Jurnalista Digi 24 Carla Cristina Tănasie, specializată pe domeniul Sănătății, acuză presiuni din partea managerului Spitalului Sfânta Maria din București, Narcis Copcă. Carla Cristina Tănasie a semnalat în premieră, la începutul lunii noiembrie, cazul unei paciente care a suferit arsuri la nivelul feței în timpul unei operații la Spitalul Sfânta Maria, lucru care a stârnit nemulțumirea lui Narcis Copcă.

Narcis CopcaFoto: AGERPRES

"Cum încearcă managerul unui spital să-i închidă gura unui ziarist. Narcis Copcă, supărat că nu am fost 'admonestată' de șefi , s-a hotărât sa ceara el acest lucru, în mod oficial. Tupeul acestui om nu are limite. Solicită Digi 24 sa fie demarată o ancheta interna și sa fiu cercetată pentru ca am adus in atenția opiniei publice cazul pacientei care s-a ales cu arsuri la nivelul fetei , in timpul unei operații. Și nu e tot. Vrea ca Digi 24 sa ii transmită și rezultatul anchetei, iar dacă sunt pedepsita , promite ca nu va mai da postul in judecată , ci doar pe mine. Domnule Copcă, aștept sa ma dați în judecată și as vrea sa acceptați interviul pe care vi l-am solicitat, dacă aveți curaj. Pentru cine nu știe cine e Narcis Copcă: este managerul spitalului Sf. Maria, din păcate!", a scris vineri Carla Cristina Tănasie, pe pagina sa de Facebook.

Carla Cristina Tănasie

Narcis Copcă a trimis următoarea adresă către conducerea postului de televiziune Digi 24, în care solicită "o anchetă internă" și "verificarea conduitei" jurnalistei Carla Cristina Tănasie:

Citește și: