Deputatul PNL Gigi Becali i-a acuzat duminica, la Romania TV, pe Andrei Chiliman, Vlad Moisescu si Calin Popescu Tariceanu ca "sunt mafia imobiliara" si a precizat ca noi excluderi din partid sunt normale.

El a fost intrebat telefonic, la postul de televiziune, cum comenteaza declaratia de sambata a presedintelui PNL, Crin Antonescu, care a anuntat noi excluderi din partid dupa Anul Nou.

Gigi Becali a afirmat ca, in opinia sa, un formatiune politica trebuie condusa dupa "dictatura de partid". Intrebat daca aceste excluderi i-ar pueta viza pe Chiliman sau pe Tariceanu, finantatorul Stelei a raspuns: "Chiliman, Moisescu si Tariceanu sunt mafia imobiliara".

Vlad Moisescu, considerat un apropiat al taberei lui Andrei Chiliman - Calin Popescu Tariceanu, a fost demis la sfarsitul lunii octombrie de la sefia PNL sector 1, fiind acuzat ca a colaborat cu PDL la campania de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

In aceeasi zi, Andrei Chiliman l-a acuzat pe Crin Antonescu ca "se comporta ca un interimar al lui Basescu si la conducerea PNL, fiindca a decapita cea mai puternica filiala din tara si a-l inscrie in partid pe Gigi Becali este un serviciu de care nu pot beneficia decat Traian Basescu si adversarii politici".