Premierul Victor Ponta a postat vineri un mesaj pe pagina sa de Facebook in care afirma ca nu comenteaza sentinta pronuntata in dosarul ICA, dar va face tot ce sta in puterile sale pentru ca ziaristii Antena 3 / Antena 1, ca si toti ziaristii din Romania, sa-si poata desfasura activitatea "conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei".

Iata mai jos mesajul postat de Victor Ponta

"Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pt ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte "Antena 3 va fi aici"!

Citeste si: