Matematicianul Sergiu Moroianu, sotul fostului candidat USB la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand, a fost numit membru in comisia de matematica a Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNADTCU), prin ordinul ministrului Educatiei, Adrian Curaj. Joi a fost publicata in Monitorul Oficial intreaga componenta a CNADTCU.

Sergiu Moroianu si Clotilde ArmandFoto: Captura YouTube

Moroianu este coleg si prieten cu Nicusor Dan de 28 de ani, asa cum se arata si in prezentarea sa de pe site-ul Uniunii Salvati Bucurestiul. De altfel, a fost sustinatorul sau la dezbaterea electorala de la Antena 3 din timpul campaniei pentru alegerile locale.

Cei doi au fondat impreuna in 2001 Scoala Normala Superioara din Bucuresti si Asociatia Tinerii pentru Actiune Civica in 1999.

Moroianu este cercetator la Institutul de Matematica al Academiei Romane si are un CV impresionant in acest domeniu, fiind profesor invitat la Ecole Normale Superieure si Ecole Polytechnique din Paris intre 2011-2013. Vezi aici prezentarea sa de pe USB.ro.

In perioada in care sotia sa isi facea campanie electorala, Armand si Moroianu au filmat un clip in care acesta vorbeste, cu cifre, despre problema doctoratelor si plagiatelor.

Vezi mai jos clipul:

Citeste si: