Pe rețelele de socializare au apărut imagini care ar fi surprinse de camerele de supraveghere ale unei benzinării din orașul Nikolaev, lovită de o rachetă rusească. Din fericire, toate persoanele care se aflau la benzinărie au scăpat ca prin urechile acului din atacul rușilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

La exact patru luni de când Rusia a invadat Ucraina, pe rețelele de socializare a apărut o altă filmare în care se vede cum civilii sunt atacați în timp ce încearcă să supraviețuiască în orașele luate cu asalt de invadatorii ruși.

Camerele de supraveghere de la o benzinărie au surprins momentul în care un angajat și clienții care alimentau au fost la un pas să fie omorâți în momentul în care un obuz a lovit magazinul de aprovizionare.

În momentul atacului, angajatul benzinăriei s-a lăsat la pământ și a căutat adăpost, clientul care se pregătea să plătească a fost lovit de o ploaie de cioburi, în timp ce un bărbat care se afla lângă mașina de afară s-a speriat și s-a ascuns, când o bucată mare de metal a zburat spre el și s-a oprit în vehiculul staționat.

Nikolaev este bombardat constant în ultimul timp

Mai multe explozii au fost auzite joi în orașul Nikolaev din sudul Ucrainei, a declarat primarul Oleksandr Senkevich, îndemnând locuitorii să se adăpostească, potrivit Reuters.

Un atac în masă constând în șapte rachete „Onyx" a avut loc miercuri în Nikolaev, potrivit districtului „sud" al forțelor armate ucrainene.

Cel puțin o persoană a murit, două au fost rănite și mai multe clădiri au fost avariate, inclusiv o școală din Nikolaev, în urma atacul rus cu rachete de miercuri, potrivit autorităților locale.

Rusia neagă că ar fi atacat civili.