [utilizator] i-a raspuns lui Oarecare

   Multi bani pentru campaniile electorale ale PDL.
   Asa ca a primit ordin sa faca si mai multi bani!
  • +1 (1 vot)    
   A facut .. (Joi, 18 decembrie 2008, 15:33)

   Rali [utilizator] i-a raspuns lui Oarecare

   Multi bani pentru campaniile electorale ale PDL.
   Asa ca a primit ordin sa faca si mai multi bani!
 • +2 (2 voturi)    
  Offfff (Joi, 18 decembrie 2008, 13:29)

  Reader [anonim]

  Oameni astia nici in ceasul al 24-lea (ca al 12-lea a trecut de mult) nu s-au trezit ... :((((

  pacat ...
 • +3 (3 voturi)    
  Mult succes Dlui Theodor Paleologu (Joi, 18 decembrie 2008, 13:30)

  Elena Z [anonim]

  Ar fi un lucru extraordinar daca ar fi asa!
  • +1 (1 vot)    
   Minune (Joi, 18 decembrie 2008, 14:20)

   Maria [anonim] i-a raspuns lui Elena Z

   O exceptie ca sa zic asa. Aproape de neinteles. Mafiotii au alergie la cultura si culte !
   Daca va fi numit ministrul culturii, cu siguranta Dl Paleologu va incerca sa faca ceva pentru tara: atat cat va putea. Dar si asta conteaza.
 • +5 (5 voturi)    
  O familie fericita in prag de Sarbatori! (Joi, 18 decembrie 2008, 13:32)

  xulesku [anonim]

  Despre Dl. Gh. Pogea, sursa WikiPedia:

  "Din anul 2001, a fost director general al SC Marmosim SA Simeria, societate patronată de către liderul Partidului Democrat Adriean Videanu."

  Alooooo, chiar nici un pic de jena? Dl. Pogea la Fin si Dl. Videanu la Economie, o familie fericita, gata sa salveze tzara :))))...tzarisoara noastra...ce'o mai fi ramas de ea

  :)))) nu mai are rost sa comment ..sanatoshi sa fim, ca boala vine singura - iat'o!

  Iar despre Udrea...ce sa mai..
  • +2 (2 voturi)    
   Guvern echilibrat: ALTA FAMILIE FERICITA (Joi, 18 decembrie 2008, 15:09)

   MIHAI 2 [anonim] i-a raspuns lui xulesku

   ....ca urmare a casatoriei cu Daciana Sarbu
   (ea pe unde o fi...ca in Parlament nu intră...
   ...poate un secretariat de stat ceva...acolo...) PONTA a devenit GINERELE lui SARBU de la Agricultura.
   Asta ca sa fie clar cat de consecvent se aplica principiul paritatii:
   - un minister PDL, un minister PSD,
   - o familie guvernamentala de la PDL, una de la PSD....
   - un kilometru de utostrada unul, alt kilometru celalat...
 • +4 (4 voturi)    
  Halal ministru de finante ... (Joi, 18 decembrie 2008, 13:33)

  v.l. [anonim]

  Gheorghe Pogea, inginer metalurg !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • +6 (6 voturi)    
   Finante=Metalurgie (Joi, 18 decembrie 2008, 13:51)

   ms [anonim] i-a raspuns lui v.l.

   Si a distrus Combinatul din Hunedoara cand a fost Director General.
   • +3 (3 voturi)    
    Perfect de acord (Joi, 18 decembrie 2008, 20:16)

    v.l. [anonim] i-a raspuns lui ms

    Incompetent in specializarea de inginer metalurg, va duce incompetenta la perfectiune ca ministru de finante.
    Sunt inginer si nu am nimic impotriva inginerilor dar consider ca la finate trebuie un specialist in finante nu un specialist in compozitia otelului.
    • 0 (0 voturi)    
     coreeect! (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:16)

     modrogan [anonim] i-a raspuns lui v.l.

     cum zicea Murphy? Nimic nu reuseste mai deplin ca esecul.
 • +4 (4 voturi)    
  sintem pe maini bune (Joi, 18 decembrie 2008, 13:34)

  cristina [anonim]

  vom avea borduri noi in toata tara. bine ca nu e udrea la externe.
  de rest, sint fara cuvinte. de cand am auzit de noua alianta pdl-psd mi-am dat seama ca nu-mi este permis sa ma mai mire ceva vreodata. ma felicit ca nu i-am votat.
  • -2 (2 voturi)    
   Vot (Joi, 18 decembrie 2008, 15:30)

   Vlad [anonim] i-a raspuns lui cristina

   Toti cei care va mandriti ca nu ati votat, poate daca ati fi votat ar fi fost alte procente, si s-ar fi facut alte aliante. Si in plus, votul a fost uninominal... cei din Dr Taberei puteau sa voteze impotriva Elenei Udrea, asa cum cei din Berceni puteau sa voteze impotriva lui Voiculescu. Dar n-au facut-o pentru ca e mai usor sa nu votezi deloc.
   • +2 (2 voturi)    
    cine ti-a spus ca n-am fost la vot? (Joi, 18 decembrie 2008, 20:58)

    cristina [anonim] i-a raspuns lui Vlad

    am zis doar ca n-am votat pdl si psd. si da, ma mandresc, pentru ca acum n-am sentimentul votul mi-ar fi fost furat chiar de cei alesi de mine. :)
 • +7 (7 voturi)    
  stolo (Joi, 18 decembrie 2008, 13:35)

  cip [anonim]

  De aia a plecat Stolo ca i-a bagat Base pe gat oameni ca Udrea, Stanisoara, Pogea, etc. Pai el l-ar fi vrut pe Ionut Popescu, dar Base i-a zis stai asa... Asta-i viata! Nici Stolo nu e prea meseriash oricum!! Hai PDL cu schimbarea... Lasa buruienile comuniste si pupatoare in fund!
 • +8 (8 voturi)    
  aoleuuuu (Joi, 18 decembrie 2008, 13:37)

  catalin [anonim]

  Imi place cum suna noul guvern.... Daca as dori raul acestei tari cred ca as alege acest guven in proportie de 90%. Ce sperante sa mai ai? Astia anunta 1000km de autostrada si il pun pe Berceanu??? wtf? Reforma in economie cu Videanu?? wtf? Dar...Udrea stie sa faca turism.... Insa doar la ea in casa :)) Sper sa..... Am zis "sper"? Ce draq sa mai speri!
 • -5 (9 voturi)    
  LOVITURA DE MAESTRU A LUI TRAIAN BASESCU!!! (Joi, 18 decembrie 2008, 13:38)

  AnticoruptieinRomania [utilizator]

  Era normal ca la Finante, Transporturi, Dezvoltare regionala, Economie, sa pui oameni care se vor apuca de treaba imediat, nu incepatori. Traian Basescu a dat o lovitura de maestru tuturor: prin alianta conjucturala cu PSD a realizat urmatoarele: 1. a trimis in opozitie pe Patriciu si tot PNL, 2. a rupt alianta PSD-PNL, 3. a marginalizat gruparea Iliescu-Nastase-Voiculescu, 4. a adus PSD la guvernare pentru a-si dovedi neputinta si incompetenta in guvern, banii fiind la PD-L, 5. VA LUA PREZIDENTIALELE LA PAS. Apropo, ati observat ca de cand PD-L nu mai are oameni trimisi la talk-show-urile de la Realitatea TV si Antena 3, aceste posturi nu mai au audientele trecute si au innebunit de tot? Nu-i priviti si o sa dispara amandoua!!!
  • +13 (13 voturi)    
   tu esti intreg la cap? (Joi, 18 decembrie 2008, 13:49)

   modrogan [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   mi se rupe de marginalizarea penele, pesede, tariceanu si altele, cata vreme in guvern intra niste mafioti si niste incapabili taman cand vine criza! nu batalia politica ma intereseaza ci ce castig eu de pe urma guvernarii, nenica! ca atare, dispari cu propaganda ta, esti penibil
  • +8 (8 voturi)    
   incredibil! (Joi, 18 decembrie 2008, 13:56)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   Pana unde poa' sa mearga astia cu tupeismul!!

   Baaaaiiii!!! voi ne credeti chiar DE TOT tampiti???
   • +1 (1 vot)    
    raspuns (Vineri, 19 decembrie 2008, 2:33)

    dami365 [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

    Da!! Chiar ne cred DE TOT tampiti si chiar suntem,pentru ca or sa ne fure ca si pana acum si nimeni nu o sa zica nimic !! Asta chiar e o invitatie sa furi !! CE FAIN!! sa dai cu jula si sa nu te deranjeze nimeni!! APROAPE PLICTISITOR!!
  • +2 (2 voturi)    
   nu ai mai aparut in ultimul timp ! (Joi, 18 decembrie 2008, 20:45)

   nufarul alb [anonim] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

   sa inteleg ca ai stat sa iti lingi ranile dupa pocinogul lui ZEUS ...
   sau ai asteptat sa primesti noua misiune: sustinerea refacerii FSN cu alta ... palarie: BASE!
   esti patetic rau de tot ...
   chiar nu-ti reamintesti ca sustineai acum 20 de zile ? cauta-te daca ai o problema cu memoria ...
   si apoi, nu va inteleg pe cei care tot dati vina pe PNL ca a ales opozitia; daca ar fi ales sa vina langa PDL erau iarasi bunicei si curatei, corect ?
   dar daca BASE a fost cel care nu i-a mai vrut cu adevarat langa el ? poti exclude ipoteza asta ? ?
 • 0 (0 voturi)    
  Ceeeeee? (Joi, 18 decembrie 2008, 13:45)

  dacianMCV [anonim]

  Te inseli amarnic. Se vede ca esti partinic !
 • +4 (4 voturi)    
  Nu-i meritam la cat sunt de buni... (Joi, 18 decembrie 2008, 13:45)

  ali [anonim]

  Ce cauta madam Udrea, frate, la Turism...? I-au dat si lui Pussy un minister al ei, ma....!Suntem salvati! Si dom' Videanu si-a facut culcus bun, acolo la Economie..Ministerul asta ii vine "ca o manusa" la cat de priceput e sa stranga banii pe langa el!
  Eu ma-ntreb unde s-a bagat societatea civila? Macar sa latre pe langa caravana care trece, nu sa stea cu botu' pe labe. Chiar nimeni nu observa ca astia-s o adunatura de "prieteni" care fac legea? PD-L inseamna Basescu-Boc-Udrea-Videanu....nimic altceva, iar noi suntem o masa de fraieri care "habar n-avem cat sunt ei de capabili...Nu-i meritam la cat sunt de buni!!!"
  Oricum roata se-nvarteste si-odata o sa le vina si lor randul dedesub(p!)t....Atunci sa vezi!
  • +1 (1 vot)    
   "societatea civila" (Joi, 18 decembrie 2008, 13:54)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui ali

   "Societatea civila" esti TU!!! Sau... poate esti alt fel de "societate"???

