Un nou caz socant a relansat dezbaterile legate de criza morala prin care trece societatea chinezeasca. O femeie s-a aruncat de pe un pod care traversa o autostrada. Femeia era in viata, iar corpul acesteia zace in mijlocul drumului. Timp de peste un minut, nicio masina nu se opreste pentru a o ajuta. Incidentul vine la trei saptamani dupa scandalul declansat de moartea micutei Yue Yue, fetita calcata de doua masini si lasata sa zaca pe strada, scrie France 24.

Scena, filmata de un pasager dintr-o masina care circula la periferia orasului Chengdu, in Sichuan, a fost postat pe Internet in data de 2 noiembrie. In inregistrare se aude cum un alt pasager din masina suna la serviciile de urgenta. In jur, insa, indiferenta. Masinile incetinesc, dar isi continua drumul.

VIDEO Imagini socante

Videoclipul, postat pe forumul Chengdu QQ, are peste 73 de pagini de comentarii.

Cu trei saptamani in urma, o fetita de numai doi ani a fost calcata de o camioneta. Trecatorii au preferat insa sa treaca mai departe, lasand-o sa zaca in strada, unde a fost lovita din nou, cateva minute mai tarziu, de un al doilea autovehicul.

Fetita a decedat ulterior la spital.