Toaletă cu 3 vase de WC în aceeași încăpere, într-un spital din România - se întâmplă la Spitalul de Boli Psihice Borșa, din județul Cluj. Imaginile au fost publicate miercuri pe Facebook de deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. "Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face caca în grup, poftiți, nu fiți timizi! Unde credeți că am fotografiat această grozăvie?", a scris Emanuel Ungureanu, în comentariul care însoțește imaginile.

Toaleta la Spitalul din BorsaFoto: Facebook - Emanuel Ungureanu

Baia fotografiată de Emanuel Ungureanu se află la etajul 1 al Spitalului de Boli Psihice din Borșa, județul Cluj.

"Incredibil! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie! Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face caca în grup, poftiți, nu fiți timizi! Unde credeți că am fotografiat această grozăvie?", a scris Emanuel Ungureanu, în descrierea imaginilor.

"Vă spun doar atât, aceste băi infecte sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate (A.N.M.C.S). Cine conduce această instituție? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari căpușe din sistemul sanitar românesc. Despre mizeriile cu iz penal făcute de Cepoi și gașca lui de la ANMCS, vom vorbi foarte curând. Revin cu întrebarea, unde credeți că se află bomba biologică? Nu că ar avea importanță, dar pe ușa acestei grote scria, 'Toaletă pentru Femei'...", adaugă Emanuel Ungureanu.

Emanuel Ungureanu a făcut publice imagini din Spitalul de Boli Psihice Borșa și în luna august, când descria condițiile de acolo astfel: "mizerie de nedescris, câte 22 de bolnavi într-o cameră în condiții insalubre,într-o clădire veche de 200 de ani. Un infern al mizeriei cu neputință de descris în cuvinte."

Citește și: