Politistul ce si-a inchis contul de Facebook dupa ce a devenit celebru si-a redeschis pagina de pe site-ul de socializare si a reinceput sa-si etaleze talentul de povestitor.

Marian GodinaFoto: Facebook / Marian Godina

Intr-un mesaj postat joi seara el multumeste celor ce l-au sustinut si spune ca a fost "profund emotionat" de mesajele primite.

"Pentru a evita inchiderea acestei pagini, ii rog pe cei ce imi publica postarile in mass-media, sa faca acest lucru fara sa adauge cuvinte obscene care ar putea prejudicia imaginea vreunei institutii publice", scrie el postarea citata.

Marian Godina a respins speculatiile ca ar fi fost pedepsit de superiorii sai din politie: "Precizez ca nu am fost sanctionat in niciun fel si nici nu fac obiectul vreunei cercetari administrative".

"Si ca sa inchei in registrul obisnuit...ANDIAMO !!!", mai scrie Godina facand trimitere la opoveste a sa cu un sofer "italian" care cam uitase limba romana.

Politistul brasovean a postat vineri dimineata si o gluma pe Facebook: "Sa vii la Tamponari si sa declari ca ai condus auto marca AUDI CIU 7...asta inseamna sa fii mafiot!"

Pe site-ul petitieonline.com a fost inscrisa joi o initiativa prin care se cere desemnarea lui Marian Godina, drept purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov.

Dupa ce presa centrala si locala a publicat in ultimele zile povestile acestuia, pagina lui Marian Godina de pe Facebook a fost temporar inchisa, pe internet circuland speculatii ca el ar fi fost obligat sa o faca de sefii sai.