Soferul care a blocat marti seara circulatia pe o strada de langa Ateneul Roman, timp de o ora, dupa ce a parcat neregulamentar, s-a ales cu dosar penal, potrivit informatiilor furnizate de Politia Capitalei la solicitarea HotNews. Pe aceasta strada circula linia 300, iar din cauza masinii lasate in mijlocul strazii s-a format o coada de circa zece autobuze si mai multe masini mici care asteptau ca autovehiculul sa fie mutat.

Circulatie blocata in Bucuresti (8)Foto: Hotnews

Politistii nu au putut ridica masina deoarece legea nu mai permite acest lucru si s-au dus sa-l caute pe proprietar la barurile din zona pentru a putea elibera carosabilul. Acum soferul indisciplinat risca amenda penala sau inchisoare de la 3 luni la 1 an.

"In data de 19 ianuarie 2016, un barbat in varsta de 36 de ani din Constanta a oprit autoturismul pe strada Episcopiei, blocand calea de rulare a autobuzelor liniei 300, in intervalul orar 18.40 - 19.40. In cauza s-a intocmit dosar penal, ce a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 (in conformitate cu art. 339 alin. 3 Cod Penal)", se arata in raspunsul Politiei Capitalei.

Politia Capitalei nu a oferit informatii refetitor la explicatiile pe care le-a dat soferul cand s-a intors la masina urmand ca procurorii sa stabileasca ce s-a intamplat. In zona sunt mai multe parcari publice cu plata unde se poate parca civilizat.

HotNews.ro a relatat inca de marti despre acest caz.