   Crezi ca "societatea civila" e un fel de kestie, cu vreo legitimatie? Or uat?
   • +1 (1 vot)    
    ptr Codruta N despre societatea civila (Joi, 18 decembrie 2008, 14:20)

    ali [anonim] i-a raspuns lui Codruta N

    Ca parte a "societatii civile" eu "latru" aici, pe forum, votez, imi "exersez" spiritul civic oriunde pot, insa, putin probabil ca eu, de-aici sa pot "interveni pe lânga factorii de decizie, pe lânga instituţiile statului de drept pentru a le influenţa, în sensul apărării drepturilor şi intereselor grupurilor de cetăţeni" pe care îi reprezintă acei actori ai societatii civile....asa cum gasesti in definita societatii civile civile...
    Da un search cu "societatea civila" pe net si lamureste-te sau incearca sa intelegi cui cer ajutorul...retoric.
    • 0 (0 voturi)    
     pai, da tu search :) (Joi, 18 decembrie 2008, 15:46)

     Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui ali

     cauta acea parte a "scoietatii civile" care sa te sprijine - si pe care s-o sprijini ;)

     De regula, astia pe care ii numiti voi "societate civila" nu se infiinteazaa la comanda si nu functioneaza pe baza de "certificate" - eu nu asta iti ziceam? "Societatea civila" suntem NOI, cu totii - de CE ceri "sa faca" cineva nu prea definit?
     Cauta, du-te, cere ajutorul, zi: "vreau sa ma implic" - samd.! ;)
    • +1 (1 vot)    
     societatea c.... (Joi, 18 decembrie 2008, 15:52)

     mihai [anonim] i-a raspuns lui ali

     atata timp cat "societatea civila" se va limita la rolul de latratoare.. caravana va trece mai departe, stai linistit
 • +1 (3 voturi)    
  simplu: lipsa de cadre la PD-L (Joi, 18 decembrie 2008, 13:48)

  max [anonim]

  Din alaturarea asta reiese marea problema a PD-L: lipsa lor de cadre. La PSD exista un asa-numit esalon doi unde poti gasi oameni capabili - pana la proba contrarie. Si asta... privit cu neutralitate. Ca altfel, vai de domeniile Economiei (daca pe Videanu nu l-a vrut Bucurestiul, el vrea toata tara...), Turismului (sa fim seriosi), Culturii (idem), Tineretului (idem)...
  • +2 (2 voturi)    
   ? (Joi, 18 decembrie 2008, 14:00)

   tirolez [utilizator] i-a raspuns lui max

   Adica nu aveau niciun economist in partid si au pus un inginer la finante? Ionut Popescu ce avea? In afara de faptul ca n-avea nicio sansa pentru ca n-ar fi facut sluj la Videanu.
   Rusine, fripturisti si atat tot.
   Iar Boc e omul perfect, cred ca sta ca momaia si zice, da , Adriene, cum spui tu.
   • +1 (1 vot)    
    de acord cu tine (Joi, 18 decembrie 2008, 14:11)

    rolf [anonim] i-a raspuns lui tirolez

    nu am nimik cu celelalte nominalizari (nici macar cu madam Cocos), dar totusi sa fii asa de inconstient si sa pui ministru de finante un inginer....... asa ceva nu se face >:[ cand ai la dispozitie un Ionut Popescu, cel putin !!! si chiar un Tanasescu
    • 0 (0 voturi)    
     cine e ionut popescu? (Joi, 18 decembrie 2008, 15:13)

     radu [anonim] i-a raspuns lui rolf

     mai lasati-ma cu ionut popescu... e doar un tip care a facut bani pe bursa intr-o vreme cand toata lumea facea pentru ca bursa era la pamant si incepuse cresterea... altfel, cred ca e cam praf la finante... probabil in egala masura cu pogea... avantajul lui pogea a fost ca e omul lui videanu... au spart ei ministerul in doua dar tot un singur om e sef peste ele: primarul bordura...

     PS - Tanasescu e super tare. dar se pare ca nu mai vrea sa se bage...
   • +2 (2 voturi)    
    Exact!!! (Joi, 18 decembrie 2008, 15:26)

    ion [anonim] i-a raspuns lui tirolez

    Fix la asta m-am gandir si eu cand am citit lista. E incredibil! Nici nu am cuvinte cat sunt de revoltat! Asta e o gluma de guvern ... :(
  • +5 (5 voturi)    
   esti prea naiv (Joi, 18 decembrie 2008, 14:05)

   make21 [anonim] i-a raspuns lui max

   Cat poti fi de naiv.Lipsa de cadre spui tu.Pai sa ne uitam>Stolojan de departe cel mai bun.Nu a dorit sa faca parte din echipa formata de hotii care au fost pusi.Daca ajungea PM el era cu munca si restu cu furatul.Ionut Popescu putea fi usor pus la economie sau finante.Cheorge Flutur a fost cred cel mai bun ministru al agriculturi.Si lista poate continua.S-a preferat in schimb hotia decat competenta.
 • +3 (3 voturi)    
  ministrii de azi (Joi, 18 decembrie 2008, 14:03)

  iuli [anonim]

  auzi...videanu ministrul economiei..deci banii vor sta in pixul lui, si stie pixul ala cum sa semneze si unde,vai de noi si de ce o sa fie....udrea ministrul turismului....e una din marile nesimtiri facute celor care au votat cu PDL, iar base o sa si-o ia serios la anul pe chestia asta, eu astept sa merg la vot pt prezidentiale....daca si udrea ajunge sa reprezinte Romania in fruntea unui minister,pai ma intreb, eu de ce nu as fi capabil?aaa...pt ca nu am pilele necesare, nu fac parte din partidul potrivit, nu pup , si nu am papagal sa prostesc multimea....deci nu am sanse
 • +3 (3 voturi)    
  Sunt curios! (Joi, 18 decembrie 2008, 14:05)

  Curriosu [anonim]

  Tare curios cine va compune Maneaua Festiva la instalarea Guvernului Nutzi-Ridzi.

  • +1 (1 vot)    
   Guvernul Nutzi-Ridzi !!!!!!! (Joi, 18 decembrie 2008, 15:13)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui Curriosu

   asta e cea mai tare, frate! o sa tin minte, e geniala! lloooolll
 • +1 (1 vot)    
  guvern (Joi, 18 decembrie 2008, 14:06)

  jalea [anonim]

  pai daca altii au falitii lor musai sa facem sa avem si noi.Rusineeeeeeeeeeeeeeeeee
 • +5 (5 voturi)    
  Ministrul Mediului (Joi, 18 decembrie 2008, 14:07)

  kik [anonim]

  Sa te cheme Plumb si sa fii ministrul mediului....culmea ironiei!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   alternativa ar fi fost (Joi, 18 decembrie 2008, 22:04)

   ioan timisoara [anonim] i-a raspuns lui kik

   SULFina, nici aia nu ar fi sunat mai bine, probabil nu au gasit pe nimeni care sa se cheme Mercur, Cianura, sau Negru de Fum.
 • +5 (5 voturi)    
  Asociatia Traian Ungureanu inscrie membri! (Joi, 18 decembrie 2008, 14:08)

  Alinuta [anonim]

  Ce-mi place...
  unde sunt toti talibanii PDL care faceau propaganda pe forum inaite de alegeri? ca o sa vina PDLul la putere si o sa faca **** praf.
  Ati luat puterea ba, acu sa va vad ce faceti, cu oameni "impecabili" ca Boc, Udrea si Videanu.
  Faceti ba coada in spatele lui Traian Ungureanu si aruncati-va dupa bloc!
  • -1 (1 vot)    
   ... (Joi, 18 decembrie 2008, 14:21)

   make21 [anonim] i-a raspuns lui Alinuta

   Nici cu penali de liberali nu mi-e rusine
   • +2 (2 voturi)    
    penalii aia sunt mici copii (Joi, 18 decembrie 2008, 15:14)

    modrogan [anonim] i-a raspuns lui make21

    sa vezi tu ce porcarii vor face astia noi, au "meseriasi", nu gluma!
   • +2 (2 voturi)    
    Penali zici? (Joi, 18 decembrie 2008, 15:21)

    Raluca9 [utilizator] i-a raspuns lui make21

    Aia insumau, sa zicem, vreo 500 de ani de puscarie. Si-i mai si hartuia DNA-ul, asa ca n-apucau sa faca mare branza. Astia insa insumeaza un mileniu in momentul asta, iar pana la sfarsitul mandatului ajung la sapte-opt milenii. Daniel Morar va sta incruntat, cu spatele la ei, veghind, in continuare, cu mare atentie, ca PNL-ul si UDMR-ul sa nu fure prea mult, de acolo din opozitie.
 • +2 (2 voturi)    
  videanu (Joi, 18 decembrie 2008, 14:09)

  adriana [anonim]

  acum videanu ca ministru , o sa schimbe bordurile din toata tara. dom'le ce noroc au unii !!!!
  poate le pune din marmura ....
 • +4 (4 voturi)    
  MINI-STERIABILI (Joi, 18 decembrie 2008, 14:20)

  MOROMETE [anonim]

  Eu cred ca trebuie schimbat medicul de la Cotroceni !!!
  Sau bucatarul? Norocul meu a fost ca la plecarea lui Stolo nu am fost aproape de Cotroceni..ca acum eram propus de ministru ... In orice caz Ceausescu nu si-ar fi permis asa ceva!!! E ca si cum Becali daca ar fi fost presedinte l-ar fi pus pe Smarandescu ministrul aparari nationale, pe Argaseala ministru al Admin Publice Locale, pe Radoi Ministrul Sportului, pe Banel ministrul Invatamanatului, iar pe verii lui in celelalte ministere..Ce am ajuns...vai de mama noastra!!!! PD-L ati vrut PD-L aveti ,, EI CU EI ..ehehehi Noi cu VOTUL !! Hai natiune la vooot!! Ti chiama Basiescu Bai ..
  • +1 (1 vot)    
   ... (Joi, 18 decembrie 2008, 15:30)

   ion [anonim] i-a raspuns lui MOROMETE

   Astia cred ca au mancat carne de-aia importata din Irlanda ... altfel pe cuvant ca nu-mi explic ... si un copil de la gradi forma un guvern mai bun ... daca nu se gandesc nici la electoratul pierdut, ca asta-i doare cel mai tare pe ei, e clar ca dioxina e de vina
 • +2 (4 voturi)    
  Gata o facuram (Joi, 18 decembrie 2008, 14:22)

  Lucianmotzul [anonim]

  Dl Basescu ,cu aceasta Udrea la turism ti-ai dat foc la valiza,se pricepe asta la turism ca nucan perete .Mai fratilor din PDL v-ati facut de ris mie mila de voi si de acest Basescu ,de care pina mai ieri credeam lucruri amai bune,dar inclin ca Gidea si cu Stan de laantena 3 au dreptate pina la urma cu toate ca nu sint de acord cu linbajul folosit dar cind vad ce faci Basescule cred ca meriti aceste replici ,mai competenti sint PSD pina la urma ,parca mai cu bun simt.Vaisamar cu asa guvern de ia tara ,cred ca dupa guvernarea asta se vor trezi romani la si cu cine sa voteze.
  • +4 (4 voturi)    
   fan Udrea (Joi, 18 decembrie 2008, 15:08)

   radu [anonim] i-a raspuns lui Lucianmotzul

   ce ai frate cu Udrea? parerea mea este ca blonda e super competenta in materie de turism. doar face shopping la milano de doua ori pe luna... am inteles ca deja are programata o intalnire cu presedintele norvegiei pentru a-i putea explica ca cetatenii unui stat Ue cum e norvegia pot veni pe litoral la noi.... ce guvern de terminati
  • 0 (0 voturi)    
   motzul K (Joi, 18 decembrie 2008, 15:16)

   psd-istul [anonim] i-a raspuns lui Lucianmotzul

   Mai rasfiratzi,mai rasfiratzi si respectatzi cu sfiintzenie indicatiile! Datzi tare in dusmanii poporului si ai partidului nostru!
 • +2 (2 voturi)    
  Sa vedem interviurile de la Parlament (Joi, 18 decembrie 2008, 14:28)

  Alex [anonim]

  Abia astept interviurile pe care le vor avea acesti minsitri desemnati in parlament. Macar PNL si DMR vor pune intrebari incuietoare, si abia astept sa ne o vad pe Nuti udrea cum ne povesteste de strategia la Turism pe urmatorii 4 ani, sau pe Videanu cum explica el ca va face 1000km autostrazi cu 3 randuri de borduri in 4 ani :P

  Restul comentariilor sunt de prisos, eu deja m-am apucat sa caut metode sa-mi salvez economiile/banii
  • +1 (1 vot)    
   ..... (Joi, 18 decembrie 2008, 14:43)

   tricoteza sefa [anonim] i-a raspuns lui Alex

   poate pune borduri si pe mijlocul autostrazii
 • +1 (1 vot)    
  agentie guvernamentala (Joi, 18 decembrie 2008, 14:32)

  tricoteza sefa [anonim]

  doamna ministru udrea, acum ca v-ati ajuns, nu v-ati gandit sa faceti in cadrul ministerului de turism o agentie de tricotat?
  eu am idei multe
  si vreau sa fiu sefa la agentie
  un salariu de minim 20000 euro m-ar motiva :D
  daca e nevoie ies la televizor sa ma vada lumea... si poate la anul ma decid sa candidez la presedentie...si cine stie...poate mai sunt prosti sa ma voteze si pe mine pentru arta de a tine andrelele in mana
 • +1 (1 vot)    
  E absolut shocant de prost noul guvern! (Joi, 18 decembrie 2008, 14:41)

  suki [anonim]

  Sper din tot sufletul sa se trezeasca pe ultima suta de metri. Pt finante era Ionut Popescu, daca nu, da-l frate la PSD ca era bun si Tanasescu. CUm sa vii cu un inginer???
  Udrea la turism????
  Berceanu&Videanu???
  E exact invers a ceea ce asteptam cu totii.
  Greata totala!
 • +1 (1 vot)    
  Reforma (Joi, 18 decembrie 2008, 14:50)

  Regretzel [anonim]

  Guvern constituit "Ad-Boc". Mai surprinde impostura? Da de unde?! E la moda! Iata si explicatia pentru un ministru roman - Udrea. Clar ca-n clasa bagaretilor politici este mare vid...l-au umplut la moment cu Videanu! Fiti atenti: vidEANU. De unde ar rezulta EA NU! Si Berceanu laTransporturi? Pai el a aratat ce stie. A trecut si pe la Economie; ba cumva-cumva si prin Facultate. Penibila lista...Si d'astia o sa devina ministrii nostri chiar in ziua 22 Decembrie. Sarmani parinti ai tinerilor ucisi acum 18 ani...alte lacrimi pentru voi. Pot doar sa o fluier pe turista...ca sa nu fie doar a paguba, ar trebui sa o faca cat mai multi.
 • +4 (4 voturi)    
  inginer la finante (Joi, 18 decembrie 2008, 14:51)

  MISU [anonim]

  Domnilor,dvs.nu ati auzit de ingineriile financiare?
  O inginerie financiara nu poate fi facuta decat de un inginer.
  • 0 (0 voturi)    
   Tare (Joi, 18 decembrie 2008, 15:40)

   Rali [utilizator] i-a raspuns lui MISU

   LOL :D
   Mai ales daca e metalurg!
 • +2 (2 voturi)    
  ce tare!!!!!!!!!!!!!!! (Joi, 18 decembrie 2008, 14:55)

  Radu [anonim]

  voi ati observat o treaba?
  din propunerile psd: oprea, nica, andronescu, ponta, diaconescu, ile sarbu, marian sarbu (adica 7 din 10) au fost si in guvernul nastase 2000-2004. mai tineti minte, guvernul ala pe care l-a tot condamnat basescu si care l-a ajutat, datorita coruptiei, sa-si croiasca imaginea lui de jucator luptator impotriva coruptiei... mai sunt 3 (bazac, nitu si nemirschi). de primul nu stiu nimic, de al doilea cica ar fi implicat in ceva scandaluri pe la brasov iar nemirschi e omul lui mazare... parerea mea e ca o sa faca o super echipa cu elena udrea, videanu, pogea, berceanu... ha ha ha... oare ce fata va avea basescu cand toti astia vor depune juramantul...? si oare ce o sa mai spuna slugile presedintelui atunci....?
  • 0 (0 voturi)    
   erata (Joi, 18 decembrie 2008, 15:33)

   Radu [anonim] i-a raspuns lui Radu

   revin: 8 din 10... am aflat intre timp ca bazac a fost secretar de stat la sanatate
   • +1 (1 vot)    
    Parca la Mediu... (Joi, 18 decembrie 2008, 16:52)

    Constatator [anonim] i-a raspuns lui Radu

    Sanatate? Parca era secretar de stat la mediu...iar din CV (site MMediu-2003) reiesea ca e ultra-specialist in medicina muncii, absolvind Medicina in 9-10 ani.
 • +3 (3 voturi)    
  Luminita de la capatul tunelului (Joi, 18 decembrie 2008, 14:56)

  Alex [anonim]

  Parca asa zicea un prim-ministru ce purta ochelari. Citesc membrii guvernului si mi se face pielea de gaina. Vad comentariile unora, gen Alinuta, si ma ingrozesc si mai rau. Ceva de genul, e si ce daca astia sunt corupti-incompetenti-hoti, aia din alte partide nu sunt la fel. Din cauza acestei gandiri am ajuns aici. Sa ni se para urmatoarea perioada ca fiind sfarsitul lumii. Videanu, Udrea, Berceanu+Ilie Sarbu, Andronescu, Oprea sunt ministrii. Unii au mai fost si a fost jale. Altii nu au realizat nimic. Sa dai cu mopul sau sa crosetezi sunt realizarile. Tara asta este in rahat si altii se piaptana. Ma intreb unicul conducator, tovarasul Basescu, ce pieptene foloseste. Dar oricum se gasesc foarte multi, gen Alinuta, care se vor oferi si sa-i linga. Nu suntem in stare sa votam oameni de calitate pentru ca nu avem noi calitate. Pentru ca suntem un popor indobitocit plin de analfabeti si frustrati. Incep sa dau dreptate celor care zic ca cea mai buna solutie este sa emigram. Asa popor, asa conducatori. Unii prosti si ascultatori, altii hoti si smecheri. Nu mai are rost sa ne trezim pentru ca oricum este mult prea tarziu. Mai bine sa stam incontinuare in aceeasi pozitie smerita si servila.
  • +1 (1 vot)    
   Luminitza (Joi, 18 decembrie 2008, 15:13)

   Mihai [anonim] i-a raspuns lui Alex

   Pai e simplu: luminitza de la capatul tunelului este locomotiva ce vine din directie opusa
   • +1 (1 vot)    
    M-as bucura (Joi, 18 decembrie 2008, 15:24)

    Alex [anonim] i-a raspuns lui Mihai

    Sa fie locomotiva. Macar asa ne-ar scuti de tot ce urmeaza. Important este ca romanii, cei care inca gandesc, sa-si pastreze umorul. Asta ne-a tinut de foame si pana acum.
  • +1 (1 vot)    
   asa simt si eu (Joi, 18 decembrie 2008, 15:17)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui Alex

   am o senzatie de sfarsit de lume, dar nu ca in 89, cand se sfarsea o lume rea si incepea una despre care credeam ca e mai buna... acum simt ca vine Sfarsitul, cu majuscula...
 • +1 (1 vot)    
  De necrezut! (Joi, 18 decembrie 2008, 15:04)

  Ioana [anonim]

  Un Guvern de neprofesionisti, incropit si nu gandit,
  o rusine nationala! Regret ca am votat cu PD-L, iar daca Basescu a "inspirat" numirea Elenei Udrea
  va trebui sa iasa din politica..
 • +2 (2 voturi)    
  Videanu si Pogea? (Joi, 18 decembrie 2008, 15:04)

  inmarmuritu [anonim]

  deci Economia e in gheara lui Videanu, iar Finantele in laba lui Pogea! patronul si directorul Marmosim au capatat TOATA economia si banii tarii! sunt inmarmurit!
 • +3 (3 voturi)    
  Gluma zilei (Joi, 18 decembrie 2008, 15:09)

  Pezevenghiu [anonim]

  Serios.
  Ce cauta Boc PM, Videanu ME si Udrea MT?

  Daca ar fi 1 Aprilie m-ar pufni rasul.

  Videanu nu a mai candidat la PG a Bucurestiului pentru ca nu l-ar mai fi ales nimeni.
  Si ajunge MEc.

  Fracked up country.
 • 0 (2 voturi)    
  bazac-ferrari (Joi, 18 decembrie 2008, 15:14)

  ciupacabra5 [anonim]

  Singura mentiune la un ministru este la Bazac ca vinde Ferrari. Or fi si astia de la Ferrari psd_isti sau comunisti ? o fi dat Ferrari la un idiot sa vanda Ferrari in Romania ? O fi avut pile ?
  Ce dracu de adnotari sunt astea ? Daca scria ca are o gogoserie crezi ca toata lumea era multumita ? Sau ziceau "uite pe mana cui a ajuns sanatatea noastra !!!
  Eu cred ca daca Bazac asta vinde Ferrari, nu e un dobitoc. Desi e rosu......ca psd-ul !
  • 0 (0 voturi)    
   nu asta e hiba (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:22)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui ciupacabra5

   problema e ca sistemul sanitar romanesc are urgenta nevoie de destepenire! daca acest Bazac va reusi sa puna totul pe roate (fie ele si de Ferrari), toata cinstea; daca nu, un mafiot in plus...
 • 0 (2 voturi)    
  o sa plingeti (Joi, 18 decembrie 2008, 15:19)

  attila [anonim]

  vin vremuri grele
  o sa plingeti dupa tariceanu
  cu guvernul asta nu o sa mai vina nici o comkpanie sa-si deschida fabrica in romania
  • -1 (1 vot)    
   Mai lasa-neeee cu Tariceanu tau (Joi, 18 decembrie 2008, 15:32)

   pati [anonim] i-a raspuns lui attila

   Mai luati o pauza mai baieti ca vin sarbatorile.....si pretul petrolului scade...si poate nu va mai plateste....Pati
 • +1 (1 vot)    
  poezie (Joi, 18 decembrie 2008, 15:19)

  ioan iona [anonim]

  Descrierea noului Guvern:
  "Foaie verde prastie,
  Da-te jos din corcodus
  Ca trece submarinul!"
  • 0 (0 voturi)    
   Coerenta (Joi, 18 decembrie 2008, 15:29)

   liviu [anonim] i-a raspuns lui ioan iona

   Incearca macar sa fi mai coerent! Ai vrut cumva sa spui ceva? sau esti cuva plangacios de meserie?
   • 0 (0 voturi)    
    pai, e coerenta >: (Joi, 18 decembrie 2008, 15:40)

    Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui liviu

    EXACT ca guvernul asta!!! Sau, ma rog! ca aceia care au tooot promis... >:
 • -3 (5 voturi)    
  strugurii sunt acri (Joi, 18 decembrie 2008, 15:19)

  lucid [anonim]

  toate jigodiile care au navalit la ordin pe site-ul hotnews, rebrenduit si el pro-mafia lui bombo@puturiciu, nu fac decat sa latre la luna. videanu a fost cel mai bun primar din bucuresti de dupa 1989. dovada: zecile de bulevarde asfaltate la cea mai buna calitate pe care se merge azi, liniile de tramvaie rapide din militari pana in colentina, pasajul basarab din care a reusit sa realizeze cam o treime. minciuna ordinara cu bordurile nu mai tzine - ele nu exista decat in tartacutza imbecililor care l-au votat pe gunoiul oparescu, gunoi care a blocat toate proiectele bucurestiului pana cand haita lui nu primeste spagile cerute. cirozatul securist oparescu s-a facut de tot kktul cu pasajul universitatzii, cand la nici o ora de la inaugurare cazusera deja jumatate din scarile rulante iar ieri, la 48 de ore, cazusera toate. pogea si videanu sunt cei care in 2005 au introdus, impreuna cu ionutz popescu, taxa unica, datorita careia cei care muncesc eficient castiga azi cu un sfert mai mult decat pe vremea bandei lui bombo&ilici. madam udrea va fi sigur mai buna ministreasa la turism ca gashca de retardatzi ai lui fenechiu - adormitzei, troaca, chioariu,.
  asa ca, schelalaitzi baietzi, schelalaitzi, dar caravana merge inainte, caci are 70% din voturi in desagi. asa e in democratzie, poate va bagatzi asta in cap pana la urma (dar avetzi si alt cap decat ala...de mai jos?).
  • +2 (2 voturi)    
   bine, acuma e ora injectiei (Joi, 18 decembrie 2008, 15:27)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui lucid

   inapoi in pat, ora de plimbare s-a sfarsit, imediat vin fata cu injectiile si baiatul cu camasile de forta; somn usor
  • +2 (2 voturi)    
   nu pot sa te contrazic... desi as vrea (Joi, 18 decembrie 2008, 15:27)

   radu [anonim] i-a raspuns lui lucid

   esti mult prea indoctrinat... asa ca nu pot decat sa-ti spun huo
  • +1 (1 vot)    
   cine zice, ala e! (Joi, 18 decembrie 2008, 15:32)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui lucid

   Iar voi v-ati mintit alegatorii!

   Nerusinatilor!!!
  • +2 (2 voturi)    
   LOL (Joi, 18 decembrie 2008, 15:45)

   Rali [utilizator] i-a raspuns lui lucid

   Mergi, te rog, pe sos. Oltenitei, proaspat asfaltata si o sa vezi ca e ca in Montagne Rousse. Si treci prin pasajul pietonal de la Pieptanari ca sa te convingi ce treaba a facut nen'tu videanu!
   Aberezi....
  • +2 (2 voturi)    
   care struguri? (Joi, 18 decembrie 2008, 16:02)

   xy [anonim] i-a raspuns lui lucid

   da, cel mai bun primar, de-asta n-a mai candidat videanu la un al doilea mandat la bucuresti, nu? ca daca era cel mai bun si voia sa-si duca treaba mai departe de dragul orasului atunci candida, sigur fiind pe 90% din voturi! cat despre borduri, intr-adevar unele din ele nu mai exista decat "in tartacuta imbecililor", pentru ca de bune ce erau si de bine montate ce erau ori s-au spart, ori s-au desprins. acum ca il are pe pogea alaturi, ma astept sa repete performanta la scara economiei, de data asta cu borduri de marmura pe marginea autostrazilor.

   ai putea sa-mi demonstrezi cu ce e mai competenta udrea la turism decat adomnitei la justitie? sau cumva din moment ce fostii ministri au fost de doi lei, trebuie sa ma bucur daca noii ministri sunt de doi lei si un ban? daca tot se laudau ca asta o sa fie cel mai bun guvern de pana acum, atunci inseamna ca asta e etalonul maxim pentru ce pot ei, o udrea la turism! chiar nu mai e nevoie sa explice stolojan de ce a plecat!
  • +2 (2 voturi)    
   zi zau (Joi, 18 decembrie 2008, 20:02)

   lucia [anonim] i-a raspuns lui lucid

   Cu scuzele de rigoare ca eu nu am alt cap in afara de cel de pe umeri - eroare din nastere, sa imi mai cer scuze o data? - draga lucid, aproape ca m-ai inspirat sa imi caut colectia cutezatorii. cu scuzele de rigoare din nou, adicatalea, proasta de mine ca ti-am presupus o varsta din care stiai ce e aia sa iti faci autocritica si sa te remusti. :)
   da' pe tine cin' te-a pus sa iti dai cu parerea printre 'ai mai batrani, acilea pe hotnews? sau ti-au facut doar training-ul scurt, asa ca in loc sa te remusti, bietul de tine musti numai?!
   asta apropo de jigodii, apelativ care, nttz, nttz, nu sade mine in gura unui copil cuminte ca dumneata.
 • 0 (0 voturi)    
  Anticipate 2009 (Joi, 18 decembrie 2008, 15:20)

  Nici o paguba [anonim]

  S-ar putea ca unii marinari sa joace la doua capete, si in 2009 sa avem alegeri de tot felul: europarlamentare, prezidentiale si ... anticipate! Asta pentru ca pana atunci criza isi va arata muschii, certurile vor fi pe ordinea de zi a sedintelor de guvern, doua-trei demisii sau remanieri de ministri - poate chiar cu ajutorul DNA. Asa cum arata actualul guvern, e mai degraba bine: nu va face multi purici si va veni altul... pe rau in jos!
 • 0 (2 voturi)    
  Mea culpa (Joi, 18 decembrie 2008, 15:20)

  gabriel [anonim]

  Dragilor , m-am prostit eu, sau parca la finante si economie ar fi trebuit pusi economisti, finantisti......ceva de genul asta , nu ?

  Da' eu cred ca ma doare capul si nu mai pot gandi corect ...........poate trebuiau pusi ingineri si mi-a scapat mie..........mea culpa ............
 • +2 (4 voturi)    
  Explicatia Udrea la Turism (Joi, 18 decembrie 2008, 15:23)

  Dr. Anyco Kwill Doo [anonim]

  Doamna Udrea este singura care se poate ocupa indeaprope de Planul Unic de Liberalizare Accentuata care se va aplica Turismului. Acest plan presupune in primul rand reorientarea strategiei ministerului catre turismul sexual, despre care este bine cunoscut ca aduce beneficii importante in Asia de SE.
  Daca nu este asa, inseamna ca am visat.
 • 0 (4 voturi)    
  Frustrare mare (Joi, 18 decembrie 2008, 15:24)

  bogdan [anonim]

  Frustrare mare la comentarii.
  In loc sa gasim solutiile la criza ce va afecta si cel mai competent guvern din lume facem crize de nervi ca nu avem un guvern sa ne spuna ce sa facem. Solutia e la noi nu la guvern ! Pentru cei ce vor sa plece le recomand SUA sa vada ceva din criza adevarata si profunda chiar cu cel mai performant guvern din lume (va spun direct de la sursa- e rau tare si acolo nimeni nu asteapta ajutoare de la Guvern).
  • 0 (0 voturi)    
   da' aceia de la guvern de ce iau banii??? (Joi, 18 decembrie 2008, 15:36)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui bogdan

   De ce sa gasim NOI solutii???

   Sa-mi dea MIE salariul (si celelalte avantaje ale lor) - si gasesc!

   Eu macar stiu care e harta UE - si care-s tendintele in politica ei; si ce tip de conducere are fiecare tzara!
   • 0 (2 voturi)    
    In tribuna... (Joi, 18 decembrie 2008, 16:10)

    bogdan [anonim] i-a raspuns lui Codruta N

    Din tribuna toti ne pricem la fotbal si politica si dam gol din orice pozitie. E suficient sa fim numiti ministri si gasim leacul pentru cancer.
    Problema e la noi nu la guverne. pana la urma clasa politica reflecta societatea reala. Asa meritam !
  • +2 (2 voturi)    
   eroare ! (Joi, 18 decembrie 2008, 18:51)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui bogdan

   ai auzit de contractul social? eu votez si apoi platesc functionari de stat care sa administreze, cu maxima eficienta, treburile obstei; nu treburile grupului lor de interese, ci ALE OBSTEI! alte nelamuriri?
 • 0 (0 voturi)    
  Bravo pt justitie (Joi, 18 decembrie 2008, 15:24)

  marian [anonim]

  Bravo pt Mihai Selegean la justiti. Da auzim de bine
 • +1 (3 voturi)    
  e trist (Joi, 18 decembrie 2008, 15:24)

  florin [anonim]

  si-au batut joc de noi
  Udrea, Videanu si adjunctul lui Videanu la Marmosim ca ministrii???????
 • 0 (2 voturi)    
  Jenanti astia de la PDL (Joi, 18 decembrie 2008, 15:26)

  FLORIN [anonim]

  Nu stiu cum au facut cum s-au invartit dar au pus oameni jenanti astia de la PDL... Dupa ce ca s-au incuscrit cu astia din PSD au pus si oameni jenanti la ministere.
  Ministerul Turismului - Elena Udrea,
  Ministerul Economiei - Adriean Videanu,
  Ministerul Transporturilor si Infrastructurii - Radu Berceanu,
  Gheorghe Pogea la finante - a terminat Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor...
 • +1 (1 vot)    
  ce cauta ala acolo? (Joi, 18 decembrie 2008, 15:30)

  iza [anonim]

  ce cauta ala de la ferrari la ministerul sanatatii??? voi glumiti sau ce? e dezastru in sanatate....
 • +1 (1 vot)    
  Reactia (Joi, 18 decembrie 2008, 15:30)

  Bacilul Boch [anonim]

  Articolul asta e un pericol pentru sanatate. Dureri de cap, depresie, tensiune crescuta...
 • 0 (0 voturi)    
  macar (Joi, 18 decembrie 2008, 15:31)

  luci [anonim]

  daca consilierii ministrilor vor fi de meserie...
  am inteles ca prim ministrul nu trebuie sa fie economist, trebuie sa fie un bun conducator, dar daca nici ministrii nu sunt specializati pe domenii, cine dumnezeu sa fie...(macar consilierii)...
 • +1 (1 vot)    
  Tot Videanu? Credeam ca am scapat! (Joi, 18 decembrie 2008, 15:31)

  Coco [anonim]

  Cu Videanu la economie e clar ca se va alege praful. Chiar nu a vazut nimeni ca omu' s-a ocupat la primaria capitalei numai de afacerile personale? Si eu care credeam ca a fost retras pe linie moarta. Nu a zis Basescu fara baroni? Ce cauta acest combinator aici? Chiar nu era altul mai bun?
 • +1 (1 vot)    
  Oameni potriviti la locul potrivit (Joi, 18 decembrie 2008, 15:34)

  xyz [anonim]

  Ingineri la finante/economie si economist la comunicatii. Tipic romanesc....
 • +3 (3 voturi)    
  guv (Joi, 18 decembrie 2008, 15:36)

  monplaisir [anonim]

  Cel mai slab guvern pe care l-a avut vreodata Romania. In conditiile in care se apropie vremuri foarte grele avem doar nespecialisti.
  Pacat ca in Romania , mai intai se intra in politica si apoi se face cariera profesionala cand intr-o tara decenta ar fi tocmai invers, dar Romania este tara nesimtirii si oprtunismului.
 • +1 (1 vot)    
  Pogea (Joi, 18 decembrie 2008, 15:40)

  Rusine [anonim]

  Dupa ce a furat mai mult decat toti directorii din CS Hunedoara acum s-a dus ministrul Finantelor publice, ca sa fure din buzunarele tuturor romanilor, nu doar a hunedorenilor. Hunedorenii deja sunt saraci, nu mai are ce jupui de pe ei ciocoiul.
 • +1 (1 vot)    
  NE-ATI MINTIT (Joi, 18 decembrie 2008, 15:43)

  florin [anonim]

  Am votat cu Basescu si cu PDL-ul pentru ca am crezut ca ei chiar vor sa faca ceva. Din pacate ne-au mintit...
  Unde e un Pambuccian la Telecom si tehn info, unde e Macovei la Justitie, unde e un Arafat la sanatate...
  Toti oamenii care puteau sa faca ceva sunt tinuti deoparte si toti derbedeii si fufele sunt promovati....
  Rusine
 • -2 (2 voturi)    
  Sa fim seriosi (Joi, 18 decembrie 2008, 15:46)

  Adrian [anonim]

  Singura propunere decenta mi se pare la educatie.Ecaterina Andronescu e profi si e in domeniu de activitate.

  Restul sunt ciori vopsite ... Berceanu ?!?!?!?!? Marian Sarbu ? Udrea ???? Ilie Sarbu .. pare un var de al lui Caltabos ...


  Dar cum zicea cineva ... sa le dam o luna de miere sa vedem ce fac ..
  • 0 (0 voturi)    
   nu-l uita pe Paleologu jr. (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:24)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui Adrian

   e foarte posibil sa fie un excelent ministru al Culturii
 • 0 (2 voturi)    
  Guvern... (Joi, 18 decembrie 2008, 15:47)

  Rali [utilizator]

  itzi bitzi.
 • +2 (2 voturi)    
  horror (Joi, 18 decembrie 2008, 15:47)

  me [anonim]

  De-abia astept sa-l vad pe superbase la discursul de An Nou! Sau... probabil ca anul asta nu are curaj sa se produca in Bucuresti la scena deschisa... pana la urma aici a dezamagit cel mai mult...

  Base, be afraid...be very afraid.... muhahahahahaaa!!!

  ma duc sa iau un tub de emetiral :((
 • +1 (1 vot)    
  cati incompetenti???? (Joi, 18 decembrie 2008, 15:47)

  radu [anonim]

  Ce cauta INCOMPETENTUL ala de Videanu side Udrea in guvern????? Base stie....
 • +1 (1 vot)    
  Mare frustrare... (Joi, 18 decembrie 2008, 15:54)

  judex1 [anonim]

  si ciuda pentru unii.
  • 0 (0 voturi)    
   nici o paguba >:) (Joi, 18 decembrie 2008, 15:58)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui judex1

   Vin alegerile! :-p
   • 0 (0 voturi)    
    Pricepi greu.... (Joi, 18 decembrie 2008, 19:05)

    judex1 [anonim] i-a raspuns lui Codruta N

    nu ma intereseaza dialogul cu persoane de tipul tau.
    • 0 (0 voturi)    
     si atunci de ce raspunzi? (Joi, 18 decembrie 2008, 21:31)

     Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui judex1

     Ai si minunata solutie sa nu citesti DELOC ce scriu eu >:

     Altfel... chestia cu "nu ma intereseaza ce spuneti voi" mi se pare EXACT in spiritul PD(L?): i-a durut fix in p...ix de ceea ce si-au dorit cei care i-au votat!
  • +1 (1 vot)    
   Poti fii mai explicit? (Joi, 18 decembrie 2008, 16:12)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui judex1

   Doar te stiu de pe alte site-uri ca iti curge sange portocaliu. Te rog sa-mi descrii urmatoarele personaje: Berceanu, Udrea, Pogea si Videanu. Si apoi eu tac. Si te rog aminteste-mi realizarile lor.
   • -1 (1 vot)    
    Chiar nu observi.... (Joi, 18 decembrie 2008, 19:04)

    judex1 [anonim] i-a raspuns lui Alex

    ca nu meriti sa te mai bag in seama?
    • +1 (1 vot)    
     Aplauze (Joi, 18 decembrie 2008, 23:45)

     Alex [anonim] i-a raspuns lui judex1

     Le meriti. Imi place dialogul pe care il port cu tine. Raspunsurile pe care mi le dai mie si Codrutei sunt de o inteligenta remarcabila. Noroc cu din astia ca tine, zeama societatii, ca asa ajung Udrea si Videanu ministrii. Daca te-ar duce chestia aia pe care o porti intre umeri ai fi in stare sa ma combati. Dar se pare ca tatuca tau, Basescu, nu prea ti-a lasat portite de scapare. Esti patetic. Sper sa fii unul care asculta guta sau care citeste "almanahe" si ureaza "succesuri" pdl-ului. Ca daca esti si cu scoala... Cu prostul fara scoala, lupti putin si-ai terminat, dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala. Am incheiat discutia cu tine. Nu prea avem cum sa discutam, pentru ca este o diferenta de inteligenta si atitudine.
  • +1 (1 vot)    
   e firesc, amice! (Joi, 18 decembrie 2008, 18:54)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui judex1

   daca ai un pic de obraz si de minte n-ai cum sa fii altfel decat inciudat si frustrat ca soarta tuturora va fi in labele unor mafioti si incompetenti! sper ca nu aduci iar vorba de PNL acum!!!
  • +1 (1 vot)    
   o rugaminte ! (Joi, 18 decembrie 2008, 21:00)

   nufarul alb [anonim] i-a raspuns lui judex1

   reciteste-ti cateva din postarile tale pe acest site dinainte de alageri si, mai ales, cele de pe 1, 2 3, 4 decembrie etc. etc. etc. ... !!! ???

   spune-mi daca doresti: a avut loc o dedublare a personalitatii tale ? sau poate esti asa de "elastic" si "mobil" in gandire incat te intorci cu 180 garde fara nici o tresarire sau remuscare!

   sa stii ca aceasta a fost caracteristica poporului asta dintotdeauna : capacitatea de a pupa acolo unde tocmai a scuipat ! si tu esti un roman verde
 • +1 (1 vot)    
  una din doua (Joi, 18 decembrie 2008, 15:57)

  abramburel [anonim]

  Nu crede nimeni in afara de mine ca e cazul unor proteste publice?
  Poate asta i-ar speria pe hotii astia un pic.
  Altfel o sa ne trezim peste 2 ani cand o sa fie tara pe butuci si o sa ne plangem de mila ca prostii.
  N-o sa ne ajute cu nimic atunci sa dam vina pe "hotii care ne-au furat"
  • +1 (1 vot)    
   ba da (Joi, 18 decembrie 2008, 16:09)

   me [anonim] i-a raspuns lui abramburel

   nu inteleg de ce nu iesim in strada... stam cu bratele incrucisate si ne miram de ce ni se intampla... de-aia am ajuns aici.
   De ex: eu de vreo juma' de ora sunt ca o sticla de sampanie agitata iar in jurul meu nu aud decat: ca si asa nu ai pe cine altcineva, ca degeaba ma agit...

   simt nevoia sa iau o furca si sa ma infiintez la cotroceni
   • 0 (0 voturi)    
    solutie alternativa (Joi, 18 decembrie 2008, 18:56)

    modrogan [anonim] i-a raspuns lui me

    pentru vizita la Cotroceni recomand o vesta protocolara Versace, cu frumoase ornamente populare din Semtex
    • 0 (0 voturi)    
     mda... (Joi, 18 decembrie 2008, 23:18)

     me [anonim] i-a raspuns lui modrogan

     pai da... lasa, mai bine stam si ne jeluim pe forum

     hai ca e bine!
 • +1 (1 vot)    
  incompetenti (Joi, 18 decembrie 2008, 15:57)

  net surf [anonim]

  nici unul nu are calificare pt ministerul pe care trebuie sa-l conduca!!!
 • 0 (2 voturi)    
  Celor suparati... (Joi, 18 decembrie 2008, 15:58)

  judex1 [anonim]

  le recomand sa citeasca interviul lui Hrebenciuc di Revista 22. Precis o sa le treaca supararea!
  • +1 (1 vot)    
   nu (Joi, 18 decembrie 2008, 19:19)

   xy [anonim] i-a raspuns lui judex1

   eu inteleg ca zici asta peste tot, dar cu ce ma incalzeste pe mine? la negocieri puteau sa-si dea capete in gura, sa se mituiasca, sa se santajeze etc, nu ma intereseaza tradarile si jocurile lor, dar sa vina sa puna pe urma ministri buni!! nu psd a fortat pdl sa-i numeasca acum pe videanu, pogea, udrea, berceanu si nu pdl i-a fortat pe pesedisti sa-i puna pe nita, oprea sau ilie sarbu.
 • 0 (2 voturi)    
  umplutura la ministere (Joi, 18 decembrie 2008, 16:00)

  cryssu [utilizator]

  Ma asteptam din partea partidului social democrat sa trimita nijte oameni mai pregatitzi in functia de ministru, dar au cam calcat stramb. in afara de catziva ministri mai de doamne ajuta restul nu sunt decat "umplutura". oare sa fi desparut oamenii capabili din acest partid?
  Nici PD-L nu este mai stralucit, dar a trimis nijte"caini" la ciolan, mai buni park dect cei ai PSD-ului.
  Vorba lui Calin(parca) acest guvern este unu de-a Rasu Plansu, dar ce sa faci daca Traim in Romania ... si din pacate Asta ne ocupa tot timpul
 • 0 (2 voturi)    
  Cu astia? (Pogea,Videanu si Udrea) (Joi, 18 decembrie 2008, 16:00)

  TEAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA [anonim]

  Aaaaaaaaaaa! Se vede ca ne dam silinta sa ii depasim pe americani..........la criza!Doamne apara si pazeste poporul roman!
 • +1 (1 vot)    
  La revedere Romania! (Joi, 18 decembrie 2008, 16:04)

  Decebal [anonim]

  Acum daca si d-na avocata absolventa a "privatei" UC Dimitrie Cantemir este ministru, Romania este tot mai departe de mine. Deci sa fii absolventa unei universitati private in care patronul cere studentelor sa il viziteze acasa pentru a le studia este clar cam ce fel carte a invatat turista. Un guvern mai rau decat atat nu cred ca se putea: un amestec dintre mafia la varf din PSD si niste canditati la marii mafioti din PDL este tot ceea ce ii trebuia RO in plina criza. Stau si ma intreb: unde sunt competentii si profesionistii? I-a luat Stolo dupa el?
  • +1 (1 vot)    
   lol.. (Joi, 18 decembrie 2008, 16:26)

   dude [anonim] i-a raspuns lui Decebal

   bine zis. io zic ca astia anti Basescu sa se abtina ca miroase a guvern baseascu... si poate va treziti ca va urmaresc IP-urile si va bate piratu la usa dupa aia.
 • 0 (2 voturi)    
  pogeaaaaaaaaaaaa (Joi, 18 decembrie 2008, 16:14)

  sorin [anonim]

  Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Gheorghe Pogea este inginer, adica ing., la finante???????? ca nuca-n perete.prafu' si pulberea se alege de banii nostrii................aoleuuuuuuu.
  • 0 (0 voturi)    
   mai usor cu "economistii" (Vineri, 19 decembrie 2008, 2:49)

   Razvanica [anonim] i-a raspuns lui sorin

   Sa nu uitam ca lumea intreaga sufera azi de pe urma economistilor. Problema lu' Pogea nu e ca e inginer, putea sa fie si astronaut, problema e ca face parte dintr-un cerc de interese si ca nu a dovedit nici o secunda ca ar fi o persoana capabila.
 • +2 (2 voturi)    
  nu e de mirare ca Stolojan a renuntat... (Joi, 18 decembrie 2008, 16:18)

  nietche [anonim]

  Cu asemenea ministrii oricine ar fii renuntat. A se vedea Elena Udrea la turism si Videanu la Min Economiei.....Eu o sa plec sigur din tara asta. Sa traim bine...
 • +2 (2 voturi)    
  :( (Joi, 18 decembrie 2008, 16:22)

  alex [anonim]

  nu-mi plac propunerile pt ministii
 • +2 (2 voturi)    
  stolo ai avut dreptate (Joi, 18 decembrie 2008, 16:27)

  test [anonim]

  cu asa guvern cred si eu ca te-ai dat racit
 • +2 (2 voturi)    
  Ei cu ei, noi cu noi ! (Joi, 18 decembrie 2008, 16:28)

  un cetatean [anonim]

  Asta e sloganul nostru acum.
 • +2 (2 voturi)    
  :) (Joi, 18 decembrie 2008, 16:35)

  florin [anonim]

  si e fain ca acest cel mai rau guvern posibil o sa treaca fluierand prin parlament, ca doar au 70%...

  Si imi aduc aminte cand striga Base ca 322 sunt contra lui si a Romaniei. Acum sunt 323 contra Romaniei. Si nici o abtinere
 • 0 (2 voturi)    
  22 dec 2008 (Joi, 18 decembrie 2008, 16:43)

  un domn [anonim]

  Sa iesim in strada si sa cerem DIZOLVAREA CLASEI POLITICE.Mugurel de la Valcea este miracolul..restul sunt fanfaroni si agramati....blonda nu are habar decat unde sunt insulele Seycheles, sau alte locatii unde cocosu ( Zeus ? sau cel oficial ? ) o plimba.Cetatenii astia care vor sa conduca tara nu au mandatul nimanui. Practic ceva hilar si cu acordul nostru se intampla...noi am votat fiecare ...cev acare nu are majoritate..or..ei ca sa devina majoritate..s au adunat o SUMA de neghine..o suma de carabusi urat mirositori care rod cu inversunare din munca sau nemunca noastra.Daca nu ii RADEM din politica ei vor perpetua copiilor lor/nepotilor..etc mentalitatile..care elegant Neagu Djuvara spunea...esalonul al II lea al PCR.Suntem atat de slabi sa ii dam jos ? ne place spectacolul ? suntem o natiune de otevishti ? voi ce i care plecati din tara..ganditi va bine..odata plecati..nu sperati macar sa visati la locurile parintesti sau ale copilariei , veti gasi vile in loc, moloz, ruina, manele...adica acea ghiuveta a Europei de SE.Drum bun ptr cei care pleaca, si tarie si unire ptr cei care raman...dar macar sa ii dam jos
  • +2 (2 voturi)    
   ce este perestroika? (Joi, 18 decembrie 2008, 19:19)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui un domn

   perestroika este metoda prin care copiii sefilor nostri ajung sefii copiilor nostri; vi se pare cunoscut?
 • +1 (3 voturi)    
  Adio Romania (Joi, 18 decembrie 2008, 16:46)

  Marius [anonim]

  Proasta aia de Udrea ministru !?????!!!!!!?????
 • +1 (1 vot)    
  mai avem o scapare (Joi, 18 decembrie 2008, 16:52)

  rolf [anonim]

  macar pe Pogea sa nu-l valideze parlamentul !!! sa ramana si Bordureanu si NORUDREA dar sa nu ramana Pogea la finante ca vom ramane in recesiune eterna !!!
  PS: (am votat cu PDL si la ultimele prezidentiale cu Base)
 • +1 (1 vot)    
  Traiasca ! (Joi, 18 decembrie 2008, 17:02)

  roberto [anonim]

  Abramburica aka Ecaterina aka Educatie a fost cea cu legea 50%. Astept si eu si profesorii sa scoata banii. Foarte interesant. De la Elena Udrea astept pachete turistice pt Republica Norvegia. De la Pogea si Videanu, acum colegi, pana mai ieri patron si angajat, nu mai astept nimic.

  Boc ne-a dat un poc !
 • +1 (1 vot)    
  Educatie (Joi, 18 decembrie 2008, 17:15)

  OF OF OF [anonim]

  Sper ca nu o sa urmeze inca o perioada de abrambureala in educatie.... Oare nu se gasesc specialisti??? Miclea???
 • +1 (1 vot)    
  CEL MAI IMPORTANT!! (Joi, 18 decembrie 2008, 17:24)

  cenefacem [anonim]

  Ceea ce se face in planul educatiei urmeaza sa ne afecteze pe toti in anii ce urmeaza!! Este un domeniu prioritar de pus la punct! Este nevoie de un ministru cu viziune, care stie ce face. MIRCEA MICLEA ar fi minunat! Probabil mai sunt si altii.. dar Abramburica???
 • +1 (1 vot)    
  ECATERINA VANGHELESCU (Joi, 18 decembrie 2008, 17:45)

  observator OSCE [anonim]

  Ma da asta tot cu nasul pe sus umbla????
  Ati vazut afisele din campanie unde pe poza ei era scris "garantat-vanghelie" ???? ei bine atunci mi-am pierdut si ultima farima de respect pentru acest personaj !!!!

  Daca nu ma credeti intrati aici:
  *******************************************
  http://www.raspandaku.ro/ecaterina-andronescu-rectorul-politehnicii-a-ajuns-sa-fie-garantata-de-vanghelie/18/11/2008/
  • 0 (0 voturi)    
   rector (Joi, 18 decembrie 2008, 22:12)

   Dan [anonim] i-a raspuns lui observator OSCE

   Un analfabet garanteaza pentru un rector. Tare de tot ! S-a dus dracu' Romanica...
 • +2 (2 voturi)    
  guvern (Joi, 18 decembrie 2008, 18:12)

  pusy_55 [anonim]

  greu de digerat emanatia unor pseudo alegeri parlamentare cu 40% prezenta la vot-guvernul boc-cred ca era necesar un guvern de tehnocrati.dar aici,la noi,in romania,nu se putea asa ceva intrucat cei ce erau avizi de putere totala pdl si psd trebuiau sa fure ce n-au reusit unii 4 ani altii 2 ani.despre aproape toti ministrii sunt discutii ca ar fi incompetenti sau ca ar fi incalcat legea dar nimic nu este confirmat,asa ca macar sa le dau credit 6 luni,poate cine stie.dar,sa obtii un minister pe_________,ca elena udrea este tragic pentru cei care sunt romani/.oricum toata vina este a marinarului chel si chior,care imi doresc sa-l vad la gerla. nu va grabiti,cum zic unii sa fugiti din rom,asteptati criza si atunci fugim cu totii.ce-or mai face ministrii atunci si guvernul sdi presedintele,ce or mai conduce?romani trezitiva macar la anul la alegerile euro,prezidentiale si la anticipate!
 • +1 (1 vot)    
  Mazare la mediu? (Joi, 18 decembrie 2008, 18:17)

  .Marius. [utilizator]

  Intr-o inregistrare de pe realitatea tv apare Mazare care spune raspicat ca noul ministru al mediului (fostul lui viceprimar) ar fi zis la plecare catre Mazare: "Sefu' daca trebuie sa ma duc la Bucuresti, o sa ma duc" Incredibil unde s-a ajuns
 • +2 (2 voturi)    
  BATAIE DE JOC (Joi, 18 decembrie 2008, 18:48)

  Diana D [anonim]

  udrea, videanu, pogea, ritzi-pitzi.
  basescu, boc - astia isi bat joc de noi!!!! din pacate noi ca natie nu suntem in stare sa ne oraganizam pentru acum e loc de revolutie!
  cand vetdeti cu totii ca mediul de afaceri este paralizat, cand avem nevoie de un guvern capabil, nemernicii care se cred conducatori isi bat joc de noi. isi aduc in guvern, amantele, tovarasii de furat, toti incapabilii, coruptii, fufele cu vuiton...
  ne putem organiza sa ii oprim?
  • +1 (1 vot)    
   nu, nu putem (Joi, 18 decembrie 2008, 19:18)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui Diana D

   uiti ca suntem un popor de tarani, jmekeri si emigrati?
 • +2 (2 voturi)    
  TBase soft(ware) (Joi, 18 decembrie 2008, 18:53)

  Barcagiul [anonim]

  E tare PSD-ul
  Au creat virusul ideal intitulat BOC cu bordura de crosetat plasa metalurgiei financiare importate din Sicilia
  O sa-i ingroape definitiv pe cei care au utilizat TBase soft(ware).
  Dati un search pe net si o sa vedeti a niciodata m(s)oftul de TBase n-a primit atatea "aprecieri" negative. GATA TBAse ti-ai facut-o cu mana ta.
  De acum in .ro E CRIZA MARE cu asemenea m(s)oftangii De acum sa vezi haos si razbeluri care vor decima si ultima sansa de a ne reveni
 • +1 (1 vot)    
  Asta-i viata... (Joi, 18 decembrie 2008, 19:03)

  judex1 [anonim]

  Unii la guvernare, altii in opozitie.
  • 0 (0 voturi)    
   esti cam spiritual ... (Joi, 18 decembrie 2008, 21:09)

   nufarul alb [anonim] i-a raspuns lui judex1

   ... cred ca doar faci HAZ DE NECAZ ! ! !

   metaforic spus, v-a cam tras-o baselu voua, fani PDL, iar pana acum inca nu v-ati revenit !

   credeti ca-i doar un vis urat dar o sa aveti o surpriza : va fi un cosmar al dracului de real pt. toti romanii anul viitor ...

   si mai tine minte o observatie: scadentele vin intotdeauna pt. toata lumea , fie ei BOMBONEI, TARICENI sau ... ZEUS-ei ! prietenii stiu de ce ...
   • 0 (0 voturi)    
    Ca sa fii si tu mai spiritual... (Vineri, 19 decembrie 2008, 7:27)

    judex1 [anonim] i-a raspuns lui nufarul alb

    iti recomand sa citesti interviul lui Hrebenciuc de ieri din Revista 22. In alta ordine de idei, nu-mi mai raspundeti pentru ca nu voi mai intra in dialog cu persoane incapabile sa poarte un dialog cu sens. Toate postarile sunt refulari si frustrari si nu le bag in seama. Opinia mea este ferma. Voi vedea ce se intampla si numai dupa aceea voi lauda sau critica. A face acum comentarii inseamna sa ma prostituez, ceea ce nu-mi sta in caracter.
    • 0 (0 voturi)    
     in caracter nu, in obicei da (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:33)

     clujean [anonim] i-a raspuns lui judex1

     e absurd sa fii de partea cuiva orice cretinisme ar comite! asta se poate chema doar in doua feluri: prostie sau mercenariat; alege tu in care dintre ele te regasesti.
 • +2 (2 voturi)    
  finantele si economia, varza! (Joi, 18 decembrie 2008, 19:12)

  derasjur [anonim]

  finantele si economia, varza! cu oamenii astia o sa ne loveasca din plin criza financiara! isi vor prospera afacerile personale, unde au specialisti; va fi vai de capul nostru!
 • +2 (2 voturi)    
  nu pot crede (Joi, 18 decembrie 2008, 19:36)

  BOgdan [anonim]

  de cand am aflat ca udrea e ministru sufar de blocat neuronal. pur si simplu sinapsele refuza sa mai conlucreze. daca conducatorii nostri astazi se numesc boc si udrea, orice alt comentariu legat de soarta noastra nu-si mai are rost.
 • +2 (2 voturi)    
  Hai s'o punem de'un... ramashag! ;) (Joi, 18 decembrie 2008, 19:36)

  xulesku' [anonim]

  ..ca si pretz, viitorul nostru ca natie/popor

  Si anume, facem un pachet:

  1. Base va fi reales!..oho..si inca lejer!!
  2. Guvernul va trece ca prin branza (d'oh:) ..prin Parlament
  3. Se vor da banii la profesori
  4. Somajul va creshte fff mult.
  5. FMIul ne va cotropi cat de curand
  6. La revedere Euro-zone si Schengen pt urm. 8-9 ani
  7. etc etc..toate "previziuni" de bun simt vis-a-vis de ce se arata..si..si..
  8!! Noi, romani, ne vom uita impasibil, latrand ca si cainii la urs, pe forumuri:))

  Of of..ce ne mai plac ACUM glumele NOASTRE ;)

  Hai noroc..ca avem nevoie!
 • -1 (1 vot)    
  guvern de sacrificiu (Joi, 18 decembrie 2008, 19:42)

  CCC [anonim]

  Eu zic ca acest guvern va guverna o luna, doua. Si apoi Boc is va prezenta demisia inainte de europarlamentare. Si Basescu va propune un al doilea guvern minoritar, sau fara spate deloc in parlament.Speranta mea e sa fie un guvern de independenti si capabili, atfel ultimi 4 ani raman o mare enigma. Acest al doilea guvern nu va mai putea fi trantit si toate legile propuse de el vor trece prin parlament ca prin branza. De ce? Pt ca daca va pica, se vor organiza alegeri anticipate. D-asta a si fost numit Boc pentru primul guvern, ca sa-si dea demisia la momentul potrivit fara multe discutii. Cred ca toti ministrii propusi sunt extrem de constienti ca sunt un guvern de scurta durata. Nu va mai vaitati atat ca e un guvern slab, e guvernul de maxim 100 de zile. Si dupa aceasta peripetie, Boc se va intoarce frumos la Cluj, vazandu-si de primaria lui.
  • +1 (1 vot)    
   fie-ti scrisul aurit! (Joi, 18 decembrie 2008, 19:52)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui CCC

   m-as bucura sa-l revad pe Boc la Primarie (aici e OK) si un guvern de adevarati meseriasi la Palatul Victoria.
 • +1 (1 vot)    
  PSD macar a pastrat decenta (Joi, 18 decembrie 2008, 19:59)

  IceCub [anonim]

  Nimeni nu se indoieste de faptul ca ambele partide au pus ministri pe interese, sau in contul anumitor polite ce trebuiau platite, dar macar PSD a pastrat decenta - "dinozaurii" au ramas in umbra. Cel mai elocvent exemplu este numirea lui Nemirschi (viceprimar al constantei) in fruntea Ministerului Mediului - impus de duoul Mazare/Constantinescu. Primaria Constanta a fost in conflict deschis cu Ministerul Mediului avand multe proiecte blocate aici (constantean fiind, aceasta decizie nu poate decat sa ma bucure).
  PD-L pe de alta parte... a dat cu bata-n balta. Udrea, Videanu nu au ce cauta in acest guvern - numirile au fost facute clar pe orice alt principiu vreti voi mai putin competenta.
 • 0 (2 voturi)    
  meritam farsa asta, (Joi, 18 decembrie 2008, 20:32)

  niv [utilizator]

  noi i-am adus, noi i-am votat, aproape douazeci de ani de la cealalta farsa, rrrevolutia lui Iliescu si a activului pecerist; ne-am iluzionat ca avem pluripartidism, ca Monica Macovei este si altceva decat, cel mai probabil, o facatura, o poanta de pacalit blegomanii europeni si , iata-ne cu FSN-ul reloaded, nu de alta dar tot NUP-istii fesenei ne-au dus de nas, mereu; aferim criza, ca mult aduce pe apa farselor politichiei romanesti!
 • 0 (0 voturi)    
  Si la justitie? (Joi, 18 decembrie 2008, 21:55)

  Lucian [anonim]

  Imi scapa mie sau nu apare ministrul justitiei?
 • 0 (2 voturi)    
  Mihai Stanisoara (Joi, 18 decembrie 2008, 22:06)

  Dan [anonim]

  Mihai Stanisoara se va ocupa cu furtul terenurilor pe care Armata Romana le detine in Bucuresti. Vor iesi bani frumosi si de aici.
  Antonescu se rasuceste in groapa...
 • 0 (2 voturi)    
  Bravo Hotnews ! (Joi, 18 decembrie 2008, 22:08)

  GOGU [anonim]

