Deputatul PSD Catalin Radulescu sustine faptul ca si-a gasit masina personala vandalizata cand s-a intors din Israel, acuzand faptul ca in geamul din stanga spate s-a tras cu un pistol de sapte ori, lucru pe care il considera "amenintare directa" ca urmare a postarilor sale de pe Facebook despre "abuzurile procurorilor". Radulescu a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie, pe 30 martie, la un an si jumatate cu suspendare pentru dare de mita si efectuare de operatiuni financiare ca acte de comert, incompatibile cu functia, decizia nefiind definitiva.

Masina Catalin Radulescu 1Foto: Catalin Radulescu

Cabinetul sau parlamentar a trimis presei fotografii cu masina sa in care acesta spune ca s-a tras. El sustine ca va depune plangere luni si va cere protectie.

"Nu vor reusi niciodata sa ma intimideze insa ceea ce s-a intamplat acum reprezinta o amenintare directa catre mine si familia mea. Luni voi depune o plangere pentru atac armat si distrugere de bunuri, si voi cere protectie pentru mine si intrega familie. Asa cum multi o spun, se vede clar ca statul roman nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor stalinisti, care folosesc metode vechi, staliniste, sa ameninte si sa indeparteze liderii politici demni si nationalisti, patrioti, care nu vor ca tara lor sa fie o colonie ci o tara independenta", a declarat Radulescu, citat in comunicatul de presa.

Radulescu este unul dintre cei mai vocali critici ai justitiei si unul dintre autorii controversatului proiect de modificare a codurilor penale care lasa procurorii fara o serie de instrumente de ancheta, ingreuneaza obtinerea denunturilor, face mai dificila arestarea si retinerea, reduce teremenele de prescriptie si introduce o noua infractiune: abuzul de putere al organelor judiciare.

De asemenea, Radulescu este deputatul care voia sa initieze un proiect de lege pentru desfiintarea radarelor, el insusi avand 40 de sanctiuni pe legea circulatiei.