Totul parea sa mearga bine la inmormantarea lui Vadim Tudor (onoruri militare, cor, sobor de preoti, coroane de flori depuse de institutii si inalti demnitari), pana cand sutelor de persoane prezente la ceremonie le-a stat sufletul in loc la aflarea vestii ca sicriul nu incape in groapa. Cavoul prea stramt pentru cosciugul din lemn masiv al tribunului a dat mari batai de cap groparilor si a starnit idignare printre admiratorii fostului presedinte PRM.

Dupa aproximativ o ora, in care cosciugul a fost rasucit pe toate partile, coborat si ridicat de cateva ori in aplauzele multimii, un ultim ropot de aplauze a dat semnalul ca politicianul a fost coborat pe vecie in linistea adanca. Intr-un miros crunt de ceapa si transpiratie, pe timpul slujbei si al discursurilor elogioase, mormantul a fost pazit cu strasnicie de zeci de oameni, de reporteri si cameramani ridicati pe platforme.

  • Vezi in video momentul blocarii sicriului in cavou

Ceremonia religioasa, organizata de un sobor de 16 preoti, a durat aproape un ceas, timp in care seniorii si-au facut timp sa treaca pe la mormantului lui Nicolae Ceausescu, aflat la cativa metri de locul in care a fost oficiata slujba.

La mormantul lui Vadim, multimea inflacarata de 2-3 sustinatori, care miroseau puternic a alcool, striga din cand in cand: “Vadim! Vadim! Vadim!”. Printre morminte, pe locuri de veci si cruci, sute de persoane s-au imbulzit sa vada sicriul Tribunului coborand in groapa.

  • Vezi in video momentul sosirii garzii de onoare la mormant: "Pas viu cu coroanele! Pas viu! Rugamintea: dincolo de groapa, in p...mea, ca sa nu blocam aici!"

Cateva persoane nu au ratat ocazia de a-si nota ultima poezie scrisa de “inegalabilul pamfletar”, care a tronat la capatul cavoului buclucas.

Momentul sosirii alaiului a fost imortalizat si din aer, cu drone.

O buna parte din sustinatorii fostului parlamentar au adus la inmormantare imagini cu catei pe care era inscriptionat mesajul “Iubitorii de animale nu te vor uita niciodata” si o captura video din timpul unei emisiuni in care Corneliu Vadim Tudor imbratisa un caine.

In final, cand alaiul incepea sa plece, mai multi varstnici s-au aratat nemultumiti de calitatea coroanei trimisa de Administratia Prezidentiala.

“Sunt ieftine si moarte. (n.r.: florile de pe coroana)”, spune un domn.

“Nu stiu cine le-a ales, dar le-a ales in ras. (n.r.: florile) Scrie ca sunt de la Administratia Prezidentiala. Nu au avut bani saracii. E ras! Uite ce frumoase sunt acestea de langa.”, comenteaza un alt domn.

In continuare va invitam sa urmariti alte momente surprinse la inmormantarea lui Vadim Tudor.