  Acum va pare bine ca ati pupat poala basescului si ati facut campanie pdl ?
  De fapt voua si acum va merge bine : aveti trafic suficient.
  Problema este, in schimb, de ordin moral.
  Rusine Hotnews pentru inrolarea oarba. Va consider si pe voi responsabili de acest guvern de papagali.
  Bye.
 • 0 (2 voturi)    
  multumesc (Joi, 18 decembrie 2008, 22:10)

  ionel [anonim]

  multumesc tuturor celor care au votat portocaliu pentru acest guvern de incompetenti.
  Ati primit ce ati votat.
 • 0 (2 voturi)    
  Acord guvernului incredere limitata ! (Joi, 18 decembrie 2008, 22:17)

  martin [anonim]

  In ultimul timp scriu mult mai putin pe acest site care a fost infestat de clone si vad ca acestea au ocupat terenul.
  S-a scris enorm pe acest articol, abundand atacurile specifice clonelor liberaloide. Se vede ca s-au creat mari rezerve si clonele vor fi platite in continuare, daca ataca pe Videanu cu bordurile,pe Pogea ca e inginer metalurg si desigur pe Elena Udrea cu orice , inclusiv cu turismul sexual.
  N-am de unde sa stiu ce ne va mai aduce viitorul, dar ma bucur ca PD-L nu mai este cu spatele la zid si in schimb ca gruparea patriceano-tariceana este profund ofticata pe drumul DNA-ului !
  • 0 (2 voturi)    
   Mda.. ai o fixatie (Vineri, 19 decembrie 2008, 1:34)

   mercea [anonim] i-a raspuns lui martin

   Dar infratirea PD-L cu mult hulitul PSD (hulit de catre toti moralistii portocalii inclusiv de catre tine) nu te bucura?
   Nu-ti umple sufletul de multumire ca tot ce ai scuipat in comentariile tale de pe site-ul asta, acum trebui sa lingi?
   Aaaa... desigur, pe langa fixatia cu PNL-ul ai si o amnezie selectiva, nu?
   • 0 (2 voturi)    
    Probabil ca pe tine.... (Vineri, 19 decembrie 2008, 7:22)

    judex1 [anonim] i-a raspuns lui mercea

    te-ar fi bucurat mai mult combinatia PNL/PSD cu PDL in opozitie. Mai bine citeai interviul de ieri a lui Hrebenciuc in Revista 22 sa fi vazut ce nemernicii pregatea PNL-ul tau. Asa ca, las-o balta. Martin este un om corect si cinstit si comentariile sale sunt inteligente, spre deosebire de cele ale "clonelor" de pe forum. Nu observati ca oamneii corecti si cinstiti evita sa mai posteze comentarii?
    • 0 (2 voturi)    
     manipulare prin repetitie, ai? (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:37)

     clujean [anonim] i-a raspuns lui judex1

     ti s-a raspuns de cateva ori ca din acel articol reiese doar ca PNL a dat o tzeapa PSD-ului, care imediat s-a reorientat spre un partid pe care il considera adversar, nu dusman (aka PD-L); de aici si alianta prezenta; cauta, tovarasele, altceva, faza asta e jenant de slaba
    • 0 (2 voturi)    
     corecti si cinstiti? (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:42)

     clujean [anonim] i-a raspuns lui judex1

     mai exact, fanii PD-L? care nu mai posteaza din revolta pt.comentariile de pe forum, nu fiindca adulatii lor au dat-o cu mucii-n fasole? exista vreo limita a nerusinarii tale, man?
 • -1 (1 vot)    
  anularea votului (Joi, 18 decembrie 2008, 23:17)

  x [anonim]

  atat timp cat romanii nu vor merge la vot, va trebui sa inghitim toate mizeriile politicienilor. anularea votului inseamna a merge la vot, doar atuci, trezindu-se in fata cu 70% voturi anulate nu vor mai ava tupeu sa ne ia la misto. data viitoare, luati in calcul!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Joi, 18 decembrie 2008, 23:55)

   [anonim] i-a raspuns lui x

 • 0 (2 voturi)    
  ileana (Joi, 18 decembrie 2008, 23:28)

  Ileana Cosanzeana [anonim]

  vai de noi cu asa guvern.
 • 0 (0 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Joi, 18 decembrie 2008, 23:59)

  [anonim]

  • 0 (0 voturi)    
   fii optimist! (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:37)

   clujean [anonim] i-a raspuns lui

   o sa vezi ca se poate si mai rau!
 • +1 (1 vot)    
  no comment... (Vineri, 19 decembrie 2008, 0:45)

  ... [anonim]

  relaxa mizil si elvila ... halal background pt. ministru pe IT & C ...... Doamne.... chiar nu era nici o optiune mai buna ? .......
 • 0 (2 voturi)    
  pogea, udrea, videanu, berceanu - catastrofe (Vineri, 19 decembrie 2008, 1:18)

  scut marmosim [anonim]

  obeliscuri ale politicii romanesti. pogea este o catastrofa - vorba lunga si goala, inginer de meserie si fara nici o pregatire in finante, dar absolut nimic. udrea este a doua catastrofa grotesca a uninominalului. dezastru. atata pot sa spun!
 • +1 (1 vot)    
  noul guvern (Vineri, 19 decembrie 2008, 2:11)

  pesimistu [anonim]

  ne-am dus pe pluta cu noul guvern.
 • +1 (1 vot)    
  echipa perfecta (Vineri, 19 decembrie 2008, 4:36)

  oilman [anonim]

  O combinatie perfecta de comunisti + mafioti. actualul guvern continua traditia. As vrea oricum sa fiu optimist. De data asta balonul se sparge si criza economica s-ar putea sa curete si politica romaneasca.
 • +1 (3 voturi)    
  va plingeti degeaba (Vineri, 19 decembrie 2008, 5:46)

  unguru [anonim]

  va plingeti degeaba
  ginditi-va ca guvernul asta are sustinere de 70% in parlament
  deci este produsul majoritatii absolute din parlament ales prin vointa poporului exprimata liber si democratic la alegeri uninominale
  am avut campanie electorala, presa libera deci poporul a ales in cunostinta de cauza
  guvernul asta are cea mai mare reprezentativitate din istorie dupa guvernul lui petrica roman din mai 90
  asa ca e foarte clar: asa a vrut poporul!!!
  astia care va plingeti p'aici sinteti o minoritate minuscula si nereprezentativa
  stfu ca guvernul si cu presedintele lucreaza
  au nevoie de liniste
  • +1 (1 vot)    
   asa deci , tov. Iliescu ! (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:39)

   modrogan [anonim] i-a raspuns lui unguru

   lasati guvernul salucreze, are nevoie de liniste! ai gasit niste ziare din 1990 si te-ai inspirat din ele?
 • 0 (0 voturi)    
  Cambridge MA (Vineri, 19 decembrie 2008, 6:23)

  Stefan [anonim]

  Harvardul e in Boston, care e in MA
 • 0 (0 voturi)    
  Informatie (Vineri, 19 decembrie 2008, 7:22)

  Ciprian [anonim]

  Monica Iacob Ridzi este sotia lui Tiberiu Ridzi care este primarul din Petrosani - Hunedoara. Domnilor ziaristi mai verificati si dumneavoastra informatiile inainte sa va iasa vrabiile din gura si pe hartie.
 • +1 (1 vot)    
  Vai Si-Amar De Capul Meu... (Vineri, 19 decembrie 2008, 8:41)

  Cristian [anonim]

  Se pare ca vom fi condusi de o haita de infractori... Felicitari Romania - You did it again... Sarbatori Fericite, cat insa se mai poate...
 • 0 (0 voturi)    
  cine udrea? (Vineri, 19 decembrie 2008, 8:49)

  ya citiyen [anonim]

  nu pot sa cred ca este propusa pentru turism. incredibil cat comunism in tara asta!! udrea??? wtf??? in ce hal am ajuns daca ajunge asemenea pupaza sa ne conduca
 • +1 (1 vot)    
  Grecia (Vineri, 19 decembrie 2008, 11:27)

  MIhai [anonim]

  Can vom ajunge si noi ca Grecii, sa iesim in strada sa le aratam cine decide int ara asta. SUntem toti niste copii balai si naivi care nu ar fi in stare nici sa omoare o musca, si vom pleca capul mereu pentru ca asa ne-a fost neamul. Trist, foarte trist
 • 0 (0 voturi)    
  MTS (Vineri, 19 decembrie 2008, 12:05)

  Gica Papura [anonim]

  Ma bucura foarte tare vestea ca dna Monica Iacob Ridzi va fi ministru la MTS si ii doresc mult succes si cat mai multe reusite in aceasta functie.
  Cat despre informatiile pe care le oferiti pot sa spun doar atat ca sunt jalnice. Dna Monica este sotia primarului din Petrosani (si nu Tg Jiu) si acesta nu a facut afaceri in industria miniera. Pe viitor fiti mai atenti cu ce aberatii mai scoateti in prezentarile dvs.
 • -1 (1 vot)    
  jos guvernu (Vineri, 19 decembrie 2008, 12:35)

  Ciulinu` [anonim]

  Cel mai rau m-a scos din sarite miorlaitul de paleologu, adica fii-su lu tac-su ca de altfel nu-i nimic de capul acestei bunicute mamaligoase. De ce dracu nu e acolo Sever Voinescu ? Baiatu` asta e super capabil! Ce frumos e-n Romanica
  cu Miorlau si-Abramburica si alti necunoscuti...
 • +1 (1 vot)    
  de dragul de a scrie (Vineri, 19 decembrie 2008, 13:29)

  Elisabeta Popovici [anonim]

  Sunt diversi presari care nu detin informatii corecte, dar au impresia ca stirea lor se vinde.Cand prezinti un ministru faci referire la profil, nu te referi la partenerul de viata. Dar pentru cultura dvs, de presa, Doamna Iacob - Ridzi este casatorita cu cel care sta la carma municipiului Petrosani, nu Targu-Jiu, iar ce scrie presa locala a Vaii Jiului trebuie verificat si dupa aceea preluat
 • -1 (1 vot)    
  sa mor io... (Vineri, 19 decembrie 2008, 13:45)

  Ion Popescu [anonim]

  ma duc sa imi bag cv la marmosim
  astia n-au cum sa sufere prea curand din cauza crizei :)
 • 0 (0 voturi)    
  ce vom face cu ei (Luni, 22 decembrie 2008, 23:24)

  cristi CRISTINEL [anonim]

  oara cind noi aia saraci vom fi crezuti-de ce nu se mai tine seama de promisiunile facute ,in campania electorala oare nu avem d-ea face cu un guvern muincinos? avem d-ea face cu un guvern slab pregatit incopetenti .vom ajunge gunoiul europei cu ei


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by