Premierul Dacian Ciolos a catalogat, intr-un interviu pentru HotNews.ro, atacurile la adresa Laurei Codruta Kovesi drept "o campanie disperata" si a vorbit despre "atacuri la persoana, pe care unii, probabil in disperare de cauza, le pun in scena". Ciolos a spus despre procurorul-sef DNA ca "este o persoana angajata in a face ca o institutie, parte a sistemului judiciar, sa functioneze".

Dacian CiolosFoto: Hotnews

Cristian Pantazi: Cum vedeti dumneavoastra ce i se intampla Laurei Codruta Kovesi - scandalul "cucuveaua mov", acuzatiile de plagiat, acuzatiile de prietenie cu Sebastian Ghita?

Dacian Ciolos: Le vad cu tristete, pentru ca doamna Kovesi este o persoana angajata in a face ca o institutie, parte a sistemului judiciar, sa functioneze. O institutie care a obtinut si obtine rezultate. O persoana pe care o vad verticala si ferma in aplicarea unor principii si a unor valori. Ar fi pacat ca functionarea unei astfel de institutii sa fie afectata de atacuri la persoana, pe care unii, probabil in disperare de cauza, le pun in scena.

Cristian Pantazi: Este o campanie mediatica?

Dacian Ciolos: Nu stiu, dumneavoastra vedeti altceva? Eu vad ceea ce mi se prezinta. Nu cunosc detaliile, nu am timp sa ma uit la televizor, dar vad o campanie disperata.

Citeste si: