​INTERVIU Emanuel Ungureanu: Dacă nu existau imaginile din sala de operație de la Floreasca, rămânea doar ce s-au înțeles ei să spună - că a ars priza, că noi nu înțelegem, că eu sunt un prost, că nu sunt doctor

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 8 ianuarie 2020, 23:16 Actualitate | Sanatate


Emanuel Ungureanu
Foto: AGERPRES
​În cazul în care nu ar fi existat imaginile din sala de operație de la Spitalul Floreasca, unde o pacientă a luat foc în luna decembrie, "rămânea ce s-au înțeles ei în sală să spună - că a ars priza, că electrodul neutru, că noi nu înțelegem, că eu sunt un prost, că nu sunt doctor", afirmă, într-un interviu acordat HotNews.ro, Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților și omul care a făcut public acest caz, pe care Spitalul Floreasca a încercat să îl mușamalizeze timp de o săptămână după incident.

Emanuel Ungureanu a făcut publice, miercuri seară, și primele imagini din timpul operației
în care pacienta a luat foc. Imaginile publicate de Emanuel Ungureanu surprind momentele de după stingerea incendiului din sala de operație și prezintă momentul apariției lui Mircea Beuran în sală "fără să se dezinfecteze, cu ceasul pe mână".

Emanuel Ungureanu îl felicită pe Victor Costache.
Deputatul USR afirmă că raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății, prezentat ieri de ministrul Victor Costache într-o conferință de presă, a fost unul "chirurgical" și îl felicită pe Victor Costache pentru "deschiderea și curajul de a explica cronologic șirul lung de neglijențe grave comise în primul rând de cel care ar fi trebuit să coordoneze echipa medicală și a făcut-o în mod disprețuitor doar la telefon - e vorba de profesorul Beuran."


Beuran a intrat în sala de operație "ca de pe stradă". Emanuel Ungureanu spune că, odată cu apariția imaginilor din sala de operație, "e de analizat, de aici înainte, având și imaginile din sală, comportamentul profesorului Beuran după catastrofă. Ce nu a apărut public și am reușit să văd și să aflu ulterior tragediei este modul în care tratează Beuran pacienta după ce a fost arsă. El intră în sală în haine de secție, nu se dezinfectează corespunzător, pune mâna pe pacientă având ceas la mână și atinge câmpul operator nefiind îmbrăcat cu echipamentul specific. Practic, a venit ca de pe stradă, fără să se dezinfecteze, pe o pacientă care era deja arsă și extrem de vulnerabilă. Asta denotă un dispreț total față de bolnavă, față de proceduri și față de personalul de acolo, inclusiv cei doi medici rezidenți care îl aveau model pe marele profesor. Rezidentul de anul I se vede cum se sprijină cu fundul de un aparat, urmărind cum marele profesor pune mâna pe pacientă și face manevre chirurgicale fără să fi făcut dezinfecția mâinilor în mod corespunzător."

Manevrele făcute de Mircea Beuran în sala de operație "nu respectă condițiile minime de igienă"
: "Acele manevre pe care le face profesorul Beuran nu respectă regulile minime de igienă, în condițiile în care spitalele colcăie de infecții asociate actului medical tocmai pentru că mulți medici disprețuiesc spălatul pe mâini, dezinfecția și toate procedurile care țin de siguranța pacientului", subliniază Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu se așteaptă să iasă la iveală și alte cazuri de pacienți arși în sala de operație.
Vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților mai spune că se așteaptă să iasă la iveală și alte cazuri similare și că "trebuie să avem răbdare să se adune mai multe probe și mărturii despre alți pacienți care au fost arși, pentru că așa cum s-a încercat mușamalizarea acestui caz - inclusiv prin omiterea cu bună știință în protocolul operator a relatării cu acuratețe a momentului în care a ars pacienta. Dacă vă vine să credeți, Beuran a avut tupeul să ascundă acest incident, descris în protocolul operator ca fiind 'un incident de la o priză'. Se folosește formularea 'miros de priză'. Nicio secundă nu este descrisă manevra pe care a făcut-o rezidentul profesorului Beuran, nu se descrie faptul că Beuran nu era în sală la acel moment și, ulterior, când s-a făcut ancheta administrativă, printr-o anexă la acest document s-a descris evenimentul. Mai mult decât atât, în mod suspect, pe foaia de observație apare așa-zisa alergie sau poli-alergie care nu exista și acum se dovedește că am avut dreptate din primul moment, când am spus că nu există nicio dovadă că pacienta ar fi fost alergică la iod. Deci dezinfectantul aruncat pe ea în cantitate imensă nu se justifica în niciun fel, cel pe bază de etanol."

E foarte posibil să existe și alte cazuri similare care au fost mușamalizate.
El crede că există mai multe cazuri similare, chiar dacă "cu probabilitate foarte mare, nu au fost trecute în fișa de observație sau în protocolul operator aceste incidente și nu a îngrijorat pe nimeni acest lucru".

Se cere demiterea președintelui ANMCS și a șefei DSP București.
Emanuel Ungureanu mai spune că acest caz ar trebui să ducă și la demiterea președintelui Autorității Naționale pentru Managementul Calității în Sănătate, Vasile Cepoi, și a șefei Direcției de Sănătate Publică București, Cristina Pelin: "Este de o ipocrizie extremă șeful ANMCS, care ar trebui demis imediat de către primul ministru, pentru că nu și-a îndeplinit îndatoririle de serviciu. Și deși Spitalul Floreasca se afla în ciclul II de acreditare și trebuia să fie monitorizat, pe Vasile Cepoi (președintele ANMCS - n.red.) și pe inspectorii săi nu i-a interesat nicio secundă faptul că în anul 2018 Spitalul Floreasca nu a raportat niciun incident asociat actului medical, ceea ce este imposibil, pentru că există erori umane, iar acelea ar fi trebuit să apară în rapoartele de monitorizare. Tupeul lui Cepoi de a suspenda în mod ilegal acreditarea Spitalului Floreasca se leagă de tupeul general al acestuia de a căpușa spitalele cu bani pentru acreditare, acreditare care nu înseamnă decât un sistem de căpușare a banilor acestor unități sanitare, care dau sume exorbitante pe consultanță pentru a se face tone de hârtii, pe proceduri pe care nu le respectă nimeni, nu monitorizează nimeni dacă sunt sau nu respectate și acestea sunt consecințele pe care le vedeți la Floreasca. În mod cert, Cepoi și șefa DSP București, car iarăși nu și-a făcut datoria în acest caz, ar trebui demiși și ar trebui puși oameni cărora le pasă cu adevărat de pacienți, nu doar de scaunul lor."

"În cazul Beuran s-a acționat în chip mafiot. Colegiul Medicilor acționează în cazul Dumnezeilor medicali ca un sindicat al mafiei".
L-am întrebat pe Emanuel Ungureanu dacă are cunoștință de eventuale încercări de presiune în acest caz, asupra sa sau asupra Ministerului Sănătății, având în vedere reacțiile publice de susținere pentru Mircea Beuran ale multor medici în această perioadă și ale Colegiului Medicilor.

Imperiul fricii creat de Beuran. Emanuel Ungureanu spune că 'În cazul Beuran s-a acționat în chip mafiot. Eu am spus dintotdeauna că Colegiul Medicilor din România a acționat în cazul Dumnezeilor medicali ca un sindicat al mafiei. Comportamentul a fost unul specific - aceleași persoane reacționează în mod constant pentru a se apăra reciproc atunci când vorbim despre șpagă, atunci când vorbim despre rezidenți neinstruiți sau despre posturi care sunt cumpărate. Vorbim despre aceeași mafie a Lucanilor și a Beuranilor despre care eu nu vorbesc doar de când sunt parlamentar, ci de mai bine de 14 ani. În cazul Beuran s-au activat acele structuri din Floreasca care au făcut din secția doctorului Beuran o feudă. Beuran nu și-ar fi permis niciodată să vină de pe stradă cu ceasul la mână și să pună mâna pe o pacientă fără să se dezinfecteze corespunzător dacă el nu ar fi creat un imperiu al fricii. În stradă ieri nu au fost doar doctori, au fost niște infirmiere, niște persoane care sunt legate de vechiul privilegiu comunist și care se tem că în absența ayatollahului suprem, a șefului, a Dumnezeului medical, locul lor de muncă va fi pus în pericol. Pentru că un șef de secție care ar crea proceduri și ar cere performanță și transparență le-ar pune cu siguranță în pericol locul de muncă."

Emanuel Ungureanu îl felicită și pe managerul Spitalului Floreasca.
El a ținut să sublinieze că apreciază și poziția managerului spitalului, Ionuț Negoi, din aceste zile, "care chiar dacă are și el vinovăția lui, în al 12-lea ceas, managerul Negoi, fiind mai tânăr, și-a dat seama că trebuie să se desprindă de Beuran și de felul acestor feudali din sistemul medical de a trata pacienții ca pe niște cifre, ca pe niște diagnostice, ca pe niște bucăți de carne".

Cum a înșelat Beuran familia victimei de mai multe ori. "Cinism înfiorător." Concluzia lui Emanuel Ungureanu este că "s-a văzut la Beuran în aceste zile a fost cinismul înfiorător cu care a tratat această pacientă. A înșelat familia, nu o dată, ci de două ori. Nimeni nu vorbește în aceste zile despre faptul că în 13 decembrie această pacientă a fost operată tot de acest rezident gafeur, ca să fim blânzi, și de aceeași echipă, fără ca profesorul Beuran să fie în sală, înșelând așteptările familiei, care a fost convinsă că apelând la marele profesor, marele profesor se va apleca asupra acestei paciente și va încerca să îi ușureze suferința. Se trece prea ușor peste acest adevăr înfiorător. Practic, familia a fost păcălită de Beuran de mai multe ori, inclusiv spunând că echipa a intrat în operație într-o zi de duminică, la ora 10:00, în condițiile în care starea doamnei s-a degradat cu o noapte înainte și medicilor de gardă nu li s-a permis să intervină pentru a ușura suferința doamnei. Ce căutau niște medici duminică să vină de acasă să opereze o pacientă care a fost urgență, când Spitalul Floreasca are o linie de gardă? E spital de urgență, are specialiști foarte bine pregătiți pentru a interveni în asemenea cazuri. Tot ce s-a întâmplat legat de acest caz arată disprețul extraordinar al acestui medic, Beuran, față de ființa umană, față de pacientul care se află în suferință și care și-a încredințat soarta în mâinile lui. "


Citește și:Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

40711 vizualizari

 • +9 (25 voturi)    
  Nu se schimba nimic (Miercuri, 8 ianuarie 2020, 23:23)

  MakeRoGreatAgain [utilizator]

  E nevoie de controale peste controale peste controale. PNL e exact ca PSD...
  Daca nu se dau pedepse exemplare, nu se va schimba nimic.
  Nu vorbim despre greseli, care se pot intampla, vorbim de minciuna si musamalizare.
  • +6 (12 voturi)    
   e usor de inteles de ce pacienta a sangerat (Joi, 9 ianuarie 2020, 11:03)

   t_beriu [utilizator] i-a raspuns lui MakeRoGreatAgain

   Intreaga noapte, fara ca nimeni sa intervina. Cine ar fi indraznit sa se bage peste somitatea Beuran? Cand starea pacientei a ajuns intr-un punct critic, acelasi Beuran probabil ca a stabilit verbal cu unul din rezidentii lui sa pregateasca operatia si sa faca probabil primii pasi (deschiderea) pana ajunge dumnealui. Probabil ca medicii de garda au fost impiedicati expres sa intervina in fieful lui.
   Genul asta de fief e aparat feroce de somitati. Am avut si eu ocazia sa fiu operat de o "somitate", apoi sa fiu consultat ulterior (la 6 luni) de un alt doctor, de aceiasi specialitate. Desi initial doctorul parea sa considere ca rezultatul final nu e optim, a incetat cu totul sa mai zica ceva cand a aflat cine m-a operat.
   Genul asta de mentalitati dauneaza pacientilor si trebuie sa fie eliminate.
   • -3 (5 voturi)    
    Totul pare usor de inteleles cand esti prost (Joi, 9 ianuarie 2020, 14:41)

    OutsideThisBox [utilizator] i-a raspuns lui t_beriu

    Pacienta a ajuns acolo in stare foarte critica, niciun alt spital nu a primit-o. Mai abtineti-va dracului sa bateti campii.
  • 0 (0 voturi)    
   Vraja PSD ? (Vineri, 10 ianuarie 2020, 2:11)

   danmarian [utilizator] i-a raspuns lui MakeRoGreatAgain

   Lasa vraja PSD-ist ! "don prififor" nu este membru PNL !! Eate "nembru PSD" si consilier - fost al lui Ilici Iliescu-KGB ! Don Prof. - dupa cum a 9ntrat in sala de operatie si cum s-a comportat ar trebui DAT AFARA ! Este un imbecil periculos ! Un PUNGAS ordinar cu mari pretentii ! Tipul de doctoras ajuns - care nu va pleca NICIODATA in strainatate - pentru ca nu are sanse sa fie acceptat sa lucreze in halul in care s-a vazut pe inregistrarea de la sala de operatie. RUSINE si lui si imbecilului de la "cum dreaq ii zice asocierii doctorilor" care a sarit sa-i ia apararea. Alt NEMERNIC !
 • +6 (20 voturi)    
  Trist (Joi, 9 ianuarie 2020, 0:48)

  UncleSam [utilizator]

  Practic sistemul medical din Teleormanistan trebuie repopulat cu nemti ori japonezi, este aproape imposibil sa schimbi sistemul feudalo-iobago-fanariot care functioneaza azi.
  Este nevoie de arestari la sange si impunerea de legislatie si standarde dure ca sa se schimbe ceva. Din pacate nu exista vointa la nici un nivel al societatii, deputatul Ungureanu este un caz singular.
  Si mai grav ca problema asta nu este numai in Sanatate, societatea per ansamblu este inapoiata si dupa 30 de ani e mai rau ca in Comunism.
  • -13 (25 voturi)    
   mai men , ai muncit vreodata in viata ta ? (Joi, 9 ianuarie 2020, 9:53)

   muscha mbanana [utilizator] i-a raspuns lui UncleSam

   ungureanu ala , e invidios ca nu-l baga nimeni in seama si atunci se baga singur , e tipul de paracios al clasei , unde nimeni nu se juca cu el in recreatii . acum il asteapta un proces pentru calomnie si defaimare , pentru ca s-a pripit sa anunte ca a descoperit pe naiba si ca dr. chirurg era in sala !a luat plasa , cine la informat , la bagat in belele si nu stie cum sa mai iasa ! sa dovedit ca bisturiul electric era defect si a facut flama ! daca te pricepi , stii ca un electrocauter nu lucreaza cu arc electric si cu asta basta , ai luat si tu tzeapa , va grabiti ca gaina la muci !
   • +6 (16 voturi)    
    "sa" dovedit (Joi, 9 ianuarie 2020, 10:04)

    Altiro [utilizator] i-a raspuns lui muscha mbanana

    Suntem siguri ca daca in locul pacientei arse era cineva din familia ta(sora, mama, bunica) te duceai (ca gaina la muci) cu flori la Beuran si-i cereai scuze pt calomniile din spatiul public..
  • 0 (12 voturi)    
   lasa-l pe Ungureanu (Joi, 9 ianuarie 2020, 12:36)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui UncleSam

   la Cluj il ataca pe managerul spitalului judetean pentru ca a gasit niste paturi vechi in spatele cladirilor, dar refuza sa ia in calcul dotarile extraordinare aduse de acel om, distrugerea retelei clientelare la aprovizionarea cu gaz, curent, oxigen, transport, investitiile cu fonduri europene samd; Ungureanu asta face circ pentru ca nu i-a fost angajata nevasta la Spitalul clujean
   • -3 (7 voturi)    
    imi place cum minimizati (Joi, 9 ianuarie 2020, 13:39)

    .Cris.Tian [utilizator] i-a raspuns lui srpc

    semnificatia oricarei opozitii pe care o face Ungureanu, deocamdata cam singur impotriva abuzurilor unora din aceastra breasla

    e agresiv Ungureanu si exagereaza, dar, sunt atat de multe lucruri care merg prost si noi stim si noi tacem, incat mi-ar fi jena sa deschid gura fix... impotriva lui

    spre exemplu, la cluj sunt n probleme nerezolvate si omul asta, asa cum stie/poate se lupta cu ele si fara sa fie o miza politica directa aici, ceea ce in ochii mei il face si mai valoros, pentru noi, astia interesati direct sa avem niste servicii mai de calitate

    nu vreti sa stiti ce marsavii am trait in spital (si la cluj si la bucuresti si in alte parti) pe propria piele si pe care pana la urma nu le-am demascat, pentru ca atunci cand e pielea ta in joc, altfel se simt lucrurile

    fix de aia apreciez ceea ce face (chiar daca uneori exagereaza ca sa isi atinga scopul)

    mai (si) reflectati inainte de a da click si Send, ca aia e usor de facut
    • 0 (2 voturi)    
     La Cluj am mers la urgente stomato (Joi, 9 ianuarie 2020, 14:51)

     ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui .Cris.Tian

     la studentie, langa caminele din Hasdeu. Veneam proaspat din Franta. ce -am vazut acolo a fost ca-n Resident Evil: sange cu flegma pe jos, pe faianta, plin de sange in chiuveta, jeg pe mobilierul si-asa jegos si jerpelit, ca de anii 1800. Plus masele scoase si mirosind peste tot a boala.
     Mi se rupsese o masea plombata, si ma durea de ziceai ca ma curenteaza. Ajuns pe "scaun", trage ala de masea, dom'le n-ai nimic. Am visat zic eu. Mai stii zice el. Mai trage - nimic.
     Cluj.
     Orasul parasutelor de tot felul. Placa turnanta a traficului de carne vie si-a poleirii romanesti. Altfel architectural si cultural, ar putea fi o capitala, ca Praga.
  • 0 (0 voturi)    
   Sistemul (Joi, 9 ianuarie 2020, 15:11)

   Observatory [utilizator] i-a raspuns lui UncleSam

   de care acri este corect enumerat mai sus.
   Va rog, nu așteptați o schimbare din partea sistemului .
   Ceva foarte simplu : Nu mai băgați pliculețe pentru doctori ! Simplu și eficace !
   Atât zarva aici pentru un sistem înapoiat , care se practica Numai in România mea înțeleapta .
   Pentru ca in general omul da șpagă la orice și cu precădere in domeniul medical !
   Facem morala aici și apoi mergem la Dl doctor ai ii oferim un plic ! Bravo națiune !

   PS trăiesc intr-o țara in care nu se dau și nici nu am încercat sa dau “șpagă” asta cam de 43 de ani , ultima șpagă la doctor a fosttot acum 43 de ani înainte sa părăsesc România !
   Nu consider ca sau făcut pași înainte spre democratizare și o schimbare necesară spre bine, o avansare ..
   Regret mult aceasta constatare și sincer , Va doresc prosperitate si schimabare !
 • -11 (19 voturi)    
  bisturiul ... (Joi, 9 ianuarie 2020, 9:56)

  muscha mbanana [utilizator]

  electrocauterul nu lucreaza cu flama , deci era defect . nici unul din cei prezenti in sala ,nu e vinovat , dealtfel familia n-a facut nici o plangere ! ungureanu v-a avea un proces destul de dureros pentru el , e ingamfat si o sa suporte cu greu infrangerea ! sa-i fie invatatura de minte si sa nu se mai bage singur in seama !
  • +7 (15 voturi)    
   chiar asa, cine s-ar fi gandit (Joi, 9 ianuarie 2020, 11:01)

   Antenistontel [utilizator] i-a raspuns lui muscha mbanana

   ca instrumentarul elecric poate aprinde vaporii de alcool?!
   • -1 (7 voturi)    
    chiar asa (Joi, 9 ianuarie 2020, 12:37)

    srpc [utilizator] i-a raspuns lui Antenistontel

    de-aia nu folosesc eu uscator de par in baie nici bricheta pe langa aragaz, daca ia foc? ai o logica de beton armat :)))
    • 0 (2 voturi)    
     pai asa te poti da cu benzina zilnic (Joi, 9 ianuarie 2020, 14:52)

     ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui srpc

     nu stiu ce-astepti.
  • -3 (11 voturi)    
   Bravo, vorbit ca un adevarat (Joi, 9 ianuarie 2020, 11:11)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui muscha mbanana

   bolsevic.
   Ia baga acuma doua cuie in priza.
   • +1 (7 voturi)    
    alt imbecil (Joi, 9 ianuarie 2020, 12:37)

    srpc [utilizator] i-a raspuns lui ruskimushki

    baaa, onan, bolsevic sau comunist nu e ala care nu-ti place tie azi, ci ala care te va baga in lagar maine
    • 0 (2 voturi)    
     cu imbecil sa te adresezi jerpelitilor din familia (Joi, 9 ianuarie 2020, 14:53)

     ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui srpc

     ta.
    • 0 (2 voturi)    
     securist batran mars in p.m. (Joi, 9 ianuarie 2020, 15:18)

     AliKimiku [utilizator] i-a raspuns lui srpc

     E a doua oara cand ameninti cu lagare. Esti un idiot incorigibil.
 • +5 (9 voturi)    
  parere (Joi, 9 ianuarie 2020, 11:13)

  iq100 [utilizator]

  Emanuele ! Citeste comentariul meu scris la un articol publicat mai sus ! ( apropo de dr.Beuran ).Si fa o vizita la Spitalul CAMPIA TURZII , sa vezi tu acolo chirurgie romaneasca de secol XXI .! Te cutremuri !! Un spital care trebuia inchis in secolul XX , urgent !!
  • -1 (11 voturi)    
   acolo nu are interese (Joi, 9 ianuarie 2020, 12:38)

   srpc [utilizator] i-a raspuns lui iq100

   el cauta victime cu nume rasunatoare
   • -1 (7 voturi)    
    chiar te iei in serios? (Joi, 9 ianuarie 2020, 13:46)

    .Cris.Tian [utilizator] i-a raspuns lui srpc

    citind tampeniile pe care le propaga unii pe aici, nu pot decat sa ma intreb care sunt interesele lor

    in nici un caz nu simt nevoia sa vina x sa imi spuna cum sta treaba de fapt cu y (pentru ca, el, x, desigur, este atat de destept, informat, bla bla)

    mai plimati ursul cu trollingul vostru

    ps: refuz sa cred ca exista unii si mai tampiti care sa va plateasca pentru asa ceva, probabil ma insel
 • -4 (6 voturi)    
  medicul somitate planetara (Joi, 9 ianuarie 2020, 13:35)

  costelo999 [utilizator]

  eu zic doar atit, daca medicii au gresit sa fie linsati in piata publica indiferent ce somitate planetara este printre ei, greseala se plateste, nu e vorba de caz complicat , premiera in medicina locala etc, este un caz cras de neglijenta si dezinteresare, sa faca rezidentii ceea ce trebuia sa faca somitatea planetara, repet daca medicii, asistentele etc au gresit sa fie linsati in piata publica, in acest caz.
  • 0 (0 voturi)    
   Macar de catre familie (Joi, 9 ianuarie 2020, 14:58)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui costelo999

   ce plm pazeste familia ? I s-a dat bani sa taca ?
   Sau au desfacut sampania ?
   Atata tacere nu sugereaza decat doua lucruri: ori se k k pe ei, ori sunt complice, adica cam acelasi lucru de vreme ce tac chitic, sa nu-i linseze lumea pe ei ai zice.
   Banuiesc ca se simt foarte vinovati.
 • 0 (6 voturi)    
  Adevarul (Joi, 9 ianuarie 2020, 13:51)

  gie [utilizator]

  Dl deputat in cauza a grait un mare adevar in ultimele 9 cuvinte din titlul articolului. Poate singurul...
  • +2 (2 voturi)    
   Cand o sa iei si tu foc pe targa (Joi, 9 ianuarie 2020, 14:59)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui gie

   sa repeti aceeasi mantra.
  • +2 (2 voturi)    
   ... (Joi, 9 ianuarie 2020, 15:08)

   provest [utilizator] i-a raspuns lui gie

   "Prostii" astia, draga gie, sunt din ce in ce mai multi si mai satui de dobitoci aroganti ca Beuran si de slugile lor impertinente (ca tine).
   Inteleg ca nu trebuie sa ii mai suporte si actioneaza in consecinta. Aduc si dovezi video daca trebuie.
   Voi puteti continua sa ii faceti prosti, daca va simtiti mai bine. Dar ei sunt cei care vor schimba lucrurile in bine, in cele din urma.
   • 0 (0 voturi)    
    parere (Joi, 9 ianuarie 2020, 17:58)

    iq100 [utilizator] i-a raspuns lui provest

    Nu te amagi ! Prostii , nu o sa schimbe nimic ,niciodata ,indiferent cat de multi sunt ! Si sa nu uitam ca PROSTIA DEVINE CU ADEVARAT PERICULOASA CAND E HARNICA....
 • -2 (2 voturi)    
  Femeia era pe moarte (Joi, 9 ianuarie 2020, 14:54)

  OutsideThisBox [utilizator]

  Era o super-urgenta, daca medicul s-ar fi dus sa se imbrace, Ungureanu probabil ca ar fi zis: 'Nenorocitul de medic, nu-i pasa deloc de oameni., femeia murea acolo si mizerabilul ala s-a dus sa-si de-a jos ceasul, sa nu si-l murdareasca. E evident ca tine mai mult la ceasul lui scump, decat la un om!".

  Daca vrei sa denigrezi pe cineva neaparat si sa vezi numai raul, poti sa o faci. Curios ca n-am auzit sa se ia de vreun medic din PNL sau USR.
  • 0 (0 voturi)    
   Nu conteaza ca era pe moarte, a luat foc (Vineri, 10 ianuarie 2020, 1:20)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui OutsideThisBox

   acolo nu e gratar ca la tuciuriii.
   Altii il zburau din prima, somitatea pwo lii.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by