Pe site-ulpetitieonline.com a fost inscrisa o initiativaprin care se cere desemnarea lui Marian Godina, politistul de la Rutiera ce isi istorisea aventurile pe facebook, drept purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov.

Marian GodinaFoto: Facebook / Marian Godina

Dupa ce presa centrala si locala a publicat in ultimele zile povestile acestuia, pagina lui Marian Godina de pe Facebook a fost inchisa iar IPJ Brasov nu a raspuns pana acum la incercarile HotNews.ro de a afla daca i s-a cerut sa renunte la contul de pe pagina de socializare.

Cum este argumentata petitia prin care se cere numirea lui Godina ca purtator de cuvant:

"- este deschis spre comunicare;

- scrie clar, concis si expresiv;

- surprinde aspectele relevante si inedite ale faptelor pe care le relateaz;a

- e prietenos, spontan, flexibil, empatic, disponibil la program prelungit si dedicat profesiei;

- foloseste mijloace moderne de comunicare (exemplu: Facebook);

Dovada: postarile de pe pagina sa de facebook care a fost apreciata de mii de cititori".

"Daca aceasta cerere nu poate fi onorata din motive birocratice si administrative, solicitam in subsidiar sa-i permiteti si sa-l incurajati pe Marian Godina sa continue sa posteze pe facebook relatari ale misiunilor sale", se mai scrie inpetitia online, ce adunase in primele patru ore peste 100 de semnaturi.

Un personaj care spune ca este politist in Brasov si-a istorisit pe Facebook, intamplarile din activitatea sa, iar umorul si talentul de povestitor al acestuia i-au adus popularitate pe site-ul de socializare, unde pagina avea, inainte sa fie inchisa, circa 10.000 de like-uri.

Una din povestile sale are ca personaj central un sofer gasit beat la volan, dar care isi pastrase aplombul si simtul umorului, dar mai ales, apetitul pentru abuzul in conversatie a cuvintelor ce incep cu "p".