Asistenta medicală de la Spitalul Zimnicea care se afla în stare gravă, internată la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti, după ce a suferit un accident vascular la locul de muncă, a murit, anunță Mediafax. Aceasta a făcut stop cardiac, potrivit unor surse medicale.

Spital din RomaniaFoto: AGERPRES

Contactată de Mediafax, Geanina Come, directorul Spitalului Zimnicea, a refuzat să comenteze situația, spunând că pentru o zi de duminică e o oră târzie să discute așa ceva.

Colegii femeii, însă, au scris pe Facebook despre pierderea suferită.

Marinela Tănase, o colegă a asistentei, a scris: "Carmen, colega noastra zâmbitoare și plină de viață, a plecat într-o lume mai dreaptă! Dumnezeu sa te odihnească, fată dragă!".

Carmen Vătafu a fost internată, de pe data de 30 octombrie, în comă profundă la Institutul de Neurologie și Boli Neurovasculare din București. După o noapte întreagă de serviciu, marţi dimineaţa, asistenta medicală Carmen Vătafu s-a plâns de dureri puternice de cap şi de faptul că nu mai vede bine cu unul dintre ochi. Colegii femeii declarau că ambulanţa a fost chemată foarte târziu, astfel că starea femeii s-a agravat. Asistenta a fost dusă apoi la Institutul de Neurologie şi Boli Neurovasculare din Bucureşti.

La Spitalul din Zimnicea a început o anchetă internă. Directorul Geanina Come declara că nu poate încă afirma dacă s-a intervenit sau nu în mod adecvat, însă problema de sănătate a asistentei nu a fost cauzată de stresul de la locul de muncă.

Surse din spital declarau că familia asistentei Carmen Vătafu este foarte nemulţumită de faptul că personalul medical şi medicul de gardă nu au intervenit la timp pentru a o ajuta pe femeie.